Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bocs nem akartam bunkó lenni, de erre még félálomból is rájöttem volna
Legfrisebb 2.1-es android
Azt tudom h az androidos telők gyorsan merülnek, de nem 3 óra alatt.
Falba nehezen tudom csak tölteni, ezért szoktam gépen, iylen megoldást nem kérek h töltsem konektorból, mert az számomra nehéz.
Amúgy SE xperia x8 telefonról van szó.
köszi
mert kipróbáltam rajta egy filmet, amit a kies konvertált a telóra, és szépen megy
bőven jó a class 4 is arra amire kell. A class 4 nem azt jelenti hogy 4mb nál egy bittel se gyorsabb hanem az a minimum. Nekem a class 4 es kártyám olvasott vagy 8mb al és írt vagy 4 el. Az egyszerűbb avikat (700mb körüli filmek) bőven vinni fogja ha a teló bírja. Ha meg átkonvertálod mp4 be akkor tök mindegy röhögve vinni fogja.
számomra a Class 4 nem volt elég, 800*480as filmek akadoztak, a GPS baromi lassan működött, vettem Class 10est s megy mint az álom 😀
bőven jó a class 4 is arra amire kell. A class 4 nem azt jelenti hogy 4mb nál egy bittel se gyorsabb hanem az a minimum. Nekem a class 4 es kártyám olvasott vagy 8mb al és írt vagy 4 el. Az egyszerűbb avikat (700mb körüli filmek) bőven vinni fogja ha a teló bírja. Ha meg átkonvertálod mp4 be akkor tök mindegy röhögve vinni fogja.
á, most megnyugodtam, köszi 😀
én most rendeltem egy class 4-es kingston kártyát a samsung galaxy ace telefonba. ezek szerint nem tudok majd filmet nézni vele?
hát, a 4MB/-os olvasási sebesség édeskevés film nézéshez... de ha kis felbontásra konvertálod akkor talán nézhető lessz... Én a helyedben törölném a rendelést
állítólag majdnem 9 megával olvas
ilyet rendeltem:
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=907
320x480 a kijelző arra elég?
én most rendeltem egy class 4-es kingston kártyát a samsung galaxy ace telefonba. ezek szerint nem tudok majd filmet nézni vele?
hát, a 4MB/-os olvasási sebesség édeskevés film nézéshez... de ha kis felbontásra konvertálod akkor talán nézhető lessz... Én a helyedben törölném a rendelést
Sziasztok! Erre a rendszerre van olyan szoftver(lehetőleg ingyenes, de ha fizetős az is oké) ami automatikusan megadott időpontba pl némára teszi a telefont, egy másik megadott időpontba pedig felhangosítja a telefont?
Szia! Azt hiszemm a VolumeAce fizetős progija tud ilyet😀
Szia! Köszi, ez szerintem tökéletes lesz😃
szivesen😀
Sziasztok! Erre a rendszerre van olyan szoftver(lehetőleg ingyenes, de ha fizetős az is oké) ami automatikusan megadott időpontba pl némára teszi a telefont, egy másik megadott időpontba pedig felhangosítja a telefont?
Szia! Köszi, ez szerintem tökéletes lesz😃
jah😃..de ..lehet állítani a sebességet? vagy hogy érted hogy teljes sebességel? 😀
hat a 3,5 megabittel toltesz akkor de lehet hogy elcsesztem a szamolast 😆 egyszer kiprobalom
fél óra??😃 az kizárt...nekem régebben egy olcsóbb csomag volt...(az 1-el olcsóbb) és legalább 4-5 órát tudtam játszani 😃 ..na mind1 😀 azért kösz a segítséget 😃 (A Cod Black Ops-al játszottam ^^)
jó én úgy számoltam hogy ha teljes sebességgel szakítasz.
De nem tudom 😃
oks 😆 nah de amúgy..niteforce te mennyi ideig tudsz egy hónapban multizni egy játékkal?😃 hány órát? 😀 ezzel a netsebbeséggel 😃 kb?
az van hogy nem szoktam a hálózatival multizni, azzal a telefonon netezek, esetleg letöltök vele pár zenét vagy képet, azt nem használom a géphez.
de ha kiszámolom akkor max úgy fél órát lehet az 500 megával játszani.
amúgy nekem 3400-al tölt 😃
Furmann96 ha másik romot tettél rá akkor próbáld meg újra rakni vagy nézz egy másikat.
Galaxy minim van és egy olyan kérdésem lenne,h lehet-e a zenéknél saját listát csinálni?
Tehát amibe berakod néhány legtöbbet hallgatott számodat és ebből egy listát összeállítani?
Mert a sok szám közül elég nehézkes kiválasztani melyik jöjjön,aztán újra kiválasztod...
úgy tudom, hogy csak 2.3.4 van hivatalos galaxy gio-ra (ahogy ace-re is)
csak moddolt van 2.3.5 (6,7)
Először én is megpróbáltam kiessel, aztán nem ment, ment szervizbe. felraktak egyet, lassú nem kell, tettem én 😆
kies sztem csak royoról enged frissíteni, nekem egyik gingerbreaddel sem ment.
amúgy van egy android 2.3.4 samfirmware-n, eredeti kezelőfelülettel, de gyorsabb sztem. azt ajánlom. XXKPH a neve. (ez ACE-re van, tothricsi hátha téged érdekel 😉)
sziasztok lehet hogy most egy láma kérdést teszek fel. De nem tudom hogy hol keresem a választ. Ezért itt teszem. Nos a gondom a következő volna. Van egy galaxy GIO-m alapból 2.2 androiddal vettem de azóta felvittem 2.3.3-ra az utolsó frissítést a szervizben csináltattam. Nah úgy tudom hogy azóta elérhető a 2.3.5 is a telefonomra. Legalábbis galaxy mini és ace mobilt láttam már így. Fent van a számítógépemen a Samsung kies programja. De ez azt írja ki hogy a készülék nem engedélyezi kies rendszeren való frissítést. Miért nem engedi???? Hogy tudom megváltoztatni. Regisztráltam a Samsung fiókba is de úgy se jött össze. Válaszokat előre is köszönöm.
Nekem is ezt írja, én sem értem, hogy miért. (Ace-m van) Most am 2.3.3-as van fent nekem, szal frissíteni am se akarnák, de akkor is idegesítő.😃
Egy Motorola RAZR XT910-en tudnák futtatni Android 4.0-át?
Galaxy minim van android 2.3.4
Ezt lehet-e vhogy frissíteni?
Jól láttam kijött az android 4.0 😲