Info: Kivel érdemes üzletelni, kivel nem
Ezt egy másik fórumon láttam hogy ki kivel üzletelt és hogy mi a tapasztalata így elég gyorsan terjedhet egy hír ha valaki lehúzásra megy!
itt nem találtam ilyet, ha van ilyen akkor tájékoztassatok köszönöm
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
😂
Teljesen megbízható,rendes és barátságos. 😀😉
Hálám örökké üldözni fog...
Csak utol ne érjen... 😃
Marshall kollégát nem ajánlom senkinek. 1 hétig félre raktam neki egy procit, majd közölte hogy az előre lebeszélt feltételek mellett mégsem kell neki.
Ezúton üzenem neki hogy ez nem játszótér!
Adatlap: https://gepigeny.hu/profile.php?lookup=52227
Nem tudom mit beszéltetek pontosan, de bármi közbe jöhet az embernek. Valami halaszthatatlanra kellett a pénz, így nem tudja megvenni, vagy nem tudom. Sok indokot fel lehetne sorolni.
Ahogy azt magad is írtad, nem tudod hogy mit beszéltünk, szóval nem kell itt játszanod a szamaritánust. Sajnos az adott szó a magyarok nagy többségénél ennyit ér... Másik meg az hogy honnan tudod hogy megbeszéltek után Ő nem köpött e bele az Én levesembe, mert mondjuk számítottam arra a pénzre!? Ez a topik meg ha jól tudom erre lett kitalálva. Ha nem üzleteltél még az illetővel akkor nem tudom minek jössz ide okoskodni, ahelyett hogy hálás lennél hogy megosztottam a tapasztalatomat.
Ezúton üzenem neki hogy ez nem játszótér!
Adatlap: https://gepigeny.hu/profile.php?lookup=52227
De az alaplapoknál is vannak csúnya hibák. AM3-as lapoknál inteles lapok és fordítva.
Mondjuk több dolgot rendeltem innen és azokkal nem volt baj. Ezek a hibák azoknak kellemetlen, akik nem értenek hozzá és amikor az illető átvenné az adott terméket, akkor esik pofára, hogy nem is ezt rendelte meg.
Múltkor ki volt rakva egy GTX460SE 128k-ért. Oda is írtam, hogy gyémánt van a GPU helyett.
Sok bug van azon az oldalon. De nem válaszoltak FB-n. 😆
Aki ilyen tápot vesz, az megérdemli, hogy leégjen neki! 😆
Gyors és pontos eladó, most intézem vele a 3. üzletemet!
Fallout 3-at vettem tőle, banki átutalással, utána küldte is az anyagot. Gyors, megbízható.