Kikapcsolod a gépet,kihuzod a konnektorból,alaplapon levö elemet KB: 5-10.percre kiszedet,utána visszarakod áramba bedugod be kapcs és kész igy vissza áll a bios a gyárira.
Hm köszönöm de ez nem lesz jó mert a processzorom egy kicsit tuningolva van egy srác csinálta följebb húzta a mHz-ét szóval ha teljesen újraindítom akkor az is vissza áll eredetire igaz?
Kikapcsolod a gépet,kihuzod a konnektorból,alaplapon levö elemet KB: 5-10.percre kiszedet,utána visszarakod áramba bedugod be kapcs és kész igy vissza áll a bios a gyárira.
Hm köszönöm de ez nem lesz jó mert a processzorom egy kicsit tuningolva van egy srác csinálta följebb húzta a mHz-ét szóval ha teljesen újraindítom akkor az is vissza áll eredetire igaz?
Szia.
Amennyiben 32bit-es oprendszert használsz akkor sehol.
Akkor sajnos újra kell telepíteni egy 64bites-el.
Ha azonban 64-est használsz akkor elsősorban próbáld meg a bios resetet.
Üdv!
Az oprendszerem 64bites. De hol tudnám resetelni a biost?
Szia.
Üdv!
Thomech írta:
Hát végül 55.000Ft ért találtunk egy Samsung Monitor/Tv-t! 😀
Nagyon király a Samsung TV-k pedig különösen jók és strapabírók! És egyértelműen van rajta pc bemenet! Én személy szerint jó választásnak tartom! 😃
Ez lenne az: SAMSUNG T22B300 - Ecran Plat TFT 22'' LED - 16/9 - Full HD
Jó választás, de nem annyiért, 43k, 1k a kiszállítás.😉
Segítséget szeretnék kérni. Egy Asrock 970 Extreme4-es alaplapom van amibe nemrég vettem 4x4 Kingstone HyperX Predator 1866MHz ram-ot. Csak 3 került bele mert a 4.-et nyomja a proci hűtő. Tehát 12Gb RAM van a gépben. A gond pediglen az, hogy a gép látaja a 12Gb-ot de azt írja hogy csak 4 használható. Mit kell átállítani a Bios-ban hogy a 12 Giga használható legyen?
Szia.
Segítséget szeretnék kérni. Egy Asrock 970 Extreme4-es alaplapom van amibe nemrég vettem 4x4 Kingstone HyperX Predator 1866MHz ram-ot. Csak 3 került bele mert a 4.-et nyomja a proci hűtő. Tehát 12Gb RAM van a gépben. A gond pediglen az, hogy a gép látaja a 12Gb-ot de azt írja hogy csak 4 használható. Mit kell átállítani a Bios-ban hogy a 12 Giga használható legyen?
Nagyon király a Samsung TV-k pedig különösen jók és strapabírók! És egyértelműen van rajta pc bemenet! Én személy szerint jó választásnak tartom! 😃
Thomech írta:
Sziasztok
Nagyon sürgős segítség kellene nekem!
Egy Technika Full Hd TV t szeretnék venni de nincs rajta D-SUB os csati. Viszont van rajta HDMI bemenet! Lehet olyan átalakítót, kábelt venni amivel jó lenne?
technikát akkor sem vennék,ha nem lenne másra lovém....nekünk a hálóban az van..../asszony vette még mikor nem voltunk együtt./ képileg a "szaros" LG ami a nappaliban van,és nemis full hd,sokkal szebb képet ad.
Thomech írta:
Sziasztok
Egy Technika Full Hd TV t szeretnék venni de nincs rajta D-SUB os csati. Viszont van rajta HDMI bemenet! Lehet olyan átalakítót, kábelt venni amivel jó lenne?
Vegyél Samsungot Metroban, olcsóbb mint a Technika Tescoban.😆
Sziasztok
apetit1989 írta:
Ha egyáltalán nem reagál a windows a csatoláskor, szerintem sanszos a hardverhiba... ha nem is ismeri fel, legalább jeleznie kéne az ismeretlen hardver jelenlétét. Az átalakító is bezavarhat, lehet, hogy ahhoz még külön driver kell.
Ha egyáltalán nem reagál a windows a csatoláskor, szerintem sanszos a hardverhiba... ha nem is ismeri fel, legalább jeleznie kéne az ismeretlen hardver jelenlétét. Az átalakító is bezavarhat, lehet, hogy ahhoz még külön driver kell.
Hali, valaki tud segíteni driver ügyben, kormányhoz kéne de nem ismeri fel egyszerűen, vagyis nem jelez ki semmit se amikor feldugom, meg sehol se találom, driver genius-sal se találja, ps2-es kormány átalakítóval, neve:
compressor supreme force feedback hy-823
Aki tud segíteni előre is köszi, hogy mit lehetne kezdeni vele :/
Üdv!
Vettem egy új gépet és bootoláskor egy hibaüzenet fogad: " PMBUS Addresse error "
Vki tud vmit erről mit jelenthet vagy mi a hiba ??
AMD FX6300
8GB Kingston hyperx 1600mhz
Asrock 970 Extreme 3
Nemrég vettem egy laptopot Asusk55vd-sx461d, éssz@r@kodik valamiért a net, TendaW311R routerem van!
Csatlakozik, majd egy bizonyos idő után "Korlátozott hozzáférés" ír ki utána eltűnik, átvált "Csatlakozva" megint jó a net.....ugyan ígyfolytatódiktovább....
Valamikor később leszsz@r nem 3 perc múlva hanem 15 De viszont Netbook-on azon tökéletesen működik és a telefonokon is nincs eza probléma!
Képek::
itt jó: http://kepfeltoltes.hu/130528/1005863944N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt nem http://kepfeltoltes.hu/130528/asdfg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
*
Szerintem, valamit a routerben kell állítani mert ismerősömnél sweex router van azon tökéletesen megynem tapasztaltam a fent említett hibát egyszer se!
szotyione írta:
miért van az ,hogy a 4GB-os memóriám van és a win 7 ultimate 64bites op rendszerem pedig csak 3.22GB-ot használ el.
néztem az integrált videókártya le van-e kapcsolva és le van.
más egyéb ötlet?
valaki válaszoljon!
Már válaszoltam korábban. Ha 64bit-es a rendszer, akkor vagy nincs bekapcsolva a memory remapping, vagy az integrált videovezérlőnek van elkülönítve annyi memó, esetleg a vindóz boot beállításában van korlátozva a maximum memória. Amennyiben a memory remapping be van, az iGPU és a maximum memória korlátozás pedig ki vannak kapcsolva, akkor szar az alaplapod.
miért van az ,hogy a 4GB-os memóriám van és a win 7 ultimate 64bites op rendszerem pedig csak 3.22GB-ot használ el.
más egyéb ötlet?
valaki válaszoljon!
más egyéb ötlet? 😞
Olyan problémám lenne, hogy elől lévő jack-et meg mikrofont is bekötöttem és valamiért egyik sem jó... valami plusz driver kell hozzá vagy mi? vagy valami más?
Szerintem jól kötöttem be és jó helyre... itt egy kép róla:
Aki segít előre is köszi 😉
Szerk: elől biztos, hogy jól van bekötve mert ott választási lehetőség nincs 😆 egy hely van neki 😀
szeretnék egy kis segítséget kérni abban ,hogy
sziasztok
Sziasztok, zene hallgatás közben egyik pillanatról a másikra megakadt a hang (kerregő hang) és újraindítottam és azóta nem érzékeli a hangkártyát. Valakinek volt már ilyen? mit tehetnék vele?? néha már csinált ilyet, és mindig csak magától megjavult, de mostmár rá akarok jönni mert ez rohadt szar...
Tudtok valamit mondani?
Hol kell még annyi power,mint ott?Simán eldobja a háttértárad a konfig,mintha lehúznád a gépről.A HDD lesz bibis.Viszont ha nincs indító meghajtó hibát kapod,akkor melyikről próbál bootolni bios szerint először?Az SSD van megjelölve elsődleges prioritásként?Memóriák milyen beállítással és mennyin mennek?
mathejocy írta:
1 Rossz a winyó panelja .2 Sata kábel szarakodik 3 nem stabil a tápod 4 Az alaplapi sata vezérlő szarakodik .Az elsőre és a harmadikra tippelek.Lehetne instabil tuning is,már ha van.
1 Rossz a winyó panelja .2 Sata kábel szarakodik 3 nem stabil a tápod 4 Az alaplapi sata vezérlő szarakodik .Az elsőre és a harmadikra tippelek.Lehetne instabil tuning is,már ha van.
Van egy problémám , hátha valaki már találkozott vele...
Tegnap Most Wanted alatt behalt a gép, reset után ez az üzenet fogadott:
Reboot and select proper Boot device or instert Boot Media in selected Boot device and press key.
Bármit csináltam nem indult el a gép. Csináltam egy Bios Default setet, utána elindult. A mai napon a Metro pályabetöltésénél megint behalt a gép és ugyanez...
sziasztok
A legtöbb játék szerintem tojik a 6 magra és 4 et használna ki. Gondolom legfőképp játszol. Ott nem igazán lenne semim érdemes.
Csak nézz egy tesztet
[LINK]
Na meg ma már a phenom 2 kezd kevés lenni. A 7770 még jó lenne úgy ahogy de azért csak 4 éves a phenom 2
nem olyan rég segítettetek mit újítsak a gépemben
akkor egy X4-es 955-965öt ajánlottatok. nah most 3K-val drágában találtam ezt az x6-sat
AMD Phenom II X6 1045T processzor -Megéri az a 3K vagy maradjak az X4-nél. valamint ha inkább x6, akkor én úgy néztem 95W a TDP-je tehát jó a alapomba de azért javítsatok ha mégsem.
Valamint akkor ez t a VGA-t néztem: Sapphire 7770 1GB DDR5 ez így hogy nézne ki? előfordulna limit valahol?
AMD OverDrive....😀
Köszönöm de ezzel a programmal nem jutottam előrébb 😃 Nekem ez kínai 😆
AMD OverDrive....😀
Szia.
Üdv!
Szia.
Üdv!
Jó választás, de nem annyiért, 43k, 1k a kiszállítás.😉
Üdvözletem!
Szia.
Sziasztok
technikát akkor sem vennék,ha nem lenne másra lovém....nekünk a hálóban az van..../asszony vette még mikor nem voltunk együtt./ képileg a "szaros" LG ami a nappaliban van,és nemis full hd,sokkal szebb képet ad.
Sziasztok
Vegyél Samsungot Metroban, olcsóbb mint a Technika Tescoban.😆
kormány reagál, csak a gép nem 😆 am win 7 64bit
Átalakítóhoz hol lehet olyan driver-t szerezni?
compressor supreme force feedback hy-823
Aki tud segíteni előre is köszi, hogy mit lehetne kezdeni vele :/
Sziasztok!
Egyik ismerősömet érdekelné, hogy Windows 7 64 bit kezeli-e a 3 terrás vagy annál nagyobb merevlemezeket?
A 3 TB-ost elvileg igen, afölött nem tudom. Itt az infó:
[LINK]
Vettem egy új gépet és bootoláskor egy hibaüzenet fogad: " PMBUS Addresse error "
Vki tud vmit erről mit jelenthet vagy mi a hiba ??
AMD FX6300
8GB Kingston hyperx 1600mhz
Asrock 970 Extreme 3
Nemrég vettem egy laptopot Asusk55vd-sx461d, éssz@r@kodik valamiért a net, TendaW311R routerem van!
Csatlakozik, majd egy bizonyos idő után "Korlátozott hozzáférés" ír ki utána eltűnik, átvált "Csatlakozva" megint jó a net.....ugyan ígyfolytatódiktovább....
Valamikor később leszsz@r nem 3 perc múlva hanem 15 De viszont Netbook-on azon tökéletesen működik és a telefonokon is nincs eza probléma!
Képek::
itt jó: http://kepfeltoltes.hu/130528/1005863944N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt nem http://kepfeltoltes.hu/130528/asdfg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
*
Szerintem, valamit a routerben kell állítani mert ismerősömnél sweex router van azon tökéletesen megynem tapasztaltam a fent említett hibát egyszer se!
Aki tud segítsen előre is
Telórol pötyögtem helyesírásert bocsi......
más egyéb ötlet?
valaki válaszoljon!
Már válaszoltam korábban. Ha 64bit-es a rendszer, akkor vagy nincs bekapcsolva a memory remapping, vagy az integrált videovezérlőnek van elkülönítve annyi memó, esetleg a vindóz boot beállításában van korlátozva a maximum memória. Amennyiben a memory remapping be van, az iGPU és a maximum memória korlátozás pedig ki vannak kapcsolva, akkor szar az alaplapod.
más egyéb ötlet?
valaki válaszoljon!
Egyik ismerősömet érdekelné, hogy Windows 7 64 bit kezeli-e a 3 terrás vagy annál nagyobb merevlemezeket?
más egyéb ötlet? 😞
Biosban be kell kapcsolni a front panelt AC97-re.
ez kinek írtad?
Szerintem nekem front panel az előllévő panel ami a hang, usb, mic ezeket tartalmaz, meg az ac97 az hang kártya..
Szerk: Köszi, a segítséget, már sikerült megoldanom a problémát az előlapi jack-aljzat érzékelését kellett letiltanom 😃
Itt egy kép, hátha valakinek hasonló problémája van azoknak jól jöhet:
ez kinek írtad?
Köszi, de így sem jó :/
Olyan problémám lenne, hogy elől lévő jack-et meg mikrofont is bekötöttem és valamiért egyik sem jó... valami plusz driver kell hozzá vagy mi? vagy valami más?
Szerintem jól kötöttem be és jó helyre... itt egy kép róla:
Aki segít előre is köszi 😉
Szerk: elől biztos, hogy jól van bekötve mert ott választási lehetőség nincs 😆 egy hely van neki 😀
hol lehet a BIOS-on belül kikapcsolni a integrált videókártyát?
Asrock FM2A55M-DGS
Próbáld meg az Advanced menü North Bridge Configuration részében a Primary Graphics Adapter-t Onboard-ról PCI Express-re álllítani.
Asrock FM2A55M-DGS
Tudtok valamit mondani?
Akkor gondolom táp kizárva... marad a HDD, vagy annak kábelezése, illetve az alaplapi SATA csatlakozó?
És hogy-hogy csak játék alatt?
Tegnap Most Wanted alatt behalt a gép, reset után ez az üzenet fogadott:
Reboot and select proper Boot device or instert Boot Media in selected Boot device and press key.
Bármit csináltam nem indult el a gép. Csináltam egy Bios Default setet, utána elindult. A mai napon a Metro pályabetöltésénél megint behalt a gép és ugyanez...
Ötletek? Tapasztalatok?
Csak nézz egy tesztet
[LINK]
Na meg ma már a phenom 2 kezd kevés lenni. A 7770 még jó lenne úgy ahogy de azért csak 4 éves a phenom 2
akkor egy X4-es 955-965öt ajánlottatok. nah most 3K-val drágában találtam ezt az x6-sat
AMD Phenom II X6 1045T processzor -Megéri az a 3K vagy maradjak az X4-nél. valamint ha inkább x6, akkor én úgy néztem 95W a TDP-je tehát jó a alapomba de azért javítsatok ha mégsem.
Valamint akkor ez t a VGA-t néztem: Sapphire 7770 1GB DDR5 ez így hogy nézne ki? előfordulna limit valahol?
Ott nálam elfogyott a Vram.Melyik driverrel tolod?
13.1
de csak 1 percig próbáltam ki, tovább nem tudott lekötni 😃