Sorozatajánló

Szerző: Matt99, 2015. June 28., téma
Fórum » Film, sorozat
Itt lehet másoknak sorozatokat ajánlani, mesélhetünk kedvenceinkről de előzeteseket és hosszabb véleményeket (kritikákat) is lehet írni. Ja és persze kérdezni is lehet a témakörben, hogy mindenki megtalálhassa az ízléséhez megfelelő sorozatokat.
Hozzászólások: 33
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ayistion avatar
Valaki esetleg tudna valami jó krimi-bűnügyi sorozatot ajánlani, ami hasonló vonalon mozog mint amiket nézek?
Castle, Mentalista összes része kilőve (ezek a fő kedvenc sorozataim), a Dr.Csontot félbehagytam, nem szeretném folytatni, miután gyerekük született számomra ott elvesztette a sorozat a hatását. S.W.A.T. jelenlegi évada végignézve csak úgy mint az Újoncnak is. Gotham-et szintén félbehagytam a negyedik évadtól már nem tetszett. Továbbá Sherlock, Aranyélet, Szökés pipálva van a listámon. Lucifert első évad felénél hagytam kb abba, valahogy annyira nem jött át mint amire számítottam. A Dr.House nem tetszett mikor belenéztem, valamint az NCIS sem, Hórációékkal nem tudok egy csónakban evezni, ezeket hagyjuk. Ha esetleg valakinek valami ötlete lenne, szívesen meghallgatnám! 😃 Lényeg hogy valóság alapú legyen a sori, ne ilyen misztikus fity-f... :'D
0
0
0
0
💬 8
reszler112233 avatar
@Ayistion: NCIS alatt a simát vagy összeset érted? Csak azért mert van a sima NCIS, NCIS Los Angeles és NCIS New Orleans.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@reszler112233: Az összeset. 😆
0
0
0
0
susguy avatar
@Ayistion: Mennyire szorosan kövesse a szokásos krimi-bűnügyi sablont? A Hannibal inkább egy hosszabb, folyamatos történet mintsem egy epizódikus dolog, de sok benne a krimi-bűnügyi elem, főleg az elején.
A Monkot is párszor ajánlották olyanok akiknek bízok az ízlésében, a karakter elvileg tényleg szerethető és a története is érdekes, bár ezeket csak hallottam róla, jómagam nem néztem.
Sajnos a Scrubson kívül egy sorozat sem tudok nézni ami nem egy egybefüggő dolog, így csak ennyit tudok ajánlani 😆
0
0
0
0
Ayistion avatar
@susguy: Hát pl a Castle-ban meg a Mentalistában azt szerettem hogy volt egy fő történetszál, ami mellett ott volt a sok bűnügyi eset is, és sok évadon keresztül vitték a fő történetet mire végül meg lett a végeredmény, meg volt egy szerelmi történet is mellette a két főszereplő között. Úgy tudom a Hannibál egy kicsit elvontabb, kaptam némi spoilert a sorozattal kapcsolatban, az alapján úgy vagyok vele hogy köszönöm nem kérem. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@Ayistion: Attól függ mit értünk elvont alatt. A főszál sokkal inkább a fókuszban van, de esetek itt is vannak, csak itt mindegyik szervesebb része a történetnek, valamelyik jobban mind a többi. Egyedül a harmadik évadban voltak olyan jelenetek amit elvontnak hívtam volna, viszont többek közt kifejezetten azért tetszett mert nagyon kreatív és "mély" tudott lenni a történet, de mindvégig a valóságra épült az egész, mindennek volt egy teljesen ésszerű magyarázata, még akkor is ha valamilyen szinten hihetetlennek tűnt.

Persze kinek a pap kinek a dögös apáca, de meredeken a kedvenc sorozatom, így elfogult vagyok 😆
0
0
0
0
Ayistion avatar
@susguy: Ezen sorozatok terén inkább megmaradnék a valóságnál, és nem az elvont dolgoknál. 😆 Gotham is nagyon tetszett eleinte, aztán ahogy 4. Évadban elkezdett másfele terelődni a történet ott mondtam hogy ez így engem sajnos nem vonz be. Számítottam is rá mondjuk azzal a sorozattal kapcsolatban arra hogy sok részt valószìnűleg nem fogok belőle látni, mert a Batmen mint olyan nem az én világom, nem is rajongok érte.. 😃
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
@Ayistion: A lehető legjobb a totál szívás, és a kemény motorosok.
[szerintem] Iktasd be mindenképp. Nálam most a sons of anarchy a favorit. Szerintem kezd el nézni ha felkeltette az érdeklődésed 😀
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: Limitless ([LINK]) - érdemes előtte az egész estés filmet megnézni, ami azonos címen jelent meg (2011-es), mert a sorozat rá épül.

Dexter, Blindspot, The Blacklist, The Rookie, APB...

Régebbi stílusban, ahol nincs kifejezetten főszál, csak az esetek: Midsomer Murders, Murder, She Wrote
még régebbről: The Persuaders! , The Saint
0
0
0
0
Larten avatar
The Expanse a 3. évad után is fenomenális sorozat, csak ajánlani tudom. Az első két évaddal ellentétben a 3. szezon valami eszméletlen iramot diktál (nem csoda, hiszen a sorozat alapjául szolgáló regények közül a 3. könyv felét ki is vágtak) gyönyörű CGI-val és kikúrt jó karakterekkel. Mindenképp kezdjétek el a sorozatot, mert az Amazonon jön a 4. évad valamikor jövőre, és ez lesz az a széria, ami berobban, ha vége annak a szar Game of Thrones-nak.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Aki szereti a zombis témákat,annak a Z Nation-t (Z,mint Zombi) ajánlom a figyelmébe. Mérföldekkel jobb mint a TWD.
0
0
0
0
matany001 avatar
A Stranger Things 1-2.évadát nagyon ajánlom mindenkinek, hatalmas sorozat! 😀

0
0
0
0
💬 1
ulver01 avatar
Mi a véleményetek a Katedrálisról? Könyvet kiolvastam, de nem értem hogy csinálhattak volna belőle sorozatot 😃
0
0
0
0
no avatar
American Horror Story 5. évad 😃
Már 2 rész kijött, nézzétek 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ki mit hallott a Fear Of The Walking Deadről? Már leszedtem de még nem néztem meg,hasonló színvonalú mint a TWD? 😊
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Zora: Spartacus, Rome, Vikings, The Tudors
0
0
0
0
Bicike avatar
Wayward Pinest én is tudom ajánlani bárkinek.
0
0
0
0
no avatar
Köszi, de nem tudsz olyat amit nem lőttek le? vagy be van fejezve vagy még mindig fut.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Zora Feltámadtak (Ressurection). Sajnos a 2. évad után kaszát kapott a sorozat így nincs befejezve, de ami részeket leadtak az mind baromi jó, nekem tetszik.
0
0
0
0
no avatar
Valaki tudna sorozatot ajánlani?
Amiket láttam és nagyon tetszettek : Game of Thrones, The Walking Dead, Breaking Bad, Better Call Saul
0
0
0
0
Matt99 avatar
Hmmm... az engem is érdekelt az előzetes alapján, a szinkron is jónak tűnt. Ha lesz időm majd belenézek, érdekes koncepció.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Én a héten kezdtem el nézni a Resurrection - Feltámadtak-at és nagyon megtetszett. Fox-on adják, így el is vártam tőle hogy jó legyen és nem csalódtam benne. Ha valakinek van egy kis szabadideje, akkor csak ajánlani tudom hogy nézzen bele. Eddig 6 részt adtak le a magyar Fox-on.
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Most néztem meg a Mr.robot 1.részét,hát nem csoda hogy imdb-n ilyen magas értékelést kapott. 😃
0
0
0
0
Matt99 avatar
Egy Ellopott élet című török sorozatot tudom ajánlani azoknak akik kíváncsiak egy erős krimi-drámára. sajnos nem indít túl jól a sorozat, de 4-5. résztől kezdve bepörögnek az események és nagyon jó lesz.
0
0
0
0
Bronson avatar
A True detective új évada elég érdekes, akinek bejött az első ajánlom! bár az tudva levő volt hogy annyira zseniális ez már nem lehet, de eddig elég érdekes szerintem...
0
0
0
0
Liptik avatar
The Walking Dead, Fear The Walking Dead, Rém rendes család, Rém modern család, Star Wars
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ajánlom a Híradósokat. Ízelítő:
0
0
0
0
Matt99 avatar
A Trónok harca jelenleg a a legmagasabb fokú minőséget képviseli a sorozatok közt ebben nem igazán lehet kételkedni, nekem is az egyik kedvencem.

Schney: Nem kapunk nagy "hűha" csatákat??? A Blackwater-i csata, a küzdelem a Falon, és a Rideghon-i csata akkor mi volt? 😃

Simán mozifilm minőségű volt mind a három és nem is voltak rövidek. Bár kétségtelen hogy nem (csak) ettől zseniális a sorozat.
0
0
0
0
Schney avatar
Sosem voltam nagy sorozat kedvelő, de most néztem meg a Trónok harcának 5 évadát, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire lekötött. Aki azt hiszi, hogy nagy "hű-ha" csatákat fog benne látni, az téved, ebben a sorozatban nagy hangsúlyt kap a szereplők közti párhuzam, a történet engem nagyon megfogott, mindenkinek csak ajánlani tudom!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció