Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
egyébként már nem érdemes DX10 es kártyát venni?
újonnan már nem. használtan szerintem még igen.
2013-as játékok már döntő többségbe dx11-et fognak kérni? vagy csak ez a crysis 3 nak lesz ilyen kimagasló gépigénye? nemtudod?:/
egyébként már nem érdemes DX10 es kártyát venni?
újonnan már nem. használtan szerintem még igen.
1680x1050 ben elég az 1gb v ram mert most próbálom úgy csinálni hogy hd 7850 legyen találtam egy gigabyte oc s verziót valakinek van róla véleménye
Ahogy hallom, a Giga 7850-esekkel vannak gondok. Inkább Sapphire. OC-ért nem fizetnék, 2-3 másodperc alatt a gyárinál sokkal komolyabb tuningot lehet elérni otthon.
használt Sapphire VaporX 6770 1gb ddr5 garival megér 20 ezret?
Szerintem igen. HD 7750 szint de inkább még jobb is nála egy picivel. De ha tudsz alkudjál😃
ennél olcsóbban nem adja. 😆 vagy még gts450-en gondolkozok azis 20 lenne de az újonnan 2év garival.
Az sem rossz kártya😀 Az úgy 10%-al gyengébb a HD 6770-nél.
Szerk. Sőt inkább 15%-al😃
Szerintem igen. HD 7750 szint de inkább még jobb is nála egy picivel. De ha tudsz alkudjál😃
ennél olcsóbban nem adja. 😆 vagy még gts450-en gondolkozok azis 20 lenne de az újonnan 2év garival.
Az én gépembe milyen vga-t kéne venni? 😀
Attól függ mennyi pénzed van😃
8800GT-m tönkrement azzal jól működött a gép..
egy VTX ATI RADEON HD 5670 1Gb GDRR5-ös vidikarit meddig lehet huzni ?
kösz a választ 😀
Csak azért kérdezem, mert valahol olyat is olvastam, hogy AMD processzor mellé nem igen jó NVIDIA kártyát venni (kompatibilitás) végett.
Ilyen nincs.
TaylorXIII: Full HD-ra már kevés kesz az 1 GB Vram.
Tudom. Azért írtam, hogy neki nem kell 2Gb-os mert nem FULL HDban játszik😀 1440x900ban fog játszani.
Csak azért kérdezem, mert valahol olyat is olvastam, hogy AMD processzor mellé nem igen jó NVIDIA kártyát venni (kompatibilitás) végett.
Ilyen nincs.
TaylorXIII: Full HD-ra már kevés kesz az 1 GB Vram.
jézusom 41 a hd 7850 uristen :@:@
Igen😃 bár abból 2GB-os jobb lenne habár neked nem FULL HD-ra kell szóval neked jó volna az 1GB is😃 Ha tényleg 38k a max amit ki tudsz adni akkor azzal a 3 ezerrel még dobd meg😃
Olyan kérdésem lenne, hogy egy AMD PHENOM II X4 965 processzor mellé ATI/AMD kártya dukálna jobban vagy NVIDIA ?
Lehet, hogy hülye kérdés, csak mert lehet betervezek egy új kártyát főként fogyasztás miatt. HD 7850 vagy GTX 660-ra gondoltam.
jah tényleg , elég annyi hogy gt440 ddr3 1 , procit irtam sztem i3-2100 3,10...
Igen, akkor lehet high ultra bár felbontásfüggő is ez😃
nem nagy monitorom van 1440*900 a max.. ennyit csak birnie kell, jo nem 4 magos a procim az is igaz...😀
Nem olyan kicsi az. Abban kb mindennek mennie kell highon de akár ultrán is.
nem nagy monitorom van 1440*900 a max.. ennyit csak birnie kell, jo nem 4 magos a procim az is igaz...😀
amit a mostanim kártyám pl médiumon bír élvezhető fps-el stb nem mondok címet, azt ezzel (hd7770) akár high ultra is lehet😀?
Nem tudom milyen kártyád van😃 Gépedről semmilyen adat nincs.
100 valahány mhz sztem azért annyira nem sokat.. de majd huzom az uj táppal..😀 jol huzható ez a kari??
Attól függ. Van kártya ami 1200-1300-at is bír VRAM meg 6000 körül.
sima hd7770-et veszek ahogy néztem gpuja kicsivel gyengébb, 1020 mhz, edition 1120.. ez sokat számit??
Számítani számít de te magad is tudod húzni a videokártyát.
40 45 környéke
Szóval GTX 650 Ti kiesett. Akkor marad az ASUS HD 7770 DCU😃
de leírom így lehet könnyeben tudtok nekem segíteni ezek
vannak
Asus hd 7770 dcu + far cry 3 29.800Ft
Használt MSI hd 6850 30.000 Ft
Sapphire hd 7770 ghz edition oc 38.000Ft
Akkor ASUS HD 7770 DCU-t vedd mert 29800ért én nem is láttam máshol ennyiért. 34-35k máshol. GTX 650Ti Szegeden mennyi?
Be tudnád linkelni az oldalt ahol van az ASUS HD 7770 DCU? kicsit hihetetlen a 29800 Ft😃
***nál: SAPPHIRE 11201-02-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION OC PCIE 31.298Ft+2.540Ft a posta= 33.838Ft
Én amikor a procim vettem Mohácson az egész városban egy helyen találtam de ott is 30-ért volt. Így inkább megrendeltem. Szállítással együtt is csak 25.000Ft volt... és ha netán elromlana ingyen viszik és hozzák.
oddworld30 nem kötekedésből lehet az ért írtad így mert nem tudod de tényleg nem kötekedés w watt v volt
nem akarok 2 gb s hd 7770 et venni ezek a szegedi árak amiket írtam ezekre a kártyákra és az a baj hogy szegeden még nem találtam 38 nál olcsóbban sapphire ghz edition oc t ha lenne megvenném de sajnos nincs
de leírom így lehet könnyeben tudtok nekem segíteni ezek
vannak
Asus hd 7770 dcu + far cry 3 29.800Ft
Használt MSI hd 6850 30.000 Ft
Sapphire hd 7770 ghz edition oc 38.000Ft
Most nem azért de Sapphire HD 7770 GHz Edition OC már van 32 ezerért is... 😃
persze de ő 2GB-os Direct CU-t akart venni s az tényleg 37k körül van😃
jaa, de abból meg csak az Asus van nem? Akkor miért írta, hogy Sapphire? Amúgy ha megnézitek a teszteket annyival nem erősebb a 2GB-os. Sőt valahol még gyengébb is
Az meg gondolom valami 33k körüli volt a Sapphire. De 38k neki a plafon és Asus-t akarta venni de GTX 650 Ti is van már abban az árban így azt ajánlottuk neki.
oddworld30: Az jó táp s jövőre tekintettel is jó lenne. Ha esetleg erősebb kártyát vennél vagy processzort. Újabb is. Ha van pénzed HEXA-ra akkor azt vedd.
Fsp hexa 500 woltosra is gondoltam még😀 tápot nézve..
Én is olyat fogok venni 😀
i3-at lehet huzni😀??? nme is tudtam de meddig??
Minden procit lehet húzni tudtommal😃 csak max nem szorzóval húzol rajta hanem FSB-t emeled😃 De ezt csak a fogyasztás miatt írtam😃 Nem tudom meddig lehet😃 Alaplaptól is függ de inkább ne húzd mert tényleg fontos a jó alaplap meg tényleg nem erre való ez a proci😃
jaa, de abból meg csak az Asus van nem? Akkor miért írta, hogy Sapphire? Amúgy ha megnézitek a teszteket annyival nem erősebb a 2GB-os. Sőt valahol még gyengébb is
Fsp hexa 500 woltosra is gondoltam még😀 tápot nézve..
i3-2100 3,10 ghz... gigabyte alaplap..
Bőven jó lesz😃 ha tuningolsz majd talán eléred a 200 Wattot😃
http://www.argep.hu/trend/FSP4/FSP-400W-FSP400-60APN.html ez a táp böven megteszi?? hd7770-hez... ezek nem hexák.. fontos...
jó táp de procit sem ártana tudni😃 De minden bizonnyal elég ez a táp. HD 7770 nem fogyaszt sokat s proci is gondolom maximum 125 Wattos esetleg 140 de az is bőven jó még😃