Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
akos328 avatar
Azért degenerált hülyének ne nézzetek lécci 😃 köszönöm h próbáltok segíteni, de...
Bocs nem akartam bunkó lenni, de erre még félálomból is rájöttem volna
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ha ráteszed a gépre, ki lehet választani, hogy pl. telefon töltése, adatátvitel, PC companion telepítése. a telefon töltése opciót válaszd.
0
0
0
0
akos328 avatar
Olyan toltő, h egyik fele mini usb, a másik meg rendes. van az adapter amibe bedugom az usb részét és így már töltő, ha kihúzom akkor adatkábel, de gépről is tölti, csak miután feltöltötte nagyon gyorsan merül.
Legfrisebb 2.1-es android
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
gépről töltöd? azaz usb vel? tudtommal az x8 még a régimódi fílingű telő csak töltőről megy. Azért van neki külön másféle töltője.
0
0
0
0
akos328 avatar
lenne 1 kérdésem. az miért van, ha gépről töltöm a telót, és feltölt elkezdi leszívni, vagy nem tudom. 40%-on volt az aksi, felraktam h reggelre fullos legyen. Ez volt kb 7-8 órakor. 9-re már csak 3%-volt. de nem először fordul elő. Volt h éjszaka feltettem h reggelre feltöltse, akkor 70% lehetett az aksi, reggelre már csak 5% volt.
Azt tudom h az androidos telők gyorsan merülnek, de nem 3 óra alatt.

Falba nehezen tudom csak tölteni, ezért szoktam gépen, iylen megoldást nem kérek h töltsem konektorból, mert az számomra nehéz.

Amúgy SE xperia x8 telefonról van szó.
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor nincs probléma 😀
köszi
0
0
0
0
niteforce avatar
a gyári memóriakártya amit a samsung galaxy ace-hez adnak az class hanyas?
mert kipróbáltam rajta egy filmet, amit a kies konvertált a telóra, és szépen megy
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
bőven jó a class 4 is arra amire kell. A class 4 nem azt jelenti hogy 4mb nál egy bittel se gyorsabb hanem az a minimum. Nekem a class 4 es kártyám olvasott vagy 8mb al és írt vagy 4 el. Az egyszerűbb avikat (700mb körüli filmek) bőven vinni fogja ha a teló bírja. Ha meg átkonvertálod mp4 be akkor tök mindegy röhögve vinni fogja.

számomra a Class 4 nem volt elég, 800*480as filmek akadoztak, a GPS baromi lassan működött, vettem Class 10est s megy mint az álom 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Kmisi99 írta:
bőven jó a class 4 is arra amire kell. A class 4 nem azt jelenti hogy 4mb nál egy bittel se gyorsabb hanem az a minimum. Nekem a class 4 es kártyám olvasott vagy 8mb al és írt vagy 4 el. Az egyszerűbb avikat (700mb körüli filmek) bőven vinni fogja ha a teló bírja. Ha meg átkonvertálod mp4 be akkor tök mindegy röhögve vinni fogja.

á, most megnyugodtam, köszi 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
Feki1991 írta:
niteforce írta:
én most rendeltem egy class 4-es kingston kártyát a samsung galaxy ace telefonba. ezek szerint nem tudok majd filmet nézni vele?

hát, a 4MB/-os olvasási sebesség édeskevés film nézéshez... de ha kis felbontásra konvertálod akkor talán nézhető lessz... Én a helyedben törölném a rendelést

állítólag majdnem 9 megával olvas
ilyet rendeltem:
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=907
320x480 a kijelző arra elég?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
niteforce írta:
én most rendeltem egy class 4-es kingston kártyát a samsung galaxy ace telefonba. ezek szerint nem tudok majd filmet nézni vele?

hát, a 4MB/-os olvasási sebesség édeskevés film nézéshez... de ha kis felbontásra konvertálod akkor talán nézhető lessz... Én a helyedben törölném a rendelést
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
gacso avatar
Viharvadasz írta:
gacso írta:
Viharvadasz írta:
Sziasztok! Erre a rendszerre van olyan szoftver(lehetőleg ingyenes, de ha fizetős az is oké) ami automatikusan megadott időpontba pl némára teszi a telefont, egy másik megadott időpontba pedig felhangosítja a telefont?

Szia! Azt hiszemm a VolumeAce fizetős progija tud ilyet😀

Szia! Köszi, ez szerintem tökéletes lesz😃

szivesen😀
0
0
0
0
no avatar
gacso írta:
Viharvadasz írta:
Sziasztok! Erre a rendszerre van olyan szoftver(lehetőleg ingyenes, de ha fizetős az is oké) ami automatikusan megadott időpontba pl némára teszi a telefont, egy másik megadott időpontba pedig felhangosítja a telefont?

Szia! Köszi, ez szerintem tökéletes lesz😃
0
0
0
0
gacso avatar
Viharvadasz írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nem nagyon mivel ilyenre kb senkinek nincs szüksége.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Devis avatar
sd kártyáknál minél nagyobb a cl annál jobb. ramoknál fordítva van
0
0
0
0
Devis avatar
ha belső memóval jó akkor cask az sd kártya a hibás. a cl4 elég lassú, vegyél egy min. cl6-at, de legeslegjobb az a cl10-es. (az a leggyorsabb)
0
0
0
0
niteforce avatar
Reptile110 írta:
jah😃..de ..lehet állítani a sebességet? vagy hogy érted hogy teljes sebességel? 😀

hat a 3,5 megabittel toltesz akkor de lehet hogy elcsesztem a szamolast 😆 egyszer kiprobalom
0
0
0
0
Reptile110 avatar
jah😃..de ..lehet állítani a sebességet? vagy hogy érted hogy teljes sebességel? 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Reptile110 írta:
fél óra??😃 az kizárt...nekem régebben egy olcsóbb csomag volt...(az 1-el olcsóbb) és legalább 4-5 órát tudtam játszani 😃 ..na mind1 😀 azért kösz a segítséget 😃 (A Cod Black Ops-al játszottam ^^)

jó én úgy számoltam hogy ha teljes sebességgel szakítasz.
De nem tudom 😃
0
0
0
0
Reptile110 avatar
fél óra??😃 az kizárt...nekem régebben egy olcsóbb csomag volt...(az 1-el olcsóbb) és legalább 4-5 órát tudtam játszani 😃 ..na mind1 😀 azért kösz a segítséget 😃 (A Cod Black Ops-al játszottam ^^)
0
0
0
0
niteforce avatar
Reptile110 írta:
oks 😆 nah de amúgy..niteforce te mennyi ideig tudsz egy hónapban multizni egy játékkal?😃 hány órát? 😀 ezzel a netsebbeséggel 😃 kb?

az van hogy nem szoktam a hálózatival multizni, azzal a telefonon netezek, esetleg letöltök vele pár zenét vagy képet, azt nem használom a géphez.
de ha kiszámolom akkor max úgy fél órát lehet az 500 megával játszani.
0
0
0
0
Reptile110 avatar
oks 😆 nah de amúgy..niteforce te mennyi ideig tudsz egy hónapban multizni egy játékkal?😃 hány órát? 😀 ezzel a netsebbeséggel 😃 kb?
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem is ilyen van, ugyanilyen telóval 😂😂😂
amúgy nekem 3400-al tölt 😃
0
0
0
0
Reptile110 avatar
hát..ööm😃 nem nagyon..értek ilyen dolgokhoz 😆 de ilyen internet csomagom van: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/go_net_l 😃
0
0
0
0
Reptile110 avatar
hello!😃 nem tudom ez mennyire kapcsolódik ehez a témához...nah de mind1 lécci válaszoljatok rá😃 ..szóval van egy androidos telefonom (Samsung Galaxy Ace) és a lényeg az hogy vaan egy..500 kbps sebességű netem 😃..és az a lényeg hogy valaki el tudná mondani hogy ez kb hány órára lenne elég ha multiplayer-el játszanék egy játékkal..pl: COD-al , Ps3-on??😃 😀
0
0
0
0
cey85 avatar
ha garis akkor ne flashelj de ha nem akkor próbálj rá egy másik ROM-ot ami stabilabb és jobb. szerintem

Furmann96 ha másik romot tettél rá akkor próbáld meg újra rakni vagy nézz egy másikat.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Hali! Olyan gondom lenne telómmal (LG Optimus One), hogy először nem ismerte fel a PC. Azután már a teló nem ismerte fel az SD kártyát, és megtetőzve mindezt az elem töltöttsége 68-ról hirtelen 100%-ra ugrott fel. Sztetek szoftver gond, és flasheljek rá új ROM-ot, vagy pedig irány a szervíz?
0
0
0
0
gytomi avatar
EVO 3D vagy Galaxy I9013 R
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Hali!

Galaxy minim van és egy olyan kérdésem lenne,h lehet-e a zenéknél saját listát csinálni?
Tehát amibe berakod néhány legtöbbet hallgatott számodat és ebből egy listát összeállítani?
Mert a sok szám közül elég nehézkes kiválasztani melyik jöjjön,aztán újra kiválasztod...
0
0
0
0
meszes17 avatar
en nekem lg kp 500 van de neha sot mar gyakran csinalja azt h halgatom a zenet eltelik egy kis ido aztan kiirja hogy idotulepesi hiba...es megy tovabb a zenere...mitol lehet az??sot neha leis fagy
0
0
0
0
Kalamona avatar
én 2.2.?-ról nem tudtam felrakni akkor vittem szervizbe ott megcsinálták. És azóta elégedett vagyok vele. Nagyon jóó lett a mobilom de látok néhány hibát. Ezért szeretném frissíteni hátha jobb lesz de nem akarok megint szervizbe menni. De a saját tákoláshoz nem értek. Ugyan kedvesek és normálisak voltak de akkor se akarom oda vinni.
0
0
0
0
niteforce avatar
KIES erre nagyon szar.
úgy tudom, hogy csak 2.3.4 van hivatalos galaxy gio-ra (ahogy ace-re is)
csak moddolt van 2.3.5 (6,7)
Először én is megpróbáltam kiessel, aztán nem ment, ment szervizbe. felraktak egyet, lassú nem kell, tettem én 😆
kies sztem csak royoról enged frissíteni, nekem egyik gingerbreaddel sem ment.
amúgy van egy android 2.3.4 samfirmware-n, eredeti kezelőfelülettel, de gyorsabb sztem. azt ajánlom. XXKPH a neve. (ez ACE-re van, tothricsi hátha téged érdekel 😉)
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Kalamona írta:
sziasztok lehet hogy most egy láma kérdést teszek fel. De nem tudom hogy hol keresem a választ. Ezért itt teszem. Nos a gondom a következő volna. Van egy galaxy GIO-m alapból 2.2 androiddal vettem de azóta felvittem 2.3.3-ra az utolsó frissítést a szervizben csináltattam. Nah úgy tudom hogy azóta elérhető a 2.3.5 is a telefonomra. Legalábbis galaxy mini és ace mobilt láttam már így. Fent van a számítógépemen a Samsung kies programja. De ez azt írja ki hogy a készülék nem engedélyezi kies rendszeren való frissítést. Miért nem engedi???? Hogy tudom megváltoztatni. Regisztráltam a Samsung fiókba is de úgy se jött össze. Válaszokat előre is köszönöm.

Nekem is ezt írja, én sem értem, hogy miért. (Ace-m van) Most am 2.3.3-as van fent nekem, szal frissíteni am se akarnák, de akkor is idegesítő.😃
0
0
0
0
Kalamona avatar
sziasztok lehet hogy most egy láma kérdést teszek fel. De nem tudom hogy hol keresem a választ. Ezért itt teszem. Nos a gondom a következő volna. Van egy galaxy GIO-m alapból 2.2 androiddal vettem de azóta felvittem 2.3.3-ra az utolsó frissítést a szervizben csináltattam. Nah úgy tudom hogy azóta elérhető a 2.3.5 is a telefonomra. Legalábbis galaxy mini és ace mobilt láttam már így. Fent van a számítógépemen a Samsung kies programja. De ez azt írja ki hogy a készülék nem engedélyezi kies rendszeren való frissítést. Miért nem engedi???? Hogy tudom megváltoztatni. Regisztráltam a Samsung fiókba is de úgy se jött össze. Válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Sziasztok az miért van az X10-nél, hogy elindul bejön a sony logo majd lefagy a telefon, tud rá valaki vmi megoldást nagyon fontos lenne előre is köszönöm 😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát ha kiadják rá már pedig kifogják miért is ne?
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok!!

Egy Motorola RAZR XT910-en tudnák futtatni Android 4.0-át?
0
0
0
0
cseszka avatar
SE X8-ra van valami jó?
0
0
0
0
molfer98 avatar
mert láttam olyan videókat hogy megy dual touchban a játék egy rom seítségével
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Olyan nincs, maximum fake dual touch
0
0
0
0
molfer98 avatar
Hello melyik a legjobb főzött rom x8-ra amiben már van dual touch 😃
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Hali!
Galaxy minim van android 2.3.4
Ezt lehet-e vhogy frissíteni?
Jól láttam kijött az android 4.0 😲
0
0
0
0
gacso avatar
hello! valaki x10 mini pro-ra xrecoveryt segítene feltennni mert nekem nem megy:/ válaszokat előre is kösz😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció