SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág

Proccesor hütés ..

Szerző: roka1, 2022. August 11., téma
Fórum » Asztali PC
Sziasztok milyen processor hütés lenne jo egy amd phenom II 945 4 magos nak ,kérlek segitsetek mert mikor nagy játékon játszom kikapcsol, felmegy vagy 100 ig a hőfok,.. it a találatok valami ne tul drágát válaszatok kőszőnőm előre is :) https://www.emag.hu/processzor-hutok/c
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
migist2 avatar
Sziasztok adott egy r5 5500 es alap óra jelen aida stesz alat 80+ fok pure rock hűtő van rajta
0
0
0
0
💬 5
Bronson avatar
@migist2: Valami nem franko... milyen hutopaszta es mennyi van rajta? Probald meg ujra rogziteni a hutot
0
0
0
0
migist2 avatar
@Bronson: Paszta mx⁴ esetleg meg probálom. Ujra pasztázni és ezzel egyszerre ujra fel rakni
0
0
0
0
GodSie avatar
@migist2: 95% hogy nem jól van rajta a hűtés.nincs elég paszta :D
0
0
0
0
migist2 avatar
@GodSie: Nem volt elég paszta :)
0
0
0
0
GodSie avatar
@migist2: na remek :) nekem is volt ilyen gondom :) Én inkább "többet "teszek rá és akkor nagyon jól használ sokáig
0
0
0
0
zsolo avatar
Sziasztok! Ryzen 5600-hoz a mostani hűtőm elég lenne? Cooler Master 212 RGB Black Edition, vagy esetleg helyette egy Be quiet! Pure Rock 2 FX processzor hűtő? Köszi!
0
0
0
0
💬 2
Yezi_ avatar
@zsolo: Alapórajelen biztosan megteszi, PBO-val/tuninggal már nem feltétlen.
Spoiler!
Meglepően forrófejű tud lenni egyébként, 4.7GHz-en a 360-as Liquid Freezer II is 80-82 fokig elengedte, komolyabb terhelés alatt.
0
0
0
0
zsolo avatar
@Yezi_: Húzni nem akarnám!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

A 12700K Procimhoz egy Asus TUF Gaming LC 240 hűtést szeretnék, de sehol nem írják, hogy alkalmas lenne LGA 1700-as foglalathoz a lefogatása. Az alaplapom az egy ASUS TUF Gaming Z690, amiben elvleg csináltak segéd furatokat is a CPU foglalat köré, a régebbi felfogatások miatt. Jó lehet ez a hűtés az említette alaplap-CPU pároshoz?
0
0
0
0
💬 1
selfundum avatar
@encipoly: LGA 1700-as foglalathoz is készült LC 240-es hűtés, de abból csak ezt találtam ami kompatibilis.

Link:
https://www.asus.com/motherboards-components/cooling/tuf-gaming/tuf-gaming-lc-240-argb/
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Vettem egy I5 11400F-es procit és egy Dark Rock 2 hűtőt.

Felraktam videó alapján az alaplapra (youtube)

Aida programmal ha leterhelem a gépet akkor 80 fokra felmegy a CPU-m.
Ez nem sok?
(Gyári pasztát hagytam rajta)

https://kepkuldes.com/images/98df96200f5341f1270ef40658c7f535.png
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@GabZkp10: Írtam máshova is, de ide is írok! Az újabb Ryzen procik is elérik ezt a hőmérsékletet több embernél komolyabb CPU terhelésnél. Valaki még vízhűtéssel is. Azon kívül senkinek semmi probléma nincsen.....
0
0
0
0
no avatar
@GabZkp10: szia tejesen jó!
ez a link sokakt segit!
https://ipon.hu/magazin/cikk/huvosebben-uzemel-az-ujrapasztazott-core-i7-7700k
mert most mar forasztani szoktak a kupakotrajta!
paszta sokat segitrajta
0
0
0
0
no avatar
@patrik542510: Amit írsz abban akkor van igazság ha nem új összerakott gépről van szó. Nekem zsír új MX paszta van rajta mégis 70+ ba vagyok sokszor. A 80-at értem én is el, de azóta feljebb vettem a CPU hűtő ventillátor fordulatát. Így játékok mellett 74 a max. Renderelés mellett meg még ennyi sincs. Igaz a 24 szálat nem nagyon tudta még egy videó konvertálás meg dolgoztatni. 😅
0
0
0
0
no avatar
@PC_4RM: igen! de ha ezt valki elvégzi müveletet akkor jeltösen jobb eredményeket hoz igen milyen procid is van ?
5900x ? akkor igen mert az 2db chipletben vanak a magok szoval 2*6 elsoztasban azert jobbak neked az eredmények!
0
0
0
0
Puffin avatar
Még egy tök felesleges téma.
#keresőluxus
1
0
0
0
MrPAYER avatar
Szia. Az első barlangrajzokkal egyidős AM3 foglalat:

[LINK]

Ettől komolyabbat, drágábbat nem érdemes venni mert a cpu az egész alaplappal együtt sem ér sokkal többet.
0
0
0
0
Richiee28 avatar
Szia. Pontosan attól függ mennyit szánsz rá:) Nekem egy Artic Freezer 7X van, 8-9ezer körül volt. De egyébként a Be Quiet is nagyon jó.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb