Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
még nem sürgös de ez megkeresi a legfrisebbet??
amugy na a gtx550ti csak kicsit lassabb mint ez a hd7770??
Nem tudom milyen asus HD 7770-re gondolsz pontosan de a sima HD 7770 is erősebb GTX 550 Ti-nél ez az asus ami ki van emelve meg még egy picivel erősebb. [LINK]
amugy na a gtx550ti csak kicsit lassabb mint ez a hd7770??
azonbelül hol az am-d? legfrisebbet...
Töltsd le ezt: [LINK]
Ez biztosan jó lesz és a legfrissebb.
honnan is lehet drviert letölteni hozzá?? nem vágom csak nvdia lapokat...
konkrét link??? mert ez nekem magas ami ati vagy amd lapokon vannak..
a kártya gyártó oldalárol is letudod szedni(MSI,ASUS,Gigabyte...)vagy az AMD oldalárol is.
konkrét link??? mert ez nekem magas ami ati vagy amd lapokon vannak..
ha tán assus 7770-et válaszom elötte nem kell lekapni minden nvdiás cuccot a gépröl?ilersztöprogit stb?? mert még gt440 van... mert az ati ez meg még nvdia..😀
elég ha csak kicserélem????
Nem muszáj. De az AMD drivert felkell rakni.
elég ha csak kicserélem????
Egy nagyon nagyon nagy köszönöm Gaboo7-nek , elég volt egy reset igazad volt 😀 Magamtól sose jöttem volna rá,még 1x köszönöm 😀😉
Igazán nincs mit. 😀
Megpróbálom akkor frissíteni remélem nem lesz közbe gond.
De utána nem szükséges megint ujra rakni a windowst ?
Természetesen nem kell utána újra feltenni a Windowst. A BIOS beállításokat rakd default-ra és ennyi (Load Optimized Defaults). De lehet hogy egy sima BIOS reset is elég lenne.
De utána nem szükséges megint ujra rakni a windowst ?
GPU-Z t letöltöttem azzal meg kijelzi akkor most hogy is van ez ?
Valaki tudja mi lehet a hiba oka?
Válasz ismételten az alaplap BIOS-ának frissítése...
Valaki tudja mi lehet a hiba oka?
Azt nem tudom ahoz annyira nem értek nem tudom hogy kell frissíteni de egyébként ígynézki ha felrakom a drivert ,egyszerűen nem lehet látni a catalystban se .
Tedd fel a legfrissebb alaplapi BIOS-t.
Egy kis segítség: [LINK]
Okés megpróbálom , és köszi hogy segítesz!
ÁTraktam ugyan ez ... ezt nem értem ujra raktam a rendszert előtte tökéletesen ment most mi lehet a baj ?
Alaplap BIOS-a a legfrissebb?
ÁTraktam ugyan ez ... ezt nem értem ujra raktam a rendszert előtte tökéletesen ment most mi lehet a baj ?
Crossfire be csak azonos márkájú vga t lehet kötni már ugy értem h pl gigabyte! ha mnondjuk az egyik giga a másik sapphire akkor nem mukodok?
Azonos típusúnak kell lennie de a gyártó az mindegy. Tehát mindegy hogy Giga, Asus, Sapphire...stb működni fog.
Végig csináltam amit mondtál ugyan az a helyzet
AMD videokártya-illesztőprogramVégső állapot: Sikertelen
Tétel verziója: 9.002.0.0000
Méret: 90 Mbyte
Ez sikertelen de ha sikerül is valahogy mégis felrakni akkor se látja a gép a vga-t.
Tedd át a kártyát a másik Pci-e slot-ba.
AMD videokártya-illesztőprogramVégső állapot: Sikertelen
Tétel verziója: 9.002.0.0000
Méret: 90 Mbyte
Ez sikertelen de ha sikerül is valahogy mégis felrakni akkor se látja a gép a vga-t.
Sziasztok!
Vásároltam egy Sapphire hd7770 ghz oc editionos kártyát de akár melyik illesztőprogramjával rakom fel egyszerűen nem ismeri fel a gépem , valakinek valami ötlete lenne azt nagyon megköszönném.
Vezérlőpult -> Eszközkezelő -> Videokártyák -> 7770 -> Elátvolítás. Ez után újraindítod a gépet, majd felteszed ezt a drivert: [LINK]
Vásároltam egy Sapphire hd7770 ghz oc editionos kártyát de akár melyik illesztőprogramjával rakom fel egyszerűen nem ismeri fel a gépem , valakinek valami ötlete lenne azt nagyon megköszönném.
FSP HEXA 400W tápegység biztos hogy elég lenne a hd7770-hez??
Igen.
e kettő között vacilálok, amugy hd7770 fogyasztása is joval durvább mint a gt440é??
http://www.***/termek/fsp-hexa-400w-tapegyseg-91154
FSP HEXA 400W tápegység ilyde tápra gondoltam ez jo lenne mind kettőhöz??
HD 7770 80 Wattot fogyaszt de azt se kösd a Codegenre😃 Jó az FSP HEXA 400 de akár rakhatnál bele 500-ast is hátha raksz bele egy többet fogyasztó kártyát a jövőben.
http://www.***/termek/fsp-hexa-400w-tapegyseg-91154
FSP HEXA 400W tápegység ilyde tápra gondoltam ez jo lenne mind kettőhöz??
gt440-et hogy hogy birja😀? nem értem...
Több mint kétszer annyit fogyaszt GTX 550Ti a GT 440-nél. Oké, hogy bírja a GT 440-et de attól még nem megbízható a Codegen. Bár ez az 56 Watt tényleg nem vészes. 8400GS meg 40 Wattot fogyaszt😃 De GTX 550Ti-t már tényleg ne kösd rá a Codegenre. Egyébként meg GTX 550 Ti helyett HD 7770-et vegyél.
ott ful HDvan..mindegy 1280*1024-DX10-High-4xAA 30fps meglesz vele szerintem...
High-medium között szerintem szépen megy majd. 😀
nálam a "max" grafika az 1280*1024 - UltraHigh - 8xAntialisig 40fps
Crysis alatt ezekhez a beállításokhoz GTX275 SLI kellett ...
Crysis 1920x1080, DX10, Very High, 4xAA: 3db 8800GTX (Tri-SLI) átlag 25FPS
(1db GTX660Ti tud 55 FPS-t ezekkel a beállításokkal)
Gaboo7-nek van igaza.2 darab sem viszi el,nem még egy.
Nekem egy 450w Tápom van de csak 1db 8800GTX-em lesz. Azt írták hogy a Crysis2-t DX10-en full HDban maxon vitte...szerintetek a Far Cry 3-al mitcsinál ?
Erősen kétlem hogy azokkal a beállításokkal 1920x1080-ban vitte volna a Crysis 2-őt mivel 2db 8800GTX nálam kevés volt a Crysis 1-hez egy 4Ghz-re húzott Q9550 mellett, maximális beállításokkal. Végül is egy 6 éves kártyáról beszélünk... A táp elég lesz ha minőségi.
És miben más a Sapphire HD7950 OC a DualX változathoz képest? Azon túl hogy a DualX-en nagyobbak a lapátok és fekete a nyák? Mert mind kettő gyárilag húzott...
Van DualX Oc azt tessék venni.😃
Oké, de mi a különbség?
Lényegében semmi, DualX nagyobb lapátokkal szerelt, fekete 😊, DualX Oc Edition 50Mhz-el nagyobb órajelen fut, igaz ezt 2 kattintással tudja az Oc verzió.😆
Köszönöm a választ, remélem megtudom ezt majd venni.
És miben más a Sapphire HD7950 OC a DualX változathoz képest? Azon túl hogy a DualX-en nagyobbak a lapátok és fekete a nyák? Mert mind kettő gyárilag húzott...
Oké, de mi a különbség?
Lényegében semmi, DualX nagyobb lapátokkal szerelt, fekete 😊, DualX Oc Edition 50Mhz-el nagyobb órajelen fut, igaz ezt 2 kattintással tudja az Oc verzió.😆
rengetegen. Haveromnál sima 8800GTvel zuztuk dx10-en maxon 1280*1024-en a crysis2-t . 40-50FPS átlaggal.
1280X1024-ben, de nem full hd-ban.
Oké, de mi a különbség?
Nekem egy 450w Tápom van de csak 1db 8800GTX-em lesz. Azt írták hogy a Crysis2-t DX10-en full HDban maxon vitte...szerintetek a Far Cry 3-al mitcsinál ?
Ki írta ezt? Mert full hd-ban nem bírja el az a kártya maxon a Crysis2-őt.
értem. Akkor jobban megéri a 8800GTX ? az is sokat eszik ?
Sajnos a 8800GTX is sokat eszik, anno nekem kifektetett egy 700W-os FSP Epsilon tápot két 8800GTX. Teljesítménye kb azonos a 9800GTX-el viszont 768MB memória van rajta...