Sorozatajánló
Itt lehet másoknak sorozatokat ajánlani, mesélhetünk kedvenceinkről de előzeteseket és hosszabb véleményeket (kritikákat) is lehet írni. Ja és persze kérdezni is lehet a témakörben, hogy mindenki megtalálhassa az ízléséhez megfelelő sorozatokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Castle, Mentalista összes része kilőve (ezek a fő kedvenc sorozataim), a Dr.Csontot félbehagytam, nem szeretném folytatni, miután gyerekük született számomra ott elvesztette a sorozat a hatását. S.W.A.T. jelenlegi évada végignézve csak úgy mint az Újoncnak is. Gotham-et szintén félbehagytam a negyedik évadtól már nem tetszett. Továbbá Sherlock, Aranyélet, Szökés pipálva van a listámon. Lucifert első évad felénél hagytam kb abba, valahogy annyira nem jött át mint amire számítottam. A Dr.House nem tetszett mikor belenéztem, valamint az NCIS sem, Hórációékkal nem tudok egy csónakban evezni, ezeket hagyjuk. Ha esetleg valakinek valami ötlete lenne, szívesen meghallgatnám! 😃 Lényeg hogy valóság alapú legyen a sori, ne ilyen misztikus fity-f... :'D
A Monkot is párszor ajánlották olyanok akiknek bízok az ízlésében, a karakter elvileg tényleg szerethető és a története is érdekes, bár ezeket csak hallottam róla, jómagam nem néztem.
Sajnos a Scrubson kívül egy sorozat sem tudok nézni ami nem egy egybefüggő dolog, így csak ennyit tudok ajánlani 😆
Persze kinek a pap kinek a dögös apáca, de meredeken a kedvenc sorozatom, így elfogult vagyok 😆
[szerintem] Iktasd be mindenképp. Nálam most a sons of anarchy a favorit. Szerintem kezd el nézni ha felkeltette az érdeklődésed 😀
Dexter, Blindspot, The Blacklist, The Rookie, APB...
Régebbi stílusban, ahol nincs kifejezetten főszál, csak az esetek: Midsomer Murders, Murder, She Wrote
még régebbről: The Persuaders! , The Saint
Már 2 rész kijött, nézzétek 😃
Amiket láttam és nagyon tetszettek : Game of Thrones, The Walking Dead, Breaking Bad, Better Call Saul
Schney: Nem kapunk nagy "hűha" csatákat??? A Blackwater-i csata, a küzdelem a Falon, és a Rideghon-i csata akkor mi volt? 😃
Simán mozifilm minőségű volt mind a három és nem is voltak rövidek. Bár kétségtelen hogy nem (csak) ettől zseniális a sorozat.