Kinek melyik a kedvenc TV műsora?
Kinek melyik a kedvenc TV műsora?
Nekem a South Park,Family Guy,Két Pasi Meg egy Kicsi,Simpson Család
Nekem a South Park,Family Guy,Két Pasi Meg egy Kicsi,Simpson Család
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A tv-műsorokhoz, és sorozatohoz lenne kapcsolatos.
Hogy van az a sorozatbarát és ott fenn vannak teljes műsorok hogy lehet bejutni? Vagy tudna-e valaki meghívót küldeni rá? Ha mondanák email címet agy ilyesmit? Csak mondom megbízható vagyok.
Amúgy a kedvenc műsorom: Simpson család, Amcsi benzinfalók, hogyan készült?,2-világháborúrol szóló ismeretterjesztő filmek.
A válaszokat előre köszönöm.
Filmek: CSK Filmek, Bud Spencer és Terence Hill filmek, Star Trek filmek, Vasember, Transformers.
Anime: Sword Art Online, K-on!, AKB0048, Love Live! School Idol Project, High School Dx D, Angel Beats, Natsuiro Kiseki, Fate/Stay Night, Fate/Zero , Shakugan No Shana 1-3, Girls Und Panzer, Haiyore! Nyaruko-San, Boku wa Tomodachi ga sukunai, Toaru Kagaku no Railgun, Accel World, Highschool of the dead, Jormungand
Még most is futó: Toaru kagaku no railgun S, Nyaruko-San W, Attack on titan
Ezen kívül még érdekel az autósport is követem a F1-et és WTCC-t.
Jackie chan filmjei,
Barátok közt 😃
+1 😃
hát 😜 én nem annyira szoktam tv-t nézni(főleg nem sorozatokat de az autó kereskedők az egyik kedvencem na meg persze a pankráció 😜
az autókereskedőket én is szeretem 😜
😃😃 az olyan jó hogy beszarás, nem nagyon röhögök műsorokon, csak mosolygok, de azon szakadtam, leestem a kanapéról 😃😃
szinte minden ami a discovery-n meg comedy centralon, HBO-n megy 😃
végre vannak akik néznek értelmes műsorokat, nem csak vv meg birkák közt 😀 jó látni hogy vannak ilyen emberek. (végül is kinek mi az értelmes. van akinek a hulladékgyűjtő (vv) felér egy ismeretterjesztő műsorral)
Mert aztán a Top Gear meg a Beer Girls értelmes ugye? 😆
végre vannak akik néznek értelmes műsorokat, nem csak vv meg birkák közt 😀 jó látni hogy vannak ilyen emberek. (végül is kinek mi az értelmes. van akinek a hulladékgyűjtő (vv) felér egy ismeretterjesztő műsorral)
-CSI
-Hawaii Five-O
Így jártam anyátokkal, Dr.House, Dr.csont, Castle, Csilkos elmék
Jan88
igaz butit a tv, de csak azokat, akik nem tudnak másról és az az életük...pl.: ilyen Barátok Közt-s bvaromságot azért nem nézek, mer olyan a bődös életbe nncs, hogy vannak 50-n a soroztba osz mindeni már megba**** mindenkit..
Másik kedvencem a Californication (Kaliforgia), az is hasonlóan jó mint a Dexter, de már abból is megnéztem minden leadott részt 😆
Most a Boardwalk Empire-t (Gengszter Korzó) nézem, ez is jónak ígérkezik, eddig még csak 3 részt láttam belőle.
Barátok közt.
A barátok közt akkor jó mikor verekednek benne. 😆