Antihősös, szuperhősös sorozatok
Mostanában egyre több a képregényes film, és szerencsére a hősös sorozatok is a virágzásukat élik. Ezért is gondoltam, hogy érdemes lenne tenni egy kis kitekintést a témában. Kinek mi a kedvenc sorozata, és miért éppen azt kedveli? Melyik sorozat nem tetszik? Milyenek a karakterek a képregényekhez képest? Rajtatok áll, hogy miről beszéltek!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Spoiler!
Gotham zseniális, nem követi a képregény vonalait, de érdemes elkezdeni (bár nem vagyok annyira benne a képregényekben). A Legends of Tomorrow-t már elkezdeni sem merem, valahogy néztem de nem igazán az jött le, hogy egy Arrow 1. évad színvonalú sorozatról van szó, pedig azt kéne visszahozni, mert én attól le voltam hidalva teljesen 😃
Amit Spider mond (SAMCROért jár a külön pacsi), abban elég nagy igazság van, Flashben pl mikor Spoiler!
A Daredevil elég színvonalas és látványos sorozat, bár abba is csak belenyaltam és mentem tovább, de ha jól sejtem hasonlóan jó lesz, bár most eléggé le vagyok maradva ezekkel sajnos. Most kezdődött nemrég a Luke Cage is, szintén Netflix sorozat.
DC sorozatok közül nézem a The Flash-t, Arrow-ot, LoT-ot. Ezek közül egyedül a Flash-t szeretem. Az Arrow-al nem a dráma a baj, hanem annak a rossz kivitelezése, a Flash-ben is van dráma és ott nagyon jól működik. Az első két évadnál jól ment az Arrow, ezután jött a színvonal csökkenés. Tartok attól is, hogy a Flash-böl is elfogyott már a kakaó, de hátha megcáfolnak.
ceni98: +1 SAMCRO.
Mostanában amiket nézek: Arrow, Shield Ügynökei, Flash, Holnap Legendái