TrentonG: Gondnak nem gond, de nem is túl jó. Főleg, hogy a venti felpörgetése nem segít. Az azt is jelenti, hogy a házban megreked a meleg levegő. Néztem a házadat, de nem ismerem. Vannak a házban ventilátorok? Ha vannak, menne rendesen?
Persze a jönnek még a szokásos kérdések: portalanítás, pasztázás, stb.
Srácok, az probléma ha a kártyám melegedik 70-re is? 65%-on forog a venti, de ha fentebb veszen nem csökken a hőmérséklet, pedig hallom a nagyobb zúgását, a proci pedig 68-ig is felmegy.
Kb. 15 percig ment a FurMark, elindítsam tovább?
Csináltunk tesztet a merevlemezen kívül mindenre, azt hiszem pont az aida-val, több mint félóráig futott és nem volt gond. Játék közben is néztünk adatokat a MSI Afterburner-el, de semmi előjele nem volt a hibának.
Sziasztok!
Nos nekem van egy igen érdekes gépem. Úgy karácsony előtt kb. semmivel sem tudtam játszani mert kékhalált kaptam mindentől, aztán mint egy varázsütésre minden megjavult, semmit sem csináltam vele. Most újra kezdte. Viszont minden játéknál mást produkál a gépecském.
Fallout 4 - eddig kb. félóra játék után a következő hiba fogadott: a AMD illesztőprogramja nem válaszolt, majd helyre állt. Mostmár a folytatásra nyomva rögtön az asztalra dob a fenti hiábával.
Planetside 2 - a játék megy, ultrán, de kb. 5-10 percenként van egy pár másodperces képkifagyás, feketeképernyő, majd mintha mi se történt volna megy tovább a játék 60 fps-el. Illetve sokszor szétesik a textura és a lenti képhez hasonlókat produkál. Ritkábban kék halál is van.
Dying light - már a főmenünél kék halált adott
Ori and a blind forest - kb. fél - 1 óra után ad kék halált
A kék halálnál a következő hiba üzenetet írja ki: video_tdr_failure (atikmpag.sys) A jó öreg... Nagyon régóta szenvedek vele, volt egy win 7 ről win 10-re váltás miatta, de mégsem szabadulok tőle. A neten már mindent elolvastam róla amit találtam, sok mindent próbáltam, de semmi sem használ.
Hátha van közülettek olyan aki találkozott ilyennel, minden jel arra mutat hogy haldoklik a VGA, de a neten a szoftveres hibáktól a ramon és tápon át mindent írnak ami okozhatja. Félek, hogy ha VGA-t cserélek akkor sem szűnik meg hiba. Ha tudtok benne segíteni azt nagyon megköszönöm ^^
sziasztok az a nagy gondom támadt hogy van egy gépem fm2a68m+vg3+amd a4 6300apu proci 8gb kingston hiperx ram,geforce gtx 750ti videokártya fent voltak ezek a játékok black ops3,assassin creed syndicate,hibátlanul futottak nah szal ujra raktam a gépet ugyanazzal windows 7 pro feltettem minden driver t és azthiszem mindent ami elötte is rajta volt csak az a gond hogy azota mindegyik játék szaggat tudnátok nekem segiteni mibaj lehet
Sikerült megoldanom a problémát, mostmár minden tökéletesen működik 😀 próbáltam a driverokat, de sehogy nem akart jó lenni, nem véltott át az integráltról a dedikáltra, mert ez volt a baj. Lecseréltem a win7-et win10-re, illetve leszedtem a legfrisebb amd-drivert (ahogy ezt a win7-nél is megtettem), és most jól működik, átvált egyik vga-ról a másikra, meg is van a 60fps izzadságmentesen a cs 1.6-ban 😀
Lenne egy "apró" Problémám. Nemrég merült fel ez a gond, semmi hasonló nemvolt ezelött. 12GB Ramból a gép 3.2 GB ot tett szabaddá ... azaz ennyi használhatóm volt ... Probáltam meg cserélni , majd ujra telepiteni a gépet jelenleg 32 bites Win 8 at tudtam kölcsön kérni ezen már csak 12 GB bol 2.2 használható... 9.8 levan foglalva hardvernek, majd kivettem a ramot megnézni, most 8 GB ból 2.2 GB Használhato és 5.4 van félre téve hardvernek. Videokártya integrált , de a memoria mérete maradt 768 MB ( a 3 GB használhatóból 2.2 van ugye a többi video kártya ) Probáltam regedites és msconfigos megoldásokat is semmi nem változott
Sziasztok!
Miért indul újra a gép? Egyszer már újraindult, akkor eltűnt a vinyó. Azt megcsináltam BIOS resettel. Utána egyszer elindult, de a következő indításnál csak fekete kép volt. Azt is megoldottam. A videókártya félig ki volt jőve. Leszedtem az elejét, hogy normálisan beférjen. De azóta mindig újraindul random időközönként a gép. A hőmérsékletekkel nincs semmi gond. Én a tápegységre gondolok. Szerintetek? Egy 300W FSP, de itthon csak régi gagyibbak vannak, azt meg nem akarom beletenni...
Beszereztem egy Lenovo g45-50es laptopot, leginkább munkára van használva. Ezzel a résszel meg is vagyok elégedve. Persze tudom, h nem egy erőgép, de mikor kiakartam próbálni 1-2 játékot, akkor megállt a laptop tudománya, de úgy, h a cs1.6 is ilyen 30fps-el "szaladgált" max, ami még le is esett mikor jött az ellenség...😲 ez mitől lehet? mert ezt azért szerintem vinnie kellene... AMD QC-4000 1.30 GHz, 4gb ram, hd 8500m dedikált vga 1gb. Lehet h nem vált át az integrált vga-ról a dedikáltra? olvastam már, h volt akinél ez is előfordult. v csak simán ennyit tud a gép és pápá?😊
A szervizek 99%-val sajnos az a tapasztalatom, hogy ha odaadsz nekik egy lángoló alaplapot, ők azt fogják mondani hogy náluk pedig rendben volt minden... 😀
Akkor valószínűleg a szenzor hibásodott meg. de nem tudom majd a szervízben meg tudják e csinálni teljesen, vagy majd megint csak működik ideig-óráig...
Sziasztok.Egyszer már irtam ide hogy a Cpu hömérsékletem 205c fok(Msi 970 Gaming alaplap).Elküldtem szervizbe,minde jó,tökéletesen müködik,vissza jött össze raktam,1 hétig semmi baj ,normálisan mutatja a hömérsékletett,de mit veszek észre ma,hogy megint 205c.Semmi melegedés.Bios reset,cmos reset is volt.Cmos reset után 32c fok volt,vártam vele egy kicsit és vissza fele számolt és felugrott 205c fokra.Már nem tudom mit tegyek.
Sracok segitseg kene😞
Kb 3 hete vettem egy gepet (amit lehet is latni az adatlapomon). Egy hetig tokeletesen futott de egy het utan hirtelen kikapcsolt. Probaltam bekapcsolni de nem kapcsolt be semmi csak egy venttilator ledje villant fel egy pillanatra ami egy molex csatival van hozzakotve a taphoz. Visszakuldtuk a boltba ott volt egy hetet es visszakuldtek ugyan azt a tapot mert ok azt mondtak h 3oran keresztul futtattak a prime95 ot es ugy nem volt semmi baja a tapnak. Mikor visszajott a tap bekotom a gepbe es csodak csodajara elindul. Kb mukodott a gep 4 orat majd hirtelen megint leallt is nem kapcsolt be. Masnap jovok haza gondoltam kiprobalom h bekapcsol-e es megint bekapcsolt de 3-4 ora mulva megint randim leallt es megint nem kapcsol be. Nagyon orulnek ha tudnatok segiteni mert nem egy olcso geprol beszelunk 😞
köszi a hasznos választ,ez hogy nem jutott eszembe 😃 amúgy inkább a kocsira,bulizni költöm a pénzt de ha lesz felesleges pénzem ami nem kell semmire lehet megfogadom a tanácsod 😀
sziasztok,az a helyzet hogy win10en csináltam egy gyári beállításokat, és mostmár a 4 gb ramból 2-t eltett hardverek számára fenttartva,sok mindent megpróbáltam már, eddig semmi sem segített(msconfig,memóriát kivettem,uefi-t frissítettem+gyári beállítást csináltam és volt még 1-2 ötlet neten de semmi sem segített,memtest nem mutatott hibát és már fogalmam sincs mit kezdjek vele,valaki valami ötlet?
Nálam az a nagy helyzet hogy pl zenehalgatásnál vagy akárminél amit akkor csinálok néha ilyen beakadó hangot csinál a gép és utána meg megy tovább rendesen és nemértem hogy mi lehet a probléma valami program zavarhat be ?
lehetséges hogy az alaplap bemondta az unalmast... tuti jó a másik kártya is amivel próbáltad? nézz bele ledes lámpával a slotba, látsz valami elszíneződést esetleg? próbáld még kitisztítani, nekem volt már hogy hoztak egy régebbi gépet, és csak kiderült, be volt már rakodva porral a pcie csati is... kitakarítottam és nem volt többé gond. hátha neked is szerencséd lesz és csak annyi a hiba...
Az miért van hogy a gépemben "meghalt" a PCI-E slot túl nagy hozzá a videókártya? Mert tegnap este még ment videókártyával a gép most meg csak az integráltról jelez képet. Próbáltam benne másik VGA-t is. Valaki tudja miért lehet?
koti93:Azt nagyon sok minden okozhatja akár egy vírus, vagy a tápod gyengélkedik de lehet adat tároló hiba is és még sorolhatnám hogy mitől fordulhat elő ilyen jelenség!
Attól lehet probléma az indításnál, ha az alaplap lábai között van valami "szösz"? Nem tudom, hogy került az oda... Amikor elindítom a gépet, akkor felpörög, leáll, felpörög, leáll. Ezt csinálja addig amíg lenem kapcsolom az áramról.
Persze a jönnek még a szokásos kérdések: portalanítás, pasztázás, stb.
Csináltunk tesztet a merevlemezen kívül mindenre, azt hiszem pont az aida-val, több mint félóráig futott és nem volt gond. Játék közben is néztünk adatokat a MSI Afterburner-el, de semmi előjele nem volt a hibának.
A driver a legújabb van fent.
FurMark Version: 1.17.0.0:
Plusz még néhány adat:
Nos nekem van egy igen érdekes gépem. Úgy karácsony előtt kb. semmivel sem tudtam játszani mert kékhalált kaptam mindentől, aztán mint egy varázsütésre minden megjavult, semmit sem csináltam vele. Most újra kezdte. Viszont minden játéknál mást produkál a gépecském.
Fallout 4 - eddig kb. félóra játék után a következő hiba fogadott: a AMD illesztőprogramja nem válaszolt, majd helyre állt. Mostmár a folytatásra nyomva rögtön az asztalra dob a fenti hiábával.
Planetside 2 - a játék megy, ultrán, de kb. 5-10 percenként van egy pár másodperces képkifagyás, feketeképernyő, majd mintha mi se történt volna megy tovább a játék 60 fps-el. Illetve sokszor szétesik a textura és a lenti képhez hasonlókat produkál. Ritkábban kék halál is van.
Dying light - már a főmenünél kék halált adott
Ori and a blind forest - kb. fél - 1 óra után ad kék halált
A kék halálnál a következő hiba üzenetet írja ki: video_tdr_failure (atikmpag.sys) A jó öreg... Nagyon régóta szenvedek vele, volt egy win 7 ről win 10-re váltás miatta, de mégsem szabadulok tőle. A neten már mindent elolvastam róla amit találtam, sok mindent próbáltam, de semmi sem használ.
Hátha van közülettek olyan aki találkozott ilyennel, minden jel arra mutat hogy haldoklik a VGA, de a neten a szoftveres hibáktól a ramon és tápon át mindent írnak ami okozhatja. Félek, hogy ha VGA-t cserélek akkor sem szűnik meg hiba. Ha tudtok benne segíteni azt nagyon megköszönöm ^^
[LINK]
Ui.: Az volt a baja...
Miért indul újra a gép? Egyszer már újraindult, akkor eltűnt a vinyó. Azt megcsináltam BIOS resettel. Utána egyszer elindult, de a következő indításnál csak fekete kép volt. Azt is megoldottam. A videókártya félig ki volt jőve. Leszedtem az elejét, hogy normálisan beférjen. De azóta mindig újraindul random időközönként a gép. A hőmérsékletekkel nincs semmi gond. Én a tápegységre gondolok. Szerintetek? Egy 300W FSP, de itthon csak régi gagyibbak vannak, azt meg nem akarom beletenni...
[url]https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=35[/url]
[LINK]
Beszereztem egy Lenovo g45-50es laptopot, leginkább munkára van használva. Ezzel a résszel meg is vagyok elégedve. Persze tudom, h nem egy erőgép, de mikor kiakartam próbálni 1-2 játékot, akkor megállt a laptop tudománya, de úgy, h a cs1.6 is ilyen 30fps-el "szaladgált" max, ami még le is esett mikor jött az ellenség...😲 ez mitől lehet? mert ezt azért szerintem vinnie kellene... AMD QC-4000 1.30 GHz, 4gb ram, hd 8500m dedikált vga 1gb. Lehet h nem vált át az integrált vga-ról a dedikáltra? olvastam már, h volt akinél ez is előfordult. v csak simán ennyit tud a gép és pápá?😊
Köszönöm a segitséget elöre is.
Kb 3 hete vettem egy gepet (amit lehet is latni az adatlapomon). Egy hetig tokeletesen futott de egy het utan hirtelen kikapcsolt. Probaltam bekapcsolni de nem kapcsolt be semmi csak egy venttilator ledje villant fel egy pillanatra ami egy molex csatival van hozzakotve a taphoz. Visszakuldtuk a boltba ott volt egy hetet es visszakuldtek ugyan azt a tapot mert ok azt mondtak h 3oran keresztul futtattak a prime95 ot es ugy nem volt semmi baja a tapnak. Mikor visszajott a tap bekotom a gepbe es csodak csodajara elindul. Kb mukodott a gep 4 orat majd hirtelen megint leallt is nem kapcsolt be. Masnap jovok haza gondoltam kiprobalom h bekapcsol-e es megint bekapcsolt de 3-4 ora mulva megint randim leallt es megint nem kapcsol be. Nagyon orulnek ha tudnatok segiteni mert nem egy olcso geprol beszelunk 😞
Az miért van hogy a gépemben "meghalt" a PCI-E slot túl nagy hozzá a videókártya? Mert tegnap este még ment videókártyával a gép most meg csak az integráltról jelez képet. Próbáltam benne másik VGA-t is. Valaki tudja miért lehet?
Attól lehet probléma az indításnál, ha az alaplap lábai között van valami "szösz"? Nem tudom, hogy került az oda... Amikor elindítom a gépet, akkor felpörög, leáll, felpörög, leáll. Ezt csinálja addig amíg lenem kapcsolom az áramról.