Szoktál indie játékokat venni, ezzel támogatva a független játékfejlesztőket?

2017. October 23., téma
Fórum » Játékokról általában
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tyrion Lannister avatar
Lassan jöhetne új szavazás, ez kb. 10 hónapja került ki.
0
0
0
0
💬 1
TRACERHD avatar
@Tyrion Lannister: Hát ja.
0
0
0
0
no avatar
Olyan opció mért nincs hogy Nem szoktam venni játékokat, de szeretnék.
0
0
0
0
therick13 avatar
Nem valogatok ha 1 jatek jo akkor jatszom!!!
0
0
0
0
Arcade avatar
[b][b]Engem nem érdekel, hogy milyen játék csak legyen jó.[/b][u][b]Én Pontosan egyet értek StickyYT-vel.[/b][/u]
0
0
0
0
TMForever avatar
(Nincs pénz játéra) Az a lehetőség hol van ?????????
0
0
0
0
bandi888 avatar
Bundlekba gyakran pakolnak indie játékokat apróért. Érdemes figyelni őket, mert jó játékokra lehet akadni a sok lom között 😃
0
0
0
0
PetiiLUL avatar
Szerintem teljesen lényegtelen hogy indie -e egy játék! Ha jó a játék akkor jó, ha nem akkor nem. 😀
0
0
0
0
💬 1
Andris18 avatar
@PetiiLUL: Ez a jó hozzáállás 😀
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Ha értelmes a játék akkor természetesen igen.
0
0
0
0
sean avatar
Vennék én többet is ha nem csak steam-en lehetne megvenni őket (nincs kedvem napokig letölteni újra és újra ha fel akarom rakni, gyorsabb net meg nem érhető el sajna.) A toplistás játékaim a polcon sorakoznak (már amelyiket meg lehetett venni dvd formában). Pl.: a Hellblade-t is szívesen látnám a polcon de nem lehet kapni. Sok indie játék jobban megfog mint a nagy címek amikért 20ezreket elkérnek, aztán dögunalom az egész.
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Még hogy veszek Indie játékot. 😃 Abból a kis pénzből is veszek más olyan retró játékot, amelyek pl. addig nem érdekeltek, de azért kipróbálom, esetleg ha tetszik végigjátszom. Ilyen pl. a Call of Cthulhu: DCOE.
0
0
0
0
no avatar
Lassan már azon a szinten vagyunk, hogy az indie játékok minőségibbek az AAA címeknél.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@LordSzalko: Évek óta ezen a szinten vagyunk. Már rég észre vették, hogy nagyobb a profit, ha reklámba fektetik a pénzt, és nem a fejlesztésbe. Működni működik, szóval miért is ne csinálnák? Az legtöbb Indie játéknál a játékosok adják a reklámot, úgyhogy "kénytelenek" a játékra fókuszálni.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Még van jó pár nevesebb fejlesztő aki mai napig nem csinált szutykot a játékából 😀 Szóval az, hogy évek óta azon a szinten lennénk az erős túlzás.

Mondjuk tény, nem tudom te mivel, meg milyen fejlesztők játékaival játszol, de, ha EA, UBI és társai akkor instant rip.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Én jobban preferálom az indie játékokat mert ott még odafigyelnek a játékosokra a készítők nem csak a neve miatt felkapott.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Indie játékot? Kizárt dolog. 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció