Vírusírtok használata

Szerző: VeteranBoogee, 2009. March 08., téma
Fórum » Szoftver
Szia! Ide írj, ha nem működik, megfelelően vagy nem tudod használni vagy csak egyszerűen tanácsot akarsz kérni a vírusirtóval kapcsolatban.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Boldor81 avatar
Sziasztok !
Windows 10 -en az alap win defendert használom mint vírusirtót. Idáig semmi problémám nem volt vele, viszont az utóbbi időben több fájlt ( *.dll és *.exe alkalmazást ) is berakott a védelmi előzményekbe ami idáig teljesen üres volt.
Lehet "'szigorítottam" a defenderen valamit, valahol. (Gondolok itt a zöld pipás beállításokra)
És ezt szeretném visszacsinálni, csak nem igazán tudom már hol állítottam rajta ! ( Tartományi, Magán, Nyilvános hálózatra gondolok)
Nem hinném, hogy lenne vírus a gépen mert nem járunk kétes oldalakon és minden tökéletesen szuperál. Kivéve ,hogy a védelmi előzményekbe bepakolja az indítófájlokat és 1-2 DLL -t is.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Segítségeteket előre is köszönöm !
0
0
0
0
💬 2
Puffin avatar
@Boldor81: A tört játékok vagy programok dll és exe fájljait szokta letiltani.
0
0
0
0
Boldor81 avatar
@Puffin: Igen ,de eddig nem tette ! Plusz ha az első képet megnézed az Oculus Rift driver telepítőjét is odatette és az a gyártói oldalról lett leszedve. Azért gondolnám, hogy valamit elállítottam !
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Sziasztok.
Röviden tömören annyi kérdésem lenne hogy kinek mennyire vált be a Windows Defender? kiszűr mindent ami létezik vagy van ami átfolyik rajta? Gondolok itt kémprogramokra, adatbányász dolgokra keyloggerekre stb. Vagy van valami jobb vírusirtó ami nem terheli nagyon a gépet és nagy eséllyel szűri ki az előbb felsorolt programokat? Avast, Nod32 volt már a gépemen 2x is minden alkalommal benyeltek valami vírust :/
0
0
0
0
💬 9
Andor1997 avatar
@Bioritmus: Állítólag elég király top 3-ban benne van,de én jobban bízok a NOD 32-ben.Ha kell leblokkolják biztosan az oldalakat is,mióta használom ,kicsit több mint 2 éve még semmit nem engedett át.Legalábbis semmi olyat nem vettem észre.
0
0
0
0
no avatar
@Bioritmus: Windows defendert használom mióta kijött microsoft security essential néven és eddig nem vettem észre hogy bejött volna mellette valami, igaz nem is nagyon barangolok ismeretlen oldalakra.

Symantec-et használtam másik gépen, még az XP korszakban és most a windowsos tabelt esetében egy ideig, de annyira belassítja az adott gépet hogy leszoktam róla és ott is áttértem a defenderre.
Symantecnek is vannak jó dolgai, pl gyanús programot azonnal blokkol meg hasonlók, de eddig többször farkast kiáltott egyedi fejlesztésű alkalmazások esetén.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Bioritmus: Tökéletes vírusirtó nincs és azt ajánlják hogy egyszerre csak egy menjen. (nálam az avast free mellett a malwerbytes premium verziója is megy, néha végig is futom vele a gépet).
Egyébként a kasperky free is talált valamit amit ezek nem, szóval nem tudok neked biztosat mondani de kasperky és bitdefender(ez utóbbi kicsit macerás) benne van a top 5ben.
Minden esetben fizetős verziót ajánlanék.
Itt esetleg nézd meg a teszteket (angol de vannak képek is meg összegzés).

[url] https://www.av-comparatives.org[/url]
0
0
0
0
Bioritmus avatar
@Andris18: köszönöm szépen mindenkinek, rá fogok nézni az itt ajánlott vírusirtókra 😃
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Bioritmus: Nincs mit! 😀
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Andris18: Kasperky-t senkinek sem ajánlom.Van benne egy kis orosz turpisság maradjunk ennyibe.😜
0
0
0
0
KRZT963 avatar
@Andor1997: Mi lenne az? 😲
0
0
0
0
no avatar
@KRZT963: Igazából mindegyik 3rd party vírusirtó mérhetetlen mennyiségű adatot küld vissza rólad termék fejlesztésre hivatkozva.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@KRZT963: Orosz titkosszolgálatnak küld adatokat,jobban beletúrnak a gépedbe stb.
0
0
0
0
no avatar
Üdv mindenkinek.
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy valamiért a gépem úgy döntött, hogy nem engedi használni a Windows Defendert.
Csatoltam képet a problémámról.
[LINK] [LINK]

Valakinek esetleg valami ötlet?
0
0
0
0
💬 1
KRZT963 avatar
@US97: Eredeti a Windows? Használd ezt: [LINK]
0
0
0
0
matyosowski avatar
Srácok!

F-Secure-t ismeri valaki, érdemes vele foglalkozni, vagy túlságosan pro és terheli a gépet? Avast, kaspersky és társait nem fogom telepíteni azzal hagyjatok 😃 Eddig Eset ment a gépen, nem volt vele bajom, de a kulcsom lejár és nincs kedvem havonta kutatni hackelt után. A lényeg. Valaki ismeri, egy pár véleményt szívesen olvasnék róla : )
0
0
0
0
💬 3
reszler112233 avatar
@matyosowski: Ha eredeti Eset kulcsod volt, akkor miért nem frissíted azt, főleg ha bevált a vírusirtó? Ha jól tudom kedvezőbben újíthatod meg mint ha újonnan vásárolnál kulcsot, mert már regisztrálva vagy náluk. Én harmadik hó óta használom eredeti kulccsal az Eset Smart Security Premium 11-et.
0
0
0
0
matyosowski avatar
@reszler112233: Nem biztos hogy eredeti szoftver és kulcs van 😃 de írtam is hogy nem akarok keresgélni a neten, fizetni meg főleg nem. F Secure progihoz van mindenem csak nem rakom fel ha szar a használata, fogja a gépet nagyon. Azért kértem tanácsot hogy mizu van a progival.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@matyosowski: Ha nem fizettél érte akkor vagy crackelt tört volt, vagy havonta vadásztál hozzá kódot. Én jó ideig crackelt verziót használtam, (Tudom nem szép, de sokáig nem voltam hajlandó fizetni érte, de mára ez változott.) majd rátértem a hónapos vadászásra, de ugye ezek azért hónaposak, mert azok általában trial kódok. Mivel megtehetem így én megvettem eredetiben, és így egy évig nincs gond vele, sőt ha frissítés érkezik hozzá, akkor azt automatikusan fel is teszi, így mindig friss a program.(Nem az adatbázis frissítésre gondolok, mert az előtte is ment mindig, hanem magára a keretprogram frissítésre.)
0
0
0
0
tibi211 avatar
Üdv. Az lenne a probléma hogy le tölöttem az Avaston belül a SecureLine VPN 30 napos próba verziót ami ingyenes volt. Lejárt tegnap a 30 nap és kaptam egy email-t hogy 21 ezer forintomba került a teljes verzió. Ugye én nem vásároltam meg az egész licencet csak ki próbáltam a 30 napos próbaverziót. Szóval automatikusan levonta a pénzt a kártyámról a 30 nap letelte után. Én írtam nekik hogy mi a helyzet és ezt kaptam vissza. (Hello,

Thank you for contacting AVAST Software.

We have cancelled the auto-renewal feature for your subscription as you requested. Your order will expire at the end of its validation period. If you would like to renew your subscription in the future, you can purchase a new one at www.avast.com.)

Persze a pénz még mindig nincs rajta a számlámon.
Esetleg tudna ebbe valaki segíteni hogy ilyenkor mi a teendő? Előre is köszönöm.
0
0
0
0
💬 4
Puffin avatar
@tibi211: Lehet pár napba beletelik mire visszajön a pénz.
0
0
0
0
tibi211 avatar
@Puffin: Értem, köszi a választ.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@tibi211: És hol olvasta ebben bármelyikőtök is, hogy visszakapod a pénzt?
Azt írták, hogy megszüntették az automatikus megújítást, így nem fog levonni többet, és hogy a licenszed akkor jár le ameddig vásároltad, gondolom hó végén. Majd hozzátették, hogy a jövőben bármikor újra feliratkozhatsz és vásárolhatsz hozzá licenszt.
Egy szó nem volt visszautalásról, ezt tisztázd velük.
0
0
0
0
vyne avatar
@InfernoDante: Igy van.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Van egy bitcoin bányász vírusom , egyenlőre nem tudtam semmilyen vírus irtóval kiszedni.Valakinek valami ötlet , esetleg?Nagyon nem pörgeti a vidikarimat se és a procit se, de nem kívánatos az eszközömön.Köszi a válaszokat előre is!
0
0
0
0
💬 3
InfernoDante avatar
@Dpoci: Malwarebytes Anti-Malware-t futtass, esetleg Kaspersky free scant.
0
0
0
0
no avatar
@InfernoDante: Köszi!A Malwarebytes látta, de nem szedte le, maga a vírus megmaradt a Windowsban.Valószínű az én tudásommal nem fogom tudni megoldani a problémát.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Dpoci: Hogyhogy nem szedte le?
Ha mégsem megy vele próbálj ki más vírusírtót amid van most. Akár próbaverziót kasperky-től mondjuk vagy avast, eset stb.
0
0
0
0
martonszabika avatar
Heló. Ma film nézés közben egyszer kinyílik a start menü és kikapcsol a gép. Szerintetek lehet trójai? sokáig nem használtam vírusírtót most szedtem valami avastot de teljes vizsgálattal semmi problémát nem talált. Amikor nem kapcsol ki magától akkor egyszer kép , zene minden megáll és nem történik semmi. Valami ötlet?
0
0
0
0
💬 2
Andris18 avatar
@martonszabika: töltsd le ezt az ingyenes próbaveruiót és futass keresést:[LINK]
ha ez sem akkor ezekből próbálj ki valamit: [url]https://www.kaspersky.hu/select-your-product?redef=1&THRU&reseller=hu_google_acq_ona_sem_bra_onl_b2c__tad_______&ksid=4caae8fc-81de-4f81-b5e2-70ee928a486e&ksprof_id=513&ksaffcode=786&ksdevice=c&kschadid=148363281102&kschname=google&kpid=Google|606778775|29200164860|148363281102|kwd-399108932|c&gclid=EAIaIQobChMInJmLkqCN2QIVsBXTCh2nOwSmEAAYASAAEgI1UfD_BwE[/url]
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok!
A következő lenne a történet: feltelepítettem a kasperky free-t és mivel 2 darab trójait is talált amit az avast free(17.9.2322 build 17.9.3761.278) és a malwerbytes premium (3.3.1.2183) nem ezért az avast helyére raktam.
Viszont állandóan keresgélt a gépemen ami nekem kicsit sok volt, pedig szerintem ütemezés nem is volt beállítva. Meguntam és visszaraktam az avast free-t a kasperky free helyett és persze a malwerbytes maradt.
A kérdés pedig a következő:
A malwerbytesban van olyan hogy "Webes védelem: megakadályozza a csatlakozást a káros és fertőzött webhelyekhez". Ez ki van kacsolva, hiába próbálom hogy be csak annyi látszik hogy "indítás..." de nem történik semmi(perceket vártam). Eléggé zavar mert ez a funkció alapból ment eddig a malwerbytes indításával együtt. Most akkor mi szórakozik? Egy vírus? A windows 10? Esetleg a kasperky vagy avast beállítása miatt van? Ha valakinek lenne bármi ötlete szívesen elolvasom. 😀
0
0
0
0
💬 6
hashimoto avatar
@Andris18: Ezért sem szokás több vírusvédelmet használni. Bőven elég a Defender+MBAM Premium, nem kell felesleges géplassító. 😃
0
0
0
0
Andris18 avatar
@hashimoto: Kikapcsoltam az avastot de így sem engedi a webvédelmet bekapcsolni.
Másik kérdés: ugye ott van a lincensz kulcs de fiókot nem készítettem. Ha letörlöm és újra feltelepítem akkor elég megint megadnom a kulcsot vagy előtte csináljak egy fiókot?

UPDATE: sikerült a folyamat újra aktív a webvédelem. Köszönöm hogy kifejtetted a véleményed 😀 de én a malwerbytes msádolagos védelemként használom, nincs mindig bekapcsolva. De eltűnődve azon hogy még a scannelések után is a kasperky talált 2 trójait... hát már nem tudom melyiket éri meg megvenni. A bitdefendert mondták hogy annyira biztonságos hogy az már idegesítő, a kasperky-n meg álladóan futott valami keresés, bár ezt valahogy át tudom állítani gondolom.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Andris18: Igen, ki tudod kapcsolni az automatikus víruskeresést, bár alapvetően 20% körül terhelni szokta a prodit ha telepítesz valamit pl. mert már telepítés közben nézi, hogy van-e benne vírus (legalábbis az Internet Security, Free-t nem használtam). Egyébként meg bárki bármit mond,Kaspersky a legjobb, nem ezek a Bitdefender hülyeségek. Kaptam egy rootkitet pár hónapja, se csökkentett, se normál módban nem találta meg az a sok neves vírusirtó, a Kaspersky volt az egyetlen, aminek sikerült megtalálnia, törölnie nem, mert kamuhelyet adott meg, nem tudta megállapítani, hogy hol van, viszont megtalálta, így tudtam, hogy van. Ennyit a sok Bitdefender, avast meg hasonló vírusirtókról. Nem mondom hogy nem jók, csak közel sem a legjobb egyik sem.

Hogy sikerült végül bekapcsolnod a webes védelmet?
0
0
0
0
Andris18 avatar
@InfernoDante: InfernoDante: Köszi az ajánlást és azt is, hogy megtörtént esetet is írtál, adok neki még egy esélyt és kicsit elmókolok majd a beállításokkal.
Egyszerűen letöröltem a malwerbytes majd újra feltelepítettem és aktiváltam a licenszem. 😀
Szép napot!
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@Andris18: A Kaspersky lehet "keres" de csak üresjáratban ha nem használod a gépedet erről ennyit tudom mert eredeti kulcsal rendelkezem és nálam egyátalán nem lassítja a gépet!
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Zoli869: Hát már nem tudom hogy volt, de tuti keresett. Majd kipróbálom a fizetősnek az ingyenes próbaverzióját 😀
Köszi a választ 😀
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Üdvözletem!

3 gépen van Eset Smart Security 8. Egy asztali gépen és 2 laptopon. 2 laptopon Win7 van, ott gond nélkül mennek a fix beiktatásával ami a telepítő mellé van téve. Az asztali gépen Win 10 van és ugyan működik itt is, szűri azt is amit nem kéne, tehát működik, de naponta kivágja, hogy frissítsen mert nem a legújabb és veszélyforrás lehet.
Kérdésem az, hogy megéri-e azt a pénzt amit kérnek egy Eset Internet Security vagy az Eset Smart Security Premuim-ért? Utóbbi felé hajlok, de csakis jövőre venném. Igaz az már nincs nagyon mesze. 2 vagy 3 éves licenszet vennék, hogy jó ideig ne legyen semmi gond.
0
0
0
0
💬 3
Zoli869 avatar
@reszler112233: Valaki esküszik rá valaki nem én azt tudom tanácsként adni,hogyha neked bevált akkor szerintem vedd meg.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Zoli869: Jó pár éve használom a Smart Security-t. Negyedik verzióval kezdtem, sőt lehet most is az lenne, ha a Windows 10 miatt nem kellett volna a 8-at feltenni. Előtte volt Panda, Avast, de mindkettő felengedte a vírusokat, amik ráadásul mind trójaik voltak. Az Eset ezeket mindig megfogta eddig, így nálam tökéletesen bevált.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@reszler112233: Volt nekem is fenn a gépen ha jól emlékszem az 5-ös verzió. Természetesen a smart security (nem bujetált)ha jól emlékszem csak egy két"dologgal" nem tudott megbírkózni (törölni) csak karanténba tenni attól függetlenül simán jó! én a magyar oldalán lévő árakat picit sokallom (ezt mindenki döntse el maga!
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok, mivel újraraktam a gépemet érdeklődnék milyen vírusirtót ajánlanátok? Eddig Avast free volt és egy malwerbytes premium amivel pluszban lefutattam néha keresést, de alapból csak az avast ment.
Néztem összehasonlítást malwertisztítás, real world protection, false positive, meg erőforrásigény alapján. A legjobbnak a bitdefendert utána az esetet majd az avastot találtam. Kérdésem melyik éri meg? Valamelyik ingyenes + fizetős malwerbytes vagy csak egy fizetős vírusirtó vagy egy fizetos virusirto egy fizetos malwerbytes. Érdekelne melyik verziójuk a jó és a személyes tapasztalataitok. Spoiler!
Azért is fontos lenne mert torrenttezem, pl valamit letöltök kipróbálni és ha tetszik akkor megveszem.
0
0
0
0
💬 8
hashimoto avatar
@Andris18: Nekem az alap Defender van, plusz egy MBAM. Ennél több nem nagyon kell.
Viszont ha mégis, van a Webroot-nak egy gémerpécékre szánt vírusvédelmük is.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@hashimoto: Okés, köszi, akkor egy malwerbytes felmegy rá 😀
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@Andris18: [url]https://www.kaspersky.hu/free-antivirus?redef=1&THRU&reseller=hu_kfa-hu-17_pla_ona_smm__onl_b2c__fbpost503x503____kfa_2017__[/url]
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Zoli869: Ezt is kipróbálom ez is a lista elején volt de elfelejtettem, köszönöm 😀
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@Andris18: Szívesen nekem előfizetésem van rá de gondom bajom vele semmi 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
@Zoli869: Jó a Kaspersky, én kaptam egy évet a lapom mellé.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Puffin: A bitdefendertől van lemaradva egy hajszálnyira úgyhogy biztos jó Spoiler!
ezalapján [LINK]meg ezalapján [LINK]
😀 köszi a választ!
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@Andris18: Szívesen 😉
0
0
0
0
atemi105 avatar
Nekem nincs rendes vírusírtó a gépemen, csak néha futtatom le a malwarebytes anti-malware nevü progit. az bőven elég nekem.
0
0
0
0
💬 1
Zoli869 avatar
@atemi105: Ha nem jársz olyan oldalakon valamint nem töltesz le ész nélkül mindent, akkor talán elég amúgy nem biztos. 😆
0
0
0
0
GZol89 avatar
Én évek óta a Windows Defendert használom,semmi gondom nem akadt vele,és a gépet sem lassitja.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok tudnátok mondani egy ingyenes vírusirtót erre a laptopra (https://gepigeny.hu/user/andris18/eszkozok/231858) ami nem a legerőforrásigényesebb (nagyrészt konnektorról megy, inkább a ram+processzor kihasználtság legyen kevesebb ha értitek). Most McAfee van rajta az is jó?
0
0
0
0
💬 7
Zoli869 avatar
@Andris18: McAfee sem rossz én a kasperskyt használom nem gépzabáló nekem bevált 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Zoli869: Kipróbálom köszi😀
Újabb jó tanács tőled zsinórban 😃
Spoiler!
Remélem nem olyan mint az ESET ingyenes verziója, hogy havonta újra lehet telepíteni hanem olyan Avast! fajta ami egy évig jó legálabb
0
0
0
0
Krissz avatar
@Andris18: Avastot én valahogy nem komázom :/ Nemtom valahogy nemérzem magam biztonságba mellette. Én ESET Smart Securityt használok, aktiválva kb fél évre és megvagyok vele elégedve, nem dobálja fel a xarjait hogy Pro verzió kell neki, vagy stb popup ot. Én szeretem 😀
Ez csak az én véleményem persze
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Krissz: ESET NOD32-t használunk az egyik gépen de azt havonta újra kell telepíteni. Akkor kipróbálom a Smart Security-t is.
Köszönöm! 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
@Krissz: Nincs semmi gond az Avasttal. Több vírusos gépet is tisztítottam ki vele! A vírusos oldalakat is már a betöltés elején likvidálja, és a programoknál is ez van. A reklámokra meg nem kell odafigyelni!😂
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@Andris18: Októberben kijön az ingyenes verzió bővebben itt :[LINK]
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Andris18: Bőven elég a Defender+ egy MBAM. 😃
0
0
0
0
Andris18 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
KRZT963 avatar
@Andris18: [LINK]
A WannaCry általában egy emailben érkező fájllal kerül a gépre, az EternalBlue-t kihasználva azonban az SMB (Server Message Block, általánosan használt hálózati protokoll) segítségével szabadon szétterjed a hálózat munkaállomásai között.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@KRZT963: Nagyon köszönöm 😀 legyen szép napod!
0
0
0
0
KRZT963 avatar
@Andris18: Hogyan fékezhető meg a vírus?
[LINK]
0
0
0
0
Barni57 avatar
Sziasztok!
Le szeretném tölteni a próbaidős kasspersky internet securityt és mi a véleményetek a vírusirtóról?
Először lekell törölnöm a mostani vírus irtót amit használok(avast)?
Igazából innen kell letölteni?:https://www.kaspersky.com/
A válaszokat előre is köszi.
0
0
0
0
💬 1
Zoli869 avatar
@Barni57: Magyarul innen töltheted : [LINK] Mivel kasperskyt használok én is így mondhatok véleményt. Szerintem jó nincs 100%-os védelem a mai napig sem de amit meg lehet fogni azt megfogja. Igen az Avastot töröld mert ütheti egymást a két vírusírtó.
0
0
0
0
no avatar
Helló mindenkinek! Lenne egy olyan kérdésem,hogy mi a véleményeteket a UPC smart guard-ról? Megrendeltem mert most két hónapig ingyenes. Köszi ha irtok róla valamit
0
0
0
0
DarkC0re avatar
Hali Srácok. Avast free, vélemények? Kaptam egy elég komoly virust a böngészőből. A program files tele lett virusos mappával. Képes az avast már meglévő vírust törölni? És mennyire megbizható? Előre is köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
💬 21
NSD4rKn3SS avatar
@DarkC0re: Én a BitDefender-t használom [LINK]
Minden mocskot megfog, még a weboldalakat is. Utólagos tisztításban is nagyszerű.
Kiegészítésnek még a GlassWire tűzfal egy jó választás [LINK] , pár hete tesztelem ezt a kombót és ilyen boldog még sose voltam se vírus írtóval se tűzfallal. 😃
0
0
0
0
DarkC0re avatar
@NSD4rKn3SS: Rendben. Mindenképpen utána nézek köszönöm!
0
0
0
0
KRZT963 avatar
@DarkC0re: Az Avast is véd fertőző weboldalaktól és észleli a már meglévő vírusokat. Én is Avastot használok.
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
@KRZT963: Beépülő pluginnal véd még mindig? vagy már natívan tiltja a csatlakozást a káros oldalakra?
0
0
0
0
DarkC0re avatar
@NSD4rKn3SS: Elvileg egyből tiltja. Most nézem hogy kapott valami gaming mode frisitest. Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok 😃
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
@DarkC0re: Az nem rossz, akkor azért fejlődő képes, mondjuk nekem mind az AVG mind az Avast sok gondot okozott, kipróbáltam már az Avira-t is de nem ájultam el tőle, így jutottam el a BitDefenderhez, nemrég kapta meg az új kinézetet meg a korszerűsítést, azóta imádom, legegyszerűbb és legcsendesebb vírus írtó amit valaha használtam. Ráadásul tényleg könyörtelen minden támadással szemben 😃
0
0
0
0
KRZT963 avatar
@NSD4rKn3SS: A Bitdefender és a Kaspersky a legjobbak. Igaz az Avast nagyon lassítja a gépet, de ingyenes és védelme a legjobbak között van.
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
@KRZT963: BitDefender is az, Kaspersky-t nem használtam még soha mondjuk.
Van ismerősöm csak addig használja az Avastot amíg lefuttat egy indulás előtti ellenőrzést aztán kukázza is, alkalmi ellenőrzésre biztos kiváló, de én a folytonos védelem mellett szavazok. 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
@NSD4rKn3SS: Nekem Kaspersky van. A ROG alaplapokhoz adnak egyéves licenszt.
0
0
0
0
DarkC0re avatar
@NSD4rKn3SS: Az avast talalt valami win32: opencandy-D[PUP]virust-t a daemon tools telepítőkben. És még valamit a windows mappájában win32:adware-gen[adw] valami kitty.dll... Nem tudtok róla valamit hogy mik ezek? Elvileg avast törölte mindet, aztán indított egy rendszerindításkori vizsgálatot.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@DarkC0re: Daemoon tools helyett használd ezt WinCDEmu-4.1 vírustotal elemzés : [LINK] ráadásul full ingyenes magyarul tud. opencandy vagyis adware vírus(reklámprogram) spammelni fog össze-vissza. win32:adware-gen : A károkozó elsődleges célja kéretlen reklámok letöltése a számítógépre. Működés közben megkísérel további kártékony komponenseket, trójai programokat letöltő webcímekre csatlakozni. Futása közben különféle felnyíló ablakokat jelenít meg. A Win32/Adware.Virtumonde trójai a Windows System32 mappájában véletlenszerűen generált nevű fájl(oka)t hoz létre.
0
0
0
0
DarkC0re avatar
@Zoli869: Értem. Avast magában tudja szerinted törölni? Vagy windows ujratelepites?
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@DarkC0re: Megfogtál mert kasperskyt használok próbáld ezzel ez annó törölte őket [LINK]
0
0
0
0
DarkC0re avatar
@Zoli869: Rendben köszönöm a segitséget!
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@DarkC0re: Szívesen 😀 Máskor is.
0
0
0
0
DarkC0re avatar
@Zoli869: Még egy kérdés. Virus irtó mellé fel lehet rakni? nem fogják ütni egymást?
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@DarkC0re: Nyugodtan felrakhatod 😀
0
0
0
0
DarkC0re avatar
@Zoli869: Rendben köszönöm még egyszer 😀
0
0
0
0
Gyikoc avatar
@NSD4rKn3SS: Felraktam. Lőttek a Paint.net-emnek, és letörölni se tudom ezt a retket.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@DarkC0re: Avast free-m van de az egész gép kisöprésére (másodlagos védelemnek) Malwarebytes antimalware premium-ot használok 😀 jóval többet megtalál mint az avast free.
0
0
0
0
Barni57 avatar
Sziasztok!
Nekem egy avast free antivírus-om van,de frisített és létrejött egy avast safe zone browser, nem lasítja a gépem? Vagy nem baj hogy ott van mert a laptoppomon van a google chrome firefox internet explorer,és most ez,nem lasítja vagy nem tesz kárt,főleg hogy enyy i böngésző van rajta?
0
0
0
0
no avatar
Piero: Nincs semmi gond most már
0
0
0
0
no avatar
Piero: Nem nagy a mérete.
0
0
0
0
Puffin avatar
A mappa az mindig ott marad. De amúgy mi a gond vele? Nagy a mérete?
0
0
0
0
no avatar
Probáltam nem tünik el a mappa
0
0
0
0
no avatar
Piero:Azt pontosan hogyan tudom megcsinálni?
0
0
0
0
hashimoto avatar
Defender powa' :DDD
Ez is bőven sok, így is néha tekeri a gépet, elég ez. :D
0
0
0
0
no avatar
Nekem nem is lassitja a gépem... szóval aki a videót készitette lehet telepakota a gépét midennel...
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
avastról röviden :

Fizetős AVG -t használok évek óta, hibátlan termék. 😉
0
0
0
0
Puffin avatar
koto93: töröld a rendszervisszaállítási pontokat.
0
0
0
0
no avatar
System Volume Information virust hogy kell eltávolitani?
0
0
0
0
Krissz avatar
Smart Security a legjobb a fizetősök közül, ingyenesekből meg talán a Security Essentials esetleg az AVAST! 😀
Mindegyikkel jóljársz 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! a régi laptopomat vírusok tették tönkre, mert későn kaptam észbe, és hát mondjuk hogy akkor még kicsit sem voltam benne a "PC világában", kicsit sem értettem ezekhez a dolgokhoz. Utána az Avastot használtam (nem volt előfizetés) de le volt futtatva mindig a vírusírtás, de egy-két fájl szeméten kívül semmit nem jelzett. Mikor meglett a Malwarebytes az kapásból 600 vírust talált. Igaz, sok ismeretlen oldalt is megnyitottam akkoriban, és mindenféle oldalakról töltögettem le játékokat, ez nagy hülyeség volt. De a Malwarebytes sokszor befagyott indítás után, vagy vírusírtás közben (ez lehet hogy a lelassult laptop miatt volt?). Szeretnék majd lassan új gépet, de félek hogy ott is ez lesz, esetleg tudnátok ajánlani valamilyen vírusírtót, ami ismert és megbízható.? Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
Akit esetleg érint az Asus Rog szériás alaplapokhoz egyéves Kaspersky jár!
0
0
0
0
Krissz avatar
Hátsz nah, énsem, de annyi idő alatt hátha talál még fenyegetést 😆
nkm is minden crackelt amúgy 😆dd😆
0
0
0
0
Krissz avatar
Dehogy kell megvenni 😃 Sztem elegendő az, lehetne frissebb, de nah.
Am valamennyi Premium próbaidőt felkínál a telepítés végeztével a program

Nkm most nemtudom meddig van aktiválva az eset, talán még 70 nap körül ig 😆
0
0
0
0
Krissz avatar
Nah, szuper! 😀

Nekem ESET Smart Securytim van, aktivált, és eddig hogy lekopogjam nincs probléma. A Malwarebytes pedig nagyon jó cucc!
0
0
0
0
Krissz avatar
Malwarebytes Anti Malware cuccal nézd meg hátha talál vmit. 😀
Sztem érdemesebb lenne csökkentett módban futtatni.

Megjegyzés: vírusok által beírt webcímeket nemszoktunk megosztani, mert könnyen más is elkaphatja a vírust!
0
0
0
0
ogre077 avatar
Pls valaki help, az ismösömnek ez jött be a képernyőn RSA-4096 mitt lehet tenni?
0
0
0
0
bazsi135 avatar
AVG egy RAKÁS kuka,lassú,az erős gamer pct is belassítja. A riasztási sokszor tévesek...
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Én AVG-t használok már vagy 10 éve.
De mindenki döntse el maga.
Itt egy kis segítség:

[LINK]
0
0
0
0
bazsi135 avatar
Én eddig Eset Smart Securityt használtam,de mivel már nem jók. Így Malwarebytes-ra váltottam,abból is a PRO-ra,sokkal jobb,mint az avast,ami nekem is volt de szerintem nem nyújt kellő védelmet. Aki szeretné a Malwarebytes-hoz cracket az írjon.
0
0
0
0
nanci23 avatar
Sziasztok!Vírusirtót szeretnék venni szerintetek melyik a leghatékonyabb?Köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Avast a legjobb bárki mit mond... persze nem a free...
0
0
0
0
showtekk avatar
Nem fölösleges, elolvastam a te véleményedet is és köszi, de régen is az Avast vált be, most is emellett döntöttem, aztán majd meglátjuk mennyire felel meg, lévén, hogy az elmúlt 5évbe egyáltalán nem használtam virusírtót így annyira nem is fontos dolog ez számomra.
0
0
0
0
Bronson avatar
igen, teljesen ingyenes.
0
0
0
0
showtekk avatar
Avastból a sima Free Downloados? Szerintem akkor ez lesz, régen is ezt ajánlották.
0
0
0
0
Bronson avatar
én évek óta avastot használok, semmi gondom vele, ami gép nálam jár, arra is azt teszek és panasz eddig még nem volt rá...
0
0
0
0
showtekk avatar
Évek óta nem használok vírusirtót, de úgy érzem eljött a pillanat, hogy ezen változtassak. 😀 Ki mit és miért ajánl? Lévén, h eddig se használtam, fizetni nem szeretnék érte, nagyon régen pedig Avastot használtam de azóta teljesen más minden és ahogy látom a vélemények is eléggé megoszlanak róla.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció