Rendszergazda hív fel? Hát neki ezt meg kéne tudni oldani nem?😃 Talán túlságosan nem figyelt(jellemző ha valaki profinak érzi magát) és valamit el***😃 Először is gondolja át eddig mit csinált és elemezze, hogy azok közül mindent úgy csinált-e ahogy azt kell.
hááát nem tudom mi van pontos milyen Windows,meg hogy pendrivról telepít-e....mert nem nálam van csak felhívott a rendszergazda hogy ez van .................Mikor szokott ilyen tüneteket produkálni?
MInden rendesen össze van dugva biztosan? Csekkold, hogy milyen verziójú biosod van és nézd meg, hogy az már támogatja-e az FX6100-at de elég kis esély van rá, hogy nem támogatja. Win 7 dvdről van szó? Pendrive telepítés nem jöhet szóba? Biztos jó windowst használsz?
gigazte: Nálam a GTA SA-néln volt ilyen gond Win7 alatt, áttettem XP módba és jó lett.
Itt egy program: Razer Booster, ez bezár minden programot, ami a háttérben megy.
Olyan problémám lenne, hogy játékok közben mindig lerakja tálcára a játékot, és léphetek vissza. Az összes játéknál fenn áll kb. 30 percenként. Én valamilyen háttérfolyamatra gondolok, nem tudnátok nekem mondani egy programot, amivel ki tudom iktatni az adott háttérfolyamatot? Előre is köszönöm a segítséget.
Köszi a segítséget, felraktam a programot ... 36'C-alatt van minden 😀 szóval szerintem minden szép ás jó .De egy valamit nem értek , letöltöttem a Game Boostert- elvileg ezzel még jobban viszi a játékokat , és van ebbe is egy hőmérséklet mérő és ott meg 70'C-ott ír 😶 és ez most nekem nagyon fura -.- Valakinek nincs tapasztalata ez ügyben vagy valami ? ...
TaylorXIII:amúgy ASRock 970-et akartam de anyagi okok miatt😃 mindenből a xarabikat kell vennem 😆 nem sokáig fogom kibírni a 760G-sel😃 nyár végére sztem 990x vagy 970 lesz már 😉
de ha most veszem kitudja lehet jó bios lesz rajta és felesleges az aggódás😃 ott van a rendszergazda ha mégse meg asziszem szomszédnak is AM3 procija van 😆 😆 amúgy 6300 mit hajt ki max ? AMD,NVidia oldalon?
jah amúgy rendszergazda haverom szereli össze ,megkérhetem hogy frissítse......mindenhonann veszem ahol olcsóbb és ez egy zsír új gép (bocsi a helyesírási hibákért telórol írok) 😃 😆
Kérdeztem, hogy nem tudják-e ott összeszerelni😃 Miért kell mindig mindent kétszer vagy akár többször megkérdezni😃 AM3 proci is lehet megoldás egyébként jah😃 Hol veszed? Ez komplett új gép?
Bicike frissíteni kéne a pb-t de már az evenbalanceról levették a cod2-t :/ szal nem lehet frissiteni (fail)...multkor én is próbáltam de nem tudtam megoldani :S
TheAdakinHUN: nem mondasz hülyeséget😃 Ez komplett új gép, nem? Nem tudják helyben összeszerelni? Akkor elintéznék a bios frissítést is neked. Egyébként ezt nem lehet tudni, hogy mi lenne ha beleraknád. Az is lehet, hogy már az a BIOS van rajta. Azért hozzánk elég lassan érnek el dolgok simán lehet rajta tavaly októberi,decemberi bios ami már elvileg jó(most csak saccoltam, pontosan nem néztem most meg) Elvileg az lehet, hogy nem ismeri fel de biosig eljutsz vagy instabil vagy a legrosszabb az az eset, hogy tényleg egyáltalán nem ismeri fel és ekkor kell egy olyan proci amit biztosan támogat és azt belerakni és úgy frissíteni😃
970 pro 3 r.2.0 nem csábít?😃 Nem kell BIOS frissíteni nála😃
Meg még itt van ez😃
[LINK]
Ennél mindhez 1.20 kell és 1.20 van csak hozzá ergó nem kell frissíteni mert visz mindent szerintem😃
TaylorXIII: közben sikerült szereznem 3k-t 😃 így visszamondom a rendelést és 6300-at rendelek. ezt már bizos hogy nem támogatja a bios 😆 de hogy frissítsem a biost ha nem ismeri a CPU-t? olyan mintha nem lenne ben eCPU? 😆 de elindul attól a BIOS ig? aztán menni fog mert csak a pendrivra kell rárakni valami .ROM file-t és az ASUS EZ Flash 2 -vel felrakni ? ... (bocs ha hülyeséget mondtam ,legalább röhögtetek egyet 😜)
Sziasztok, lehet, nem ide illik, viszont segítséet szeretnék kérni: Haverokkal akarunk CoD4-ezni, minden megvan, viszont a PunkBuster 2 percenként kidob (eredeti a játék) ha kikpcsoljuk a PB-t, akkor meg középen mindig megjelenik egy PunkBuster disabled felirat. Ezt feliraot nem lehet valahogy kikapcsolni?
Sziasztok! Vettem egy akyga 400w-os tápot mert a másikat szervízbe küldöm,az lenne a kérdésem hogy ez elbírná az fx 6100-at a videókártyám nélkül és csak netezésre használnám az integrált vga val?
Nem akarsz inkább FX 6300-t és egy jobb lapot hozzá? pl Asrock 970 pro r2.0? Minden procit visz frissítés nélkül. Kérdésre válaszolva a második frissítéstől támogatott ami elég régen volt szóval 99%, hogy támogatott szerintem😃 Sokszor az 5. vagy 6. biosfrissítéssel érkezik már egy alaplap Magyarországra.
az AMD-s 760G-s lapok (asus M5A78L-M LE) alapból befogadja a 6100-at? vagy frissíteni kell valamit?
az asus M5A78L-M LE alapból milyen bios verzióval jön ki a gyárbóL? mert a 6100 "0401" biost követel 😆
nem ismeri fel a CPU-t? drissítsem a BIOS-T?
Itt egy program: Razer Booster, ez bezár minden programot, ami a háttérben megy.
de ha most veszem kitudja lehet jó bios lesz rajta és felesleges az aggódás😃 ott van a rendszergazda ha mégse meg asziszem szomszédnak is AM3 procija van 😆 😆 amúgy 6300 mit hajt ki max ? AMD,NVidia oldalon?
970 pro 3 r.2.0 nem csábít?😃 Nem kell BIOS frissíteni nála😃
Meg még itt van ez😃
[LINK]
Ennél mindhez 1.20 kell és 1.20 van csak hozzá ergó nem kell frissíteni mert visz mindent szerintem😃
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=6896
Ez legalább megbízható.
az asus M5A78L-M LE alapból milyen bios verzióval jön ki a gyárbóL? mert a 6100 "0401" biost követel 😆
És az a vicces benne,hogyha wifi-ről csatlakozok is ugyanez van