Vennék én többet is ha nem csak steam-en lehetne megvenni őket (nincs kedvem napokig letölteni újra és újra ha fel akarom rakni, gyorsabb net meg nem érhető el sajna.) A toplistás játékaim a polcon sorakoznak (már amelyiket meg lehetett venni dvd formában). Pl.: a Hellblade-t is szívesen látnám a polcon de nem lehet kapni. Sok indie játék jobban megfog mint a nagy címek amikért 20ezreket elkérnek, aztán dögunalom az egész.
Még hogy veszek Indie játékot. 😃 Abból a kis pénzből is veszek más olyan retró játékot, amelyek pl. addig nem érdekeltek, de azért kipróbálom, esetleg ha tetszik végigjátszom. Ilyen pl. a Call of Cthulhu: DCOE.
@LordSzalko: Évek óta ezen a szinten vagyunk. Már rég észre vették, hogy nagyobb a profit, ha reklámba fektetik a pénzt, és nem a fejlesztésbe. Működni működik, szóval miért is ne csinálnák? Az legtöbb Indie játéknál a játékosok adják a reklámot, úgyhogy "kénytelenek" a játékra fókuszálni.
@susguy: Még van jó pár nevesebb fejlesztő aki mai napig nem csinált szutykot a játékából 😀 Szóval az, hogy évek óta azon a szinten lennénk az erős túlzás.
Mondjuk tény, nem tudom te mivel, meg milyen fejlesztők játékaival játszol, de, ha EA, UBI és társai akkor instant rip.
Mondjuk tény, nem tudom te mivel, meg milyen fejlesztők játékaival játszol, de, ha EA, UBI és társai akkor instant rip.