Házi készítésű plexi oldal
Hali abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy akarok csinálni plexi-s oldallapot(nem akarok új gépházat venni!)Hogy , hogyan kezdjek hozzá már megrajzoltam a belső oldalára a formát de mégis nem merem ki vágni. Ebben kéne ötletekkel bombázni:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Annyi lenne gond h nem akarok venni 2300 ért 8 szaros csavart és van itthon csavarom plexibe belemegy de ha fúrom a fémet az oldalán a lyukat persze próba fém ami kimaradt belőle hulladék akkor a vége behajlik és a csavar átmegy a végén nem rögzül annyi lenne a kérdés h hogyan oldjam meg milyen csavarral vagy milyen módon ragasztani nem akarom mert még át lesz festve később és úgy macerásabb leragasztgatni
Addig nem csináld meg amíg át nem fested😀 A ragasztás a tuti. Csavarral macerás, főleg, hogy a plexi hajlamos könnyen megrepedni. Én is csavarral csináltam és egy két helyen megreccsent:S Azért kellett rá a Codegen felirat😃
gibdj: nem használok most mert fáradt vagyok és nincs kedvem ilyenekre figyelni majd máskor😃 nah bye mek
Annyi lenne gond h nem akarok venni 2300 ért 8 szaros csavart és van itthon csavarom plexibe belemegy de ha fúrom a fémet az oldalán a lyukat persze próba fém ami kimaradt belőle hulladék akkor a vége behajlik és a csavar átmegy a végén nem rögzül annyi lenne a kérdés h hogyan oldjam meg milyen csavarral vagy milyen módon ragasztani nem akarom mert még át lesz festve később és úgy macerásabb leragasztgatni
Basszus, írásjeleket használj legalább ilyen hosszabb szövegnél. Rossz olvasni. Offért elnézést!
jó kis gépház lett pakai93---nekem nem csinálnál egyet??😃
lehet el is adom 😀 minden attól függ mennyit ajánlsz érte 😆 😂
jó amúgy a ventiknek is a helyet te vágtad??meg ha bele flexelek mondjuk egy kört kivágom és plexit teszek oda akk nem csuklik össze a gépház meg nem lessz lessz könnyű hajtogatni?? ja és a plexin fúrjak jukakat h jobban hüljön mert én nekem csak a gépház oldalának a közepén van juk h jusson be levegő és ha azt kivágom és be plexizem akk furjak jukakat a gépház oldalán máshova??
Nem lessz semmi gond ha az oldalát fel plexized. Nekem sincs semmi gond vele ugyanolyan masszív, sőt! Igen, az jó dolog ha fúrsz a fontos komponensekhez (főleg a VGA-hoz) lyukakat vagy pedig aluról oldod meg a szellőzést.
az enyémre én megcsináltam😀
Nehéz ezt még nekem elhinni! 😆
Már ez is ilyen olcsó?
A konyhánkba egy 30x30-as 38000FT volt!
Akkor ez hogy van?
Én is tervezgettem már hogy megcsinálom, de most szánom rá magam! 😆