Apple iOS
Ezt a Fórumtémát azért hoztam létre, hogy azok akik Apple számítógépet használnak, minél többet tudjanak kérdezni/segíteni azoktól/azoknak akiknek bármi problémája van.
Továbbá, hogy minél előbb meg lehessen tudni, hogy egy adott játek lesz-e majd Mac -re és ha lesz, akkor milyen gépigénnyel várható, és itt lehet beszélgetni a különböző iOS-es eszközökről is (iPhone, iPad...)
Továbbá, hogy minél előbb meg lehessen tudni, hogy egy adott játek lesz-e majd Mac -re és ha lesz, akkor milyen gépigénnyel várható, és itt lehet beszélgetni a különböző iOS-es eszközökről is (iPhone, iPad...)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sajnos én is átestem ezeken friss Iphone vásárlása után.
De, köszönöm a segítséget Zoli. 😀
Error 23, 28, 29: a restore folyamat végén kapod, az adatok már törlésre kerülnek, viszont a restore sikertelen, és a készülék recovery vagy DFU módban ragad. A hiba oka valószínűleg hardveres (általában akkumulátor), kivizsgálást igényel
Lenne egy problémám. Tegnap vettem egy Iphone 4s-t, és frissíteni akartam 8.4-ről 9.3.5-re. De, ezután csak az itunes-os csatlakozós kép fogad, visszaállíani nem lehet, frissíteni sem lehet, az itunes 29-es hibát dob. Az akksi cserélve lett benne, egy (Apple iPhone 4S gyári akkumulátor (1430mAh, 616-0579))-ra.
Ennél többet nem nagyontud nyujtani más.
Én IP5 ről váltottam IP6s re, na itt tényleg többet vártam! Mármint rendszerben való gyorsulást, de csak minimális volt a különbség. De játék alatt!! Hu ott nagyon komoly a különbség!!
7es rendszer tenyleg levett a tempojabol sajnaa
na meg a 5mp-eles képek
Asszem ez pont hogy 8as :/
megéri, és 20körül lehet találni.. csak ne 8gb-osat vegyél!
Akkor viszont gáz, hogy enyém 2maggal kapott 10k-t. (igaz az enyém Nokia Lumia 620 nak is ***ott, lemaradt az csak 9k-t kapott, azért szégyen, mondjuk én utálom a Lumiákatt, bocsi OFF)
De megérné, azért hogy gyenge a hw je, nem?
Kamerája gondolom az jó, meg zenehallgatásra kellene igazábol, meghogy ne laggoljon, faggyon.
igen mert a sima 4be 1mag van 512mb rammal..
4s meg 2magos 512mb 😀
sima 4 az 1magos és ugy kapott 9k-t 😃
Ezen egész jól ment a rendszer,7.3 volt rajta akkor, laggmentes, minden, csak egy játéknál elég sokáig töltötte be 😕
Benchmarkon olyan 9k pontot kapott csak, miért?
Mikor az én telom az 10k-t kapott, pedig a konfig hasonlo, 2 mag 512RAM (csak enyémbe nagyon rossz kamera, meg vmi GPU van benne)
Nah mostmár csak kell hogy vegyen 6S-t és akkor ezt eladja 😂
Hát az tuti akkor tudom értékelni, csakhát lehetne gyűjteni még meglenne 😞
Amúgy haverom lehet elfogja adni (lehet, még nemondta biztosra) az iPhone 4 ét asszem sima 4es, és emiatt nemtud rátenni iOS 9 et, legalábbis aztmondta, és 20k körül adná, megérné?
Jó állapotban van, volt a kezemben is.
(kicsit a zenerátétel bonyolultnak hangzott az iTunessal aztán nemtom)
2db iPod Touch 3, iPod Touch 4
imádtam őket.. 😉
régi, és még mindig kapja a frissitéseket, nem fagyogat orrba szájba mint a droid 😃
Venni nemvennek, mert rohadt drága nekem, de ajándékként nemutasitanám vissza, egy iPhone 6S-t Asztroszürkében 32GB osat, almazöld tokkal, fóliával, és kb ennyi 😃
egyébbként jail breakelt😃
Szasztok!
Ipad-re hogy lehet fájlokat küldeni? Eddig, csak úgy mutatott néme hajlandóságot, ha mac-el kötöttem össze, de Windowsos notival nem bírtam rájönni.
Itunes 😃
Ipad-re hogy lehet fájlokat küldeni? Eddig, csak úgy mutatott néme hajlandóságot, ha mac-el kötöttem össze, de Windowsos notival nem bírtam rájönni.
Jó de mondjuk egy PC abban az árban ami az Apple én van sokkal jobb 😜
Mit értesz "jobb" alatt? A Mac-et nem játékra veszik az emberek, hanem kisebb-nagyobb munkákra vagy a megbízhatósága miatt. 😉
1 rakat....................................... Nem lehet tesztreszabni (alapból ) rühellem
Android a nyerő!!!
És ki kérdezett?😃
És téged ki? (:
Ja amúgy átszerkeztwettem mert mindig összekeverem a ifon on futó op rendszert a mec eken futóval bocsi (: rájöttem hogy itt gép rőlvan szó és nem a telefonról.
1 rakat....................................... Nem lehet tesztreszabni (alapból ) rühellem
Android a nyerő!!!
És ki kérdezett?😃
Na mind1
Olyan problémám volna, hogy most épp nem tudom fölrakni a Windowst partícióba. Egyszerűen nem engedi!
OS X Mountai Lion-t használok (10.8.0)
Ha már Apple-ról van szó nem csak a gépekről lehetne beszélni hanem iPhone, iPad, iPod 😃
Igen vegulis ezekrol is lehet itt szo, csak en nagon hianyolom a gepigenyrol a Mac -es konfig megadasat, valamint a jatekokhoz elerheto Mac rendeszerkovetelmenyeket.
Es keves az olyan forum, ahol apple rendszeru cuccokkal foglalkoznak.