Trónok Harca (könyv és sorozat)
Ismertető a sorozatról: [LINK]
Aki esetleg nincsen tisztában a SPOILER jelentésével, annak itt egy leírás: [LINK]
Aki esetleg nincsen tisztában a SPOILER jelentésével, annak itt egy leírás: [LINK]
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tudja valaki hol tudom megnézni a Trónok harcát?
Legálisan az HBO online felületén például, fél-legálisan bármilyen sorozatokat gyűjtő oldalról (valószínűleg rosszabb minőségben), Spoiler!
de alig volt benne action. 5. meg 6. részben igen de azok sem voltak egy Hardhome vagy Blackwater szintű csetepaté. Ráadásul itt az utolsó résznél fel is k**t a rendezők lustasága (ha ovlastátok a könyvet akkor tudjátok mire gondolok)
Spoiler!
#holdthedoor 😞
Persze rögtön az elején nem lehet mindent lelőni, felvezetésnek nem volt rossz, csak kevés !
[LINK]
Szerk.: Egy másik nagy színész is csatlakozott a sorozathoz, Max Von Sydow személyében. [LINK]
A két kaszting hír miatt jobban várom az új évadot.
Szerintem a Fellegvárban fog alakítani egy mestert, ahová Sam ment.
Ian McShane benne lesz a hatodik évadban!!! Nos aki nem tudná egy hatalmas színészről van szó, az egyik kedvenc sorozatomban játszott a Deadwoodban, de a legutóbbi Karib-Tenger kalózaiban ő játszotta fekete szakállt. Rohadt kíváncsi leszek hogy milyen karaktert fog játszani, valami nagyon gonosz, embertelenre számítok, mert ő tökéletesen játsza el az ilyen figurákat. Itt a példa:
Spoiler!
A másik: szerintem elég gáz, hogy Mance Rayder szerepét kivették, ugyanis a könyvben Meliosandre egy varázslattal visszahozza őt és elküldi tárgyalni. Mance megérkezik Deresbe, ahol egy bárdként/énekesként mutatkozik be és éppen valamilyen nagy bonyodalom van ott a várban.
Arról meg semmit sem tudni, hogy Stannis és Shireen meghalnak, ugyanis a könyvben még Deres ostroma sem kezdődött meg, Melisandre pedig nem is tart Stanisszel, ő a Falon marad.
Szóval több ponton és "sérül" a történet, ha a sorozatot és a könyveket egybevetjük.
Van ez az Azor Ahai legenda, akinek a Fényhozó a kardja. Gondolom, Melisandre Stannisben látja az Azor Ahai-t, azért is támogatja. Elgondolkodtató videó:
De végre azt a kocsog Cersei-t is megszivatták elég rendesen, csak kár, h nem ölték meg.
Spoiler!
Jont is mért kellett megölni???? Ő volt az 1.számú nálam.
De röhögnék, ha a 6.évadban visszatérne Másként 😀
Sőt ismerős mondta ,hogy lesz még ennél durvább is..
Ha sorba kéne rakni őket akkor nálam
5. - 2. évad
4. - 3. évad
3. - 1. évad
2. - 4. évad
1. - 5. évad
A többi részben se fogsz csalódni! 😀
A plakát nekem nem jön be amúgy.
Nekem is abból a jelenetbõl lett világos.
Spoiler tartalma 1. könyv és 4. évad!
Spoiler!
Viel spaß!! Nagyon jó sorozat Mindkettő
Spoiler!