Streamről minden
Sziasztok, nézelődtem,és nem igazán találtam ebben a témában konkrét dolgokat. Ebben a topicban a stream-elésről szeretnék megtudni mindent. Hogy vágjunk bele, mi minden kell hozzá, programok, eszközök, kezdőként mit ajánlotok,stb. Engem érdekel a dolog,mert nemrég bele kezdtem, és sok minden nem világos még. A Twitch-en , mertugye hol máshol :) Akinek van esetleg tanácsa, tippje, szívesen olvasnám. Egymásnak is tudnánk segíteni. Köszönöm 🙂
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az itt vam: https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…ead_id=643
Kattints jobb egérgombbal a játékra a könyvtáradban, vagy kattints a fogaskerék ikonra a játék könyvtári oldalának jobb szélén.
A lenyíló menüből válaszd a tulajdonságok... lehetőséget.
Válaszd a telepített fájlok kategóriát, és kattints a játékfájlok épségének ellenőrzése gombra.
Azt nem írtam,hogy ide ehhez a témához az is írhat aki már streamel, hogyan kezdte, milyen eszközei vannak stb. ? Szívesen olvasnám :)
Még olyan problémám van, hogy mikor közvetítek ,leginkább a COD Warzone,multiplayer, ezek akadnak a stream-ben .Nem tudom mit kellene még beállítanom. OBS stúdiót használok. Megnéztem egy csomó videót,olvasgattam mit hogyan kell beállítani,hogy jó legyen,de még nem az igazi. Tunátok esetleg erre is mondani valamit? Azt a gépet használom játékra és stream-re is ami az eszközöknél van. Sajna másik gépet nem tudok venni. Még monitort szeretnék,de azt használtan,mert csak az adást,chatet stb. akarok nézni rajta.
A gamer headsetek mikrofonja elég arra, hogy játék közben kommunikálj, de ha rendes hangminőségben akarsz streamelni, akkor kell egy asztali mikrofon. Kezdésképpen elég egy olcsóbb is (az 50 Eurós kategóriából). Ha nem akarod, hogy az orrod előtt álljon az asztalon, akkor egy mikrofon állvány sem árt.