Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
The Emptiness avatar
Heló

Azt szeretném kérdezni (tudom hogy nem ide kellene írni de ez a topic a leg aktívabb...) hogy olyasmit lehetne-e hogy bizonyos programokat letiltatni hogy csakis én tudjak pl egy játékot feltelepíteni de ez csak 1-2 programra vonatkozzon.

És még hogy csakis én tudjak letölteni és ez nagyon fontos szinte csak ez elég lenne!!!!! TÖRÖLNI programokat.

Köszönöm előre is!!!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem csak a driver a baj. Maga a windows mikor települ előtte csekkolja a hardvereket szóval gyakorlatilag minden windows egyedi valamilyen szinten a hardverek miatt. Szóval ajánlatos ott telepíteni a windowst ahol az használva lesz.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
köszi én meg már azt hittem hogy megsértettem a HDD külsejét-belsejét am neki is 6300 a procija..de az alaplap teljesen más 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ohh😞 igen ez a baj. SOSEM érted SOHA nem szabad windows telepíteni más gépen mint amire lesz a windows! ha ezt akarod akkor az bajosabb dolog. Ilyenkor ajánlatos elvinni a gépet és úgy telepíteni de akkor már inkább jött volna át a a haverod. Elvileg meg lehet oldani így is de elég kacifántos azért. Egy windows újrahúzás sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Csak akkor lehet legfeljebb máshol felrakni egy gép windowsát ha abban ugyanolyan az alaplap meg talán processzor is de az nem feltétlen de az alaplap az biztos. win reinstall után jónak kell lennie.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
elvittem haveromhoz és ott ráraktuk a bf3 at meg űjratelepítettük a windowst
az nem lehet a baj hogy AMD,ASRock drivereket is telepített?? mert neki azok vannak....meg lefutattam 1 diagnosztikát és valamelyik sorba azt írta bad drivers...... holnap megpróbálok 1 win reinstallt 😞
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mi okból vetted ki a vinyót? Rendesen visszadugtál mindent?
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
sziasztok!!
tudnátok segíteni ?? az FX6300 gépem indításkor kékhalálozik...bejön a zászló és halál....PLs help mióta kivettem a winyót azóta csinálja..m
0
0
0
0
Haraposs avatar
A mai nap, mikor is próbáltam feltelepíteni játékot(mortal kombat), néhány százalék után kiírja hogy "Hiba a memórialapon belüli művelet végrehajtásakor.", több verziót is próbáltam, sőt fájlok másolásakor is ezt csinálja ha sokat foglal, nem tudom mi lehet a probléma, vinyó baj lehet vagy ilyesmi, mit tudok tenni?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Semmi nem látszik vagy egér vagy valami azért van? Szóval tényleg nincs semmi a képernyőn?
0
0
0
0
borebaba avatar
TaylorXIII:ugyanúgy nincs kép!Kérlek segítsetek!😢
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Az inverter beteg, ebay-en fillérekért kapni.
0
0
0
0
khaled98 avatar
Sziasztok!
Van egy dell d520-as laptop, aminek a kijelzője kicsit rossz. Pontosabban az a baja hogy bal alsó sarokban nagyon meleg, és a pixelek feketék is lesznek ha nem hűtöm a kezemmel vagy bármivel... Ez csakis kijelző probléma lehet? Ja és néha a háttérvilágítás nagyon gyenge 😞 más monitoron tökéletes!
Köszönöm előre is 😀😉
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
borebaba: Próbáld meg rendszergazdaként indítani/futtatni.
0
0
0
0
borebaba avatar
Sziasztok!Kezdő vagyok,szeretném segítségeteket kérni!Van egy elég jó gépem,felraktam rá a Crysis 2.Amikor elindítom fekete a képernyő,pedig hallom h a game működik.Lehetséges ez h a szar monitorom miatt van? Segítségeteket előre is köszönöm!😢
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
tápegység hőmérskéletére nincs de videokártyára ott az MSI Afterburner.
0
0
0
0
Athis18 avatar
VAn vmi olyan program, amivel pl játék közben tudom figyelni a tápegység, illetve a videokártya teljesitményét, gömérsékletét?
0
0
0
0
borebaba avatar
Sziasztok!Kezdő vagyok,szeretném segítségeteket kérni!Van egy elég jó gépem,felraktam rá a Crysis 2.Amikor elindítom fekete a képernyő,pedig hallom h a game működik.Lehetséges ez h a szar monitorom miatt van? Segítségeteket előre is köszönöm!
0
0
0
0
molfer98 avatar
Azt hiszem egyszerűbb lesz elküldeni egy ismerős emberkéhez aki ezzel foglalkozik 😆
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen láttam azt videót amit találtál. Elég érdekes. De volt ott más is a leírásban. Mi van ha a RAM a baj? Azt mondta a csávó, hogy 90valahány százalékban ez szokott a gond lenni. A BIOS flashelést meg úgy kell ahogy mondja. Én azt nem értettem, hogy a .fd kiterjesztésű fájlnak a nevét honnan szopta, hogy mire kell átírni mert azt sehol sem említette. Egyébként annyi a BIOS flash, hogy FAT32 fájlrendszerűvé formázod a pendriveod és rádobod a bios mappában lévő fájlokat elvileg és utána a biosban át kell lőni az elsődleges boot eszköt de ugye mivel neked nincs kép így ez nem lehetséges szóval úgy kel ahogy a csávó csinálta rádobni a pendrivera a bios mappában lévő 3 fájlt és a .fd kiterjesztésűt átírni arra ami a videóban van ahogy ő csinálta és utána már csak amit csinál a videóban. De, hogy a .FD fájlt nevét, honnan szedte, hogy azt mire kell átírni arról fogalmam sincs.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
welding2 fraps az jó csak ne indítsd el a felvevést....talán azért lassítja be. 😊
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok! Valaki ért laptop Bios flasheléshez? Spoiler!
Van egy Acer Aspire 5520g latopom és amikor bekapcsolom akkor nem ad képet. Interneten keresgéltem és lehet hogy csak a Biost kell flashelni.
0
0
0
0
welding2 avatar
Egy kérdésem lene hogy hogyan lehet meg nézni az fps-t a fraps nem jó mert anyira le huza a gépet hogy szinte elsem indul a játék. a választ elöre is köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Az a régi terv gép volt azért van ott a 700 wattos táp mert akkor több mindent raktam új proci új vga de aztán nem az lett.Akkor +25-30 fps-t dobna?Most F1 2012 ben átlagban van 36 fps és akkor 61 fps lenne?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Minek 700 wattos táp? Mire készülsz te? Inkábbl egyen olcsóbb táp vagy ha a mostani Chieftec az CTG 500 akkor maradhat is bár ha nem az még akkor is és a videokártáyból sem vennél ilyen hű de erőset hanem abból is gyengébbet de jóval kevesebbet fogyasztót. pl HD 7770 használtan és akkor így már minden bizonnyal kijönne egy i3-3220ra a pénz és a videokártya is elég nagy ugrás lenne azért.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Azért a G630 nem rossz proci és lenne különbség.Átlagban kb 25-30 fps-t sztem dobna de ha erősebb proci lenne akkor többet is.
0
0
0
0
no avatar
és ha lecserélném a gt630-at a gtx480-ra akkor mekkora különbség lenne?
0
0
0
0
kung avatar
Nem, az Intel Pentium G630 (3M Cache, 2.70 GHz) procinak nagyfalat a GTX480-n.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok egy Intel Pentium G630 kihajt egy GTX480-at?
0
0
0
0
19ati93 avatar
nem most kezdtem az ilyen dolgokat,a gmail elküldött kb a fenébe,mert állítólag ők nem tehetnek semmit,a másodlagos emailt meg a telefonszámaimat meg azzonnal kiszedték...
0
0
0
0
Ducky avatar
19ati93: Jelentsd a gmailnek a problémát, vagy ha van másodlagos fiókod arra kérj úgy jelszót.
0
0
0
0
19ati93 avatar
valaki meglopott vagy hogy mondjam! gmail fiókom feltörték....visszaszeretném szerezni így a kérdésem Spoiler!
az hogy a gmail feltöréséhez valaki ért?! (visszaszerzésre kellene) eszméletlen fontos lenne!!! tudom nem ide tartozik és csúnya dolog,de ha valaki mégis ért hozzá akkor kérem irjon egy PM-t! köszi!!
0
0
0
0
mathejocy avatar
Papíron támogatnia kellene,de emlékeim szerint 1000 körül vége van a lapnak. Aida 64-el látsz minden adatot.CPU-Z szintén kiírja a mem frekit és időzítést is.
BIOS-ban tudsz rajta állítani,de eléggé antituningos a deszka sajnos.
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Sziasztok!!

Valaki letudná nekem írni hogy miért számít annyira a chipset, meg azt hol tudom megnézni hogy a ram hány mhz-n megy és hol tudom felhúzni, támogatja e a procim az 1333 vagy sem?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Már megoldotta elvileg. A RAM volt túl sok elvileg.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem is volt hasonló. 2 nap alatt végig szenvedtem de jó lett. Nekem a sípolások alapján a rammal volt a baj ki be rakosgattam őket úgy próbáltam. Az alaplapot kellett nekem finoman megmozgatni mert szarul érintkezik.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az a baj, hogy a kézikönyvben anyi van, hogy ha 3 hosszú sípolás az memória(RAM) ha meg 4 sípolás halkabban és hangosabban az meg túlmelegedési figyelmeztetés. De több nincs felsorolva. Értesz annyira a gépedhez, hogy mindent kiszerelj belőle és átnézz mindent, hogy nem került-e esetleg valami piszok por vagy akármi valahová. Nem tudnád pontosan leírni a sípolást? Hányat, hogyan milyen időközönként sípol? Találtam most több sípolási kódot.
0
0
0
0
no avatar
mostmár nem csipog
de kép sincs
0
0
0
0
19ati93 avatar
chrome újrarakása megvolt 2-szer ccleaner,meg revo uninstallerel letolva de semmi a biztonságot meg megpróbálom😶
0
0
0
0
no avatar
Rövideket addig ameddig ki nem kapcsolom
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hogyan sípol? Hány rövid hány hosszú?
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII: ugyanúgy sípol
19ati93: bróbáld a beálítások között csökkenteni a biztonságot vagy telepítsd újra a chrome-ot
0
0
0
0
cseszka avatar
Segitség,bakker be b.sztam meló utánn,alig ltom a monitort.😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
https://kepfeltoltes.hu/130702/59834844N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
ezt kapom chrome alatt ha az FB-re vagy Google féle termékekbe akarok belépni vagy egyszerűen csak megnyitni azt az oldalt... Az óra állításos dolog nem jön be mivel az idő az nálam mindig is pontos volt 😆 valaki valami ötlet? a legfontosabb hogy csak Chromeban nem müködnek ezek az oldalak,de miért???!!!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Bakker ugyanolyan alaplapod van mint amit vettem tesómnak egy hónapja😃 Á kész😃 Micsoda véletlen😃 Na akkor úgy dugd be, hogy mikor ránézel az alaplapra akkor a ház teteje felé legyen a 20 pines csatlakozó szóval a ház alja felé a 11,12,23,24 tűk maradjanak üresen. Szóval most egyetlen táppal próbáld ki. Muszáj elbírnia mivel a GT 610 fogyasztása nevetséges és a processzoré sem nagy.
0
0
0
0
no avatar
intel dg35ec az alaplap a kábeleken kívül semmithez nem nyúltam
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Kábeleken kívül rendezgettél mást? Nem vettél ki semmit a gépből és raktad vissza? A csipogással caak akkor lennénk előrébb ha tudnánk az alaplapodon milyen bios van. De még az alaplapod fajtáját sem tudjuk. Nem próbálnád ki egy táppal? Azzal amin van SATA. Oké, hogy nincs rajta 20+4 táp csatlakozó csak 20-as de azzal is elindul a gép csak a pin 1 től kell bdugni és a pin 11,12,23,24 marad szabadon bár ezt már csak a kézikönyvből lehetne megmondani biztosra amihez meg tudni kéne az alaplapod típusát. Szóval azt megnézhetnéd.
0
0
0
0
no avatar
azt elfelejtettem írni hogy amikor bekapcsolom akkor csipog
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát érdekes. Mikor rendezgetted a kábeleket biztos, hogy mindent jó helyre dugtál? Elvégre két tápod van szóval még több kábel van ott és olyan is amit nem használsz pedig fontos kábel csak éppen a másik tápról használod. Nézd meg újra a dolgokat szerintem. Egyébként kétlem, hogy létezik olyan táp ami nem bír el egy GT 610-zel.
0
0
0
0
no avatar
a 300 wattos-on nincs sata meg az a négyes bigyó a széles izé mellé 😃 a másik meg kevés a videókarinak
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció