Üdv! Ezt a témát a brutálisan összetört autóknak hoztam létre! XD Ide rakhattok be róluk képeket akár videókat is...csak olyant nem ami ki van gyulladva...Na akko kezdem én:kicsit elszállat a ferkával :D
Nem tudom, hogy ki játszott a Viper Racing nevezetű nagyszerű autós játékkal, de ha abban kitartóan roncsoljuk az autót egy idő után eltűnikLaughing soft
az jó játék volt sokat toltam vele nagyon régen, még a repülőt is vezetem benne 😃
Lompi:
Próbáld a játszóteres bugot, menj be a mozgó repülő hajtóműve alá, vagy próbáld meg h csak gyorsulj fel nagyonnagyon (ha meghal az ütközésben akkor fordítsd ki a kocsit h az oldala ütközzön). De ha nekem is futni fog a gém, akkor tudok építkezni saját tapasztalatokból is 😃
Üdv! Ezt a témát a brutálisan összetört autóknak hoztam létre! 😆 Ide rakhattok be róluk képeket akár videókat is...csak olyant nem ami ki van gyulladva...Na akko kezdem én:kicsit elszállat a ferkával 😃
[LINK]
Itt igaz nincs összetörve, de stílusosan parkoltam le Saints Rowban 😆
az jó játék volt sokat toltam vele nagyon régen, még a repülőt is vezetem benne 😃
DiRT3
Grid
Próbáld a játszóteres bugot, menj be a mozgó repülő hajtóműve alá, vagy próbáld meg h csak gyorsulj fel nagyonnagyon (ha meghal az ütközésben akkor fordítsd ki a kocsit h az oldala ütközzön). De ha nekem is futni fog a gém, akkor tudok építkezni saját tapasztalatokból is 😃
lebeg a spoiler?
Igen!😆 Törésbug!
Lamborghini
Nissan 350z nem törés, de szép😆
Ferrari california:
Rendőrautó:
Taxi:
Mitsubishi Lancer:
lamborghini Galardo: