Dragon Ball
A Dragon Ball japán mangát Toriyama Akira alkotta meg. A sorozat a Weekly Shounen Jump magazinban jelent meg 1984-től 1995-ig. Később egy 42 kötetet magában foglaló könyvsorozatban újranyomták (tankóbon). 2004-ben a manga újra megjelent 34 kötetben (kanzenban).
A Dragon Ball a kis Son Goku életét követi nyomon. A gyerekkori kalandoktól kezdve egészen odáig, míg nagyapa nem lesz. Kalandjai során rengeteget harcol és végül a világ legerősebb harcművésze lesz. Son Goku nincs egyedül kalandjai során, rengeteg barát és ellenség viszi előrébb a történet fonalát.
A Dragon Ball a kis Son Goku életét követi nyomon. A gyerekkori kalandoktól kezdve egészen odáig, míg nagyapa nem lesz. Kalandjai során rengeteget harcol és végül a világ legerősebb harcművésze lesz. Son Goku nincs egyedül kalandjai során, rengeteg barát és ellenség viszi előrébb a történet fonalát.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
Most ezt fogja majd adni?
az nagyon is jó és komoly kis anime.Egyébként,messze nem óvodásoknak való,mivel 16+...
Méghozzá ezt csiripelik a madarak:
Meg nem erősített hírek szerint szeptembertől újra Dragon Ball Z a TV-ben, méghozzá a Viasat 6 csatornáján. A Viasat 6 hivatalos weboldalán (Link) már kint van a sorozat ismertetője, amely a Z sorozatot hirdeti, de egyelőre ennyit tudni biztosan.
Egyes pletykák szerint szeptember 1. (szombat), 17.40-kor jön az első rész, szeptember 2. (vasárnap), 17.15 a második rész.
Nagyon sok a kérdés: Ha a Dragon Ball Z-vel kezdenek, akkor mi van az ORTT(†) határozatával? A régi magyar szinkronos hangok lesznek? Ha nem, akkor kik az új hangok? A francia változatot vették meg, vagy a japánt? Leadják-e utána a sima Dragon Ballt? A Dragon Ball GT-t? Vagy mindez sztornó és a Kai-ra ruháztak be? ∞
Hamarosan remélhetőleg választ kapunk ezekre a kérdésekre!
Most csak 50 pont volt egy meghuvo mindenki bejutott aki akart 😆
Akkor én megint lemaradtam 😂 😜
Úgy csináltam hogy történetesen nekem firefox böngészőm van és ahhoz van egy olyan hogy Ant video downloader. Nah avval lehet leszedni vidit akárhonnan. A használatát nem irom le mert piszokkönnyü.
A GT meg már ha jól tudom teljes, tehát minden részt leszinkronizáltak. Amúgy a filmet láttátok? (Dragon Ball - Evolúció) Na az valami kegyetlen szar volt...
azt amúgy még nem néztem.
kérnék is segítséget 😃
honnan tudnám letölteni a Kai-t ? illetve a filmeket ?
látta ezt már amúgy valaki ?? hatalmas ^^
http://www.youtube.com/watch?v=AplTH454H7c
Dragon Ball Z
Dragon Ball Kai ( a Z újra feldolgozása 100 részben)
Dragon Ball GT
ezek a sorozatok vannak
és gugli pl. dragon ball gt 32. rész magyar, és kiadja.
én kreáltam 😆
am jah ott jobban lehet nézni én special narutokunrol toltom le😆bvagy van ott online is de nincs hozzá felirat
meg van 1 olyan h dbz 0-291 ig magyar hang.az az összes rész magyar?😲😃ami 72 gb
72Gb? 😲😲 Az nekem 10 havi net adagomnál is több 😆 na nem baj majd jövő hónap végén leszedek pár részt addig kibírom a játékkal is 😃
http://www.eafpdragonballaf.com/