Nem tudom ki ismeri de szerintem nagyon jó lett a Rocky Legends is ami az összes rocky-t kivéve a 2006-ost tartalmazza
szép grafika, jó fizikai modellezés, és az összes rocky filmben szereplő karakterek, nálam most perpillanat ez a favorit game.
warp a Max Payne képregényrõl készült, de köszi, hogy szóltál 😆
írom tovább
Toy Story
Pékember
Batman
Transformers
esetleg a WWE részek
Hulk Hogan's Main Event
A sebhelyesarcú
The Godfather
Mafia
Indiana Jones
G-force
L'ecsó
Bicike írta:
Max Payne
Starsky and Huch-csal régen elvoltam 😆
Prince of Persia
Total War Series a-miatt, ha van egy film, amely történelmi csatában játszódik.
CoD 1,2,3,World at War
BF 1942
D-Day
Kane and Lynch 1( löncs)
Csata: LA
Star Wars Series
Narnia
Shrek
Jégkorszak
Madagaszkár
A Max Payne az 2001-ben jött ki és a film 2008-ban,magyarul a Max Payne Játék alapján készült a film és nem pedig fordítva😉
Max Payne
Prince of Persia
CoD 1,2,3,World at War
BF 1942
D-Day
Kane and Lynch 1( löncs)
Star Wars Series
Narnia
Shrek
Jégkorszak
Madagaszkár
egyetértek 😃 a Tomb Raider filmek egész jók voltak 😀 kíváncsi leszek a harmadik filmre mit találnak ki 😃 Állítólag elég darkos hangulata lesz 😀 (csakúgy mint az új TR játéknak)
a hitman film-játék kapcsolata bár fordított, de azt kell mondjam jó a film is, jó a játék is, csak azon kívül h egy kopasz bérgyilkos a főszereplő szinte semmi közös nincs bennük, főleg az alapsztorit kutyulták be nagyon...
nem tudom én csak a fűrész játék trailer-jét láttam (szóval lehet elhamarkodottan ítélek ) de nekem az naon sz#rnak tűnt... főleg hogy őszinte legyek a Konami az nem egy világhírű minőség...
csatlakozom a HP szériák naon jok voltak folleg a 6-os a 7-eset várom .. a 7-nek láttam a trailerét (film) .. naon tetszett 😀 a Pókember is naon jo folleg a web of shadows .. habár nkem megvan az osszes 😜 😆 de mondjuk ha kritika is kellene akkor az Ultimate Spider-Man meg a Friend or Foe meg még hozzá az Marvel Ultimate Alliance .. ezek nem nyerték el tetszésemet 😀 ja és még a hitman na hát a film az qqurv* jó csak az nem tetszett benne h beugrik hitman egy szobába és ott két gyerek jáccák talán ps2-on a hitmant 😆 ez baromság. .. nkem mondjuk legjobban az Avatar az a király nálam istenem és crack még sehol :S😞 elnézést a regényért :S 😆
szerintem is jól a HP játékok, a Hitmannel még nem játszottam, de a film jó... a Spider-Man nekem azért nem tetszik, mert a játék egy darabig olyan mint a fil, aztán gagyi kis dínók szaladgálnak például a Spider-man 3-ban... és a Matrix film és játék tényleg nagyon király!! az első két rész (film) megvan eredetiben és a harmadik se rossz (az nem eredeti), a Star Warsokból nekem csak a három tetszett, azt is csak konzolon játszottam, de jó volt, mert követte a film eseményvonalát. Az Avatar game pedig egy nagy rakás sz*r lett, mert a helyszíneken kívül semmi köze a filmhez... (ami nekem nagyon tetszett [film] IMAX 3D-ben 😆😉
Én pont forditva mondanám pl a Hitman-ből Film nagy sikert aratott és tetszik is de még a matrix volt az ami nagyon tetszett filmbe és játékba is eltuttam játszani a path of neon
Azért reménykedem benne hogy lesz olyan jó, mint maga a film.
A filmben viszont elég máshogy néz ki:
szép grafika, jó fizikai modellezés, és az összes rocky filmben szereplő karakterek, nálam most perpillanat ez a favorit game.
írom tovább
Toy Story
Pékember
Batman
Transformers
esetleg a WWE részek
Hulk Hogan's Main Event
A sebhelyesarcú
The Godfather
Mafia
Indiana Jones
G-force
L'ecsó
A Tekken film tökéletes példa erre.
Filmből jobb játékok skerülnek, de azok sem maradandóak.
Batman
watchmen
csak a Men xddSuperman es játékkal ami mostanába jött volna ki még nem találkoztam csak DC be :D:D
Max Payne
Prince of Persia
CoD 1,2,3,World at War
BF 1942
D-Day
Kane and Lynch 1( löncs)
Star Wars Series
Narnia
Shrek
Jégkorszak
Madagaszkár
A Max Payne az 2001-ben jött ki és a film 2008-ban,magyarul a Max Payne Játék alapján készült a film és nem pedig fordítva😉
Prince of Persia
CoD 1,2,3,World at War
BF 1942
D-Day
Kane and Lynch 1( löncs)
Star Wars Series
Narnia
Shrek
Jégkorszak
Madagaszkár
Bad Boys😃
*King Kong