Csalódott Razer tulajok szigete

Szerző: Bronson, 2021. April 12., téma
Fórum » Periféria
Sziasztok! Mielőtt Razer kiegészítőket vettem volna, hallottam a városi legendáról, hogy a Razer árcédula nem mindig tükrözi a minőséget. Sajnos én is rossz tapasztalatokkal gyarapodtam, egy éven belül a második billentyűzetet küldöm vissza nekik. Az első egy Ornata Chroma volt, a numpadon az 1-es gomb megadta magát. Utána vettem egy Blackwidow mechanikus billentyűzetet (razer green switch) amin a Z gomb adta meg magát. Fél év egy premium billentyűzetnél nevetséges, van egy régi membrán billentyűzetem aminek az új árából egy Razer matricát sem lehetne venni, már a betűk is lekoptak róla, de még mindig hibátlanul működik. Jelenleg egy Ornata Chroma V2-t használok (az előző RMA alatt arra küldték ki) de úgy érzem befejeztem velük. Legalább az ügyfélszolgálatuk hibátlan, arra nem lehet panaszom, de a minőség az nagyon silány...

Kíváncsi lennék másnak is van e hasonló tapasztalata, vagy csak ilyen a szerencsém? 8-)
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gyrger72 avatar
Nekem egy Razer DeathAdder Elite egerem van aminek a görgője már elég régóta nyikorog (mint ami nincs megolajozva), plusz az egyik oldalán a gumiborítást engedi elfele a ragasztó. Egyéb problémája szerencsére még nem volt.
0
0
0
0
Bronson avatar
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a Basilisk egér a Wolverine game kontroller és a Synapse szoftver eddig tökéletesen működik, csak a billentyűzetekkel szívtam meg.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció