Gépigény találkozó

Szerző: Demoz, 2010. June 28., téma
Fórum » Az oldalról
Ha lenne rá lehetőség, hogy találkozzunk meg valamit csináljunk, akkor ki jönne el?
Hozzászólások: 205
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Na, akkor 1 Karacsonyi LAN-Party, gyerekek? 😁
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN:
HeyJoe-PCRPG-HUN
59
1 órája | 2021. 12. 06. 06:12:24
Na, akkor 1 Karacsonyi LAN-Party, gyerekek? 😁


Vírusirtó legyen mindenkinél up to date...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Palanova: Nalam meg a vasam is oltva van! 🤣😜
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Lassan elfogynak a tagok. Nemhogy találkozó... 😃
2
0
0
0
💬 16
Booker avatar
@zsiroslangos: Elfogynak a tagok! Nem akarom hogy úgy járjon ez az oldal mint a PGO. Mert nagyon örülök hogy van ez a kis oldal, itt aztán minden van egy gamer számára🙂
4
0
0
0
no avatar
@Booker: Törölt hozzászólás
2
0
0
1
bassus16 avatar
De egyébként Liptikkel mi a baj?
Szerintem sokkal közösségrombolóbb az, hogy minden megszólalása után van 10-15 agresszív, feszültséggel teli hozzászólás.
3
0
3
0
susguy avatar
@bassus16: Szerk.: az első bekezdést erre válaszolva:
De egyébként Liptikkel mi a baj?
Teleszemeteli az oldalt. Sokszor értelmetlen amit ír, és beszélgetést szinte soha nem lehet kezdeni belőle. Azzal nem feltétlenül értek egyet hogy ez mennyire vészes.

Azzal veled mindenképpen egyetértek hogy a felesleges agresszió sem jobb, semmivel se tesz többet az oldalhoz, és ez nem csak Liptiknél fordul elő. Többet látom Jádét kötekedni mint az általa említett tagokat, még akkor is ha valamilyen szinten egyetértek azzal hogy egy-két tag tényleg meredeken rontja az oldal atmoszféráját. Sokszor ő teszi a legtöbb fát a tűzre a felesleges szájcsatákra (+ továbbra is spameli a reakció kommenteket, mikor már direkt van az oldalnak egy saját rendszere erre).
Persze úgy is mindenkinek más lesz a véleménye hogy szerinte ki az aki nem illik ide, az oldalnak meg nincs erőforássa (se elég nagy közössége) hogy tényleg teljesen rendet tudjon tartani.
Spoiler!
Kíváncsi vagyok ezután én is a listára kerülök-e xD
5
0
0
1
no avatar
@susguy: Törölt hozzászólás
0
0
0
2
susguy avatar
Teleszemeteli az oldalt. Sokszor értelmetlen amit ír, és beszélgetést szinte soha nem lehet kezdeni belőle. Azzal nem feltétlenül értek egyet hogy ez mennyire vészes.
[...]
Kikérem magamnak!
Eléggé félreértettél, ezt Liptikre értettem, nem rád. Egyáltalán nem hiszem hogy ez rád igaz lenne, egyedül az nem tetszik hogy néha feleslegesen agresszív vagy, de ezt külön leírtam utána.

Szerettem volna csak élhetőbbé tenni tudod
Ezt eddig is értetem és egyet értenék, de az agresszív kötözködéssel pont az ellenkezőjét fogod elérni. Szerintem is felesleges mondjuk Liptik kommentjeinek a 90%-a, de ha elkezdeném követni és lesegghülyézni a fél oldallal együtt, attól nem javulna semmit, csak egyel több ember lenne aki feleslegesen szájkaratézik. Csak próbáld meg más szemszögéből látni; miért lenne érdekesebb azt olvasni hogy éppen segghülyézel valakit mint azt hogy Gabika éppen mit halucinált egy másik oldalon? Nem azt mondom hogy csak ezt csinálod vagy hogy rosszabb vagy, csak hogy ezek a kötözködések semmivel se jobbak.
Értem hogy szeretnéd ha jobb lenne az oldal, nem másokat védek ezzel, de semmi logikát nem látok abban, hogy mások szidásával mitől lenne jobb bármi is.

Egyszerűen magamat szadiztatom ezzel az oldallal! Nem is értem, hogy idáig miért nem tettem egy profil törlést...
Ha tényleg csak magadat húzod fel, akkor tényleg töröld le magad. Nem kötekedésből és nem azért mert engem zavarnál, tényleg csak jó tanács. Engem speciel egy-két subreddit húzott fel, mert hasonló élményem volt. Fogtam magam és ott hagytam.

Régóta rajta vagy már...
3
0
0
0
no avatar
@susguy: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
susguy avatar
Akkor bocsi!
Részemről nincs harag, előfordul ^^

Szerintem nem is fogok foglalkozni többet itt az emberekkel, hiszen tényleg nem éri meg! Nem érek el semmit vele! Csak gondoltam hogyha próbálok ilyen stílusban írni nekik akkor valamit tesznek is ezzel de csak embereket fordítok ellenem! Ez már ilyen, el kell fogadnom ahogy van!
Korábban is írtam már, és tényleg csak jó tanácsként írom: tényleg hagyd el ezt a hozzáállást. Érteném hogy miből indulsz ki és hogy jót akarnál az oldalnak, de hosszú távon tényleg semmit sem ér: csak magadat hergeled, semmi sem fog megváltozni, mások pedig csak annyit látnak hogy másokba belekötsz. Sokáig én is így voltam ezzel (bevallom néha még én se tudom visszafogni magam sajnos), de sokkal jobb a közérzete az embernek ha szimplán nem foglalkozik az ilyenekkel, és csak azokkal beszélget akikkel lehet is. Neked is ezerszer szívesebben írok mint pár "nem-közkedvelt" tagnak.

Peace 🌈🤗
1
0
0
0
bassus16 avatar
@susguy: Hányszor volt velem is, hogy órákon át acsarkodtam valakivel a saját igazamért, de másnap visszaolvasva azon gondolkodtam, hogy vajon normális vagyok én? Ilyen hülyeségeken vitatkozni egy vad idegen emberrel? Hát igen...
2
0
0
0
CulturalCat avatar
Nem segghülye felhasználók vannak, hanem inkább azt mondanám akik egyből felkapják a vizet.
1
0
0
0
reszler112233 avatar
Néha előfordul olyan ember mint írod, de azért ez ritka, inkább az fordul elő többször, hogy ha valaki leírja tényleges és igaz választ, akkor ha valakinek más a véleménye sokszor egyből leszólás vagy beszólás jön. Én magam ritkán írok, aminek oka vagy az hogy mire felnézek már van a kérdésre válasz, így inkább nem írok, ha meg véletlen akad kérdés amire még nem érkezett válasz, és van valami tapasztalatom a kérdéssel kapcsolatban akkor válaszolok, de ha nincs saját tapasztalat, vagy hiteles forrásom ami alátámasztaná amit írnék, akkor inkább görgetek tovább és nem írok semmit. Régebben én is kérdeztem és kaptam is értelmes és segítőkész válaszokat mindig, de akadt köztük azért kötekedő stílusú is, de én amazokkal nem foglalkoztam. Az viszont igaz, hogy több régen segítőkész ember ha még van is ritkán ír már, de van olyan is aki már itt sincs. És nem tudom emlékszel-e VG társunkra. Na ő volt aztán igazi nem ide való. Kulturáltan írt neki valaki valamit, vagy azt hogy inkább hagyja abba amit éppen csinál, és egyből felkapta a vizet és kötekedett. Ez azért sokaknál kiütötte a biztit és aki addig normálisan beszélt vele is kiakadt. Án is írtam neki autós játéknál neki hogy a videót inkább fel se vettem volna, mert faltól falig ment. Egyből kötekedett arra is, én meg azért is ugyan abban a játékban sokkal erősebb és gyorsabb kocsival ugyan azon a pályán simán végigmentem pici koccanással, amire annyit írt hogy kormánnyal könnyű, és hiába írtam neki hogy ugyan van kormányom, de NFS-hez soha nem használom, hanem azokat mind billentyűzeten tolom mint ő is, de ezt meg nem hitte el, pedig egy szimulátor kormány köztudott hogy ugyan az újabb NFS-eknél már megy, de a régiekben nem, Mondjuk én az újabbakat is jobban tudom játszani billentyűn mint a kormánnyal, hiába működik már velük. Egyszerűen jobban megy billentyűzettel.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Ezt különben sok helyen is írják hogy érdemesebb autó versenyzős játékot billentyűzettel irányítani (pl. forza 4). Viszont egy műfajt tudok mondani ami autó versenyzős de, oda kell kormány egyszerűen, ez mégpedig a rally.
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: A forma 1, Automobilista, Asseto corsa, Kartcraft, Nascar széria is már kötelező. GTR 3 ha egyszer megjelenik végre a távoli jövőbe. Project cars 2, Ezeket nem lehet billel tolni.

A többi billentyűzetre van csinálva.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Kings Bounty fan: Inkább azt mondanám hogy az árkádabbakat jobb billentyűzettel.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Kings Bounty fan: Project cars2-őt simán tolom billentyűvel, semmi hátránya nincsen, (nem egy multi versenyt nyertem meg vele) csak tudni kell jól beállítani, próbáltam kontrollerrel is de nem volt kedvem újra tanulni az egész irányítást, főleg hogy 5 éves korom óta billentyűzettel játszottam az összes autós játékot. Én ezt szoktam meg. Jó volt régebben egy kormányom is de az annyira régen hogy már a win7-el se volt kompatibilis :) Most meg már nem játszok annyit hogy keljen, szóval marad továbbra is a billentyűzet :)
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Booker: Vannak olyan régi tagok akik az oldal indulása óta jelen vannak.
Ahogy észrevettem, ők is már ritkábban szolnak hozzá a cikkekhez (jóformán csak akkor ha a cikk helytelen dolgokat közöl, vagy alatta a kommentek nagyon ferdítenek).

De előbb vagy utobb, szépen meg fog csappanni a tagok száma minden tekintetben.
3
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Ez a fórum javarészt már inkább csak egy gyűjtő, akiket más technikai fórumokon jogosan nem tűrnek el a hülyeségei miatt azok ide jönnek mert itt lényegében minden is el van tűrve, aztán vagyunk mi pár értelmesebb tag akik ezeket a birkákat terelgetik, több kevesebb sikerrel 😅
6
0
0
0
Scorn Face avatar
@zsiroslangos: Igen nem véletlen fogynak a tagok.
Akinek volt esze, már nem jár fel, akinek meg majd lesz esze, az már elgondolkodott azon hogy szakít az oldallal.

Muszáj néha kiosztani néhány jómadarat, de a többségük meg sem érti.
Direktbe folytatja tovább a káros tevékenységét szemrebbenés nélkül.
Az meg hogy szó nélkül kell hagyni ezen tagok (néha) hajmeresztő kijelentéseit, csak rövid ideig működik.
2
0
0
0
reszler112233 avatar
@Scorn Face: Ez nagyon igaz!
Én magam is már 10 éve vagyok itt, és mára már egyre ritkábban nézek fel, bár be vagyok jelentkezve mindig. Írni is egyre kevesebbet írok, mert sokszor már a kérdés vagy hozzászólás is olyan hogy inkább nem is foglalkozok vele.
1
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
1
0
0
0
💬 4
bassus16 avatar
Jó lenne ha egyszer létrejönne. 😃
Sok nézeteltérést lehetne megbeszélni...
Viccet félretéve, lehetne főzni egyet és meglehetne ismerni a profilkép mögött lakozó emberkéket is.
0
0
0
0
carl18x avatar
@bassus16: Azért olyan sok nézetteltérés nincs, csak Fanboyság! 😆
0
0
0
0
botmunpls avatar
+mindenki hozza a gépét is!
0
0
0
0
carl18x avatar
@botmunpls: Akkor már lehetne Lan Partyt is rendezni ennyi erőből 😃 Geek Party 😃
0
0
0
0
carl18x avatar
Ha lesz szoljatok, viszem a Dockin D Fine-t is akkor! 😃
0
0
0
0
💬 8
no avatar
@carl18x: Mulatási? 😆
0
0
0
0
carl18x avatar
@LordSzalko: Olyan zeném sajnos nincs! 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@carl18x: becsapod kisgrófót 😃
0
0
0
0
carl18x avatar
@19ati93: Rosszat nem hallgatok! 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@carl18x: Nagy szám! GTA Vice City Soties 😃😂😎
0
0
0
0
carl18x avatar
@Maros: Ki gondolta hogy abban is szólt ? 😃 Én a Stranger Things után ismertem meg 😆
Vannak még epic zenék, Scorpions: Rock You Like a Hurricane! 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@carl18x: Az is nagyon jó szám! 😆
0
0
0
0
FreyjaGoddess avatar
valaki szóljon már, ha lesz, köszi! 😃
0
0
0
0
💬 11
The_Teacher_Man avatar
@FreyjaGoddess: Az elkövetkezendő években biztosan nem lesz.
0
0
0
0
FreyjaGoddess avatar
@The_Teacher_Man: sajnálatos. :c na majd egyszer, talán.
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@FreyjaGoddess: Majd eccer, ha minden visszaáll a régi kerékvágásba...ha visszaáll.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@The_Teacher_Man: Attól függetlenül lehetne egy online Discordos/Teamspeakes talit is akár csinálni
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@MentaStrike: Az meg te is tudod, hogy nem olyan... 😀
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@The_Teacher_Man: Persze, de jobb mint a semmi és olcsóbb 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@MentaStrike: Az oldal fennállása óta volt már találkozó?
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@Scorn Face: Végignézve ezt a fórumoldalt, talán sosem 😃
0
0
0
0
FreyjaGoddess avatar
@MentaStrike: akkor jó naív voltam, azt hittem, hogy volt már. 😃 bár én csak az első 3-4 kommentet olvastam el. 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@FreyjaGoddess: offos így koronás időben szerintem, nyár végén esetleg. 😃
0
0
0
0
FreyjaGoddess avatar
@19ati93: ja persze, nyilván. ^-^ nem is gondoltam ilyenre. 😃 csak kértem egy szívességet, hogy szóljatok, hogyha lesz. 😜
0
0
0
0
bassus16 avatar
Lesz még találkozó valamikor? 😃
Szívesen elmennék.
0
0
0
0
Krissz avatar
"Gépigény találkozó"

Spoiler!

Minimum gépigény és az Ajánlott gépigények találkozója...

- Te mivel futtottál el idáig?
- Áhh, egy i3 mal, meg 2 GB spanommal.
- Óó, az szép, én egy kicsit tehetősebb vagyok, i5 el jöttem, a legújabb modellel, nagyon jó, és csak 53W ot eszik útközben, nagy party állat vagyok, 8 GB spanjaim kísértek el, ha akarod elvihetünk majd téged is egy darabon, van még 25GB szabad hely.
- Nahát az igen! Az de jólenne sosem futottam még i5 ön, köszönöm szépen a lehetőséget! Cserébe gyere meghívlak egy alkoholmentes DLC re, szereted?
- Nem-nem, csakis Patchet iszom v.2. őt (v=vagy).

The End of The Story, Between the Poor and Richest games.
-

😆

0
0
0
0
winrar avatar
Én még nem vagyok biztos benne, hogy megyek-e jövőre...
De remélem még lesz 😃
0
0
0
0
winrar avatar
Pécsen már volt, oda el is mentem, szerintem Győrben is lesz még 😃
Ha csak a Pestin is, de egy gépigény stand nem lenne rossz 😃
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Akkor ha Győrben lesz még valamikor akkor feltétlen szóljatok! 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Zoli73 : Volt már Győrben is 😃
Én most Deluxe jegyet vettem,még áprilisban 5500ft volt,most már 5900ft lett,gondolom a simát is emelték,remélem jó lesz,bár most nem igazán égek PlayIT lázban mint áprilisban...
Jó lenne egy Gépigényes stand is a találkozón 😃
0
0
0
0
Omis avatar
😀
http://playit.hu/budapest/programok/

2500 és a 4500 ft-os jegyek között semmi különbség egyedül a 12e ft-os nál nem kell sorba állni meg kapsz ajdándék csomagot.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
És azt hol lehet nyomon követni,hogy mikor hol lesz ilyen esemény?

Mert ha Győrben lenne arra szívesen elmennék.
0
0
0
0
Omis avatar
Az akció mit takar 11e ft helyett 9e ft?
te nyertél már valamit?
én is gondolkozom hogy elmegyek(ez lenne az első)de eddig még nem győzött meg.
0
0
0
0
rambustibi78 avatar
Megyek a Budapestire 28-án
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Akciós PC,PS3-PS4,Xbox360-Xbox One játékokat,játékkiegészítőket(fejhallgatókat,egereket,kontrollereket,billentyűzeteket stb...)
Vannak nyeremények,szinte minden standnál 😃
0
0
0
0
Omis avatar
És mennyire jó ez a play it?videók alapján nem rossz.
miket lehet venni?vannak esetleg nyeremék?
meséljeketek!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nyáron a győrire el tudtam volna menni.
Csak hát dolgoztam, aztán kedv se volt.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Jön valaki a novemberi PlayIT-ra? 😃
0
0
0
0
winrar avatar
Nem hinném, hogy ebből valaha lenne is valami, de egy lanparty is jó lenne.
0
0
0
0
52utas avatar
Leci valaki tudna segiten nem tudom kitolten a gepigen oldal
egy lenova b 590 1 tb hdd 4 usb port 2 x USB2 es 2 x USB 3 den tudom a garfikus kraty adata ki tudna segiteni
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Soha nem lesz ebből semmi,de ha azt mondanánk,hogy kisorsolunk 10db GTA V-öt PC-re,akkor a Syma Csarnok a PlayITen tele lenne Gépigény tagokkal 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
BB szüreti fesztivál! 😃 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem még egyszer sem volt találkozó.

De a PlayIT az kiváló lehetőség lenne.
0
0
0
0
Omis avatar
Mikor lesz a következő találkozó?
Aki tudja írja meg nekem üzenetben köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Ha nyiregyen lenne találkozó én is mennék 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Én a tavalyi PlayIT-n is Gépigény Bicike pólóban voltam, esetleg valaki felismert? 😆
0
0
0
0
Sicu33 avatar
A mostani PlayIT Show-ra nem jöttök el? 😃
2014.november 29-30(szombat-vasárnap) Syma Csarnok
Gyertek sokan 😆
0
0
0
0
52utas avatar
Lesz találkozó idén is ???😜
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
én ezen még 1x sem, szóval ez új lesz nekem 😃 Haverom az volt 2x, azt mondta nagyon jó.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Hát ez érdekes én eddig minden voltam 😃

2008
2009
2010
2011
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
ilyen gyorsan ja 😃

király, akkor megyünk mind2-re 😃 (ha úgy adódik)
0
0
0
0
MaximumGame avatar
na ez durva... ilyen gyorsan ? 😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Demoz írta:
A play IT-en lehetne találkozni, én megyek 3 haverommal (de lehet, hogy csak 2), akik szintén gépigényesek.


Én is megyek barátnőmmel + 4 haverral 😎

https://m.blog.hu/an/animemangapalota/image/a/416959_314088681971294_204309576282539_841718_2040334106_n.jpg
0
0
0
0
MaximumGame avatar
play IT már áprilisba ? 😲 szerintem az kizárt 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
MaximumGame írta:
niteforce írta:
Demoz írta:
A play IT-en lehetne találkozni, én megyek 3 haverommal (de lehet, hogy csak 2), akik szintén gépigényesek.


ezt én is támogatom 😀


Az messze lesz még 😃

annyira nem 😆
aprilisban lesz asszem
0
0
0
0
MaximumGame avatar
niteforce írta:
Demoz írta:
A play IT-en lehetne találkozni, én megyek 3 haverommal (de lehet, hogy csak 2), akik szintén gépigényesek.


ezt én is támogatom 😀


Az messze lesz még 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Demoz írta:
A play IT-en lehetne találkozni, én megyek 3 haverommal (de lehet, hogy csak 2), akik szintén gépigényesek.


ezt én is támogatom 😀
0
0
0
0
almos avatar
Szegedre elmennék egy találkozóra 😀
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Én Miskolci vagyok de ha akár Budapesten is lehet sztem akkor is megyek az egyik haverommal.
0
0
0
0
bluefire avatar
Minden megyébe egy találkozó, ez a megoldás. 😃
0
0
0
0
Demoz avatar
A play IT-en lehetne találkozni, én megyek 3 haverommal (de lehet, hogy csak 2), akik szintén gépigényesek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció