Proccesor hütés ..
Sziasztok milyen processor hütés lenne jo egy amd phenom II 945 4 magos nak ,kérlek segitsetek mert mikor nagy játékon játszom kikapcsol, felmegy vagy 100 ig a hőfok,.. it a találatok valami ne tul drágát válaszatok kőszőnőm előre is :) https://www.emag.hu/processzor-hutok/c
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Eddig is ilyen hofokok voltak?
Vagy eddig jóval alacsonyabb?
Hiába a sok rohogos fej 60-70fok egy procinak játék közben egyáltalán nem sok
De ha neked eddig 50fok volt akk nyilván van valami probléma
Vagy a gépház vagy a paszta
Vagy szimplán már nem olyan hatásfokkal dolgozik a hűtő ha régi
Modern processzorok 100 fok körüli hőmérsékletet bírnak ki, rengeteg videó van is tesztekről meg minden.....még ha nem is bírják ki védelem van beépítve hogy lekapcsoljanak ha túl magas lesz a hőmérséklet
Intel Core i7-13700K-hoz milyen AIO hűtőt ajánlotok? Korábban Lian Li GALAHAD II Trinity Performance 360mm AIO-t használtam,de az 1,5 hónap használat után teljesen megadta magát,emiatt ezt a márkát hanyagolnám.
Most a Corsair iCUE H150i elite Capellix XT szemeltem ki magamnak. Max 100k a keret.
Köszi előre is!
[LINK]
Adott egy I7 10700F, mennyire használható a gyári ventije, legalább fél évig, 1 évig el lehet vele lenni? (Nem akarok overclockolni se semmi)
Holnap egyébként úgyis kiderül.
Igen tudom, vannak már 10k körül is, csak amiket ehhez a procihoz ajánlottak redditen az a Dark Rock 4 (csili vilit kihagyom, én inkább az ilyen stealth setupok híve vagyok)
Amit kihagytam a kérdésből (pedig ezt akartam leginkább megkérdezni 🤣), mi az a hőfok ami már nem igazán jó, ahol már sérülhet a proci? Valahol olvastam hogy a 70 már nem jó, valaki szerint még a 75-80 is elfogadható.
Köszi mégegyszer!
Egy Pure Rock 2-t vettem, elég ***án teljesít, idle temp eddig volt 50 fok, most a Pure Rock-al 34 fok
BF5-be 80-90 fok között volt (Hagytam is az egészet), most ilyen 68-72 fok között mozog
Adott egy ryzen 5 7600 proci.
A hozzá adott hűtő mennyire gáz? Illetve inkább mi lenne jó helyette? (Sima normál,nem világítós és árban is reális kategória érdekelne.Csak tegye a dolgát.)
Köszönöm.
Úgy vagyok vele jobb biztosra menni,meg nincs kedvem 1 hét múlva szétkapni,hogy na mégis tegyünk rá egy jobb hűtőt.
Spoiler!
A 12700K Procimhoz egy Asus TUF Gaming LC 240 hűtést szeretnék, de sehol nem írják, hogy alkalmas lenne LGA 1700-as foglalathoz a lefogatása. Az alaplapom az egy ASUS TUF Gaming Z690, amiben elvleg csináltak segéd furatokat is a CPU foglalat köré, a régebbi felfogatások miatt. Jó lehet ez a hűtés az említette alaplap-CPU pároshoz?
Vettem egy I5 11400F-es procit és egy Dark Rock 2 hűtőt.
Felraktam videó alapján az alaplapra (youtube)
Aida programmal ha leterhelem a gépet akkor 80 fokra felmegy a CPU-m.
Ez nem sok?
(Gyári pasztát hagytam rajta)
ez a link sokakt segit!
https://ipon.hu/magazin/cikk/huvosebben-uzemel-az-ujrapasztazott-core-i7-7700k
mert most mar forasztani szoktak a kupakotrajta!
paszta sokat segitrajta
5900x ? akkor igen mert az 2db chipletben vanak a magok szoval 2*6 elsoztasban azert jobbak neked az eredmények!
#keresőluxus
[LINK]
Ettől komolyabbat, drágábbat nem érdemes venni mert a cpu az egész alaplappal együtt sem ér sokkal többet.