Egér problémák!

Szerző: chethun, 2015. July 29., téma
Fórum » Periféria
Meghibásodott-kontakt hiba, egyéb egér problémák!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Schwin94 avatar
Sziasztok!
Amatőrnek tűnő kérdéssel fordulok hozzátok, pár napja megváltozott az egér mutatom kurzorom...
Függöleges pontok és alig látni, kezd zavarni.
Igen, próbáltam változtatni a beállításokban, de nem történik semmi, Bármilyen méretre/ tipusra megyek nem változik semmi.
Képet se tudok berakni mert a Print Sreenen nem látszik a mutató...
Egér probléma ez vagy telejen más? Vírust vagy egyébb ilyen dolgot nem találok.
Kösz
Szerk1: Lefényképezve már sikerült, be is karikáztam ha nem tünne fel
[LINK]
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@Schwin94: ,,Egér probléma ez vagy teljesen más” én valami szoftveres gondra gyanakodnék inkább
0
0
0
0
Schwin94 avatar
@bukta2: Annyit elértem tegnap este óta, hogy kihuztam az egeret és bedugtam ujra, valamint próbáltam kurzort váltani, ma bekapcsolás után jó volt, mindaddig míg, készenlétbe nem tette magát a gép, és megint ugyan ez van.
0
0
0
0
no avatar
Úgy gondolom, hogy minden esetben érdemes egy újat vásárolni ...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Van egy egerem, de néha duplán veszi a bal kattot, azzal lehet valamit csinálni, ha szétszedném kitisztítani azzal jobb lenne, vagy kuka? 😀
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Warlordcommander: Ha cserélhetők a switch-ek forrasztás nélkül, akkor takarítsd meg kontakt sprayel (pucolható sima kendővel is akár) a lábait, ha utána is csinálja esetleg rendelj bele újakat. Forrasztás esetén engedd el szerintem, ha már nem garis.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Oké köszi, holnap majd megnézem.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, olyan gondom van, hogy vettem egy Trust gxt 148 egeret, de a játékokban nem tudom használni a bal/jobb klikken kívül az extra gombokat. Fel van téve a hivatalos driver, ott be is tudok állítani az extra gomboknak funkciokat, amiket a windows-ban tudok használni(új ablak, kicsibe letesz, makro, srb) de a játékokban (eddig probáltam battlefield 1, wolfenstein 2, hand of fate 2) még csak nem is engedi az extra gombokra rátenni a funkciót.
Régen egy egy a4tech x5-80 D-m volt, annál ha az egér drivert kilőttem, akkor engedte a játékokban simán belőni az extra gombokat, de itt még ez sem segit.
Elvileg gamer egér volna, én ugy gondolom h nem a kókány fajtából, esetleg tudnátok segíteni? :S
0
0
0
0
Crytikal avatar
Cougar Deathfire Ex klaviatúrám van. Nem találok hozzá drivert. Egyébként meg Windows magától felrakja nemde?
0
0
0
0
Crytikal avatar
Sziasztok!
Mi baj lehet, hogy szaggat, laggol az egér mindenhol ? Hirtelen nagyot rántok az egeren akkor egyből késik.
0
0
0
0
Arbalest avatar
Köszönöm. próbálkozom 😀
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
Ha használsz valami egyedi konfigot a játékhoz, akkor lehet az tesz közbe a helyes működésnek, de próbálkozhatsz esetleg játékbeállításokkal szórakozni, raw input, smoothing stb.
Szerencsére a Source Engine eléggé rugalmas ilyen téren.
0
0
0
0
Arbalest avatar
Az a helyzet, hogy magában a windows-ban hibátlanul működik. (hogy az előző is)
A játékban van csak ez a probléma, ahogy az előzőnél is.
Csak CS GO-ban.
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
Bocsi, nem voltam akkor tiszta a válasszal kapcsolatban, arra utaltam hogy valószínű hogy maga az új (GXT 158-as) egér belsejével lehet a hiba mert nem egy minőségi márkáról van szó. De ha mégse akkor esetleg nézd meg hogy más játékba is jelentkezik-e a probléma vagy szimplán a windowsban az asztalon huzogatásnál.
0
0
0
0
Arbalest avatar
Köszi a választ, de a 25ös már 2-3 évet kibírt hiba nélkül. És még mindig semmi baja. Nem azért vettem mert hibája van a 25nek, hanem mert kellet még1 a laptophoz is, és a 25 öst használom annál, a 148ast pedig asztalin.

A problémát szeretném megoldani ha lehetséges. De köszönöm a tapasztalatok megosztását. Nálam eddig hibátlan.

Előre is köszönöm.
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
Arbalest

A legnagyobb probléma az hogy a TRUST egy 'occó' márka, nekem is volt GXT 25-öm ami pár hónap alatt szétkopott, rá pár hétre megadta magát a mikrokapcsoló és vagy duplán vagy sehogy kattintott a bal egérgomb, majd végül elengedett a forrasztás amit gyárilag szigetelő szalaggal tartottak a helyén 😊

Nagy valószínűséggel a tiédnek is valami gyári hibája lehet.

Ha rám hallgatsz és még 3 napon belül vagy, vissza viszed és azért a pénzért veszel egy rendes egeret. Speedlink egy fokkal jobb, kopik de még nem döglött meg az enyém se, pedig már nyúzom kb másfél éve.

De ha ennél is jobbat akarsz van Genius, MSI, ASUS is 10-15 között vagy a jó öreg A4Tech ami már akkor egeret gyártott amikor azt se tudtam hol van a gépen bekapcs. gomb. 😃
0
0
0
0
Arbalest avatar
Sziasztok.

Akadt egy kis problémám:
Volt egy TRUST GXT 25 egerem és most vettem egy TRUST GXT 158-at. Eddig ok. A probléma ott indul, hogy akármilyen beállítást használok, CS GO -n belül ha egy pontra helyezem az egeret és lassan körbenézek akkor semmi gond. De amint ezt gyorsan teszem már gondok vannak. Mivel megakad. Mindig máshol de soha nem ér körbe ha hirtelen rántom az egeret. Valamikor meg már az elején elakad és ez kicsit zavaró.... Valaki tudja, hogy mitől lehet? Előre is köszi 😀
0
0
0
0
redani avatar
Sziasztok!

Nálam az a probléma lépett fel hogy a asztal (képernyő) közepén és csak a közepén beszaggat az egér! Szerintetek mi a baj?
0
0
0
0
no avatar
Helló srácok, A+ Gaming G6 Helis egeret próbáltam a gépemen, és akadt mozgatás közben, többször is előfordult , valaki segítsen. Testvérem gépében is kipróbáltam, neki ott hibátlanul ment.
0
0
0
0
Bronson avatar
akkor szerencséd van hogy csak ennyi volt a hiba! 😀
0
0
0
0
lived avatar
Megoldottam azóta 😃
A razer programjában van egy olyan lehetőség hogy az adott felülethez kalibrálja az egeret.
Mivel hogy kimondott razer egérpadom van ezért azt állítottam be.
Ahogy kikapcsoltam megszünt a "lag".
Valszeg a kis akadások a folytonos kalibráció eredménye.
Most megy mint forró kés a vajban. A dpi-t is vissza kellett vennem mert kis mozdulatra ki akart vándorolni a képernyőről.
0
0
0
0
Bronson avatar
Sajnos a razer egerek nem épp a legjobb minőségűek, a Taipan-ról sokszor olvasni külföldi fórumokon, hogy laggosak... sajnos ez hardverhiba, max vissza tudod küldeni, vagy megszokni... ha netán mégsem ez áll a háttérben, próbálj a driverrel bűvészkedni...
0
0
0
0
lived avatar
Van egy Razer Taipan egerem.
Úgy 2-3 hónapja vettem. Vettem hozzá razer Goliathus egérpadot is a jobb eredmény érdekében.
Nem rég vettem észre, hogy az egerem mozgása szaggatott. Olyan mintha laggolna.
Folyamatosnak tűnik a mozgása, de én érezhetően észrevettem hogy pillanatokra be-be laggolna. Egy picit mindig meg akad. Próbáltam több dpi beállítást, az egér alatt terület illetve az egér érzékelő is tiszta.
Tud valaki valamit hogy miért van ez a fajta lag?
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Graffiti2:tolthetos elemem van es biztos ,hogy nem az okozza a problemat mert ha frissen toltottem akkor is elofordul neha,nem lehetseges ,hogy valamilyen program vagy valami zavarja?
0
0
0
0
Graffiti2 avatar
lincoln_a_vandor: Még nem volt vezeték nélküli egerem, de nem lehet hogy az elem ment tönkre benne?
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Szoval egy Canyon wirelesses egerem van a laptophoz es neha egyszeruen fogja magat es elkezd akadozni,olyan mintha merulne le az elem es nagyon nehezen reagal.Volt olyan hogy csak siman netezes kozbe jott ez el de pl mikor Lol-ozni kezdek akkor eleg gyakori.
Van valakinek otlete mi okozhatja a problemat?
0
0
0
0
chethun avatar
Már garancia lejárt sajnos és elküldeni sem tudom garancia nélkül sem ugyanis ahol vettem 3 éve anno az a bolt megszűnt.
0
0
0
0
ForHonor avatar
Ha garis akkor cseréld ki. Ha nem akkor új egér beszerzése sajnos
0
0
0
0
chethun avatar
Sziasztok! Tegnapi nap folyamán játék közben egyszer csak megállt az egerem. Abban már biztos vagyok hogy nem driver problémáról van szó ugyanis más gépre is rákötöttem és fél perc működés után a hiba ugyanúgy fennáll! Minden más működik rajta csak éppen nem mozog. Valakinek valami ötlet vagy tipp? Előre is köszönöm!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció