Az miért van, hogy ha Mirillis Action-al(asszem így kell írni) veszek fel videót original-ba elvileg 1368x768-at kéne venni ehelyett 1024x768, hdban 1280x720 helyett 1280x920, full hd-ban pedig 1920x1080 helyett 1920x1440-et vesz fel? Ez miért lehet? Fraps is fel van telepítve lehet h az a baja, nem futott közben... Vagy valami más? Előre is köszi aki segít 😀
Üdv.Nem ide tartozik,nem is informatikai kérdés,de sürgös lenne,mert nálunk szerbiában nem kapható.Aki tud,v esetleg közelében van Daewoo szerviz,az megtudná adni a vebcimüket,esetleg tel számjukat?Konkrétan EGR szelep érdekelne egy 2001 évjaratú 800ccm Matiz-hoz.Vagy bontott is szóba jöhet.Kösz mindenkinek,aki körbe tud nézni.
Savaxel írta:
hát remélem is menni fog.. 😃 sok ismerőst is kérdeztem, és mind azt mondta 1024x768-ban még minden játék menne mediumon talán high-t is, ha jobban van optimalizálva
Tudomásom szerint a kis felbontásnál az erős proci a fontos, a nagy felbontásnál viszont a vga. De ha az ismerőseid azt állítják, hogy 1024x768-ban vígan elfut az AMD Athlon 64 x2 5600+ alatt a FarCry3, ám legyen.
Teljesen igaz amit mondtak az ismerőseid viszont FC3 nem full mediumban hanem inkább keverékkel ajánlott. pl post fx rohatul zabálja az fps-t már mediumon is de simán be lehet lőni a beállításokat.
Savaxel írta:
hát remélem is menni fog.. 😃 sok ismerőst is kérdeztem, és mind azt mondta 1024x768-ban még minden játék menne mediumon talán high-t is, ha jobban van optimalizálva
Sziasztok! Olyan problémám lenne: Idáig egy ventilátor volt rádugva az alaplapi 3 pin csatira, érzékelte is fordulatszám kijelzés meg mindent. Most rádugtam még egy ventit az alaplapi 3 pin csatira(egy másikra, 2 van az alaplapon) és most már nem mutatja az értékeket biosban is néztem mind a 2 sys fan 0 rpm. Valami ötlet hogy kiküszöbölhessem a hibát?
Ha VGA-val kapcsolatok, akkor még gyanúsabb az iGPU. Elképzelhető, hogy bekavart valamit, bár nem tartom valószínűnek.
Továbbra is azt mondom, iGPU off, memory remap on. Ha ezek után is fennáll a probléma, utána lehet nézni kicsit jobban, aztán ha nem találunk semmi, akkor is ott van a RAMDisk.
A még hozzátartozik problémához, hogy felrakta legújabb nvidia drviert és azután lett 1.96GB felhasználható memória és azt megcsinálta a mostani 3,22GB-ra. Nem tudom, hogy okozhat egy driver feltelepítése ilyet. Szóval a driver után lett kevesebb a memória. NV driverekkel nincs tapasztalatom szóval nincs ötletem.
szotyione írta:
sziasztok
szeretnék egy kis segítséget kérni abban ,hogy
miért van az ,hogy a 4GB-os memóriám van és a win 7 ultimate 64bites op rendszerem pedig csak 3.22GB-ot használ el.
Tiltsd le az iGPU-t, ha nem használod, és ha nincs bekapcsolva, akkor kapcsold be a memory remappingot a biosban.
sziasztok
miért van az ,hogy a 4GB-os memóriám van és a win 7 ultimate 64bites op rendszerem pedig csak 3.22GB-ot használ el.
alex13 írta:
Valaki tud nekem olyan programot mondani amivel egymás után tudom rakni a zenéket? magyarul egy mixet tudok vele csinálni 😀
Előre is köszönöm aki tud segíteni (:
Sziasztok! Lenne egy nagyobb gondom. A gépem net, youtube, és játékok alatt nagyon fagy, kékhalálozik, vagy nem is válaszol. :S Legtöbbször azt írja, hogy a microsoft windows nem válaszol. Kérlek titeket aki egy kicsit konyít a gépekhez az írjon privátba. (Legtöbbször Css. Cabal online, Cod 1-2, Cs 1.6 játékokkal játszok és mindegyiket megnéztem lowon és fullon megfagy a gép legjobb esetben 10 percet bír :S.) (Net( facebook , youtube 420p) itt is rengeteget fagy :S) Kérlek segítsetek! ja és amúgy itt a gép configja:
PROCI: AMD 64 x1 3800+ 2.46 ghz
RAM: 4GB Kingston 800 mhz (gyári órajel) (kit)
VGA: NVidia GeForce 6600GT 256mb VRAM 256 bit.
Alaplap: Asus M2N4-sli
Vinyó: Maxtor (40 gb körül a rendszernek)
és egy Samsung 200gb
oldalt a háton hűtés van, a procin is és a vga-n is.
nem tudom mi a baja. Segítsetek! Köszi! (Privátban!)
😆D Amúgy már én is megtaláltam, és ugyanerről az oldalról, de nem nagyon rajongom a Windows Movie Maker-ért, de mivel ilyen rendes voltál h letöltő linket is adtál, ezért leszedem, adok neki egy esélyt 😆 és Köszi 😉
Valaki tud nekem olyan programot mondani amivel egymás után tudom rakni a zenéket? magyarul egy mixet tudok vele csinálni 😀
Olyan kérdésem lenne, hogy mac os tudnák valahonnan beszerezni, mert haverom van egy apple P3 erősségű gépe és arra kellene, mert van rajta csak nem tudjuk a felhasználó jelszavát, régebben akié volt az más országban él, és sehogy se tudjuk elérni vele a kapcsolatot, mert konkrétan azt se tudjuk h kié volt, mert haveromnak a haverjától szereztük és az meg a haverjától, szóval komplikált lenne. Ezért kellene újból rakni csak Mac OS-el még nem volt dolgom. Előre is köszi aki próbál segíteni 😀
Szerintem vga-t cseréld elöbb,min egy 7770-re,procibol meg ahogy nézem a Phenom II X4 955 támogatja a lapod 95W TDP-vel,ehhez a procihoz meg mehetne a 7850 is,ami jó kis kártya.
akos328 írta:
Tudnátok segíteni, mi lenne a prioritás a gépem fejlesztésében?
Van egy HD5750-em és egy AMD Athlon II X2 250 3,0Ghz, melyik lenne érdemes előbb lecserélni, amivel többet nyerhetek a játékokon.
2 napja leszedtem a Merto Last Nightot és 800X600-as felbontásban is játszhatatlanul laggolt miközben mint a GPU mind a CPU 100-on szaladt. Nyilván ha FPS-ről van szó akkor VGA-t kéne cserélni, de a CPU sem elhanyagolható tényező.
Mind 2-öt egyszere.😆 Ha nagyobb vga veszel akkor proci limited lesz, forditva is ugyan az.procit nagyobbat, vga minimum hd7770.
Metro LL-t ma nyomtam a 9800GTX-en 1024x768-ba lekopaszított graffal.Pfff siralmas volt így is. 😀
HD4850-el 1440x900-ban highon is tök jól megy 😀
Pedig kb ugyanolyan erős.
Szerk: már megoldottam 😀
Tudomásom szerint a kis felbontásnál az erős proci a fontos, a nagy felbontásnál viszont a vga. De ha az ismerőseid azt állítják, hogy 1024x768-ban vígan elfut az AMD Athlon 64 x2 5600+ alatt a FarCry3, ám legyen.
Úgy legyen!
AMD Athlon 64 x2 5600+ jó mai játékokra 1024x768-ban? vagy már nagyon gyenge??
simán jó az még
A gépigényin mutatja, hogy minimum AMD Athlon64 X2 6000+ 3.0Ghz vagy jobb proci kell.
https://gepigeny.hu/games.php?id=1368
Attól még menne neki, a 6000+ meg az Ő 5600+ osa között csak 100Mhz különbség van.
[LINK]
simán jó az még
A gépigényin mutatja, hogy minimum AMD Athlon64 X2 6000+ 3.0Ghz vagy jobb proci kell.
az egy túlzás, nekem is egy csomó játék éppen hogy elmenne a gépigény alapján, de mégis úgy megy minden mint a huzat.
simán jó az még
simán jó az még
szerintem simán
simán jó az még
simán jó az még
Intel Pentium D 3,4Ghz jobb lenne helyette?
Nem
[LINK]
Játékra jó még az az AMD proci ( bár nem mindre )
Igen, gyenge.
azokat az opciókat hol találom meg a bioson belül?
félek ,hogy valamit elállítok 😞
Továbbra is azt mondom, iGPU off, memory remap on. Ha ezek után is fennáll a probléma, utána lehet nézni kicsit jobban, aztán ha nem találunk semmi, akkor is ott van a RAMDisk.
sziasztok
Tiltsd le az iGPU-t, ha nem használod, és ha nincs bekapcsolva, akkor kapcsold be a memory remappingot a biosban.
Adobe Audition, a zenephotoshop 😆
Köszi szépen 😀
Sziasztok szerintetek milyen procit kéne vegyek VGA-t lehet hogy meghagyom INTEL kéne 😀 AMD-t leváltom már :/ erős játékra 😀
i5 3570K
PROCI: AMD 64 x1 3800+ 2.46 ghz
RAM: 4GB Kingston 800 mhz (gyári órajel) (kit)
VGA: NVidia GeForce 6600GT 256mb VRAM 256 bit.
Alaplap: Asus M2N4-sli
Vinyó: Maxtor (40 gb körül a rendszernek)
és egy Samsung 200gb
oldalt a háton hűtés van, a procin is és a vga-n is.
nem tudom mi a baja. Segítsetek! Köszi! (Privátban!)
Virtual DJ???
Milyen meglepő de tényleg 😃 Ez is eszembe jutott csak ez nagyon időigényes míg végig mennek a számom 😃 azt hittem van gyorsabb változata is 😜 köszi 😃
[LINK]
😆D Amúgy már én is megtaláltam, és ugyanerről az oldalról, de nem nagyon rajongom a Windows Movie Maker-ért, de mivel ilyen rendes voltál h letöltő linket is adtál, ezért leszedem, adok neki egy esélyt 😆 és Köszi 😉
Erre már a windows movie maker is képes.
Az csak win 7-8-on van, nekem xp-re kéne... :/ valami mást nem tudsz?
azért köszi 😀
Alkalmazás DLL fájl .Nem kell parázni.
alex13 :Leopard OSX néven találsz egy marékkal.
Köszi szépen 😃
alex13 :Leopard OSX néven találsz egy marékkal.
Az egyik játékom letöltött egy swt-win32-3740.dll fájlt.A virusirtó nem látja roszindulatúnak.Van amiért aggódnom kellene.
Tudnátok segíteni, mi lenne a prioritás a gépem fejlesztésében?
Van egy HD5750-em és egy AMD Athlon II X2 250 3,0Ghz, melyik lenne érdemes előbb lecserélni, amivel többet nyerhetek a játékokon.
2 napja leszedtem a Merto Last Nightot és 800X600-as felbontásban is játszhatatlanul laggolt miközben mint a GPU mind a CPU 100-on szaladt. Nyilván ha FPS-ről van szó akkor VGA-t kéne cserélni, de a CPU sem elhanyagolható tényező.