Mennyit ment eddig a winchestered?
Sziasztok!
Azért nyitom ezt a témát, mert a mai napon elérte a winchesterem a 800napos működési idejét. És kíváncsi vagyok kinek mennyit "futott" már a vinyója.
Így hát ha van időd, kedved, akkor linkelj ide egy képet a HDD-d működési idejéről :)
Azért nyitom ezt a témát, mert a mai napon elérte a winchesterem a 800napos működési idejét. És kíváncsi vagyok kinek mennyit "futott" már a vinyója.
Így hát ha van időd, kedved, akkor linkelj ide egy képet a HDD-d működési idejéről :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Van még egy kb' 99-2000es 8GB-s WD is
Lassan fél éve adta be a derekát a 320gb-os Hitachim, ami nagyjából 1800 üzemórán állt.
1. HDD - Rendszer / Adat (500GB)
2. HDD - Adat (80GB)
3. (Külső) HDD - Adat (1TB)
Müködési idö 2534 nap
Kondíció : 93% (4db hibás szektor)
Teljesítmény : 100%
77 órát ment csak.
Amióta meg van azóta csak arra használom hogy újratelepítéskor rámentek minden adatot, majd vissza a másikra.
Nekem is lenne néhány kérdésem, előre is bocsi ha nagyon nem ide illő, de szeretném tudni a választ! 😊
Szóval... HD Sentinel ezt írja : "A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 5790 alkalommal."
Ez milyen problémákra utal? Mitől van ennyi probléma? Hogyan javítható? A rajta tárolt adatokra van valamilyen veszély adatvesztéssel kapcsolatosan? Ugyanis ezen a vinyón tartom kb. az életem 😶
Köszi a válaszokat!
Keresgettem a neten és rábukkantam egy olyan szolgáltatásra, hogy távoli hdd bérlés. Ezt nem értem, hogy kinek jó? Mire jó? Kik használják? Mert pl 100Gb 75000ft/év. Egy seed szerver bérlése érthető számomra, de hogy merevlemezt bérelni ennyi pénzért, amikor egy 1Tb-os vinyó kb 15000ft. Oké, hogy elérheted bárhonnan ftp-vel vagy más uton-modon, de ez számomra érthetetlen.
Köszönöm a válaszokat.
2014.március ota
Volt az már 10 éves is, elég szép teljesítmény tőle. XP nem tölt be és nem pörög fel rendesen. Hát, ég veled 😞
Volt dolgom WD, Seagate, Samsung, Hitachi, Maxtor vinyóval is, IBM, Quantum, Fujitsu vinyóval. A tapasztalatom az, hogy a Samu és a Hitachi a legjobb, esetleg Fujitsu (van egy 5400rpm-es Fujitsu vinyóm, az is van már vagy 7 éves, de semmi szektorhiba).
Bár a tapasztalataim alapján csak a Samsung és a Hitachi a megbízható.
Ezt a 500-as merevlemezt a múlt hónapban adtam el. Elég jól bírja a gyűrődést.
Eddig volt 27%-os és most 100%-os lett. Régi és új kép:
Több éve használom már a vinyót...igaz, voltak vele olyan problémák hogy nem mindig akart beindulni, bár akkor általában valami más zavart be.
cirka 30 éves 😃
Ez pedig még mindig bírja:
Lassan 10 éves a kicsike, lassan cserélni kellene :/ 😃
Új gép:
Hát meglepödtem azt hitem sokal roszab álapotban lesz meg hogy több lesz az idő amit járt. 😃 Ez a gép 8 éves 😃 ideje lesz már lecserélni. 😀
de sebaj, itt a maradék.
EDIT: tévedtem.. még él..😲