Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
PoPet avatar
Ezen az alaplapon ugye kijelöltem egy 4 pines csatit. Az kérdésem, hogy, ha 3 pines-t dugnák rá, akkor, fentről, vagy alulról kezdjem számolni a 3 tűt?
https://kepfeltoltes.hu/130620/aa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Inkább HDMI de egyébként nincs észrevehető különbség tudtommal.
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Sziasztok
A monitort és gépet milyen kábellel érdemes összekötni : Hdmi vagy Dvi , van eltérés ?
Azért kérdem mert Hdmi van mindkettőn

Köszönöm
0
0
0
0
Dani254 avatar
Sziasztok!
Ehhez a konfighoz melyik ház lenne a jobb?
Az alaplap maradna a régi.

ASUS HD7790 Direct CUII
AMD FX 4100 + CM Hyper TX3 EVO
CM GX-Lite 600 W

Ezt a 3-mat néztem:
AEROCOOL PGS Strike-X ONE
AEROCOOL PGS Strike-X ONE Black Edition
SHARKOON REX8 VALUE
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok
Az a problemam hogy ha bármit letöltök a telefonomra akkor azt a belso memoriaba teszi. Zeneket meg kepeket tuudom hogy kell atrakni a kartyara, de alkalmazasokat nem, ba bemegyek az alkalmazasoknal az egyikbe ott nincs olyan hogy athelyezes kartyaea. Igy meg nem fer el minden a belso memoriaban.
Android 4.1.2 LG Optimus L5 II (gyári rendszer)
0
0
0
0
Devis avatar
Kilehet azzal is, csak annyi a lényeg hogy ne közelről fújd rá a levegőt.
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Olyan kérdésem lenne hogy a benzinkutas fújóval érdemes kitakarítani a gépet ? Vagy valami jobb megoldás ?
0
0
0
0
Devis avatar
Szerintem az MSI Afterburnerre gondolsz.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Heló!!

Rövid problémám lenne

Videókban sokszor látom hogy a játék közben a jobb felső sarokban van egy kissebb vga monitor ami az fps-t a %-os leterhelést és ami nekem nagyon fontos lenne a hőfokot is méri!!

Na mi ez a program??

Kösz előre is!!! 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv,a Playstation Network nem fogadja el a Network Card Kódom... Miért? Eléggé Idegel a dolog... 1 órája vettem és nem fogadja el.../ azt írja hogy: a kód hibás vagy már nem érvényes...
0
0
0
0
Csatesz avatar
kistiko07a: Köszönöm, megnézem! 😀
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Badboylol: Advanced System Care-nek van egy eltávolító menüje amivel alaposan ki tudod törölni a megmaradt fájlokat és regeket is. Ha érdekel TPB-n nézz utánna. 😉
0
0
0
0
Csatesz avatar
A fiókom pedig Rendszergazdaként van! Am CCleaner-el vhogy sikerült törölni a listáról, bár az csak a listáról törölte, azt írta h az alkalmazás nem törlődik.
0
0
0
0
Bicike avatar
Badboylol: Nincsen rendszergazda jogot, menj a Windows fiókokhoz, s váltsd rendszergazdára a profilod és úgy próbáld meg.
0
0
0
0
Csatesz avatar
Hali!
Lenne egy olyan problémám, fel telepítettem a The Witcher 2, de nem jött be ezért töröltem, az alap játékot sikeresen eltávolítottam de azt a szar regisztrációs hülyeségét az istenért se akarja engedni letörölnöm :/ Segítsetek hogy hogyan tudom eltávolítani! Itt egy kép is h miről van szó:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/993762_10201329041171409_1687446165_n.jpg
0
0
0
0
vodkavok avatar
gabee97:nem fölösleges megvenni mert ugyanúgy támogatják a win7-et az új radeonok is. csak a win8-on egy plussz lesz a natív sztereoszkópikus 3D támogatás. ha még olvasni akarsz róla ittt a link: http://pcforum.hu/hirek/14351/Megerkezett+Windows+7-re+is+a+Microsoft+DirectX+11+1+frissitese.html
0
0
0
0
Conoren avatar
Sziasztok! Én a procimat szeretném felhúzni olyan 3.2ghz-re, csak nem tudom hogy kell...Ne értsetek félre, tudom, hogy megy a folyamat, viszont azt nem, hogy a biosban hol kell...Az én biosom szinte teljesen más, mint amiket a youtuben láttam, és itt már nem merek véletlenszerűen nyomogatni.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Láttam hogy az új Radeonok nagy része DX 11.1-es lesz.Ha jól tudom akkor ezek csak a Win8-at támogatják,fölösleges akkor megvennem ha Windows 7-et használok?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ilyennel is lehet elvileg variálni de ez szerintem már egy más szint😃 [LINK]
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kösz!! De ez a laptop Intel Atommal rendelkezik :-)

Abba hútziher hogy nem lehet beoperálni.. Nem Alienawer gépről van szó...
0
0
0
0
mathejocy avatar
alex1997:Amelyikben van VGA foglalat,abba lehet rakni,miért ne lehetne.Már a régiekben is ott figyelt a 6600 go,stb.. Van 5870 CF-es noti is.Az Alienware a gémer notikra kattant rá. PL :M18x [LINK]
0
0
0
0
jasko avatar
köszi gabor köszi sisko 😀 megpróbálom sztem....
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Szevasztok!

Az informatikához laikus testvérem azzal győzköd hogy a laptopokba igen is lehet külön VGA-t rakni most ő nem prociba integráltra gondolt hanam rendes VGA-ra.

Na most irjátok légyszives le hogy ez marhaság.... Vagy nem? Mert szerintem az...

kösz előre is. (Nem sürgős)
0
0
0
0
cseszka avatar
Ha az 1mm tényleg csak 1mm,akkor bekell h mennyen,anyit enged az oldallap.
0
0
0
0
PoPet avatar
Nem árt egy kis sufnituning... 😆
Ha látnád a régi gépem elsírnád magad... 😆
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Hehe..😆
Azért nem akarom szétverni a berendezést, ha nem muszáj!
Csak érdeklődöm, hogy beleférhet-e vagy inkább hanyagoljam ezt a hűtőt !?
A másik hűtő, az az Arctic Freezer 13 Pro lenne, az belefér, de elsőként az A30-as hűtő érdekelne!
0
0
0
0
PoPet avatar
Hát ha nem is férne be ajánlom ezt:
[LINK]
néhányszor megkocogtatod vele az oldallap belső felét és gond nélkül befér.... 😆
0
0
0
0
sisko avatar
jasko : én a "Easeus Partition Master" boot cd-jével csináltam,igaz vista alatt,de műkszik win7-en is.A "c" meghajtóhoz adtam 10 gigát plusszba,mert telepítéskor alulméreteztem.Nem volt vele gond,nem is veszett adat,mai napig jó.Viszont tényleg oda kell figyelni a leírásra,nem lehet "csak úgy" hozzátenni
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Üdv!

Egy kis segítséget kérnék!

Lenne egy pc házam: Thermaltake V4 Black Edition
És szeretnék új CPU hűtőt beszerezni, és erre gondoltam: Arctic Freezer A30.
Nos mivel a méretei alapján a hűtő 1mm-rel nagyobb, ami a házba beletehető (CPU: mérete 100 x 139 x 161 mm) A házba 160 mm-es tehető be.
Szóval a kérdésem lényege az lenne, hogy attól az 1mm-től még betehető a házba? Vagy keresek inkább mást hűtőt?
0
0
0
0
jasko avatar
sziasztok. azt szeretném megtudni hogy:
ketté van osztva a meghajtóm. azt irja hogy túl kevés a hely a C meghajtón. (valóban 223 MB)
1 TB-s a winchesterem. Meglehet azt csinálni hogy formázás nélkül a D meghajtóból adjak 10 Gigát át a C-re? ha igen, akkor kérlek irjátok. köszi 😀
0
0
0
0
zsubnalov avatar
Nah újra raktam az összes 3D-s gyorsítót és már működik rendesen
0
0
0
0
Ducky avatar
HD7790-el sokkal jobban járnál...de HD7850 2GB lenne a legjobb ahhoz a procihoz...😀
0
0
0
0
gytomi avatar
Nemtudom. 1680x1050-re gondoltam,
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A videókártyából szerintem lehetne erősebbet beletenni nyugodtan. Mekkora felbontáson fogsz játszani?
0
0
0
0
gytomi avatar
Üdv!
Ezt a gépet tervezem összerakni a nyáron: ASrock Extreme3 Gen3
Intel i5 3330 3.0 Ghz
HD7770(még nem tudom milyen)
Kingston 4Gb ram
A cuccok illenek, nem lesz limitem vagy ilyesmi? Esetleg más cuccot ajánlotok az említettek helyett?
0
0
0
0
zsubnalov avatar
Valaki ha tud segítsen ha elindítok egy játékot kb 10-15 perc múlva lefagy a gép úgy, hogy szétcsúsznak a színek és beakad a hang. Most jött elő 1-2 napja a probléma és nem tudom mi lehet. Amikor először ez történt újraindítottam a gépet és nem ismerte fel a vidikártyám az Nvidia driver(újratelepítéssel megoldottam).
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát ja jól körbetekerni szigetelő szalaggal és nem kell piszkálni éveket kibír.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Attól függ melyik kábel. ami a falba megy vagy a laptoba. az előbbi szépen meg tud rázni, az utóbbiban 19 volt van. Szigetelőszalag rá és kalap kabát.
0
0
0
0
Ducky avatar
Laptop tápegységének a kábelén kilátszódnak ilyen rézhuzalok... ez ráz? vagy csak a vezeték merevségét biztosítja? 😀
0
0
0
0
sachme avatar
Megpróbálom 😀Köszi 😃
0
0
0
0
PoPet avatar
JÓ alapos vírusirtás....
0
0
0
0
sachme avatar
Az lenne nekem a kérdésem, hogy cod 5 közben a haverom pingje 999, míg nekem 0.Idehozza a laptopját,bekössük neki a nettet(1 routerröl megy a net , kábelen), kilép a msn-ből, torretből, és mégis nagy a pingje...Megoldás?a választ előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
komorszabi avatar
komorszabi írta:
mathejocy írta:
Felraksz egy 64 bites Win7-et. Memori remapot biosban bekapcsolod ha 64 bites van fent.

Igen 64-es van fent. Kipróbálom.

Bicsi, de nem találom ezt az opciót.
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
komorszabi írta:
Ferrari056 írta:
komorszabi írta:
Sziasztok, kellene egy kis segítség nekem. Észrevettem egy pár napja hogy a BF3 (természetesen multiban) elkezdett szaggatni. Megnéztem a hőfokokat, minden ok, Ezután gondoltam hogy elfogyott a RAM, most vettem észre hogy azt írja hogy Telepített Memória 4GB 3,12 használható fel. Ilyenkor mit tudnék tenni hogy vissza nyerjem azt az 1 gb ramot? Előre is köszi a választ😀

Semmit nem tudsz tenni, mivel azt a nem egész 1GB RAM-ot a Windows használja. Amit játékra és minden másra lehet fordítani az csak 3,12GB, vagy amennyi éppen szabad.

De eddig ilyen nem volt.

A szaggatásnál akkor más lesz a gond!
Nekem is anno csak 1db 4GB-os modul volt a gépemben és kb ugyan ennyi állt rendelkezésre! Majd vettem még egy 4GB-os modult és a felhasznált RAM mennyisége ugyan úgy maradt, mint előtte. A windowsnak kell 800-1GB RAM alapból! Max talán annyit tehetsz, hogy a fölösleges programokat kikapcsolod.
0
0
0
0
komorszabi avatar
mathejocy írta:
Felraksz egy 64 bites Win7-et. Memori remapot biosban bekapcsolod ha 64 bites van fent.

Igen 64-es van fent. Kipróbálom.
0
0
0
0
mathejocy avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció