Igazán nincs mit, lehet azért nem tudod frissíteni mert én beregisztráltam insidernek, igaz nem a fast/slow ring-re hanem release previewkat kapok, nem tudom ez mennyire befolyásolja az áruházi appokat, szerintem csak a rendszerre érvényes. 😃
Talán majd megkapod te is a frissebbet, újabban elég sokminden változott a Groove-ban is.
Amúgy én [LINK] ezzel szoktam az infókat beírni a zenéimhez. Ezzel lehet sikerül kategorizálnod a VLC-hez.
Nekem régebbi groove verzió van fent de az áruházban nem tudom frissíteni (eltávolítani meg nem lehet ugye hogy újra felrakjam -.-). A vlc leaglább lejátsza, bár az előadókat nem rendezi be, hiába a gépen az album előadója és a közreműködő előadó ugyanaz pl egy albumban.
Nekem Lumia 550-em van, de nincs ilyen gondom, pedig ugyan így vannak fent a zenéim. Próbáltad frissíteni az appokat telepítés után az áruházból? Nekem a 10.17022.1036.0. verzió van fennt, Beállítások->Névjegy-be tudod megnézni, a tetején írja.
Legrosszabb esetben tedd fel a VLC for Windows Phone-t és nézd meg az mit csinál, egész jól megvan írva az app, talán azzal nem lesz gondod.
A groove zenelejátszó nem működik megfelelően. A következő helyről kéne kiszednie az mp3 formátumban lévő zenéket sd kárta(D meghajtó neki) --> music (mappa) --> azon belül pedig előadónként vannak a zenék mappákban. 8.1--->10-re frissítésnél átrakta zenéket de nem működik gondoltam kitörlöm az sd- kártyáról és visszarakom oda de az sem segített. 😞 A mobilon nem férne el a zene mert 4-5 giga. Valakinek van ötlete?
Ezt viszont azoknak is tudniuk kell akik már rég frissítettek. A Windows Insider már nem működik. Mindenféleképpen a Frissítési tanácsadóval frissítsetek. Most megkíméltem a Usereket kőkemény 5-10 percnyi google-zéstől.
Áruházból letöltöd a "Frissítési tanácsadó"-nevű programot! Ennek segítségével fel tudod rakni a Win10-et a telefonodra. Semmi problémád nem lesz a telefonod és a géped között a Win7 miatt!
[LINK]
-ezt keresd meg a telefonodon az áruházból
És azt nem tudjátok hogyha a telefonomon frissítek windows 10-re ,de a gépen windows 7 ultimate 64bit van khmmm valahonnan khmm akkor lehet bármi gubanc? Mármint ha összekötöm a géppel pl. képek másolásakor.
Sziasztok, az történt hogy a messenger nemhajlandó üzenetet küldeni. Aztán újratelepítettem, és mostmár a hálózathoz sem tud csatlakozni.
Lumia 735-ösöm van a operációs rendszer nem nagyon lett frissítve. A frissítése megoldaná ezt a gondot?
Sziasztok, windows phone lumia 735-öm nem tudja megjeleníteni a fájlokat win 7 ultimate 64bit-en felismeri az eszközt de a belső tárolóját és az sd kártyát nem miután ma csináltam egy rendszervisszaállítást. Tegnap még felismerte a telfenon lévő adatokat.
Segítsetek légyszíves.
mostmár műkodik úgyhogy semmi, valószínű hogyha van képernyőzárad akkor azt be kell írnod.
Sziasztok!
Valakinek volt már olyan problémája, hogy bizonyos képek nézhetetlenek lettek, minden ok nélkül? A probléma az, hogy kb 2 nap fényképei vagy tök fekete vagy lila lett, és nem tudom miért. valakinek valami ötlete van esetleg?
Engem inkább az zavar,hogy a total commander nem látja sem a telefont,sem a memkártyát,ezért mindent az intézővel kell csinálni (másolás-beillesztés,stb) és ezt finoman szólva is utálom.
Hello! Én a total commanderben nem látom a telót dolgot úgy oldottam meg, hogy létrehoztam egy parancsikont valamelyik meghajtó gyökér könyvtárában.
Annyi, hogy ugyanúgy az intéző másolós ablakja jelenik meg
, de ha bezárod a tc-t, eltűnik 😲
Bicike : Na ez már más kérdés,a fájlkezelés valóban nem az igazi a telefonon.......főleg eleinte,még fájlkezelés sem volt a telefonon....bár ez már többé-kevésbé megoldódott.Ami a kérdésed illeti,nem tudom,mi okozza,én még nem tapasztaltam sem fénykép,sem videó megnyitásánál.Engem inkább az zavar,hogy a total commander nem látja sem a telefont,sem a memkártyát,ezért mindent az intézővel kell csinálni (másolás-beillesztés,stb) és ezt finoman szólva is utálom.
@sisko
Kösz a tippet. Igazából én se foglalkoztam vele, mert annyira nem érdekelt.
Nekem inkább olyan kérdésem lenne, ha a telefonról másolnék valamit a gépre, azt nem mindig másolja át, illetve ha telefonról valamit meg akarok nyitni, elkezdi a fájlt valahová felmásolni. Ez miért szükséges?
Ez is csak nézőpont kérdése.Nekem kb.2 éve van,eddig semmi gondom vele,nem fagy,nem vacakol,átlag 2-3 napot bír az akksi(napi kb 1 óra netezés+telefonálás mellett).A zenelejátszót szinte naponta használom,soha nem volt gondom vele,pedig mindenre a memóriakártyát használom.És a 2 év alatt sokat változott-fejlődött maga a rendszer is - az igaz,hogy volt is honnan.
sisko kipróbáltam én is. Sikerült nekem is. Sőt most a zenelejátszó látja a memória kártyára másolt zenéket is. Érdekes egy rendszer ez de hogy én nem kérek belőle az biztos 😃 Még egyszer köszi 😀
chrono02 : most kipróbáltam,ha a gépről másoltam be zenét a "windowsphone--->ringtones" mappába,onnan már a hangbeállításoknál megjelent,hogy egyéni,és működik is,akár telefonszámhoz is rendelhető,ahogy leírtam.
Bicike : Tudtommal csengőhangot lehet,de csak abban az esetben,ha a kívánt zenét a telefon saját csengőhangjai közé másoljuk.Ezután a kapcsolatok-->névjegy szerkesztése és itt elvileg bármit be lehet állítani,ami abban a mappában van(Lumia 625,wp8.1,ez áll az kézikönyvben,bár nem próbáltam,mivel nem igazán érdekel....)Egy a lényeg,hogy csak akkor lehet,ha a telefon "csengőhangok" mappájába is bemásoljuk,nem elég,ha a kártyára,vagy bárhova máshová tesszük a zenét,ami tényleg eléggé kezdetleges ( vagy inkább tragikomikus így 2015-ben........)
[LINK]
@mufan93
Nem lehet, ahogy csengőhangot se, csak mindenféle alkalmazással. Mondjuk engemsosem izgatott, hogy milyen csengőhangom van, de ilyen téren mintha kezdetleges lenne a telefon. 8.1-nl is maradt, sőt, 8.1 Denimnél sem lehet olyan csengőhangot állítani, amit akarunk, csak a gyáriakat. Vannak alkalmazások az orvoslására, lehet szedni jó csengőhangokat.
Régebben én is próbálkoztam vele és hosszú szenvedés és kutatás után arra jutottam hogy elvileg nem lehetséges bár elvileg van olyan app aminek a segítségével megoldható lenne de annyi agyf****-t kaptam hogy feladtam és maradt a gyári. (ez még 8as verziónál volt, amióta lefrissítettem 8.1re azóta nem próbáltam)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert lassan agyi összeroppanást kapok ettől a hülye windows phone-tól. Valaki le tudná írni hogy hogy tudok SMS hangnak saját zenét beállítani? Próbáltam már mindent de ez a pokol nem akar csinálni semmit amivel be tudnám állítani rendesen.
Köszönöm.
Én karácsonyra most kaptam egy Lumia 630-at 😜 Eddig Androidot használtam, úgy hogy most ez a windows phone nagyon furcsa még... Ami egyértelműen jobban tetszett az androidnál az a billentyűzet... nem csak a "z" meg az "y" van felcserélve, de androidon sokkal könyebben hozzá tudtam jutni bizonyos karakterekhez (pl a számokhoz nem kell külön megnyitnom a szám tab-ot), hanem a felsősorban, hosszú lenyomással is betudtam ütni... ami még jobban tetszik az androidban az a személyre szabhatóság... a sok 100 widgettel hihetetlenül sokat szórakoztam anno 😆 de összességében azt tapasztaltam hogy sokkal gyorsabb a windows és idővel tuti hozzászokok.
Nekem most Lumia 630-am van, és én is teljes mértékben megvagyok vele elégedve. Igaz androidos telefonom nem volt még, de sok helyen olvastam már olyanokat, miszerint sokszor lefagy, na hát ez WP-n on nekem még nem fordult elő. A másik: mint köztudott, androidon az appok, játékok sokkal több RAM-ot zabálnak le, ezért ha veszel egy 512 MB RAM-os WP telót, azon a legtöbb app / játék nem fog laggolni (legalábbis amiket eddig én próbáltam, még egyiknél sem laggolt be). Azt vettem még észre, hogy amint kijöt egy-egy újabb oprendszer frissítés, mindig csak jobb lesz a rendszer (8.1 nekem kifejezetten tetszik) noha még lenne rajta azért mit javítani, de én személy szerint nagyon várom a Windows 10-es frissítést 😀
Sziasztok! Most kaptam karácsonyra egy Nokia Lumia 735-öt, én megvagyok vele elégedve! Ha valaki egy felső-közép kategóriás telefont akar, ami nem androidos, annak tudom ajánlani ezt, mert nagyon jó. Persze, vannak hibái, pl: Nincs benne Glance, nincs dedikált kameragomb, kevesebb az alkalmazás (állítólag), mint az Androidon, vagy iOs-en, én eddig minden olyan alkalmazást megtaláltam, ami kell, max más néven. Eddig még egyszer sem fagyott be, max játék közben egy kis mikrolag, de az belefér. Aminek bejött a csempés felület, annak ajánlani tudom, hogy kezdésképp egy gyengébb Lumiával kezdjen, aki már többre vágyik az egy 735-öt vagy felső kat.-ás telefont is vehet. Igazából amiket írnak, hogy a Facebook szar, mert csak a lájkolt oldal posztjait mutatja, hülyeség, én látom minden ismerősöm kiírását, a Messenger nem zabálja az aksit annyira mint gondoltam: Ma reggel vettem le a telefont töltőröl, kb 9-kor 13-kor már 50%-on voltam, a kijelző miatt, mert automata fényerőn volt, aztán levettem kicsire, ami napfénybe is olvasható volt, 3 órán keresztül folyamatos Messengerezéssel kb 10% merülést értem el. Remélem ezzel tudtam segíteni mindenkinek aki, a WP-n gondolkozik vagy a Lumia 735-ön, ha érdekel fotó, akkor írj egy üzenetet!
Talán majd megkapod te is a frissebbet, újabban elég sokminden változott a Groove-ban is.
Amúgy én [LINK] ezzel szoktam az infókat beírni a zenéimhez. Ezzel lehet sikerül kategorizálnod a VLC-hez.
Köszönöm a segítséget!
Legrosszabb esetben tedd fel a VLC for Windows Phone-t és nézd meg az mit csinál, egész jól megvan írva az app, talán azzal nem lesz gondod.
[LINK]
-ezt keresd meg a telefonodon az áruházból
Szerk: Ha nincs akkor hol tudom frissíteni?
Lumia 735-ösöm van a operációs rendszer nem nagyon lett frissítve. A frissítése megoldaná ezt a gondot?
Segítsetek légyszíves.
mostmár műkodik úgyhogy semmi, valószínű hogyha van képernyőzárad akkor azt be kell írnod.
Valakinek volt már olyan problémája, hogy bizonyos képek nézhetetlenek lettek, minden ok nélkül? A probléma az, hogy kb 2 nap fényképei vagy tök fekete vagy lila lett, és nem tudom miért. valakinek valami ötlete van esetleg?
Hello! Én a total commanderben nem látom a telót dolgot úgy oldottam meg, hogy létrehoztam egy parancsikont valamelyik meghajtó gyökér könyvtárában.
Annyi, hogy ugyanúgy az intéző másolós ablakja jelenik meg
, de ha bezárod a tc-t, eltűnik 😲
Kösz a tippet. Igazából én se foglalkoztam vele, mert annyira nem érdekelt.
Nekem inkább olyan kérdésem lenne, ha a telefonról másolnék valamit a gépre, azt nem mindig másolja át, illetve ha telefonról valamit meg akarok nyitni, elkezdi a fájlt valahová felmásolni. Ez miért szükséges?
[LINK]
Nem lehet, ahogy csengőhangot se, csak mindenféle alkalmazással. Mondjuk engemsosem izgatott, hogy milyen csengőhangom van, de ilyen téren mintha kezdetleges lenne a telefon. 8.1-nl is maradt, sőt, 8.1 Denimnél sem lehet olyan csengőhangot állítani, amit akarunk, csak a gyáriakat. Vannak alkalmazások az orvoslására, lehet szedni jó csengőhangokat.
Segítséget szeretnék kérni, mert lassan agyi összeroppanást kapok ettől a hülye windows phone-tól. Valaki le tudná írni hogy hogy tudok SMS hangnak saját zenét beállítani? Próbáltam már mindent de ez a pokol nem akar csinálni semmit amivel be tudnám állítani rendesen.
Köszönöm.