Nosztalgia sarok - Öreg gamerek, kivénhedt kockák gyűjtőhelye.
Sztorizgatások a régi szép időkről, első gépekről, első éjszakába nyúló kockulásokról, első játékokkal kapcsolatos élményekről, LAN partikról stb. Ki hogyan ismerkedett meg a számítógép/konzol és a játékok világával? Emlékezzünk vissza milyen volt kockának lenni a régi szép időkben, mikor még nem volt korlátlan internet mindenki zsebében.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
Pàr részes videót készítettem ezekről az élményekről.
Köszönöm aki megnézi, ide is lehet írni vagy a videó alà is. 🫡
A PC világába valamikor a 2000-es években kerültem bele, évekig még internet nélkül, ami járt azzal is ha valaki valahonnan beszerzett egy jó játékot az körbejárt a haveri körben. Kezdetben a Return to Castle Wolfenstein, és a RollerCoater Tycoon ment ezerrel a jó öreg P4-es Intel Celeron 1,7Ghz-es processzoros géppel. Később kapott egy gyenge Nvidid MX440-es kártyát is és 2 GB memóriát, ekkor már jött járéknak a Need for Speed Underground, majd a második része. Azt követte az első NFS Most Wanted. Na meg Call of Duty2 és 4 haverokkal multiban még az Xfire-s korszakból. Ez a gép kevés lett így jött egy új lap de még Intel 478-as foglalat és kerek 3GHz-es HT-s processzor mellé egy Nvidia 7600GS, és azzal még toltam a Call of Duty Modern Warfare 2-t is viszonylag szép grafikán, de kevés időre egy AMD Radeon HD3850 is volt a gépben, csak két hónapra rá gépet váltottam és átléptem 775-ös Intel platformra Core2DuoE7400-as processzor 2x2GB DDR2 memória és Nvidia N260GTX-re. Ez volt 2009 végén az első valamire való gépem. Ez végül eladva lett, de Q9550-es processzorral. De a régi 478-as tokozású gép mai napig meg van még. (Bár majdnem minden gépem fel van tüntetve az adatlapomon.)
Kicsit lehet hosszú lett az írásom, remélem nem gond.
Jézusom mit találtam most xdxdxd
Nekem 10évem ment rà a wow ra.. ott keltem ott aludtam.... Ahhh csajozós évek arra mentek el 🤣
11 éve regisztráltam, de már jóval korábban nézegettem az oldalt, még egy osztálytárs mutatta meg aki azóta már szintén nincs itt. Nem vagyok túl aktív, sokszor csak csendes megfigyelőként vagyok jelen kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
Mondjuk én is már kb. csak megszokásból nézek fel.. 😅
Spoiler!
Emlékezetes pillanatok?
https://gepigeny.hu/user/kolbaszkarika
Megnéztük itt szinte vagy nagyon régi tagok vannak, vagy nagyon ujjak.
Vonza az embereket a szép emlék. Örülök hogy ilyen a felület még mindig, és nem lett modern. Mert retro jó érzés.
https://gepigeny.hu/user/osynho