de akkor segítsetek má.. feltelepítem a Gears of War-t becrackelem minden.. és azt irja ki h a procimon a driver régi?? .. mit csinajak ?? ... tobb oldalon azt olvastam h patch kell rá .. de ha kell vagy vmi más crack vagy vmi .. dobjatok linket pleajzééé
bumblebee írta:
Sziasztok... elég nagy "fonokok" vagytok ... 😃😃 akkor nkem segítsetek .. nkem a Ghostbusters nem megy a gépemen .. menu bejon ah teszem a NEW GAME kijon az intro és fekete kép ... mi lhet a hiba .. szerintem kevés ramom van 😀 szerintetek?
az adott játéknál min 2GB ram szükséges,amit TE is láthatsz a gépigénynél😉
én nem azt kértem h azt írd meg nkem h irjak e dupla hsz-t vagy ne .. hanem segítséget kértem ... és ha eszembe jutott má mind a két baj akkor megírtam nem?! ha gond ELNEZEST!
ja még egy kérdés ... naon szeretném tolni a Gears of War-t .. de mikor indítanám ki ír vmit h nem a legújabb driver van a procimon ami egy kétmagos 4000+ athlon .. és letoltottem a legújabb driver-t rá + dual core optimizer-t is .. és semmi ugyan az ... rakjak patchot rá vagy javíto csomag ?? segitsetek pontos választ esetlegeses linket h mit csinájak
Sziasztok... elég nagy "fonokok" vagytok ... 😃😃 akkor nkem segítsetek .. nkem a Ghostbusters nem megy a gépemen .. menu bejon ah teszem a NEW GAME kijon az intro és fekete kép ... mi lhet a hiba .. szerintem kevés ramom van 😀 szerintetek?
rakd fel a legfrissebb DX9 et nekem is ez volt a bajom ha nem jó akkor a játékhoz kapott DX et rakd fel ha pedig az sem jó keress másik cracket ezek általában megoldják
Nálam az a problémám ,hogy a crysis-ok nem indulnak el.Csak fekete képernyő ,ha még várok akkor pontosan 10 perc után kilép.Már mindent kipróbáltam a kompatibilitási listából.Valaki segítsen pls.
Sziasztok! Ha valaki tud légyszi segitsen: A freelancerrel játszanék moddal de a mod manager nem aktiválja a modot. Ezt irja: Error: FMLL has determined that 'Discovery Mod v5.85' won't properly activate. This was only the run, so no files werw changed (besindes being decompressed).Look in log for more details.
killerke06 írta:
sziasztok olyan problémám van a Gears of War-al hogy indítanám és azt írja ki hogy 2x kattintsak a startup fájlra az indításhoz... ha itt entert nyomok akkor csak a microsoft studio emblémáig tölt be aztán kidob az asztalra ... a játék tört, patcheltem akkor crackelni kellett ,szedtem le cracket most meg ezt írja ki ... pls help meee😀
valaki tudna segíteni ? előre is köszönöm .
tölts le új games for windows live-ot, mert amit felrak az nem jó, + valami patch kell hozzá, de ezt már megcsináltad, nekem eredeti van de ezeket nekem is fel kellett rakni hogy menjen a game, ha így sem jó akkor nemtudom
skinny írta:
milyen jó h az előzőre is válaszolt valaki...
na de van még egy kérdésem :miért csinálja aztnh beteszem az eredeti dvd-t(medal of honor airborne) és telepítésnél egyszer csak megál azt kész...
valakinek valami ötlet?
nekem is volt ilyen annó, mikor újra fel akartam rakni, de én nem szenvedtem vele, viszont haver mondta hogy le kell szedni a gépról a physx derivert és utána neki továbbment a telepítés, próbáld ki hátha neked is működik
Sziasztok! Tudnátok segíteni mivel a Dirt 2 nem indul el nálam,épp csak megjelenik a logó,majd kiírja: Dirt 2 game.exe hibát észlelt ezért leáll... pedig a gépigény megfelelő.Kipróbáltam a demót is,és ott is ugyanez történt.Mi lehet a probléma?
proci:Core 2 Quad Q8200
vga:Ati sapphire hd 4870 + a legújab catalyst 9.12 verzió
2 x 1 giga 1600 mhz DDR3 ram
na de van még egy kérdésem :miért csinálja aztnh beteszem az eredeti dvd-t(medal of honor airborne) és telepítésnél egyszer csak megál azt kész...
valakinek valami ötlet?
killerke06 írta:
sziasztok olyan problémám van a Gears of War-al hogy indítanám és azt írja ki hogy 2x kattintsak a startup fájlra az indításhoz... ha itt entert nyomok akkor csak a microsoft studio emblémáig tölt be aztán kidob az asztalra ... a játék tört, patcheltem akkor crackelni kellett ,szedtem le cracket most meg ezt írja ki ... pls help meee😀
Tudom.hogy nem ide kellett volna írnom,de máshol egyszerűen nem írtak vissza!Szóval az a problémám hogy amiko NFS:Underground 2-zök akkor nem meghatározott időközönként hibaüzenettel kilép a windows-ba!!!Mindenféle cracket meg patchet probáltam már és 3 féle rlz-t is,de nem jó sehogy!Mit tegyek?
Sziasztok! Van egy apró, de számomra annál idegesítőbb problémám! Új felhasználót csináltam magamnak Windows XP SP3 alatt, és a tálcán az eszköztárak között nincs ott a Windows Media Player! És így nem tudom letenni mini lejátszóba! Aki tudja hogy oldjam meg az segíthetne! Köszi!
az adott játéknál min 2GB ram szükséges,amit TE is láthatsz a gépigénynél😉
win 7 alatt hogy tudom megnyitni nfo-t? hogy kell társítanom vagy mivel? segítsetek mert már nagyon felb@asz😀
jobb egérgomb az nfo-n, társítás, és jegyzettömbhöz társítsd
tölts le új games for windows live-ot, mert amit felrak az nem jó, + valami patch kell hozzá, de ezt már megcsináltad, nekem eredeti van de ezeket nekem is fel kellett rakni hogy menjen a game, ha így sem jó akkor nemtudom
valakinek valami ötlet?
nekem is volt ilyen annó, mikor újra fel akartam rakni, de én nem szenvedtem vele, viszont haver mondta hogy le kell szedni a gépról a physx derivert és utána neki továbbment a telepítés, próbáld ki hátha neked is működik
proci:Core 2 Quad Q8200
vga:Ati sapphire hd 4870 + a legújab catalyst 9.12 verzió
2 x 1 giga 1600 mhz DDR3 ram
valakinek valami ötlet?
csak nem biztos hogy más játéknál is be fog jönni amit most alkottam 😆
de pls olyan írjon már aki ért is hozzá
van hozzá 1.1 és 1.2 patch,magyaritás és crack,de semiylen formába nem indul el,mi a teendő? ötletetket privibe kérek!
és mind1 h milyen lemezre írom???