Tudom, hogy nem illik kunyerálni(ezért elnézést is kérek), de akinek van "felesleges"😕 Mount&Blade Napoleonic Wars kódja, az el tudná nekem küldeni?😊 Végtére is ez a topic erről szól. Előre is köszönöm a válaszokat😆!
Arno Dorian
Steam fiókot magadnak is csinálhatsz ingyen.Játékot a steam áruházban vagy valamilyen boltban megveszed és kapsz kódot az adott játékhoz.
Ingyen senki se fog neked adni játékhoz tartozó steam kulcsot.
Sziasztok! Van esetleg valakinek, fölösleges steam kódja ami nemkell neki, esetleg nem az ő stílusu játéka, és megválna tőle?
Nagyon szépen megköszönném ha valaki küld nekem steam kulcsot, PM be!
Mivel nekem ezek közül már a lovaglás megvan a többi meg nem érdekel így az alábbi kódot akárki fölhasználhatja, nekem nem kell. A kód aktiválását a [LINK] oldalon tudjátok megtenni.
És íme a kód: HYJJNXCCPCZKL2YYDL94N4M3W
Használja a szerencsés egészséggel!
Azzal a kéréssel fordulnák hozzátok,hogy akinek van felesleges CD kulcsa (lehet bármilyen játék) az pm.be támogathatná a épülő STREAM csatornámat. A kulcsokat nagyon megköszönném. Sok boldog újévet mindenkinek.
Sziasztok! GTA 4-hez tud valaki olyan kódot adni amivel tudok online játszani? Meg van eredetibe a játék, de túl sokszor lett felhasználva a kód és nem enged már játszani 😞 esetleg valami megoldás erre?
Nem pontosan értem, de megpróbálom: tehát ha nem használtad még föl, és ide beírod mondjuk jószívűségből akkor másvalaki fölhasználhatja és az övé lesz a játék. Nem tudom jól értettem-e, de nekem ez jött le.
Superlompos Bocsi félre értelmeztem a címet, nekem valahogy úgy jött át, hogy én kaptam ajánékba egy kódot, és azon szeretnék túl adni... akkor átírtam az "Egyebekhez"
Platform: Steam
Írj egy üzenetet, ha működik a kulcs. köszi 😀
RRHV-BBHB2S-8P5GPY-5FWFWS-WFVJE7
Hyper Fighters - LFLH9-LA0AK-?CR?F ? = 5
Particula: NGNJW-F59DY-LL7KJ
Locked-in syndrome:JDFWZ-7FY49-YH2HB
Wishmaster:8R3WJ-PBQ9I-P7W2D
Princess.Loot.Pixel.Again: XVTTE-I89QM-D79IX
Pirates of Black Cove - A29GP-3VX3K-N30RK
Commander - Conquest Of The Americas - 0RDPE-9FM7N-3ZYPD -
Knightshift - DAJJH-BT2QA-7CHXM -
Gorky 17 - 8F0GG-2MDCD-28J5F -
Knights and Merchants HD: NAM8H-59RPQ-672IB
Earth 2150 - Lost Souls - PW5YQ-6NWMX-0KK0D -
Játékkártyát dob! Aki aktiválta jelezze már, tisztázásképp.
Steam fiókot magadnak is csinálhatsz ingyen.Játékot a steam áruházban vagy valamilyen boltban megveszed és kapsz kódot az adott játékhoz.
Ingyen senki se fog neked adni játékhoz tartozó steam kulcsot.
Elkelt!
Nagyon szépen megköszönném ha valaki küld nekem steam kulcsot, PM be!
Köszönöm, további szép hétvégét mindenkinek! 😀
Az egyik mmoval foglalkozó oldalon van egy The Lord of the Rings Online-os Giveaway amiben az alábbiakat lehet szerezni:
The Starter Pack includes:
Chestnut Steed & Riding Skill
100% Experience Boost x1
Universal Healing Potion x5
Exclusive Cosmetic Armor: Masterwork Breastplate
Skill and Slayer Deed Boost x1
Mivel nekem ezek közül már a lovaglás megvan a többi meg nem érdekel így az alábbi kódot akárki fölhasználhatja, nekem nem kell. A kód aktiválását a [LINK] oldalon tudjátok megtenni.
És íme a kód: HYJJNXCCPCZKL2YYDL94N4M3W
Használja a szerencsés egészséggel!
Company of Heroes 2 Ardenes Assault-játék kulcsa steam-re?
Azzal a kéréssel fordulnák hozzátok,hogy akinek van felesleges CD kulcsa (lehet bármilyen játék) az pm.be támogathatná a épülő STREAM csatornámat. A kulcsokat nagyon megköszönném. Sok boldog újévet mindenkinek.
[LINK]
key: Spoiler!
Olyan nincs hogy túl sokszor használtad fel a kódot.Ha már megvetted akármennyiszer használhatod.
Csak ne legyen mohó ^^
Tropico 3 giftek:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Canyon Capers:
Spoiler!
Gun Monkeys:
Spoiler!
Eve Online 30 day Trial:
Spoiler!
Eve Online addon pack: