@Kings Bounty fan: Na megkönyörülök rajtad és válaszolok! 😂
Vettem a HyperX Cloud Core fejhallgatómra új fülpárnákat, mert az eredeti műbőr a 3 év állásban tönkrement.
Potom 2145 Ft volt a Temu-ról.
Ennyi volt amit kaptam/vettem. 🙃
@Kings Bounty fan: GamePass ultimate tagsággal leptem meg magam. 30 fölött meg inkább jobb adni mint kapni, ne kérdezzétek miért esik jól nem tudom megmagyarázni 🤣.
De, hogy picit komolyra is fordítsam a szót, értékeljük azt amink van (házunk amibe lakhatunk, gamer "pécénk" konzolunk stb, azokat az embereket (közeli barátok, rokonok, családtagok akik még élnek, és a családunk részei lehetnek, meg az egészség annál fontosabb nincs😊, és még valami nem most kell imádni egymást ebbe a pár napba főleg mű báj vigyorral, hanem egész évben respektáljuk egymást 😎😎
Még egyszer kellemes ünnepeket mindenkinek ! ⛄️⛄️
@Nathan Drake: ááá 1 éve van csak meg a gtx 1070 és ryzen 7 1800x kombo amik még a mai cimeket is viszik pl silent hill 2 nekem ez még böven jó egy ideig játékokbol fogok bepotolni majd amiket anno low-medium grafon vittem azokat most ultrán 1080p ben.
@gyuri191: Az korrekt vas, illetva korrekt hozzáállás. Annyi kiváló játék létezik, nem kell mindig a legújabbakat hajkurászni, de sokan nem értik meg, hogy egy mára már koros PC -n is nagyon jól lehet szórakozni.
@xCube: Köszi pontosan igazad van a mai cimek mire olyan állapotban lesznek ugyis fél év minimum ha nem 1 év mire kijavitanak belöle dolgokat addig böven lehet tolni 4-5 évvel régebbi cimeket is.
@The_Teacher_Man: foskazán? nagyon is jó az a 1060 ha még azt használod attol hogy nem rtx attol még böven jó szerintem nekemis 1070 van 1 éve és meg vagyok vele elégedve
@gyuri191: Köszi! Nem rossz, csak az FX kicsit visszafogja. És ha CPU csere, akkor már alaplap is, akkor már RAM stb..... Aztán kezdődik a mókuskerék 😂
@The_Teacher_Man: Ez sajnos ilyen, bár a mókuskerék már a procinál kezdődik, nem csak azzal ha a platformot leváltottad. Az FX procik nem túl acélosak, de vannak azért címek, ahol a négy modulos darabok egészen korrekten szerepelnek (pl. DOOM 2016). Az AMD által választott irányvonal nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a piac nem nagyon kapott utána. Az intel is ezt játssza most.
@The_Teacher_Man: Azért annyira nem rossz a setupod, kompromisszummal még lehet rajta játszani, de nálam is dettó nem lesz gép fejlesztés. Másra kell a pénz.
@The_Teacher_Man: Ki is kell várni most, hát elég borsos egy gép a teljes setupot le kell cserélned október 14-ig van időd. Addig valamit csak össze tudsz rakni:D :D
@Kings Bounty fan: Mert majd pont neked mint magánszemély akarják ellopni az adataidat meg lezárni hogy fizess ugye? Véletlenül se azokat a cégeket akinek van is pénze. Netet meg ésszel kell használni aztán nem kapsz be vírust. Nekem mióta megvan az új gépem(2019) azóta egy vírust se kaptam be. Játékból, szoftverből mindenből eredetit használok.
@Kings Bounty fan: Igen, jó ha kompatibilis, ezért nem telepítek új windowst olyan gépre amit nem támogat, főleg úgy hogy a microfos kijelentette hogy a te hibád ha adatot vesztesz.
@Warlordcommander: Ezt mondom jah mi se vagyunk olyanok. Tudomásul kell venni kész. 2025 van a játékok is úgy vannak optimalizálva. Mindenki a saját kárán tanul, ha nem érti meg magukra vessenek.
@Nathan Drake: Ha nem a januári CES -en jönnének az új nvidia és AMD GPU -k hivatalos bejelentései, akkor egy RTX 4080 -nal lepném meg magam, de így inkább kivárok.
Vettem a HyperX Cloud Core fejhallgatómra új fülpárnákat, mert az eredeti műbőr a 3 év állásban tönkrement.
Potom 2145 Ft volt a Temu-ról.
Ennyi volt amit kaptam/vettem. 🙃
De, hogy picit komolyra is fordítsam a szót, értékeljük azt amink van (házunk amibe lakhatunk, gamer "pécénk" konzolunk stb, azokat az embereket (közeli barátok, rokonok, családtagok akik még élnek, és a családunk részei lehetnek, meg az egészség annál fontosabb nincs😊, és még valami nem most kell imádni egymást ebbe a pár napba főleg mű báj vigyorral, hanem egész évben respektáljuk egymást 😎😎
Még egyszer kellemes ünnepeket mindenkinek ! ⛄️⛄️
Nálam ez idén se marad ki, rongyosra néztük már de minden karácsonykor szinte hagyomány hogy lejátszom😁