🎄KarĂĄcsony "Meri Kriszmösz" 🎄

SzerzƑ: Nathan Drake, 2024. November 25., tĂ©ma
FĂłrum » TĂĄrsalgĂł
Minden ami karĂĄcsony, pc, bejgli stb
HozzĂĄszĂłlĂĄsok: 32
HozzĂĄszĂłlĂĄs kĂŒldĂ©sĂ©hez be kell jelentkezni.
Nathan Drake avatar

NĂĄlam ez idĂ©n se marad ki, rongyosra nĂ©ztĂŒk mĂĄr de minden karĂĄcsonykor szinte hagyomĂĄny hogy lejĂĄtszom😁
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Nathan Drake: XDXD Mi mĂĄr nem nĂ©zzĂŒk, dögunalmas.
0
0
0
0
Nathan Drake avatar
@Deathati: Kellemes Ünnepeket neked is ! đŸŽ„đŸ€ŸđŸ˜Ž
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
Lassan közeledik a karĂĄcsony de kĂ­vĂĄnom hogy mindenkinek teljen bĂ©kĂ©sen egyĂŒnk na meg igyunk sokat! :D
0
0
1
0
Nathan Drake avatar
Boldog MikulĂĄst mindenkinek 🎅 ! Tudom szinte kihalt itt az ĂŒnnepi hangulat az oldalon de nah, Ă©n legalĂĄbb megprĂłbĂĄltam 😁
0
0
2
0
💬 26
gyuri191 avatar
@Nathan Drake: Neked is Boldog MikulĂĄst Ă©s mindenki mĂĄsnak is ne veszekedjĂŒnk mĂĄr ezen az oldalon mindig legalĂĄbb nĂ©ha becsĂŒljĂŒk meg egymĂĄst 😀😀😀
0
0
2
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Nektek is Boldog Mikit utĂłlag. LĂĄtod vannak ilyen undok, lenĂ©zƑ, arrogĂĄns emberek.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Håt igen sajnos vannak még ilyenkor is
0
0
0
0
Nathan Drake avatar
@gyuri191: Ki mivel lepi meg magĂĄt esetleg a szĂĄmĂ­tĂłgĂ©pĂ©t Ă­gy ĂŒnnepek alatt? 😁
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Nathan Drake: ååå 1 éve van csak meg a gtx 1070 és ryzen 7 1800x kombo amik még a mai cimeket is viszik pl silent hill 2 nekem ez még böven jó egy ideig jåtékokbol fogok bepotolni majd amiket anno low-medium grafon vittem azokat most ultrån 1080p ben.
1
0
0
0
Nathan Drake avatar
@gyuri191: ErƑbe jĂł kis gĂ©pezet ez a mai napig 😊
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@Nathan Drake: Köszi 😉😉
0
0
0
0
xCube avatar
@gyuri191: Az korrekt vas, illetva korrekt hozzĂĄĂĄllĂĄs. Annyi kivĂĄlĂł jĂĄtĂ©k lĂ©tezik, nem kell mindig a legĂșjabbakat hajkurĂĄszni, de sokan nem Ă©rtik meg, hogy egy mĂĄra mĂĄr koros PC -n is nagyon jĂłl lehet szĂłrakozni.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@xCube: Köszi pontosan igazad van a mai cimek mire olyan ållapotban lesznek ugyis fél év minimum ha nem 1 év mire kijavitanak belöle dolgokat addig böven lehet tolni 4-5 évvel régebbi cimeket is.
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Nathan Drake: CsĂłrĂłsĂĄg van, Ă­gy idĂ©n (sem) veszek magamnak semmit. A FosKazĂĄnnak meg fƑleg 😂
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@The_Teacher_Man: foskazån? nagyon is jó az a 1060 ha még azt hasznålod attol hogy nem rtx attol még böven jó szerintem nekemis 1070 van 1 éve és meg vagyok vele elégedve
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@gyuri191: Köszi! Nem rossz, csak az FX kicsit visszafogja. És ha CPU csere, akkor mĂĄr alaplap is, akkor mĂĄr RAM stb..... AztĂĄn kezdƑdik a mĂłkuskerĂ©k 😂
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@The_Teacher_Man: ja Ă©rtem sajnos ez ilyen de attol mĂ©g erös a masinĂĄd meg kell becsĂŒlni mindig ami van 😁😀🙏
0
0
0
0
xCube avatar
@The_Teacher_Man: Ez sajnos ilyen, bĂĄr a mĂłkuskerĂ©k mĂĄr a procinĂĄl kezdƑdik, nem csak azzal ha a platformot levĂĄltottad. Az FX procik nem tĂșl acĂ©losak, de vannak azĂ©rt cĂ­mek, ahol a nĂ©gy modulos darabok egĂ©szen korrekten szerepelnek (pl. DOOM 2016). Az AMD ĂĄltal vĂĄlasztott irĂĄnyvonal nem vĂĄltotta be a hozzĂĄ fƱzött remĂ©nyeket, a piac nem nagyon kapott utĂĄna. Az intel is ezt jĂĄtssza most.
0
0
0
0
Nathan Drake avatar
@The_Teacher_Man: Azért annyira nem rossz a setupod, kompromisszummal még lehet rajta jåtszani, de nålam is dettó nem lesz gép fejlesztés. Måsra kell a pénz.
0
0
0
0
no avatar
@The_Teacher_Man: Ki is kell vĂĄrni most, hĂĄt elĂ©g borsos egy gĂ©p a teljes setupot le kell cserĂ©lned oktĂłber 14-ig van idƑd. Addig valamit csak össze tudsz rakni:D :D
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Kings Bounty fan: MĂ©Ă© utĂĄna mi lesz? 😂
0
0
0
0
no avatar
@The_Teacher_Man: Nem fog menni a win 10 đŸ€ŁđŸ€Ł Jönnek rĂĄ a vĂ­ruskĂĄk.
0
0
0
1
gyuri191 avatar
@Kings Bounty fan: hĂŒlyegyerek
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Vagy. Nem kap frissĂ­tĂ©seket azt könnyebben feltörik azt nĂ©zhetsz mint rozi a moziba đŸ˜čđŸ˜čđŸ˜č
0
2
0
0
Warlordcommander avatar
@Kings Bounty fan: Mert majd pont neked mint magĂĄnszemĂ©ly akarjĂĄk ellopni az adataidat meg lezĂĄrni hogy fizess ugye? VĂ©letlenĂŒl se azokat a cĂ©geket akinek van is pĂ©nze. Netet meg Ă©sszel kell hasznĂĄlni aztĂĄn nem kapsz be vĂ­rust. Nekem miĂłta megvan az Ășj gĂ©pem(2019) azĂłta egy vĂ­rust se kaptam be. JĂĄtĂ©kbĂłl, szoftverbƑl mindenbƑl eredetit hasznĂĄlok.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: A hekkerekbƑl minden kitelik ezĂ©rt jĂł ha kompatibilis a gĂ©p mindennel.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Kings Bounty fan: Igen, jĂł ha kompatibilis, ezĂ©rt nem telepĂ­tek Ășj windowst olyan gĂ©pre amit nem tĂĄmogat, fƑleg Ășgy hogy a microfos kijelentette hogy a te hibĂĄd ha adatot vesztesz.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Ezt mondom jah mi se vagyunk olyanok. TudomĂĄsul kell venni kĂ©sz. 2025 van a jĂĄtĂ©kok is Ășgy vannak optimalizĂĄlva. Mindenki a sajĂĄt kĂĄrĂĄn tanul, ha nem Ă©rti meg magukra vessenek.
0
0
0
0
xCube avatar
@Nathan Drake: Ha nem a januĂĄri CES -en jönnĂ©nek az Ășj nvidia Ă©s AMD GPU -k hivatalos bejelentĂ©sei, akkor egy RTX 4080 -nal lepnĂ©m meg magam, de Ă­gy inkĂĄbb kivĂĄrok.
0
0
0
0
â–Č

Elfelejtett jelszĂłRegisztrĂĄciĂł