Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TuningWorld96 avatar
Ha Media Playerbe zenét hallgatok és be akarom zárni,akkor hol tudom bezárni? Mert a telót összekapcsoltam a géppel,arról indítottam el a zenét,és nem tudtam lehúzni a gépről,mert azt írta hogy használatban van,mivel a Media Playert nem is tudtam bezárni. Leírná kérem valaki hogy hol tudom bezárni a Media Playert? Köszönöm! 😀
0
0
0
0
no avatar
windows 8 enterprise verziot talaltam magyarul.az is jo?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Minden sor után üss entert, igen be kell. Van magyar verzió is, nekem is volt fennt.
0
0
0
0
no avatar
mind a harmat kell oda beutnom?

ebbol a windows 8 pro verziobol van magyar is?csakmert en csak angolt talaltam
0
0
0
0
Sanchez avatar
slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
slmgr /skms 147.134.1.42
slmgr.vbs -ato
0
0
0
0
no avatar
es oda mit fog kelleni majd beutni?
0
0
0
0
Sanchez avatar
CMD = Parancssor...Minden windows tartalmazza.
0
0
0
0
no avatar
koszi,mostmar tudom,h.a pro verzio kellene belole,mar csak annyi lenne a kerdesem,h.mukodik az a cmd?azt le kell tolteni?nem surun ertek ehhez,de mar szeretnem az uj windowsot kiprobalni
0
0
0
0
alex13 avatar
htcevo3d írta:
hali.lenne egy kerdesem.melyik verziot erdemes kiprobalni a windows 8-bol?es van mar v alami aktivator,amivel tudnam aktivalni is?

Windows 8 pro, és aktív KMS szerverrel tudod aktiválni cmd-ben^^
0
0
0
0
alex13 avatar
ProMaXuS írta:
Hogy mennek a játékok Win8-on?

Egész jól, kb úgy mint win 7-en.😀
0
0
0
0
no avatar
hali.lenne egy kerdesem.melyik verziot erdemes kiprobalni a windows 8-bol?es van mar v alami aktivator,amivel tudnam aktivalni is?
0
0
0
0
Keksz03 avatar
Furmann96 írta:
sziasztok az igaz, hogy az eredeti Windows 7-et le lehet majd kb 5 ezer forintért frissíteni a windows 8-ra mert szerintem nem de az egyik osztálytársam állítja, hogy igen és kíváncsi vagyok igaz-e.

Február végéig kell regisztrálni és 14.99 euro-ért Windows 8 Pro-ra lehet frissíteni bármelyik Windows 7-et kivéve a Starter-t!
0
0
0
0
Sanchez avatar
Jelenlegi árfolyamon számítva 4,155.55 forintba kerül a Windows 7-ről való frissítés.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Tuti lehet, de nem 5 ezerért, az túl olcsó. Ez működött XP-ről vista-ra, vistáról-hétre, de több volt mint ötezer, és csak bizonyos verziókat lehetett upgradelni. XP-ből csak a profrssionalt, vistából meg csak a businesst lehetett, ha minden igaz.
0
0
0
0
Furmann96 avatar
sziasztok az igaz, hogy az eredeti Windows 7-et le lehet majd kb 5 ezer forintért frissíteni a windows 8-ra mert szerintem nem de az egyik osztálytársam állítja, hogy igen és kíváncsi vagyok igaz-e.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Hogy mennek a játékok Win8-on?
0
0
0
0
Szykla avatar
[LINK]

Ennyibe kerül a Windows 8

Két héttel a végső megjelenés előtt még mindig akadtak titkok a Windows 8 körül.

A Microsoft idei legnagyobb dobása, a Windows 8, két héten belül megérkezik. Ennek ellenére még mindig vannak olyan dolgok az operációs rendszer körül, amiket a redmondiaknak sikerült titokban tartani. Az egyik ilyen a különböző változatok ára - volt.

A Windows licenceket nagy arányban értékesítik különböző hardvercégek közreműködésével, PC-kre és notebookokra előretelepítve. A többit dobozos szoftverként adják el, a hagyományos csatornákon keresztül. Utóbbi formában két verzió érhető majd el, a Windows 8 és a Windows 8 Pro (legyen szó frissítésről vagy teljes verzióról).

A Windows 8 Pro Upgrade csomag ára 69,99 amerikai dollár, míg a Windows 8 Pro Pack, amely egy kártya, kulccsal a rendszerhez, telepítő nélkül, szintén 69,99 dollárba kerül. A Windows 8 OEM változata telepítővel érkezik, a 32 és a 64 bites ára egyaránt 99,99 dollár. Hasonló formában elérhető lesz a Windows 8 Pro is, amelyért 139,99 dollárt kell fizetni.
0
0
0
0
alex13 avatar
Már rájöttem mitől hülyült be nekem, a hotkey driververtől szart be az egész rendszer, mihejts letöröltem egyből normális volt minden^^
0
0
0
0
Master Killer avatar
A Pro és az Enterprise között mi a különbség?
0
0
0
0
alex13 avatar
Azt mitől csinálja nekem, hogy lefagy az asztal, és semmit se lehet ott csinálni, de ha windows gombot nyomok ott müködnek az alkalmazások, és ha nyitok egy feladat kezelőt nem is terheli szinte meg nem dolgozik a gép, hanem lefagy mintha a kezelő felület összeomlana, de csak az asztal-nál csinálja ezt, azóta csinálja mióta felraktam a win7 64bit drivereket, lehet az a gond? Pedig problémamentesen feltette.(win 8 pro aktivált) Valaki help pls.

tibi211 írta:
érdemes feltenni?? vagy xar az egész

Szerintem érdemes, legalábbis ha nem baszakodik mint nekem :///.
Jóval gyorsabb mint az előző verziója, és a kezelhetősége is jó, egyszerű, új szerintem megérné kipróbálnod. Beépített képfájl felismerő is van, vagyis nem kell daemon tools-ot felraknod, hogy megnyits egy iso-t, és a törlés is csak delete és már a lomtárban van. Nem kell 1000 x leokkolni, hogy kitöröljön valamit mint a 7-nél. A rar file-oknál is úgy van mint a képfájloknál, ott se kell semilyen kibontó program. Összetéve sok új dolgot tettek bele amit az előző verziójába is tehettek volna.😜 Kipróbálni érdemes, de még ahogy a többiek is mondták, nem akarom őket ismételni de így van, hogy driverek terén igen szegényes még.😀
0
0
0
0
FoLey avatar
Ugyanannyit foglal el mint a win 7 a játékkal nincs probléma a ram erőforrásigénye 400 körül alapból vagyis 32 bit-nél
0
0
0
0
mlan0 avatar
Ez igaz hogy jóbban kezeli a memóriát mint a win 7? és hány GB szabad hely kell neki? és le játsza a mai játékokat?
0
0
0
0
19ati93 avatar
W7 64 Biten tökéletes a 12.8 😀
0
0
0
0
tibi211 avatar
érdemes feltenni?? vagy xar az egész
0
0
0
0
alex13 avatar
win7-en nekem is jó^^ bár ott is elszarakodtam egy ideig mire felment rendesen😃

Hát ez a 12.8-as drivert hagyom a fenébe, sehogy se akar jó lenne sőt meghalaszotta az egész rendszert(megjegyzem win7-en próbléma mentesen müködik), méghozzá úgy, hogy az asztalon lefagyott minden, semmit se tudtam csinálni, de ha nyomok egy windows gomb-ot és ott nyitottam meg a cuccokat azok müködtek, elég bugos a rendszer még vagy én nem is tudom.:///
0
0
0
0
alex13 avatar
Valamiért hülyén megy fel az ati driver a 12.8. És amikor megnyitom csak az energiaellátás és a teljesítmény van ott :/
Valami megoldás?
0
0
0
0
alex13 avatar
és ezt hova írjam be?

szerk: már sikerült aktíválnom csak meg kellett találnom a CMD-t ^^😃
0
0
0
0
Sanchez avatar
Ezt a szervert próbáld meg: 147.134.1.42
0
0
0
0
alex13 avatar
Feltettem a Pro verzióját és van arra aktív kms szerver? Vagy valami más amivel aktiválni tudnám? És ha van akkor hogyan?
0
0
0
0
niteforce avatar
Na feltettem, nem is olyan rossz, de most jó kedvemben kapott el 😀
Rakott magától drivert amúgy.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Akkor teszi fel magától a drivereket az OS, ha korábban jelent meg, mint maga a telepytendő operációs rendszer. Na persze támogatnia is kell azt, mert pl. a win7 nem fgoja feltelepíteni egy Geforce 3-ra drivert csak azért, mert előtte jelent meg.
0
0
0
0
niteforce avatar
És egyébként ez is felteszi magától a drivereket, vagy kell keresni?
Mert a laptopomban egy Intel GMA965-ös GPU van, nem biztos hogy ezt támogatja...
0
0
0
0
niteforce avatar
Remélem hogy meg tudom szokni, mert vevő vagyok újdonságokra, szeretnék ezzel is megbékélni. Kíváncsi vagyok hogy az akksiidő hogy alakul ezzel.
0
0
0
0
MonsterKillerB avatar
Nekem még nem sikerült ráaplikálnom macbook-ra... nem szereti... csak asztalin volt fönn, de arról is hamar lekerült.
0
0
0
0
niteforce avatar
Neked jó akkor 😀
Én most nagyon fontolgatom hogy a laptopomra felrakom, megpróbálok hozzászokni.
0
0
0
0
MonsterKillerB avatar
Állítólag kirúgtak egy embert a grafikai felületet tervezők közül, mert a tervezést egy full-extrás iMac-en vezette... Nem tudom hogy igaz-e...

Az viszont szerintem nem igaz, hogy sokkal stabilabb mint bármelyik windows eddig...

Én ezért szeretem jobban az OS-X -et (személyes vélemény) mert stabil, egyszerű és gyors.
0
0
0
0
niteforce avatar
Az, hogy most a win8-al egy füst alatt megoldották a rendszert asztalira is, és mobilra is, az nem teljesen igaz.
Mert a mobil verzió az ugye ARM-os, ami teljesen más. Csak a felszín ugyanaz, tehát ugyanannyi a munka benne.
Kell változás, de nem ekkora, és nem pont ez.
Ez egy akkora változás volt most, hogy ezt rengetegen nem tudták megemészteni (köztük én sem...).
Az emberek hozzászoktak a windowshoz már 20 éve ugyanaz a lényeg. És akkor most felfordították az egészet. Nem könnyű az átállás. Én nem tudtam hogy mit hogy kell csinálni ebben a rendszerben. És ez engem nagyon idegesített. Míg aki Win XP-ről áll át mondjuk 7-re, az minden további nélkül eligazodik, maximum a vezérlőpult mélyében nem fog annyira könnyedén lépkedni, nem azt szokta meg.

A Microsoftnak kicsit komolyabban kéne venni a felhasználói visszajelzéseket, elvégre ők határozzák meg, hogy mi a jó és mi a rossz. A Vistánál leszűrhető volt hogy nem tetszik, a win7 mindenkinek tetszik, tehát alapjaiban a win7-re hasonlító, de azért mégis új OS-t kellett volna kiadni.
Addig is próbálom még emésztgetni ezt a felületet, de eddig 3 alkalommal is addig idegesített, amíg már rombolni tudtam volna 😃
0
0
0
0
MonsterKillerB avatar
Egy-két kérdés:
- Hová lett a Start gomb?
- Mire jó az, hogy egy okos telefonokra, és táblagépekre tervezett "start" menü van?
- Miért jó az, hogy olyan szépen megoldották, hogy (egyenlőre, mert úgyis feltörik majd) csak az IE-t lehet teljes jogú böngészőként használni?
0
0
0
0
FoLey avatar
Vista 10.2-es ATI drivert bírtam mükődésre bírni Windows 8 Core alatt elsőnek nem észelte amiket telepített volna,de Win7+rendszergazda kompabilítás módban már igen amúgy Windows 8 Core alatt nemlehet aktiválni csak Pro-nál?
https://kepfeltoltes.hu/120918/ati_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Sanchez avatar
NVIDIA Windows 8-as driver a napokba jött ki szóval videókártyával már nincs gond. Októberig lehetnek kompatibilitási gondok, mert csak akkor lesz majd kapható a Windows 8. (Addigra úgyis kijavítják)
0
0
0
0
Forje avatar
Miben jobb, esetleg rosszabb mint a windows 7? Nincsenek kompatibilitási problémák?
0
0
0
0
Sanchez avatar
A Pro verzió tartalmazza a Média Centert amelyet az Enterprise verzióhoz csak megvenni lehet külön.
0
0
0
0
Forje avatar
Segítséget kérnék, érdemes letölteni? Mert látatlanba nem merném leszedni. És ha igen melyiket? Enterprise vagy professional?
0
0
0
0
molfer98 avatar
És valahol megtudnám nézni hogy melyik patríción van? mert az egyiken van a win 7 a másikon meg win 8 csak nem tudom melyik hol van.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Hogy tudnám letörölni a gépről? Még várnék vele egy kicsit de nem tudom letörölni.
0
0
0
0
no avatar
Az aktiválást én is egy épp aktív kms szerver elcsípésével tudtam megcsinálni.

Én az enterprise edition használom...eddig rendben van. A Merto UI-val nincs gondol, már megszoktam. Az elején voltak azért bosszús pillanatok, de már számomra átlátható a rendszer.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Hogy hogy hol van? A sarki büfében elrejtve. 😆

Sanchez írta:
AKTÍV KMS SZERVER: theliel.dnsd.info:62000
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Hülye kérdés lesz. Hol van az a KMS szerver?
0
0
0
0
Sanchez avatar
niteforce írta:
Hat nekem ugy volt amikor feltettem win7 melle hogy nem volt boot menu,hanem egybol a win8 toltott be. Es mar a win8 ban tudtam kivalasztani a win7 et. Es meg kellett varni amig leall a win8 es ujraindul a gep. Ez a preview- nel meg nem igy volt ott volt normalis boot menu.

Azért volt nálad olyan mert Windows 8 volt az alapértelmezett rendszer.

hector maio írta:
És sosem lesz Windows 8 Ultimate? és azok közül amik kint vannak melyiket érdemes feltenni? mert ki próbálnám azért hogy még is milyen😃

Enterprise leszedhető 90 napos próbaverzióba Microsoft oldaláról, de rakhatsz fel Pro-t is. Most épp van egy aktív KMS szerver amivel tudod aktiválni is.
0
0
0
0
Adam996 avatar
És sosem lesz Windows 8 Ultimate? és azok közül amik kint vannak melyiket érdemes feltenni? mert ki próbálnám azért hogy még is milyen😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció