Ha 3Mbites netje lenne szerintem már szétanyázta volna a netjét😃 Ez ma már elég kevés sok embernek😃 Főleg a fiataloknak meg a "gamereknek" mivel a játékok egyre nagyobbak😃 Meg kell az 50 gigás blue ray film meg stb😃
Ha nem írná mindenki a Mbitet MBnek vagy legalább Mbnek írná akkor nem lenne probléma akkor mindenki értené mi van. a Megabit az Mb a megabájt meg MB és ugyanígy a a kilobit és kilobájtnál is mivel nem mind1 miről beszélünk. A szolgáltatók mindig Megabitben adják meg a letöltési és feltöltési sebességet.
barnav: 20 Mbitre kicsit kevés a 2000 KB/s. 2500 kéne.
alex13: Az jó ha te érted de én nem😃 Most a haverod mire gondolt?😃 torrent letöltési sebességre mivel ott ezt látta?
Ha 3 megabites a net akkor kb 360 kilobájttal tud letölteni szóval ha az va amit te gondolsz akkor az úgy van. De lehet pápai ismerősöd tudatlan és a torrentből nézi a 3 megabájtot és ha ott 3 megabájtot ír a program akkor ott 24 megabites netről beszélünk ami nem nagyon van pont 24 megabite szóval biztosan 25 megabites netről van szó csak nem jött teljes sebességgel. 1 bájt= 8 bit.
Lehetséges az, hogy 3Mb-es net, 3000KB/s-el töltsön le? Pápai ismerösömről lenne szó és ha igen, hogyan?
Én úgy tudom, hogy 3Mb-es net ~300KB/s körül kellene a letöltési sebességnek lennie...
egy kérdésem lenne , miért van az hogy a gépem nem ismeri fel a hangszórómat sem a fejhallgatómat
3,5-ös Jack dugó van a gép hátulján hiába dugom be a hangfalat nem csinál semmit úgy fél órája csinálja ezt mert bedugtam a fülest azzal működött de utána már nem volt jó a hangszóró (már ezerszer cseréltem a hangszórót fülhallgatóra) a gépen sem jelzett semmit mert a hangerő állításnál a tálcán csak valami av audio-s eszközt jelenít meg nem tudom pontosan minek kellene ott lennie de biztos hogy nem ennek mit csináljak?? előlapi jack dugó is ugyanez! lécci segítsetek!
Ha ténylegesen magyar kiosztást szeretnél, ahhoz ki kell cserélni. De ne vidd szervizbe, ebay-en rendelj vagy máshonnan, és szereld be magad, mert ahhoz nem kell tudomány és egy csomó pénzt megspórolsz.
Egy másik, olcsóbb megoldás, ha veszel direkt billentyűzetre való matricákat de az nagyon bénán fog kinézni, ha ferdén ragasztod fel.
Sziasztok még pár napja írtam hogy van egy laptopom és amikor bekapcsolom akkor nem ad képet. Megkérdeztem egy ismerőst aki ezzel foglalkozik és azt mondta hogy a videókártya adta meg megát. Ez lehet?
Sziasztok! Régi gépemene vmiért lejárt az XP aktiválási kódja, és azt irja hogy nem eredeti stb. Tudtok vmi friss loadert, esetleg vmi megoldást, hogyan lehetne ujra aktiválni? Köszi
RIbeni: PH-n láttam pár tagot akinél 1.15V-on ment 4.4 és 4.5GHz-et a 3570K. Van viszont akinél 1.185V kell, másnak meg elég volt akár az 1.10V is, szóval van szórás. Az 1.15V lehet egy kiinduló pont, de lehet nálad több kell majd, vagy épp egy kicsit kevesebb, ezt neked kell kitapasztalnod.
mamusz11:Jülesz ugy h át teszed a te gépedbe,de csak a Win-t telepitsd fel.Ha fent a win,tedd vissza a másik gépbe.és ugy fel a drivereket,meg a többi progit.Ha igy csinálod nemlesz gond.
Köszi, szétszedtem és a világító csővolt kiégve, és ezért is volt az hoogy néha nagyon sötét volt, sikeresen kicseréltem egy régi siemens amilo kijelzőjére.. 😀
Sziasztok!
Uncsimék gépe egy reset gomb megnyomása óta nem működik rendesen...bekapcsol elkezd tölteni a windows xp és utánna bedob egy kék alapon írással teli oldalt de csak egy pillanatra szval elselehet olvasni már ha írás van rajta....és ujra indul és ezt csinálja végig
szóltak hogy próbáljam már meg újrarakni de hiába beálítom hogy cd-ről bootoljon nem változik semmi csinálja ugyanazt vagy lehet választani hogy csökke tett mod és a többi de mindig ugyan azt csiálja!
Valaki aki tuf valami segítséget azt megköszönöm!!
Sziasztok! Ezt ide írom,bárkivel megeshet,mint ma velem is. A Magyar Rendőrség nevébe írták ezt,természetesen nem a rendőrség volt. Úgy volt az egész hogy játszottam. Persze neteztem is közbe. NFS Worlddel
Mentem volna versenybe,egyszer csak így befagyott a játék,mondom biztos megint kidob,mert szokása a játéknak.
Fogad egy olyan ablak hogy a rendőrség lezárta a gépemet mert p*rnográf tartalmakat meg állatkínzásos szarokat néztem meg küldtem.
Meg hogy vissza éltem a szoftverekekkel, és valószínüleg Malware vírussal fertőzőtödd meg a gép,amivel reklám cuccokat küld
Pénz szart követelt és akkor nem csuknak le meg nem kell bíróságra mennem.
Először mondom újraindítom a gépet,akkor bejött az azstal aztán fehérség és megint ugyanaz az üzenet
Telómra felmentem Wi-Fi-vel ott olvastam utána és kiderült hogy ezzel akarnak pénzt szerezni,mert vmi szarra kell utalni és nem lesz bíróság
Más is kapott ilyet,egyik a rendőrségre is bevitte a gépét ahol mondták neki hogy rakja újra és hogy tudnak a vírusról.
Szóval amíg nem tudtam mi van,tiszta ideg voltam,olyanokat mondtam
De mikor megtudtam megnyugodtam,csökkentett módba raktam volna vissza paragonnal,de az is újraindult
Felraktam simán a Win7-et és úgy tudtam visszaállítani hogy arra is felraktam a paragont és úgy állítottam vissza
De először fostam mit állat hogy mi van,miért,semmit nem csináltam
nagyon szar volt.
Szóval rohadna meg az ilyen aki ilyennel akar pénz lehúzni az embertől,egyébként 25.000Ft-t akart,és akkor feloldják a gépem.
Mondom leírom ide,ez bárkivel megtörténhet még ha azt hiszi hogy vele nem(én is így voltam vele). Nagyon idegesítő volt az elején amikor még nem tudtam róla semmit. Elnézést hogy ilyen hosszú regét írtam,de csak így tudtam leírni. És segíthetek ezzel másnak hogy ne fosson akkor úgy mint én az elején.
Itt egy link is itt olvastam először: [LINK]
TheAdakinHUN:Az tök jó,hogy újra telepítetted a windowst,csak az a nem mindegy hogy a winyó IDE vagy AHCI-be volt.WIN7 nálam már a 6.gépet viszi újratelepítés nélkül.
[LINK]
Gondolom igen, mert én is ezt úgy hallottam egy másik haveromtól, mivel az a haverom nem nagyon ért hozzá...
barnav: 20 Mbitre kicsit kevés a 2000 KB/s. 2500 kéne.
alex13: Az jó ha te érted de én nem😃 Most a haverod mire gondolt?😃 torrent letöltési sebességre mivel ott ezt látta?
Én úgy tudom, hogy 3Mb-es net ~300KB/s körül kellene a letöltési sebességnek lennie...
Válasz előre is köszi 😃
3,5-ös Jack dugó van a gép hátulján hiába dugom be a hangfalat nem csinál semmit úgy fél órája csinálja ezt mert bedugtam a fülest azzal működött de utána már nem volt jó a hangszóró (már ezerszer cseréltem a hangszórót fülhallgatóra) a gépen sem jelzett semmit mert a hangerő állításnál a tálcán csak valami av audio-s eszközt jelenít meg nem tudom pontosan minek kellene ott lennie de biztos hogy nem ennek mit csináljak?? előlapi jack dugó is ugyanez! lécci segítsetek!
Egy másik, olcsóbb megoldás, ha veszel direkt billentyűzetre való matricákat de az nagyon bénán fog kinézni, ha ferdén ragasztod fel.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Valaki megtudná mondani milyen teljesítményre képes kb?
Az inverter beteg, ebay-en fillérekért kapni
Köszi, szétszedtem és a világító csővolt kiégve, és ezért is volt az hoogy néha nagyon sötét volt, sikeresen kicseréltem egy régi siemens amilo kijelzőjére.. 😀
A Core i5-3570K gyári hűtője mekkora max fordulatszámon megy?
És az normális hogy gyári hűtővel alap órajelen csak 64 fokig megy fel AIDA 64 alatta CPU hőmérdéklet?
Köszi a válaszokat
Uncsimék gépe egy reset gomb megnyomása óta nem működik rendesen...bekapcsol elkezd tölteni a windows xp és utánna bedob egy kék alapon írással teli oldalt de csak egy pillanatra szval elselehet olvasni már ha írás van rajta....és ujra indul és ezt csinálja végig
szóltak hogy próbáljam már meg újrarakni de hiába beálítom hogy cd-ről bootoljon nem változik semmi csinálja ugyanazt vagy lehet választani hogy csökke tett mod és a többi de mindig ugyan azt csiálja!
Valaki aki tuf valami segítséget azt megköszönöm!!
Valaki eltudná nekem pontosan mondani hogy hogy tudok ram sebességét felhúzni(mhz-t)ASrock G41m-Vs3 R2.0!
Előre is köszönöm! 😀
Mentem volna versenybe,egyszer csak így befagyott a játék,mondom biztos megint kidob,mert szokása a játéknak.
Fogad egy olyan ablak hogy a rendőrség lezárta a gépemet mert p*rnográf tartalmakat meg állatkínzásos szarokat néztem meg küldtem.
Meg hogy vissza éltem a szoftverekekkel, és valószínüleg Malware vírussal fertőzőtödd meg a gép,amivel reklám cuccokat küld
Pénz szart követelt és akkor nem csuknak le meg nem kell bíróságra mennem.
Először mondom újraindítom a gépet,akkor bejött az azstal aztán fehérség és megint ugyanaz az üzenet
Telómra felmentem Wi-Fi-vel ott olvastam utána és kiderült hogy ezzel akarnak pénzt szerezni,mert vmi szarra kell utalni és nem lesz bíróság
Más is kapott ilyet,egyik a rendőrségre is bevitte a gépét ahol mondták neki hogy rakja újra és hogy tudnak a vírusról.
Szóval amíg nem tudtam mi van,tiszta ideg voltam,olyanokat mondtam
De mikor megtudtam megnyugodtam,csökkentett módba raktam volna vissza paragonnal,de az is újraindult
Felraktam simán a Win7-et és úgy tudtam visszaállítani hogy arra is felraktam a paragont és úgy állítottam vissza
De először fostam mit állat hogy mi van,miért,semmit nem csináltam
nagyon szar volt.
Szóval rohadna meg az ilyen aki ilyennel akar pénz lehúzni az embertől,egyébként 25.000Ft-t akart,és akkor feloldják a gépem.
Mondom leírom ide,ez bárkivel megtörténhet még ha azt hiszi hogy vele nem(én is így voltam vele). Nagyon idegesítő volt az elején amikor még nem tudtam róla semmit. Elnézést hogy ilyen hosszú regét írtam,de csak így tudtam leírni. És segíthetek ezzel másnak hogy ne fosson akkor úgy mint én az elején.
Itt egy link is itt olvastam először: [LINK]