Sziasztok!
Furcsa egy két éves kérdésre válaszolni ... nem is válasz lesz csak egy teszt eredmény, hátha segít valakin még!
Mikrofon megoldást kerestem mert a fejhallgatóm tartozéka nem felel meg a stream követelményeknek sztem. Nagyon gyatra a minősége a hamgzásnak.
A Yenkee YMC 1030 karos mikrofont választottam.
14E az ára, szállítással 16500.- ban állt meg.
Az összeszerelése 10 perc volt de a beállítása 2 óra. Megérte sok munkát ölni bele mert elképesztő a minősége!
Rengeteg teszt videót csináltam de mindig vol háttérzaj beszéd közben. Az OBS-ben alkalmaztam a zajgátat és a 3 sávos hangszínszabályzót. de még mindig volt háttérzaj.
nVidia kártyám van, ezért az nVidia RTX Voice volt a megoldás!
Minden zajt kiszűrt és fenomenális végeredményt kaptam!
Összegezve, a Yenkee YMC 1030 kiváló választás volt és ha melóztok vele minden igényt kielégitő eredményt kaptok.
Remélem hasznos volt az írásom a kezdő streamereknek!
❤️
@Quadgame94: Nekem egy ilyenem van:
https://edigital.hu/mikrofon/trust-gxt-232-mantis-streaming-mikrofon-p649977
Teljesen jól működik és semmi gond nem volt még vele. Tiszta hangot is ad.
Furcsa egy két éves kérdésre válaszolni ... nem is válasz lesz csak egy teszt eredmény, hátha segít valakin még!
Mikrofon megoldást kerestem mert a fejhallgatóm tartozéka nem felel meg a stream követelményeknek sztem. Nagyon gyatra a minősége a hamgzásnak.
A Yenkee YMC 1030 karos mikrofont választottam.
14E az ára, szállítással 16500.- ban állt meg.
Az összeszerelése 10 perc volt de a beállítása 2 óra. Megérte sok munkát ölni bele mert elképesztő a minősége!
Rengeteg teszt videót csináltam de mindig vol háttérzaj beszéd közben. Az OBS-ben alkalmaztam a zajgátat és a 3 sávos hangszínszabályzót. de még mindig volt háttérzaj.
nVidia kártyám van, ezért az nVidia RTX Voice volt a megoldás!
Minden zajt kiszűrt és fenomenális végeredményt kaptam!
Összegezve, a Yenkee YMC 1030 kiváló választás volt és ha melóztok vele minden igényt kielégitő eredményt kaptok.
Remélem hasznos volt az írásom a kezdő streamereknek!
❤️
https://edigital.hu/mikrofon/trust-gxt-232-mantis-streaming-mikrofon-p649977
Teljesen jól működik és semmi gond nem volt még vele. Tiszta hangot is ad.