Csak konzolokra megjelenő játékok témája
Csak konzolokra megjelenő játékok témája
Sok játék véleményem szerint helytelen üzletpolitika miatt csak konzolokra jelenik meg (-PC), akinek lenne erről vagy ezen játékokról kedve társalogni, itt megteheti.
Sok játék véleményem szerint helytelen üzletpolitika miatt csak konzolokra jelenik meg (-PC), akinek lenne erről vagy ezen játékokról kedve társalogni, itt megteheti.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Majd csak csinálnak hozzá feliratot.
A tábla neve kellene, h minek hívják, hol és mennyibe kerül?
Aki tud vmit, írjon, jah és külön kell megvenmi?
Köszönöm
Xbox One-ra létezik olyan Forza Horizon 2 amiben megvan az összes DLC és nem kell külön-külön megvenni őket?
Köszönöm szépen a válaszod akkor szerintem megveszem mert eddig csak videón keresztül láttam de nagyon tetszett.
Én nekem xbox 360-on van meg, és ott is brutálisan jó, szerintem már jó páréve a Forza csinálja a legjobb autós játékokat.
Multiról nem tudok nyilatkozni.
Ezzel a játékkal csalódni nem fogsz az biztos, főleg ha még soha nem játszottál Forza játékkal, teljesen más élmény mint egy nfs, vagy bármilyen más autós játék.
Valaki aki már játszott a Forza Horizon 2-vel véleményt írna róla hogy megéri-e megvenni és hogy az irányítás jó-e meg ilyenek ?
Multiplayerrel sokan játszanak még ?
nem tom milehet a baja ha valaki tud valamit mondani irhatna üzit
Annak örülnék, ha kiadnának Crash Bandicoot játékokat PC-re, mert annak lenne sikere.
Emlékszem nagyon sokat nyomtam ezzekel !: D
Ezt milyen jó lehet már 4-en tolni. 😆
Én ezzel sokat játszottam 3 másik emberrel😃 (testvéreim, unokatestvéreim) csak kellett hozzá egy kínai elosztó ami hetente bedöglött... De amúgy tényleg nagyon jó kis játék!
Bleach soul ignition
-Resistance 3
-Forza Motorsport 4
Deh szerintem ne tedd!
cod5-6-7 is megvan😃 bc2 is megvolt nekem,deh a cod-ok jobbak!
Hidd ell!
nekem most kb. ps3-ra 25-26 játékom van!😃
lécci ne COD vagy BF fanok írjatok hogy ez jobb vagy ez jobb ... mivel nem milliárdos vagyok ezért ritkán veszek rá játékot és azért kérdezem tőletek mert ti tuti ismeritek mind2-őt ... mind2nek van multija amivel a story után sokáig lehet játszani 😀 ... ti szerintetek hogy döntsek ????
Jah inkább rövidítve írom : SZ.L.T.G.F.B. 😆
ceni98 : ez így van!😀
Badboylol : véletlenül nem te vagy az 😃 ?
Húú hagyjuk inkább...jó???
Badboylol : véletlenül nem te vagy az 😃 ?
Badboylol : én nem akarok balhézni,és idegeskedni se!😀
És téged ki kérdezet?://
Leirom még Millioszor csak miattad!😃
Te beteg vagy!
SVR 2011 (SmackDown Vs Raw 2011 ) az eggyik legjobb verekedős game sztem.
Ki az a bátor akinek van mersze belém kötni ??? 😂 😆
Ebben igaza van tekken 5 ben egy karakterhez ehet 170 mozdukat is
de egy ps3 jobban megéri mint xbox nem?
Amúgy a Tekken az jó verekedős.
A Street Figther szerintem elég gyenge mellette.