Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arnybiro avatar
E-mail-ben éresítik az illetőket hogyha kaptak valamit.
0
0
0
0
susguy avatar
Gerdzso:
Ha jól néztem, már egy órán belül kiosztásra kerültek a játékok. Amúgy valószínűleg észre veszi az ember, hogy hirtelen van 3 új játéka, és valószínű hogy szólnak is. Arról nincs külön értesítő, hogy nem jutottál be.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Zöld. Az első két naphoz képest, mikor a sor végé kullogtunk most baromi jól elhúztunk 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Sziasztok! A Csapattagok mikor kapják meg a játékokat? illetve mikor tudom meg, hogy benne voltam-e a 30-ban? 😃

Gigazite: Én piros vagyok. 😀
0
0
0
0
SnileZ avatar
Steam guard nem volt bekapcsolva? Vagy ugyanazt a jelszót használtad az e-mail fiókodhoz is?
Amúgy velem történt már ilyen, még régebben. Azt hiszem 3-4 napon belül válaszoltak és kaptam új jelszót a steam fiókomhoz. Azt hiszem CD Kulcsot küldtem el, lefotózva, mivel dobozos CS:S vásároltam.
A megnyert CS:GO-hoz CD kulcsot kaptál? Az nincs meg? Ha egy CD kulcsot tudsz akkor nagy valószínűséggel visszaadják neked az accountodat.
A steamguardod érdemes bekapcsolni, és persze más jelszót használni e-mail fiókhoz és steamhez is, ez ilyen alapvető dolog.
0
0
0
0
gigazte avatar
De jó basszus, hogy ilyen rosszul teljesít a rózsaszín csapat! Kitűzőkészítéssel lehet kapni változtató zsetont? Ki melyik csapatot erősíti?
0
0
0
0
komorszabi avatar
Hát, ha meglenne az email címe azért valamit csak összehoznánk haverokkal 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Általában két nap a válasz idő. Ha szerdáig nem válaszolnak, próbáld újra, hátha. Esetleg megpróbálhatod csatolni a régi, eredeti e-mail címet, és/vagy bármi más adatot a fiókkal kapcsolatban, ami még a lopás előtt történt.
Nem valószínű, hogy így ki lehetne deríteni, melyik címre írták át. Már csak azért sem, mert ha ilyet lementene a gépre csak azért, mert megpróbáltál bejelentkezni, csak megkönnyítené a lopásokat. Nem is tudnál nagyon mit kezdeni az információval.
Sajnos szerencsétlen helyzetben vagy így, hogy egyik játékot sem Te vásároltad.

Nem kárörvendésből mondom, de sajnos így jár az, aki nem figyel oda.
0
0
0
0
komorszabi avatar
Már írtam nekik 2 napja, de kezdek türelmetlen lenni. Sajnos bizonyítani nem igazán tudom, hogy az enyém az account, mivel az egyik játékot ( CS:Go) nyertem, másikat meg haver küldte gift-ként. Szóval elég reménytelen a helyzet.
Ja még valami: Valahogy nem tudnám megnézni a steam mappában a gépemen, hogy milyen email címre irányították át az accountomat? Vagy valahogy esetleg utána lehet ennek nézni? Előre is köszi
0
0
0
0
susguy avatar
komorszabi:
Üdv!
Vedd föl a kapcsolatot a Steam Supporttal. Az alábbi linken leírnak mindent, mit kell tenned a fiókod visszaszerzéséhez. Ha esetleg nem értenél valamit, egy üzenetben írd meg, hogy hol akadtál el, és megpróbálok segíteni.
[LINK]
0
0
0
0
komorszabi avatar
Sziasztok, lenne egy hatalmas problémám, ellopták a Steam accountomat. Elmesélem a sztorit: Egyszer csak bejelölt egy idegen, mondom oké hát akkor visszaigazolom, majd küldött egy üzenetet, hogy a barátja cserélni akar vele és ott volt egy Steam-es link, amire én rákattintottam és bizony bejelentkeztem, hogy azt a bizonyos "barátját" fel tudjam venni. Tudom most már hogy ez volt a baj, de már nem tudok ellene semmit csinálni. Megváltoztatták a Steam-hez tartozó email címet, és gondolom a jelszót is. Mit tudnék én ezek után tenni, hogy vissza szerezzem az accountomat? Minden válasznak örülnék.
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Ráadást még ez a csapatos cucc is bekerült, hogyha te is vásárolgatsz stb, akkor van esélyed nyerni 3 játékot a wishlist-ről. Persze több tízezez emberből elég kevés az esélyed, de nem rossz cucc, meg tekintve hogy 3 akármilyen játékot ingyen kaphatsz legyen az 5 eurótól 50-60 is akár. Ja meg in-game itemeket is craftolhatsz. Az árak szinte mindig ilyenek. Szerintem nagyon jó. Bár most nem költök steam-re, de szerintem rengetegen jól kijönnek így is.
0
0
0
0
susguy avatar
Tele vannak -75%, vagy az alatti akciókkal. 33% max az újabbakon van. És ez még csak a második nap, folyton cserélgetik, hogy melyikre raknak még nagyobb leárazást. Egyáltalán nem lett gyengébb.
0
0
0
0
DMSASD avatar
Elég gyenge az idei sale kevés a jó 75% akció most nagyon ráálltak a 33-66%-ra.
0
0
0
0
Bukta avatar
Értem, köszi a segítséget
0
0
0
0
susguy avatar
Telefonon nincs ilyen opció, csak gépről lehet.
0
0
0
0
Bukta avatar
És mobil alkalmazásnál hol van?
0
0
0
0
Francios avatar
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha egy játékot kétszer veszek meg, akkor az egyiket oda lehet e adni, valakinek? Konkréten megvan egy alapjáték, de most a steamon akciós a kiegészítőkkel együtt. Tehát, ha megveszem, újra megkapom az alapjátékot is, amivel rendelkezhetem, vagy úgy fogja érzékelni, hogy nekem már az úgy is megvan, tehát csak a kiegészítőket kapom meg?
0
0
0
0
susguy avatar
Steam ablakon belül, bal lent található egy "+ ADD A GAME..." felirat, ahol tudsz játék kulcsokat is aktiválni.
0
0
0
0
Bukta avatar
Sziasztok. Még full kezdő steames vagyok és az lenne a kérdésem, hogy hol kell beirni egy játékhoz a termékkulcsot? Vagyis azt tudom, hogy a játék telepítése során kell, de steamen belül nem lehet? Azért nem tudom most megnézni mert szervizbe van a laptopom és 1 vagy másfél hét mire visszakapom és most csak tabletról tudok lenni.
0
0
0
0
Ajax avatar
Ha meg nem, akkor ott lesz az őszi, meg a téli akció, és újból meglehet venni akciósan mindent. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Valószínűleg igen, vissza fognak jönni.
0
0
0
0
gigazte avatar
Nem tudjátok, hogy utolsó nap visszafognak jönni a legjobb akciók?
0
0
0
0
susguy avatar
Mióta elkezdődött sale, több pénzem van, pedig vettem már vettem is játékot 😆
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Még én se, várok valami finomabbat a mostani felhozatalnál. Örvendenék egy Metro Last Light -75%nak. A raktáramnál szenved nekem, és amikor cserélni próbálok valakivel.
0
0
0
0
susguy avatar
Még nem, várok, hátha lesznek nagyobb leárazások is bizonyos játékokra 😆 Amúgy nálam sepecr alatt, gond nélkül betölt mindent.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Rendesen le lett terhelve a steam 😆 ti vettetek már valamit?
0
0
0
0
GaboC avatar
Akkor ebből most kimaradok. Kösz az infot.
0
0
0
0
susguy avatar
Harmincadikáig fog tartani.
Tavaly július elején volt, valóban kicsit érdekes időpontban kezdik el most.
0
0
0
0
GaboC avatar
Lehet tudni meddig tart az esemény? Kár, hogy nem hó elejére tették 😠
0
0
0
0
susguy avatar
Szinte minden le lesz árazva, és nagyobb mértékben. Lesznek napi akciók, mikor pár játék még jobban le lesz árazva mint amúgy, meg lesznek szavazások is. Igen, a Mysterious badge is ehhez kapcsolódik, a sale alatt lehett a sale-hez "való" trading cardokat szerezni. Csak mivel még nincs hivatalosan elindulva a sale, kilétük még "titoknak" számít.
0
0
0
0
GaboC avatar
Még új vagyok a steamen, de a sale csak annyit takar, hogy több játék lesz leárazva, mint alap esetben? Amúgy a Mysterious kitűző is ehhez kapcsolodik?
0
0
0
0
no avatar
Én semmilyen hibába nem ütköztem ma.
0
0
0
0
GaboC avatar
Más is küzködik a steammel? A piacnál nagyon sokszor 503 hibára hivatkozik és elég lassan is tölt.
0
0
0
0
MoonW avatar
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
0
0
0
0
gigazte avatar
Megoldottam a hibát! Béta frissítés miatt volt az egész!
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Csak engem nem enged belépni BC2-re vagy titeket sem?
Azért írok ide mert ezt jobban figyelitek!
0
0
0
0
no avatar
Szerintem neked bugos, mert nekem mindenhol megvan mind a 4 (L4D2, ARMA, Red Orchestra 2 és Sniper Elite V2 is)...
0
0
0
0
gigazte avatar
Nekem bugos a steam, vagy tényleg eltűntek a profilhoz szerzett ingyenes steames játékok? (ARMA, Red Orchestra 2...stb) Legalábbis a könyvtáramban nem látom egyiket sem, viszont a profilomnál ott vannak! Most akkor mi van?😆 Úgy kezeli a steam, mint a Free To Playeseket?
0
0
0
0
GaboC avatar
bartos666: Zombissal játszottam az nagyon unalmas volt számomra, kiprobálom most a simát is. Köszi, hogy kiirtad😃

Esetleg valakinek kell steam kupon?
Garry's mod 50%
Toki tori 2 10%
ROCKETSROCKETSROCKETS 75%
Jane's Advanced Strike Fighters 90%
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Sniper Elite V2 ingyen beszerezhető a Steamen a következő 24 órában.
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Ha valakinek kell Trine 50%-os kupon írjon pü-t.
0
0
0
0
Ajax avatar
Ingyen Pid - [LINK]

Ingyen Rush Bros - [LINK]

Ingyen Anomaly: Warzone Earth - [LINK] (Ha regisztrálsz rögtön küldik emailedre)
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ingyen Afterfall Insanity

[LINK]
0
0
0
0
wiesztdani avatar
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Igen, én kérdeztem, de utána írtak, hogy ebbe a topikba kérdezzem meg, és bezárták azt a topikot. Gondoltam azért a kimondottan erre a célra készített topikba is megkérdezem. Még egyszer köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Akkor jól emlékeztem, hogy volt már ilyen kérdés 😀
0
0
0
0
Ajax avatar
chrono02: Ő kérdezte, és kapott rá nem is egy választ... lehet, hogy gyenge az értelmezőképessége.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció