Forma 1

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. May 29., téma
Fórum » Sport
Minden, ami az F1-el kapcsolatos!
Esély latolgatások, tippek, kedvenc pilóták, videók, szabályok stb...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Egx újbb felejthető futam volt... Idén nem nagyon volt izgalmas futam.
0
0
0
0
no avatar
Na jöhet a következő idény mert már erre az idényre meg van a világbajnok 😞, de viszont végre nem Vettel nyert ha nem Button éljen 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
[movie=youtube]YibMYIBRc6I&feature=feedlik[/movie]
Ez a videó igen érdekes. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz ez a pálya leaszfaltozva.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Raikönnent nem bírom egy bizonyos megmozdulása miatt....
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Raikönnen elég fura alak volt. 😜 Mondjuk illet rá a jégember elnevezés. 😜
0
0
0
0
Adam996 avatar
0423mark írta:
Én nem bírom hamiltont Raikönnen a kedvencem volt most Vettel.
Ti mennyi esélyt láttok arra hogy Raikönnen visszatért?

Lehet hogy vissza jön 😃 [url]http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=39663[/url]
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
0423mark írta:

Raikkönen...Legenda...A legjobb!😃 Vettel-t nem bírom, vagyis igazából ebből a mezőnyből senkit sem. Talán Massa az aki nem tartozik bele az utáltjaim közé...😃
Amúgy szerintem nem tér vissza (bár nagyon szeretném), de nekem van egy ilyen megérzésem, hogy nem...😃 Meg hát igazából sok értelme nem is lenne...Látva a Red Bullokat, McLareneket, sokat nem is tudna csinálni, szenvedne ugyanúgy ahogy a többi versenyző, szóval nem hiszem...😃
0
0
0
0
0423mark avatar
0
0
0
0
no avatar
Most nem úgy mondtam hogy pont olyan legyen mindenki mint mint Hamilton ha nem azt hogy hasonló mentalitással hogy legyen verseny és sok előzés.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha mindenki Hamilton stílusú lenne, akkor roncsderbinek is nevezhetnék az F1-et. vannak jó mozdulata is, de sok rossz is.
0
0
0
0
thug85 avatar
Nemesis96

Hát barátom, nekem erősen gyanús, hogy te csak kb. 2000 óta követed figyelemmel az F1-et. Azért Schumacher mikor megkezdte a pályáját, olyan versenyzők ellen ment brutális futamokat, mint pl. Senna. Piquet volt a csapattársa, akitől rendre gyorsabb volt, pedig ő sem szarral gurigázott. Két vb címet nyert Benettonnal, úgy ment át a Ferrarihoz akik már majdnem 20 éve nem tudtak VB-t nyerni. Évről évre fokozatosan feljött a csapat, és ez Schumachernek volt köszönhető, ez nem is vitatható. Ha nézted akkor a futamokat, te is beláthatod. Kemény harcokat vívott ő addig, amíg olyan lett a Ferrari amilyen. Hamiltonról inkább nem alkotok most véleményt, mert mivel rajongója vagy így jól nem jöhetek ki belőle.😀 Jobb a békesség. Maradjunk annyiban, hogy én nem bírom őt.
0
0
0
0
no avatar
Hát nem tom hogy vagytok vele de szerintem ki öregedett és őszintén szólva ki nem álhattam mikor még a ferrarinal volt.MOst már ugy ahogy kezdem meg kedvelni de szerintem ugyan az volt mint most vettel:mindig ő nyert ezért unalmas volt a verseny szerintem és ráadásul az Fia is mindig az ő pártjukat fogta.Ott van Barichello is már nem olyan mint volt vagy Coulthard ő is meg öregedett ki is vonult és szerintem jól tedte olyan szinten hogy már nem tudott versenyben lenni a többiekkel.A másik dolog meg úgy szerintem a legtöbb versenyző is tudna nyerni ha lenne egy jó autójuk.Aba mi volt az élvezetes hogy Schumacher az első helyről indult és meg is nyerte a futamot . Ugyan az az mint vettelnél megy és győz unalamas már meg már valahogy a forma1 se olyan mint volt ha már megpöckölik egymást már büntetés haggyuk már .Ott van Hamilton az eggyik legjobb versenyző a mezőnybe (és nekem a kedvencem is) nem engedik hogy versenyezzen agressziv süket duma szerintem meg ez tenne jót a forma 1 nek ha ilyen emberek lennének még többen mert az az izgalmas ha versenyt látunk nem? HA jó sok előzés van benne és csatázás.Igy elég unalmas hogy megy vettel és győz és evvel vége is a futamnak .Szerintem az lenne a legjobb ha ugyan az az autó lenne mindenkinek és akkor ki derülne ki a jobb versenyző.
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Teljesen igazad van thug85!Én is azért kezdtem el nézni az F1-et mert Schumi izgalamakat hozott.Most is kezd belendülni szerintem...
0
0
0
0
thug85 avatar
Őszintén mondom, hogy én nagy F1, és nagy Schumacher. rajongó vagyok. Miatta szerettem meg ezt az egészet. Rengeteg örömet okozott nekem, nagyon sok izgalmat vitt az F1-be, olyan magasságokat ért el amit kérdéses, hogy valaki valaha akár csak megközelíti is megtud. Amikor Schumacher annak idején visszavonult, nekem az egy nagy törés volt. Valahogy megváltozott részemről ez az egész, már csak azért néztem a futamokat, mert 15 éve szinte mindig néztem. De olyan üresnek tűnt. Aztán épp egy olyan ember kezdett ismét felcsigázni, aki nagyon ellenszenves volt, és ez Alonso. Olyan vehemenciával, és kitartással, olykor pofátlansággal versenyzett, mint annak idején Sumi, és emiatt megkedveltem. Ismét kezdett részemről izgalmas lenni a verseny, volt ki miatt nézni. Aztán mikor Sumi visszajött, akkor én nagyon örültem neki de bevallom őszintén, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy ez tényleg jó-e. Akkor ez úgy tűnt, hogy azért hozzák vissza, hogy felrázza ismét egy kicsit a népet. Sajnos a körülmények miatt árnyéka volt önmagának, de erről nem ő tehetett. Aztán az utóbbi időkben ismét csinált néhány Sumis megmozdulást, ami miatt én annak idején megszerettem. Van aki ezek miatt szólja meg, pedig ez az igazi Schumacher, aki követte pályafutását az tudja. (értem ezalatt a Barrichelló palánkra szorítását, vagy a Hamilton szivatását)
0
0
0
0
Davezorrr avatar
már csak az lenne nagy durranás ha visszatérne a ferrarihoz 😜
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Jogos!Én is mostmár sokkal jobban követem az eseményeket,hogy Schumi vissza jött az F1-be!
0
0
0
0
thug85 avatar
Akkor most másképpen fejtem ki ezt az egészet!
Schumacher azért jött vissza, mert ő még kell ennek a sportágnak. Vele ellehet adni ezt az egészet ott is, ahol kevésbé népszerű, és ismert ez a sportág. Ő egy élő legenda, akinek a nevét szinte mindenki ismeri még olyan is, akinek köze nincs az autóversenyzéshez. A visszajövetele jót tett a rajongóknak, jót tett az autósportnak, és nem utolsó sorban jót tett a pénztálcáknak. Egyedül azok háborognak, akik nem szimpatizálnak Schumacherrel. De hát hülye lett volna ezt visszautasítani. Neki ez az élete, ő ehhez ért, benne van a vérében. Az anyagi vonzata részéről szerintem már másodlagos.
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Én is erre gondoltam 😀
0
0
0
0
Davezorrr avatar
oké h senki se csinálja ingyé de sztem 7vb cimmel a hátamögött biztos anyagi helyzete van.Sztem csak a versenyszellem nem aludt ki benne.
0
0
0
0
thug85 avatar
Persze, hogy a pénzért, senki sem ingyen csinálja!😀
De most gondoljatok bele. Van rá igény, a nép szereti, jól is keres vele, imád versenyezni, akkor miért ne jöjjön vissza? Nem értem mi ezzel a probléma.
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Igen!Mondjuk sokan azt mondják, hogy csak a pénzért jött vissza az F1-be,de szerintem ez nem igaz...
0
0
0
0
thug85 avatar
Schumacher már az élő legenda kategória! Teljesen mindegy mit produkál, amit már eddig letett az asztalra az vitathatatlanul a legnagyobbak közé emeli az autósportban.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Abszolút egyet értek, legalábbis ami Schumachert illeti.
0
0
0
0
Adam996 avatar
A Forma 1 két legjobb pilótája Alonso & Schumacher 😃 ők ketten kellenének 1 ütő képesebb Ferráriba 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
1999 Kanada "bajnokok fala":

Válogatás:

0
0
0
0
thug85 avatar
Sumi kihozza a Merciből amit kilehet. Abban ennyi van. Az, hogy néha lenullázza a verdát benne van a pakliban, ez akkor sem volt másképpen, mikor még a vb címért harcolt.
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Ahogy Razor mondja, ha kapna egy autót, lehet Vettel mellett menne...
Am kb Kobayashi(nypmul még amúgy? o_O 😆D) kapna egy jó kocsit első 5-8 környékén lenne...szóval...
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Én mindig is Schumi fan voltam😀még akkor is amikor nem volt a form 1be 😆 Szerintem ha kapna egy jo Red Bull-t akkor egész jó eredményeket tudna felmutatni..
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem lesz. Jövő hétvégén lesz Suzuka.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
most hétvégén ugye nem lesz futam? 😀 vagy igen?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem jó az autója és azért ő is öregszik. Ez tény és való. De ettől még nem rossz versenyző. 😀
0
0
0
0
no avatar
Mivel már öregedik így a reflexei is ''kopnak'' és így könnyebben tud balesetet szenvedni. Egyébként nem mindig esik ki. 😀
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek mi a gondja Schuminak? Miért esik mindig ki?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ez a Palik mix nagy. Egyszer én is belinkeltem ide! 😆😆😆
0
0
0
0
thug85 avatar
Superlompos írta:

Igen ez az a versen. Tisztán emlékszem rá (szinte😀😉, akkoriban nagyon jó futamok voltak. Nálunk családi hagyomány a Forma 1 rajongás, így én 18 éve követem figyelemmel az eseményeket, de akkoriban sokkal jobb futamok voltak. Sokszor visszasírom azokat az időket!
0
0
0
0
Ferrari avatar
Azért nem olyan rossz az a mclaren most és Button idén jobban megy sztem mint Hamilton, rendszeresen jobb helyeken végez mint ő...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
El is vennék a liszenszedet! 😂
0
0
0
0
no avatar
Ez evel jár de szerintem akkor is ő a legjobb pilóta és ha lenne a segge alatt egy auto biztos nyerne vele.És én is megpróbálnák mindenhol előzni ahol lehet vagy ahol nem is lehet 😜
0
0
0
0
Adam996 avatar
Én azt remélem hogy jövőre átmegy Adrian Newey a ferrárihoz Cristian Horner meg mehet nyugdíjba 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Sokat előz és mostanában sokat ütközik.
0
0
0
0
no avatar
Legalább egyszer ő is nullázott volna de amúgy ő ilyen és szerintem egy ilyen srác kell a forma 1 be aki sokat előz mert szeretjük legalábbis én igen 😆
0
0
0
0
no avatar
Így is megelőzte volna csak ugyan a nagy tapasztalt Barrichello b*szott elengedni Jensont..
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Még ki is ütötte volna.
0
0
0
0
no avatar
Hát ha Hamilton lett volna ebbe a helyzetbe szerintem megelőzte volna
0
0
0
0
no avatar
Simán megelőzte volna.. 😃
0
0
0
0
no avatar
Az igaz de azért ha még lett volna mondjuk 5 kör akkor szerintem meg előzte volna😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nagy megszorongatásról nem volt szó.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció