winrar:
Jézus f@sza! 😃
Mikor volt takarítva utoljára? (a szobádban is. 😃 ) Ez már megért egy szent misét érte. 😀 Látom, radiátor mellett tartod a masinát. Szerintem tedd máshová. Nem tesz jót neki a meleg.
winrar.
Felejtsd el a sűrített levegőt. Nem éri meg. Pár száz Ft-tól pár ezerig vannak árak. 400 ml. 1 használatra elég ha alapos akarsz lenni. Egy olcsóbb kompresszort 10-20 000 Ft közt tudsz venni, nagyobb az ereje és sokáig használhatod. Jobban megéri.
Szomszédomnak van egy maszek autószerelő műhelye, oda viszem át mindig. 😆
Tápban nem nagyon van por, a porszűrőnek köszönhetően 😃 Múltkor belenéztem és tisztán látszott minden, por nem is volt.
Hát VGA teteje tiszta por, meg azért az alaplapra is ráférne egy kicsi 😃
De egyelőre marad a jó öreg zsepi 😜
Hát lényegében ugyan az a kettő 😃 bár szerintem a tápegységre rá menne egy palackkal 😆
de a lap vga meg ezekre sztem elég lenne 3/4 takarításra is akár ha spórolsz vele 😃
intelIA32.
Jól láttad. 😆
Épp tegnap voltam a szomszédba, kifúvatni a kicsikét. 😃
Mit ne mondjak, mint ha feleslegesen cipeltem volna át. Épphogy kijött egy pár porszem. Bár ez köszönhető annak is, hogy már nem kell sokat szellőztetni az idő végett, no meg takarítok rendszeresen. 😆
Lehet aztán ezt a gépet szándékosan hagyták a sorsára rossz körülmények között. Legalább is 30 év múlva sem nézne ki így. Agyonnyomott bogár legalább is eléggé szokatlan.
Én se tudom honnan van ez a gép, de a szaga az nagyon durva volt.
Egyébként kesztyűvel és maszkkal dolgoztam. Csak az akksit és a hdd vettem ki és leöntöttem domestos wc tisztítóval.
Na jó, ez már undorító... ez egy szeméttelepen volt, vagy mi? én hozzá sem nyúltam volna... 😶 meg habos vízzel ki lett mosva?? WTF?? 😂 túl sok a kérdés ezzel kapcsolatban...
Bronson: fincsi cucc! 😆 Én most a hétvégén szedtem szét a gépen darabokra és tisztítottam ki. Évente egy alapos takarítás ráfér! Közbe ki szoktam fújni, de most mindent kiszedtem.
Hát, ha az én gépem koszos lenne nem dicsekednék vele 😃 Gépemért rendesen megszenvedtem, nem kis időbe telt összespórolni kompletten. Érték, vigyázni kell rá. 😀
A képeket elnézve, kicsit ledöbbentem. 😃
2 évig nem takarítani ki egy gépet, az azért odavág. 😃
Én 3 hetente takarítom. Átviszem a szomszédba (autószerelő műhelybe) és kompresszorral átfújatom mindenhol, minden irányban. Nagyon kevés por jön ki belőle.
Ha odafigyel az ember a gépére, az meghálálja a gondoskodást. 😀
Ha tudnám, hogy kell szétszedni a laptopomat, hoznék horrorisztikus képeket 😃 De annyi mini csavar tartja, hogy félúton feladtam a szétszerelését. SirAlistair-t viszont nagyon egyszerű takarítani, csillog-villog mindig a drága. A PC-k előnye, hogy nagyon könnyű őket takarítani 😃
A minap egyik barátnőm gépét akartam újratelepíteni mert nem bootolt be a win... gondoltam rutinmunka lesz, de figyelmes lettem arra, hogy alapjáraton 82c volt a core2duo proci benne... hmmm. Aztán amikor leszedtem az oldallapot majdnem sírva fakadtam 😆 találkoztam pár koszos géppel, de ez vitte a pálmát...
Proci nem sok levegőhöz jutott, csodálom hogy nem gyulladt már ki 😂
a porcica kifejezés új értelmet nyert számomra...
1,5 óra ganézás és csutakolás után picit jobban festett...
Ez függ azért attól is, hogy milyenek a légáramlatok a szobában, meg hogy van szellőztetve, stb. Az se mindegy, hogy maga a helyiség milyen. Nem csak a takarítástól függ ez azért.
Elég durván nélkülöznie kell a lakásnak a takarítást, hogy ennyi por legyen egy gépben.
Ahol legalább heti 1x felporszívóznak ott nem lesz ilyen dzsuvás a gép. Pont tegnap takarítottam ki szüleim netezős gépét, nem nyúltam hozzá már vagy fél éve, de alig volt rajta kosz, pedig nincs porszűrő sehol.
Az igazság az,hogy ez a párom gépe (volt ),Ő használta többnyire csak facebookozásra,azt még bírta,bár a hangja az iszonyat volt 😆.De már egy video lejátszásakor képes volt leállni (túlmelegedni)
.A sajátaimat azért 2-3 havonta ki szoktam rendesen takarítani 😃
Jézus f@sza! 😃
Mikor volt takarítva utoljára? (a szobádban is. 😃 ) Ez már megért egy szent misét érte. 😀 Látom, radiátor mellett tartod a masinát. Szerintem tedd máshová. Nem tesz jót neki a meleg.
Ráfért már egy kis takarítás 😆
Felejtsd el a sűrített levegőt. Nem éri meg. Pár száz Ft-tól pár ezerig vannak árak. 400 ml. 1 használatra elég ha alapos akarsz lenni. Egy olcsóbb kompresszort 10-20 000 Ft közt tudsz venni, nagyobb az ereje és sokáig használhatod. Jobban megéri.
Szomszédomnak van egy maszek autószerelő műhelye, oda viszem át mindig. 😆
Hát VGA teteje tiszta por, meg azért az alaplapra is ráférne egy kicsi 😃
De egyelőre marad a jó öreg zsepi 😜
de a lap vga meg ezekre sztem elég lenne 3/4 takarításra is akár ha spórolsz vele 😃
Amúgy a sűrített levegőről mit gondolsz? Az mennyire hatásos?
23 ezer volt. [LINK]
Bár egy kompresszor sem ártana.
Szétkapom teljesen és jó alaposan kifújom a dolgokat 😀
Majd lehet csinálok egy előtte-utána képet.
Jól láttad. 😆
Épp tegnap voltam a szomszédba, kifúvatni a kicsikét. 😃
Mit ne mondjak, mint ha feleslegesen cipeltem volna át. Épphogy kijött egy pár porszem. Bár ez köszönhető annak is, hogy már nem kell sokat szellőztetni az idő végett, no meg takarítok rendszeresen. 😆
[LINK]
Erre így nem voltam felkészülve kora reggel :"D
Hol a francba lehetett az a gép? o.O
Egyébként kesztyűvel és maszkkal dolgoztam. Csak az akksit és a hdd vettem ki és leöntöttem domestos wc tisztítóval.
inkább egy raktárban porosodott.(durva)
2 évig nem takarítani ki egy gépet, az azért odavág. 😃
Én 3 hetente takarítom. Átviszem a szomszédba (autószerelő műhelybe) és kompresszorral átfújatom mindenhol, minden irányban. Nagyon kevés por jön ki belőle.
Ha odafigyel az ember a gépére, az meghálálja a gondoskodást. 😀
Proci nem sok levegőhöz jutott, csodálom hogy nem gyulladt már ki 😂
a porcica kifejezés új értelmet nyert számomra...
1,5 óra ganézás és csutakolás után picit jobban festett...
Én arra vazelint használok...😆
Én néha azért pluszba átdörzsölöm egy marék Ultradermel.... és fenyőfaillata lesz! 😜
Nyilván itt Szolnokon nem olyan poros a levegő mint Pesten.
Ahol legalább heti 1x felporszívóznak ott nem lesz ilyen dzsuvás a gép. Pont tegnap takarítottam ki szüleim netezős gépét, nem nyúltam hozzá már vagy fél éve, de alig volt rajta kosz, pedig nincs porszűrő sehol.
Nálam a porszívó nem néz ki így 😃
.A sajátaimat azért 2-3 havonta ki szoktam rendesen takarítani 😃