Doctor Who

Szerző: Nogitsune, 2015. July 10., téma
Fórum » Film, sorozat
Ide jöhet minden ami a Doctor Who-val kapcsolatos.
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kether avatar
Nekem is nagyon tetszett, remélem látunk még Capaldi őrjöngést!
0
0
0
0
Nogitsune avatar
A kilencedik évad jóval jobb mint az előző Capaldi-évad. Nem tudom, hogy a több dupla résznek köszönhetően, mivel, hogy így több idő jut egy-egy történetre vagy mert kevesebb Clara-t és több Doctort kapunk.
Plusz pont, hogy több a visszautalás a régi Doktorokra és, hogy Spoiler!
megmagyarázták a jelenlegi arcát
Mindenesetre bizakodó vagyok, várom hétről hétre az epizódokat.
0
0
0
0
Nexuska avatar
Amiket felsoroltatok részek, pont tetszettek is, de sajnos nekem ez kevés volt ahhoz, hogy megkedveljem emberünket 😃 A társai is hozzátettek ehhez, az a sok szenvedés engem untatott, amit műveltek, főleg a terhes-mizéria.
Pandora nagyon tetszett, az tényleg csúcs volt! 😆

Nekem Az ellopott Föld volt a kedvencem, még Tennanttal. Mondjuk tőle minden részt szerettem.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
A "Bamba Arcú" az elején nekem se jött be, de adtam időt az "átállásra" és hirtelen meg is kedveltem, de így is csak Tennant után van. Rohadt jó epizódokat hozott Smith is, amit kether is említett Van Gogh valamint Pandora szelencés epizódok, vagy személyes kedvencem tőle a The Name of the Doctor. De még van tőle pár kiemelkedő rész.
Capaldinál ez volt a baj -szerintem-, semmi kiemelkedő epizód nem volt, illetve majdnem az egész Clara érzelmeiről szólt. Remélem az új évadban már letesznek valami maradandót és kiemelkedőt az asztalra. Mondjuk a Tennant búcsú epizódjait semmi se múlja túl nálam.

A bemutatók ígéretesek.


0
0
0
0
Nexuska avatar
A nagyon bamba arcú doki óta nem köt le a sorozat igazán (11-es), talán majd most nekiállok az új évadoknak is. Előtte viszont nagyon szerettem, többször is végignéztem. Angliában elsők közt a Who Shopot kerestem fel, pont premier volt. Minden újság tele a hírekkel, még reptéren is reklámozták. Hangulatos volt 😀
Nekem Rose és Donna voltak a nagy kedvenceim, főleg, mikor Jack Kapitány is szerepelt. Hatalmas forma volt az a pasas 😃
0
0
0
0
kether avatar
Hát... éppen azon agyaltam, hogy mit is írhatnék ide... sok nem maradt meg a 8. évadból ezért gyorsan megnéztem egy trailert. A tipikus Doctor Who lázat előhozta de nézve a trailert sorban jutottak eszembe a részek és nem tudom mi de valami hiányzót. Lehet, hogy a főszál egy nanométernyi előremozdításának a hiánya... vagy Capaldi a rossz választás vagy a társa... őszintén nem tudom de valami nem klappolt a 8. évaddal. Maguk a részek kreatívak voltak, szvsz azzal annyira nem volt gond de a 8. évad alatt egyszer sem volt s5 Pandora részek vagy s6 Van Gogh élmény/szörfelállás 😀 ez hiányzik a legjobban.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Kilencedik évad előzetese.



A nyolcadik évad nekem nem jött be igazán, remélem az új évad változtatni fog ezen. Az új évad 09.19-én kezd.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció