FIFA 15 bajnokság!
Sziasztok.. Azon gondolkodtam,hogy a gépigény.hu-n csinálni lehetne egy online FIFA bajnokságot! Ezen a témán belül lehetne jelentkezni és ha kijön a játék,akkor elkezdeni! Nem tudom,hogy volt-e már tavaly bajnokság,de ha nem és játszani akartok,akkor itt a helyetek!
1vs1 meccsek lennének rendes klub/válogatott csapatokkal! Igény esetén Ultimate Team csapatokkal!
Ha van kedvetek játszani,akkor írjatok! :)
1vs1 meccsek lennének rendes klub/válogatott csapatokkal! Igény esetén Ultimate Team csapatokkal!
Ha van kedvetek játszani,akkor írjatok! :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Újra tettem a windowst és feltettem a fifát .Aztán az Ultimate teambe be akartam lépni csak nem sikerült mert a titkos kérdésre elfelejtettem a választ . Azután ezt kaptam:
[LINK]
Akit érdekel az írjon nekem privátban egy csapatot akivel lenni szeretne és az origin nevét.
Igyekszem a csoportoknál figyelni, hogy ne legyen benne 2 egyforma csapat, már amennyire ez megoldható lesz majd!
Lesz bajnokság,ne aggódjatok! 😀 Ez a hónap picit gáz lett,sok a munka. Naponta 1-2 órát tudok gép előtt lenni,ami picit gáz! Ne haragudjatok!
Én jelentkeztem, de nem kaptam visszajelzést az originen. Végül is lesz valami a bajnokságból?
Én 4 fős csoportokat tanácsolnék, 2 továbbjutóval és oda-vissza meccsekkel. Ha a létszám nem jön ki, lehet olyan, hogy a legjobb 3. megy még tovább stb...
Amolyan gépigény BL lenne.
Kb. október 20. felé fog elkezdődni. Eddig 14 nevezés jött! 😀 AKI NEVEZETT ÉS BEJELÖLTEM ORIGINEN,AZ IGAZOLJON MÁR VISSZA!!!
Privátban küldje az Origin fiók nevét!
Arra kérek minden nevezőt,hogy írja már le nekem privátban az Origin felhasználó nevét. Mindenkivel felveszem a kapcsolatot és akkor elkezdem csinálni a tabellát! 😀
SZERK: KÜLDTEM MINDEN NEVEZŐNEK PRIVÁT ÜZENETET!! LEGYETEK SZÍVESEK ELOLVASNI!