ors11: Szolgáltatót volt már hívva? Kábeleket ellenőrízted? Routert/modemet ki/bekapcsoltad? Kábelt próbáltál cserélni? Ha router van akkor másnál is szakadozik vagy csak nálad? Ha csak nálad akkor kábel gond minden bizonnyal.
Sziasztok,az lenne a problémám,hogy a gépem óránként,félóránként a gépem lekapcsolódik a netemről,majd egyből vissza rá (kb. 5-10 másodperc míg helyreáll minden) mitől van ez,mert nagyon idegesítő,főleg online játékok közben SEGÍTSÉG
eléggé érdekes színe van a cinnek a mikrovezérlő lábainál (mintha ellenne korrodálva főleg a jobb oldalon)...szal lehet azt kicserélnék akkor újra életre kellne.Igazából kinyitni se volt jó ötlet lemezig mert rászál a por,ezért vannak hermetikusan lezárva
na ma szétszedtem, nincs rajta semmi küölönleges, nem látszik semmi, amuy egy seagate barracuda green 2tb volt benne, rákötöttem a gépre (belső hhd-ként) és akkor is ugyan ezt produkálta. Viszont lefotóznám az elektronikát, mert szerintem ez így nem tuti, lehet szétégett nem?
szerk.: de ahogy most odaraktam a fülem, hallottam hogy pörög.. csak elég halk... eleve ilyen halk ez a típus?
szerk2.: [LINK]
szerk3: kinyitottam a winyót is, de mozgatható volt minden, külön-külön mozgattam az olvasókat meg a lemezeket, és még egy kérdésem lenne: úgy be leheté-e rakni a gépbe a winyót hogy nyitva van? Mert akkor megnézném mi van vele...már nagyon gyanakszo hogy nem az ejtés rontotta el, hanem a viharkor az áramhiány 😞 egy elektronikacsere akkor megoldaná nem?
hát elég érzékenyek ezek a cuccok.....ugye mindkét felén van olvasó fej * amennyi lemez van benne de külsőbe max 2 szok lenni,szal 4 fej.Ugye ezek ugy irnak adatok h átmágnesezik a lemez "1 részét" és ehhez viszonylag stabil alap kell.Belső HDD-ben azért szoktak tenni rezgéscsillapítót,nagyon pontosnak kell lenni a fejnek h eltalálja az adott szektort és ha az elmozdul akkor "félreír"....próbáld meg felosztani a hdd-t.Én easeus partition manager-l szoktam.
igen működött amikor leesett, de nem hinném hogy ennyitöl már baja lenne... kicsit fura :S volt már nálam az is hogy dobáltam hdd-ket (igaz nem kkülső) és működtek tovább... meg hát műanyag háza van, csak meggörbült volna az is, nem?
khaled98 lehet meggörbült vagy elmozdult az egyik olvasó fej és állandóan hozzáér a lemezhez....mást nem tudok elképzelni.....működés közben esett le ? akkor még lehet az is h megkarcolta.
Davezorrr: na ez az, hogy amikor rákötöm a tápot akkor nem csinál semmit sem, mikor az usb-t is, akkor már mintha el kezdene pörögni, de nem engedi valami, és akkor ilyen ritmusos hdd hangot ad ki..., driver pedig nem kell neki, eddig bárhova kötöttem egyből felismerte...
Szerk.: Viszont még megemlítendő, hogy szombaton volt nálunk egy nagyobb vihar, és akkor egy pillanatra elment az áram az egész házban (sikerült a modemnek is elszállnia, azt ma cserélte ki a szolgáltató) és gondolom ezért is lehetne a baj, vagy nem?
alex13 Jaj 😃 720p-ben tud 50/60 fps-t de gazdagék gondolom csak megvették a gépet de érteni nem értenek hozzá és felvették 1080p-ben 😃 mert az úgy menőbb csak éppen a lassíttások néznek ki szarul 😃
alex13 nem szaggat csak gondolom mobillal lett felvéve és olyannal ami 30fps-l vesz jó esetbe......mind1 a lényeg h 30fps-l van felvéve és amikor bevan lassítva a videó akkor jön ez ki (am. sztem kétfajta kamerával van véve mert vmikor szebb a kép) h ne akadjon a lassítás kéne a 60fps vagy max "25fps-re lassítaniÁ".
Am. ***án tolja a kiscsávó
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy videó ami nálam szaggat vagyis így közbe közbe, az vagy azért van mert hülyén vették fel, vagy mert programmal van belassítva és kevés lett FPS és emiatt, vagy valami más? Net miatt semmikép, gép miatt se, Laptopnál néztem, semmilyen videó nem akad, csak ez ilyen, vagyis ennek a gyereknek a videó-i és nem nagyon értem h miért ilyen vagyis én a lassításra tippelek. Böngésző am chrome mielőtt valaki belekötne és tökéletesen fut.
És ha ott sem veszi észre akkor volt egy külsőm nem?
szerk:
igazábol pontosan az történt hogy lehúztam a lábammal a táp kábelét (ami nem esett ki a helyéből) viszont leesett, és amikor a földön volt akkor úgy volt hogy az átalakító (sata->usb, seagate márkájú, képeken látszik) kicsit ki volt húzva, szóval a sata "kábel" és a tápkábel FÉLIG kiesett
Nagy a valószínűsége, hogy fizikailag elromlott. Lévén hogy mechanikus alkatrészről van szó, az ütést nem bírja, hiszen rendkívül összetett és precíz szerkezetből áll a belseje.
Próbáld meg inicializálni és/vagy formatálni a disk management-ben. Ha nem lehet, akkor annak annyi.
Az adatokat egy arra specializálódott cég le tudja menteni, de az nem olcsó mulatság
Sziasztok!
Mi van hogyha egy hdd leesett (külső) egy asztalról, most meg nem látja a gép? Valamennyire látja, de nem tudja beazonosítani, csak annyira, hogy kiírja hogy goflex 2tb (a nevét) de ezt is az eszközök és nyomtatók mappában, sajátgépben nem mutatja...
szerk.: természetesen adatokat nem mutatja, és bitlocker van rajta
Van egy nagyon régi vinyóm, amire kíváncsi vagyok, hogy vannak-e rajta adatok...az a helyzet hogy nem volt a vinyó egészségesen tárolva...tehet-e kárt a gépben? rövidzárlat...stb.?😀
akkor gondolom 720p-be se lesz gond 😉 a Vram hááát😃 igen...1GB már kevés Full HD-ra😃 de azért 720p-be gondolom megállja a helyét az 1GB vram...remélem..😃
Én a 6870 1Gb karival meg az 1090T procival + 4Gb memóval vittem ki a Bf 3-at FullHD felbontásban,és ott se fogyot el a 4gb memo.Inkább fogy el a Vram.
jah idővel biztos hogy lesz😃 de most aggódok,mert azért pl GTX460-nak vinni kéne FULL MAXon a BF3-at (720p-be) de maxon gondolom nem 2GB eszik :/ (a ramból)
Nekem is 4Gb van,és még elég,de tervezem énis a bövitést.De egyenlöre neked is elég lesz.A memó nem drága,te is tudsz annyit biztos gyüjtögetni idövel.
sziasztok! manapság elég 4GB ram?(DDR3 1600mhz) mert már megrendeltem a gépem, és csak 4GB ramot rendeltem anyagi okok miatt...és ez nem kevés? mert manapság a 8 a megszokott...viszonylag kis felbontáson játszim 😆 (1280X720,1280X1024)
Proci beszerelés hogy történik? Berakom a foglalatba lecsukom a rögzítőt és utánna kell rá valamit kenni? 😀 Valamint a tápkábeleknél mit hova kell kötni?😀
Sziasztok! Nem tudom ide való-e ez a kérdés,de leírom. A NFS World-el kapcsolatban. Tegnap előtt volt egy patch,és elcseszték azzal,hogy a giftek(jutalmak) között volt 3 autó,amit ingyen be lehetett váltani akárhányszor. Na most én kiváltogattam jó párszor,de mások is,rá pár órára kiírták a főoldalra hogy ban jár érte aki vesz 1-et vagy több ilyen autót. A kérdésem az lenne ha ne adj isten bannolnának,akkor ezen a fiókon lévő 3 játékommal tudok majd továbbra is játszani? Előre is Köszönöm a válaszokat!
szerk.: de ahogy most odaraktam a fülem, hallottam hogy pörög.. csak elég halk... eleve ilyen halk ez a típus?
szerk2.: [LINK]
szerk3: kinyitottam a winyót is, de mozgatható volt minden, külön-külön mozgattam az olvasókat meg a lemezeket, és még egy kérdésem lenne: úgy be leheté-e rakni a gépbe a winyót hogy nyitva van? Mert akkor megnézném mi van vele...már nagyon gyanakszo hogy nem az ejtés rontotta el, hanem a viharkor az áramhiány 😞 egy elektronikacsere akkor megoldaná nem?
Szerk.: Viszont még megemlítendő, hogy szombaton volt nálunk egy nagyobb vihar, és akkor egy pillanatra elment az áram az egész házban (sikerült a modemnek is elszállnia, azt ma cserélte ki a szolgáltató) és gondolom ezért is lehetne a baj, vagy nem?
Am. ***án tolja a kiscsávó
[url]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zMznG9hBB6w#at=95[/url]
Tippemre talán Sony Vegas-al csinálhatták...
Aki segít előre is köszi 😀
szerk:
igazábol pontosan az történt hogy lehúztam a lábammal a táp kábelét (ami nem esett ki a helyéből) viszont leesett, és amikor a földön volt akkor úgy volt hogy az átalakító (sata->usb, seagate márkájú, képeken látszik) kicsit ki volt húzva, szóval a sata "kábel" és a tápkábel FÉLIG kiesett
Próbáld meg inicializálni és/vagy formatálni a disk management-ben. Ha nem lehet, akkor annak annyi.
Az adatokat egy arra specializálódott cég le tudja menteni, de az nem olcsó mulatság
Mi van hogyha egy hdd leesett (külső) egy asztalról, most meg nem látja a gép? Valamennyire látja, de nem tudja beazonosítani, csak annyira, hogy kiírja hogy goflex 2tb (a nevét) de ezt is az eszközök és nyomtatók mappában, sajátgépben nem mutatja...
szerk.: természetesen adatokat nem mutatja, és bitlocker van rajta
Max a vinyó hal meg meg a kábel, de a gépnek nagy baja nem lehet! 😃
Köszi a segítséget.
Ha az alaplapomon csak egy csatlakozó van amire rá lehet dugni egy ház hűtő ventilátort akkor csak egyet lehet rá dugni vagy többet is?