Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A mostani kártyámmal VGA limitem van ha egy Gainward 9600GT 1024MB GS GDDR3 256BIT es kártyát vennék még azzal is lenne limit? Vagy azok már rendesen ki tudnák hajtani egymást? 😃 És el bírná a tápom?
Pontosan egy ilyenről lenne szó: [LINK]
Gaboo7:Nekem ezek csak verseny alaktrészek,semmi több.A 7970-eket sem tartottam meg egy hónapnál tovább.(ebben a hónapban volt 460,470GTX,6970 stb)
A 8800GTX veri a 9800GTX-et.256 bit a 384 ellen/512MB a 768 ellen.
Hát nem tudom, Neked biztosan több a tapasztalatod, de a tesztek sehol nem mutatják azt az előnyt amit a nagyobb memória sávszél adna ELVILEG!
A kettő kártya egy szinten van. Az eredeti kérdésre válaszolva, 6000-ért ettől függetlenül jó vétel!
Most irt vissza, nem adja oda 6ért, hanem 10é, ennyit meg már nem ér meg nekem az a kari...!
Ui: am 15k-ra volt ki írva 😃
Gaboo7:Nekem ezek csak verseny alaktrészek,semmi több.A 7970-eket sem tartottam meg egy hónapnál tovább.(ebben a hónapban volt 460,470GTX,6970 stb)
Hát nem tudom, Neked biztosan több a tapasztalatod, de a tesztek sehol nem mutatják azt az előnyt amit a nagyobb memória sávszél adna ELVILEG!
A kettő kártya egy szinten van. Az eredeti kérdésre válaszolva, 6000-ért ettől függetlenül jó vétel!
megéri még 8800gts -re beruházni?
Szerintem nagyon nem, bár attól függ mennyiért jutnál hozzá, de annál használtak között is sokkal jobbakat találsz, eljárt felette az idő.
Hát én 6k-t mondtam az eladónak ha annyiért nem adja nem is kell...
igen elég régi darab, de G92-es
Hát mostani kártyádnál sokkal job lesz az biztos😃 Főlg ha G92-es mert akkor jobb mint a 8800 GTX. Egyébként HD 4830 szint.
Hogy lenne már jobb a 8800GTS (g92)mint a 8800GTX? A 9800GTX sebessége azonos kb a 8800GTX-el. A g92 inkább fogyasztás terén hozott előrelépést sebességre a 8800GTX-et nem nagyon sikerült megszorongatni. Ezért is jött később a 9800GTX+ emelt órajelekkel. (GTS250)
Szerintem nagyon nem, bár attól függ mennyiért jutnál hozzá, de annál használtak között is sokkal jobbakat találsz, eljárt felette az idő.
Hát mostani kártyádnál sokkal job lesz az biztos😃 Főlg ha G92-es mert akkor jobb mint a 8800 GTX. Egyébként HD 4830 szint.
Az már megvolt magában és CF-ben is 😆 .Ahogy szoktam mondani:Kerül amibe kerül.1-2 hónap,és repülnek is.A 3770k-val még nem teszteltem,de karácsony után eljutok odáig.(CSK épp azzal veri az amcsi száját [LINK] )
Pont ezért kérdezte Cooley hogy mi értelme 2db 7770-nek... Ha volt 7870-ed akkor én sem értem minek két 7770.
Teljesen indokolatlan...
Az már megvolt magában és CF-ben is 😆 .Ahogy szoktam mondani:Kerül amibe kerül.1-2 hónap,és repülnek is.A 3770k-val még nem teszteltem,de karácsony után eljutok odáig.(CSK épp azzal veri az amcsi száját [LINK] )
Pont ezért kérdezte Cooley hogy mi értelme 2db 7770-nek... Ha volt 7870-ed akkor én sem értem minek két 7770.
(Merthogy kettőt vettem belőle)
Egy 7870 erősebb és olcsóbb, de még kevesebbet is kajál, és kevésbé melegszik, mi értelme volt annak?
Amugy hogy lehet igy kirakni a linket mint te csinálltad?
Lenne 1 kérdésem. Most olvastam hogy amit nemsokára veszek (Gigabyte HD 7770 OC) hoz valamilyen átalakitot D-Sub vagy mi a francot nem adnak. Na az lenne akkor hogy menyiért lehetne az ilyen átalakitokat meg mindenfélek Mini HDMI meg... sok.. bezserezni Drágák? Mer a kábelekben nem vagyok otthon. (nem tusok roluk semmit. Ha valakinek van 1 kis ideje leirná hogy mik vannak a vga-n portok hogy mi mire jo és milyenek az átalakítók? Nagyon megköszönnném.
Várom a választ. Kösi minedenkinek. Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!!
Egy kérdés , játékokba a hatalmas fps esést a 2 magos athlonom okozza főképpen, vagy a 4670-es radeon vagy a ddr2-es ram?Vagy talán mindegyik?Tudom, hogy gyenge de ink spórolok i5-re mintsem költsek egy phenom x4-re.
Elsősorban a 2 magos athlon meg a vga a ludas benne,a ddr2-es ramokkal nincs gond ilyen téren.
Amúgy szerintem is jobban jársz egy i5-el,játékok alatt(is) jóval erősebb az x4-nél,de néhol még a 6 magos fx-eknél is.
Jóval erősebb a Phenom II X4-nél, és néhol az FX-6-nál is? 😂 Kezdjük azzal, hogy a Phenom II X4 erősebb, mint az FX-6... És folytassuk azzal, hogy az i5 az FX-8 ellenfele, bár az utóbbinak játékok alatt nincs túl sok esélye. Persze ez is játék és beállításfüggő, mert egy FX-4 meg 7970 párossal is lazán előidézhető VGA limit. Viszont ha általánosságban beszélünk róla, akkor egyértelműen i5 vagy még inkább X4 és egy erősebb VGA.
Egy kérdés , játékokba a hatalmas fps esést a 2 magos athlonom okozza főképpen, vagy a 4670-es radeon vagy a ddr2-es ram?Vagy talán mindegyik?Tudom, hogy gyenge de ink spórolok i5-re mintsem költsek egy phenom x4-re.
Elsősorban a 2 magos athlon meg a vga a ludas benne,a ddr2-es ramokkal nincs gond ilyen téren.
Amúgy szerintem is jobban jársz egy i5-el,játékok alatt(is) jóval erősebb az x4-nél,de néhol még a 6 magos fx-eknél is.
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy a mostani videó kártyámmal nincs e valamilyen limitem vagy mit kéne még változtatni hogy jobb legyen a teljesítmény.
Nincsen limited, a leglátványosabb gyorsulást egy SSD hozna!
Köszi a választ ,én is ssd gondolkodom 😀 és 4 helyett 8 giga ram az dobna valamin ?
Egy két játékban dobna a +4GB RAM. PL BF3 illetve nem max fps-et növelne hanem átlag fps-t. Nem lenne olyan ingadozó elvileg. SSD is a minimum fps-t növelné.
Köszönöm a segítséget 😀
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy a mostani videó kártyámmal nincs e valamilyen limitem vagy mit kéne még változtatni hogy jobb legyen a teljesítmény.
Köszi a választ ,én is ssd gondolkodom 😀 és 4 helyett 8 giga ram az dobna valamin ?
Egy két játékban dobna a +4GB RAM. PL BF3 illetve nem max fps-et növelne hanem átlag fps-t. Nem lenne olyan ingadozó elvileg. SSD is a minimum fps-t növelné.
Sziasztok!
Problémám nincs vele,ballagásra kaptam még két éve egy 6570-et,hogy miért lett a váltás,az hosszú,és nem ide illik,na mindegy csak kiváncsi vagyok ki mit gondol erről a kártyáról. 😀 (És tudom hogy "nem igazán illik" a jelenlegi procim mellé,de csak később lesz váltás)
Sziasztok!
És a Gigát felejstem amugy porosodással? Na azzal bi a hejzet? És a Shaphine (bocs ha roszil irom) az szerinted milyen?
De viszont a gigát könyeb portalanitani(ugye soka a lefedetlen rész de porrosodik is ezért)
Mert én a porra nagyon alergiás vagyok (mármint nem mimt betegség) És akkor szerintetek melyik porosodna a legkevésbé Asus Giga (ugye ez a legjobban) vagy a Shapine?
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül HD 7750-e? csak hogy milyen szerinte mert arrol nem igazán halottam semmit. Ja amugy mind 1 hogy Asus Giga Msi vagy más a kiadó?
Jó kártya. Sapphire 1GB DDR5 24kért már van. GTX 550 Ti, GTX 650 szint 12.11 driverrel és olcsóbb 3000 Forinttal kb.
(nemtom nekem a Giga meg az Asus jön be)
Valakinek nincs véletlenül HD 7750-e? csak hogy milyen szerinte mert arrol nem igazán halottam semmit. Ja amugy mind 1 hogy Asus Giga Msi vagy más a kiadó?
és az asus szal van tapasztalata valakinek véletlenül ???
Nekem ASUS VGA-m van és hibátlan 😃
Eddig ami tesztet néztem,a HD jobb volt.
van olyan játék amugy manapság ami kifogna hd7770-en pl low grafon menne csak jol stb😀? vagy nem nagyon??
betéve eddig ***a assin 3 is minden magas és qva jol fut..
peddig az 5000 mhz stb, 😀 ez meg 4600 mhz.. gpu-ja is kicsivel nagyobb értékű gtx650-nek. az 1 dolog vagy mi?😀
Nézz teszteket!😉
A Radeon 7770 jobb kártya!
Lehet egyszerűbb lenne, de akkor tessék:
Azt nem mondom, hogy értelek oddworld30. 😀 Megvan a 7770-es. Ha jobb lenne a gtx650, akkor kidobnád a radeont? 😃
peddig az 5000 mhz stb, 😀 ez meg 4600 mhz.. gpu-ja is kicsivel nagyobb értékű gtx650-nek. az 1 dolog vagy mi?😀
Nézz teszteket!😉
A Radeon 7770 jobb kártya!