Steam Deck

Szerző: bukta2, 2022. November 12., téma
Fórum » Konzol
Hordozható játékkonzolnak tűnő rejtett számítógép.
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Áttettem a Béta részvételt "Betekintésre" majd most hétvégen undervoltolom a biosba.
0
1
0
0
no avatar
Nekem a 64gb is verzió van,és tettem bele egy Samsung pro 512gb micro SD-t.
Milyen kiegészítőket , vagy milyet terveztek vásárolni hozzá ?
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@barnabas96: Nekem is a 64gb-os verzióm volt, de vettem bele egy 512gb-os M.2.-t és van egy 256gb os SanDisc Extreme mikro SD kártya benne,van hozzá még egy JSaux dockolóm és ennyi, minden pöpec még így 10 hónap után is csak ezt tudom mondani. Remek az egész cucc, jól összerakták! 😌 igaz mostanság ritkábban játszok vele mert mostanában PC-n vagyok inkább, de azért néha ránézek.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Na! így pár nap használat után azt kell mondanom hogy brutál jó kis gép! Minden is megy rajta! Még a Calisto protocol is, nagyon összetették ezt a masinát, nem recseg, nem ropog a műanyag, ravaszok hibátlanok, linuxal még kicsit bajba vagyok de mindenről is van yt-on videó így mellé sem lehet lőni semmivel ha valami olyat akar telepíteni az ember rá, először win 10 et akartam rá (és még nem kizárt hogy teszek rá, de a SteamOS nagyon györdülékeny és nagyon jól megcsinálták a masinára így majd még eldöntöm.
Egy negatívumot tudnék felhozni hogy az akku bírhatna többet is, elég gyorsan merül,de ha azt nézem hogy minden is elfut rajta akkor végülis brutális teljesítmény az biztos! Folyamatosan fejlesztik a cuccot, első nap még hangos volt a ventilátorja aztán másnap egy frissítés után meg sem mukkant és a hőfokok is jók! Persze ha valaki 60fps-re vágyik olyan grafikával amit bír a vas akkor azért tud melegedni nem is kicsit, viszont ez a teljesítményre nincs hatással csak a venti pörög jobban és az már zavaró lehet annak aki pl alszik mellettünk. Furcsa látni hogy egy kézi konzolon minden is megy, mikor feltettem a The Division-t azt is furva volt megszokni mert hát pc-s teljes értékű AAA játék egy ekkora gépen 60 fps-el :D hát furcsa a szemnek, persze akinek volt már switch-e akkor az már tudhatja ezt az érzést, nekem nem volt. Szóval nagyon fain kis gépecske, aminél írja a steam hogy remekül megy deck-en az tényleg remekül megy rajta, a division pl egy olyan játék ami remekül megy rajta de nem tesztelték, így egy sárga felkiáltó jellel jelölik az ilyen játékokat, pedig hibátlanul fut rajta. Azokkal a játékokkal van baj amik abszolút nem támogatottak deck-re (ez ritka) de vannak ilyen címek is, pl a cod2 felakartam tenni rá de az egy nem támogatott játék (egyelőre)
Viszont ugye ha windows-t tesz rá az ember akkor ugye minden is megy, de ott a controller támogatással vannak bajok ahogy olvastam a fórumokat, de van akinél meg hibátlan minden.
0
1
0
0
bukta2 avatar
Így, jóval a megjelenése után leírhatná valaki hogy kinek hogy tetszik a masina ;)

Ha a jövőre érkező FSR 3.0 is támogatni fogja az azért rendesen felerősítheti a teljesítményét! Anno nem láttam benne sok mindent de most látva a teszteket,videókat stb. Nem semmi masina lett! Minden is működik vele.
0
0
0
0
💬 3
xCube avatar
@bukta2: Nekem még nincs, de több ismerősömnek van, így próbáltam is már. Nagyon pöpec szerkezet, jó a fogása, rengeteg játék támogatja már out of the box, a többféle kezelési lehetőségnek köszönhetően pedig nagyon sokoldalú. A Steam OS mellett akár Windows vagy más Linux disztribúció is telepíthető rá, így emulálásra is tökéletes.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@xCube: igen, enis fogtam mar a kezembe, tenyleg jo kis cucc, ezert is gondolkodok a beszerzesen. (sry az ekezetek miatt de nem magyar a bill.)
0
0
0
0
xCube avatar
@bukta2:
(sry az ekezetek miatt de nem magyar a bill.)


Az enyém sem 😀 .
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció