Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
http://www.youtube.com/watch?v=a7h9NGX_2TM Na de emberek mi ez a 24 fps?? itt megvan 40-61.. ez hogy lehet?? Cyrix 2-nél...
ultra set...
"Playing 1440 x 900"
ultra set...
Mi az a Cf-es HD7770 tuningolt változat vagy mi?? én lezarom amugy sincs 1900* valamilyen felbontásu monitorom szal jul fog futni mindem remélhetőleg..
http://www.youtube.com/watch?v=a7h9NGX_2TM
cry2 qva ***án fut sztem...
CF=Crossfire. Ez az AMD többkártyás módja.
Ott két HD 7770 van egybekötve s jól skálázódik mert olyan 20-60% többletteljesítményt lehet elérni kb általában de itt elég jó. HD 7770 nem gyenge szerintem sem. Crysis 2 DX11-ben nem kis falat s 24 fps még játszható.....
csak dx11-ben lehet cry 2-vel játszani vagy 10- 9-ben is? több FPS reményében kérdezem..
9-ben is lehet. a DX11 packot később adták ki hozzá úgy 4 hónappal.
Mi az a Cf-es HD7770 tuningolt változat vagy mi?? én lezarom amugy sincs 1900* valamilyen felbontásu monitorom szal jul fog futni mindem remélhetőleg..
Ott két HD 7770 van egybekötve s jól skálázódik mert olyan 20-60% többletteljesítményt lehet elérni kb általában de itt elég jó. HD 7770 nem gyenge szerintem sem. Crysis 2 DX11-ben nem kis falat s 24 fps még játszható.....
Szerintem a 24 fps nem játszható. Én nem játszanék annyi fps-sel, az fix.
csak dx11-ben lehet cry 2-vel játszani vagy 10- 9-ben is? több FPS reményében kérdezem..
Ez nem igaz a crysis 2 27 fps el megy fullon rajat? csan akkor ez a vga semmit sem ér hát azt hidtem hogy legalább stab45 50 elviszi fullon. :'(
Azt gondoltad, hogy egy alsó-középkategóriás vga fullon viszi a crysis 2-t? 😃 Akkor mi értelme van a 100+ ezer Ft-os vga-knak? 😀
De akkor vegyél egy HD7850-et.
De mondom NEM találok ilyen hülye hasonlítások vannak angolul táblázar semmi. Angbol nem vagyok perfect. A google fordito 1 db ló ürüléket nem ir.
Most na.. Akkor csak nekem szar a google?
Tesék :
[LINK]
[LINK]
De mondom NEM találok ilyen hülye hasonlítások vannak angolul táblázar semmi. Angbol nem vagyok perfect. A google fordito 1 db ló ürüléket nem ir.
Most na.. Akkor csak nekem szar a google?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy:valakinek bármilyen HD 7770 ről van-e myers fps tapasztalata (ne a szintetikus tesztel gyertek) hanem hogy hány fps el mene a játékok vele. Mert 1 rohadt (bocs) oldalt nem találok ahol fps teszt lenne. Kösz előre is. (nem sürgős anyira de várom)
Nagyon ügyes ember lehetsz akkor... Beírod googlebe hogy HD7770 review egyből kijön 5 tesztoldal...
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy:valakinek bármilyen HD 7770 ről van-e myers fps tapasztalata (ne a szintetikus tesztel gyertek) hanem hogy hány fps el mene a játékok vele. Mert 1 rohadt (bocs) oldalt nem találok ahol fps teszt lenne. Kösz előre is. (nem sürgős anyira de várom)
[LINK]
de ezen kívül is egy rakás oldal tesztelt játékokkal. Nem tudom te hol kerested. 😀
i3-2100 3,10 ghz, 8 giga ddr3 kingmax, FSP Hexa 500W... jah meg gigabyte alaplap...
rem ***a lesz...
64bites.
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx
oprendszer? Ha Vista / 7-ed van (32bit):
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista32.aspx
win 7 64 bit.. de arra jó 32 bites driver vagy mi?
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista32.aspx
azt hittem ha alapbol kiveszem a GT kártyát az összes nvdia beálitás törlödik ilesztöprogikkal együtt...😀..
Milyen beállításra gondolsz? A gép ugyan érzékelni fogja,hogy a hardver megváltozott,és a windows gyári illesztőjét fogja betölteni,amíg fel nem teszed az Ati-ét,de az Nvidia driver attól még fönt marad,és jobb,ha el van távolítva,ha már nincs rá szükség.
Azokra gondoltam amiket mondtál, de ha lekel törölni mert bezavarhat "űtközés képpen" akkor majd lefogom..😀
amúgy a "windows gyári illesztőjéhez" nem kell a win7 lemez? mert az nincsen.. eredeti windowsom van de a cégnél pakolták föl anno amikor vettem a gépet 1 éve...
Remélem elég csak a kártya driverét felismertetnem a kapott lemezzel, vagy az ati oldaláról...
azt hittem ha alapbol kiveszem a GT kártyát az összes nvdia beálitás törlödik ilesztöprogikkal együtt...😀..
Milyen beállításra gondolsz? A gép ugyan érzékelni fogja,hogy a hardver megváltozott,és a windows gyári illesztőjét fogja betölteni,amíg fel nem teszed az Ati-ét,de az Nvidia driver attól még fönt marad,és jobb,ha el van távolítva,ha már nincs rá szükség.
Amugy hd7770 betétele után mképpen majd kapott driverrel kell majd felismertetni a kártyát??
op rendszer ujrahuzása nem fontos??
Dehogy kell újrahúzni,ha előtte is ati kártyád volt,elmegy a meglévő driverrel is,de érdemesebb a legfrissebb drivert feltenni innen : [LINK]
most még nvidia kártya van a gépben, nvidia drvierhez nem kell nyúlni ezáltal??
Ebben az esetben érdemes először törölni az Nvidia driverét,majd újraindítani a gépet és úgy feltenni az Ati drivert
progoramok telepitésnél/törlésénél összes nvida komponenest eltávolitani ugy érted??
Amugy hd7770 betétele után mképpen majd kapott driverrel kell majd felismertetni a kártyát??
Dehogy kell újrahúzni,ha előtte is ati kártyád volt,elmegy a meglévő driverrel is,de érdemesebb a legfrissebb drivert feltenni innen : [LINK]
Ebben az esetben érdemes először törölni az Nvidia driverét,majd újraindítani a gépet és úgy feltenni az Ati drivert
Valaki szerint az egézséges még ennél a kártyánál is "4670 His 1gb ddr3" a 110 fokon való menet játék alatt?(ez csak assassin's creed3 alatt van maximum 90 fok , alapjáraton 60-65 fok.Talán a venti tönkrement vagy nem működik?Nem néztem még meg azért kérdezem.De talán megnézem holnap.
Nézd meg,mennyit pörög a ventije.Nekem a hd4860 hasonló volt,alapjáraton 60-65°C,terhelés alatt volt 90-95 is,viszont a ventije ilyenkor is csak 40% teljesítménnyel ment.Kézi szabályzással(msi afterburnert használom hozzá) sikerült belőnöm,hogy ne menjen 70-75 fölé,ilyenkor a venti is kb 70-80%-on jár.Ja,és ezt újkorától csinálta.
afterburnon belül hol is keressem ezt?Az a Fan control?
Valaki szerint az egézséges még ennél a kártyánál is "4670 His 1gb ddr3" a 110 fokon való menet játék alatt?(ez csak assassin's creed3 alatt van maximum 90 fok , alapjáraton 60-65 fok.Talán a venti tönkrement vagy nem működik?Nem néztem még meg azért kérdezem.De talán megnézem holnap.
Nézd meg,mennyit pörög a ventije.Nekem a hd4860 hasonló volt,alapjáraton 60-65°C,terhelés alatt volt 90-95 is,viszont a ventije ilyenkor is csak 40% teljesítménnyel ment.Kézi szabályzással(msi afterburnert használom hozzá) sikerült belőnöm,hogy ne menjen 70-75 fölé,ilyenkor a venti is kb 70-80%-on jár.Ja,és ezt újkorától csinálta.
A terv gépem lessz majd , ebbe a gépbe nem tervezek cserélni , köszi a tippet holnap kitisztítom😀
Hello, Ti milyen VGA-t ajánlanátok max 35k ért?
7770, ha új kell.
Vagy GTX 650 Ti 36-37 ezerért
Köszi😀
Hello, Ti milyen VGA-t ajánlanátok max 35k ért?
7770, ha új kell.
Vagy GTX 650 Ti 36-37 ezerért