Nosztalgia sarok - Öreg gamerek, kivénhedt kockák gyűjtőhelye.

Szerző: sean, 2023. September 29., téma
Fórum » Játékokról általában
Sztorizgatások a régi szép időkről, első gépekről, első éjszakába nyúló kockulásokról, első játékokkal kapcsolatos élményekről, LAN partikról stb. Ki hogyan ismerkedett meg a számítógép/konzol és a játékok világával? Emlékezzünk vissza milyen volt kockának lenni a régi szép időkben, mikor még nem volt korlátlan internet mindenki zsebében.
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Szembe jött ma kora reggel velem egy videó a youtube-on amiben a world of warcraft fejlődését mutatták be egészen 1999 től (pre alpha verzió) most 2023-ig, és felidézte a zenéje a régi emlékeket... a mai napig a világ legjobb játékának tartom még ha már jóideje nem is játszok vele, és számomra mindig az is marad! Mert a wow al amit alkotott a Blizzard anno, olyan még1 nem lesz szerintem az életembe, a cod2, az akkori need for speed-ek és a wow voltak az első PC játékaim anno emlékszem a wow-ot és a cod2 felváltva játszottuk a haverokkal, reggeltől-estig 😅 mikor Teldrassilba felcsendült a night elfek kezdőjén az a zene... azt sohasem felejtem el anno 2005-ben amikor is belecsöppentem a wow világába (akkor még tört szerveren...Spoiler!
Revolt volt a neve ha jól emlékszem
van néha hogy belehallgatok a wow zenéibe YT-on mert azok a zenék nagyon szuperek lettek! És akkoriban (2004 ben amikor megjelent) szerintem még csak hasonló játék sem volt ami akkora világgal rendelkezett mint a wow, szerintem most sincs...2023-ra akkora világot tettek össze abba a játékban hogy sztem egy hét sem lenne elég körbe járni,repülni,teleportálni a játék minden szegletét és ezt csak folyamatosan bővítik.. :D szóval gondoltam leírom ezt a kis monológot erről a felejthetetlen élményről, és talán ez volt az a meghatározó pont az életemben amiért megszerettem a videojátékokat! A wow az nagyvalószínűséggel hozzátett ehhez, ebben biztos vagyok!
0
0
0
0
sean avatar
Sziasztok! Természetesen magáról az oldalról is lehet nosztalgiázni, mivel tényleg rengeteget változott a 11 év alatt, mióta tag vagyok. Már sok régi motoros nem aktív ami érthető is, hiszen sokan még gyerekként/tiniként regisztráltak, azóta a munka, gyerek, ház stb az elsődleges dolgok. Felnőttként kevesebb idő jut a gamingre, a fórumozás meg mára kihalófélben van.
11 éve regisztráltam, de már jóval korábban nézegettem az oldalt, még egy osztálytárs mutatta meg aki azóta már szintén nincs itt. Nem vagyok túl aktív, sokszor csak csendes megfigyelőként vagyok jelen kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
X9K338DA avatar
A közösségi média elszívja az új tagokat. A degradáció szerencsére itt még nem annyira rossz. Sok fórum abba hal bele, hogy ahogy fogynak a felhasználók a modik lazábban kezdik el kezelni a szabályokat és rengeteg toxikus új tagot hagynak rombolni a közösséget, mert hát az is aktivitás. Ezzel viszont elmarják azokat a maradék tagokat, akik építik/építenék a közösséget.
2
0
0
0
bukta2 avatar
Nagyon sok ember már nem aktív itt a régiek közül, vagy csak nem szólnak semmihez hozzá nemtudom, akiket én hiányolok, Roberto, HUNsanyiX stb stb
0
0
0
0
💬 1
Yezi_ avatar
@bukta2: Sajnálattal látom én is, hogy sok régi tag nem aktív már, sőt, az oldalon sincs már akkora élet, mint régebben.
Mondjuk én is már kb. csak megszokásból nézek fel.. 😅

Spoiler!
Igazából most realizálom csak, már 10 éve, hogy beregiztem ide. Huh, gyorsan repülnek az évek basszus... 😂
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló! Pont akartam egy hasonló témát keresni. Lehet offos de én a gepigényes nosztalgiát élném! Tudtok valamit.Erik94-ről? Vagy LordSzalkóval mi lett? Hogy hívták azt a fórumtársat akinek House volt kint? It is never lupus!

Emlékezetes pillanatok?
0
0
0
0
💬 9
susguy avatar
@Quadgame94:
Hogy hívták azt a fórumtársat akinek House volt kint?

https://gepigeny.hu/user/kolbaszkarika
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@susguy: Nem rá gondoltam. Fehér volt a kép amúgy.
0
0
0
0
susguy avatar
@Quadgame94: My bad, nem gondoltam hogy ennyi House rajongó van az oldalon 😀
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@susguy: Hát ezt én sem... 🤣
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Quadgame94: Lordszalkóék itt vannak, csak más néven...ne kérdezd mi a nevük me régebben is folyamatosan trollkodtak más neveken.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@bukta2: Sose értem minek nevet váltani. Bár egy okot tudok, mégpedig hogy így újra tudtak trollkodni másokkal míg ki nem derült ki is az. Jómagam amióta itt vagyok egyszer sem váltottam nevet, de szinte máshol is így vagyok vele.
3
0
0
0
Quadgame94 avatar
@bukta2: Elég cinkes ha ez igaz. Még 15 évesen csináltam én is. De felnőtt emberként...smh
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Quadgame94: Üdvözlégy! 😎
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@The_Teacher_Man: Helló! Közben végre megtaláltam! Te eszembe jutottál, de a kép nem stimmelt :D

https://gepigeny.hu/user/osynho
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció