Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sudosu avatar
Akkor próbáld azt meg hogy újrarakod a Chrome-ot viszont nem lépsz be G-mail-be. Nem engeded hogy szinkronizálja a beállításokat. Így ki fog derülni hogy a beállításokkal van e probléma vagy a Windows-al.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Most futtattam a CCcleaner-t, kíváncsi vagyok lesz-e valami. Egyik percről a másikra lett ez, semmit nem telepítettem, 2 bővítményt használok csak, adblock és gmail figyelőt. Újra raktam már a chrome-t de semmi nem változott. Maxthon-on is ellenőriztem ott nincs ez.

Szerk.: nem javult 😕
0
0
0
0
sudosu avatar
Próbálj CClenaer-t is futtatni. Esetleg nem telepítettél mostanság egy bővítményt? Próbáld meg azt is hogy minden bővítményt letiltasz.
0
0
0
0
sudosu avatar
Milyen böngésződ van?
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Megvolt de sajnos még mindig olyan.
0
0
0
0
sudosu avatar
Lehet valamelyik D3D-s alkalmazás a tettes próbáld újraindítani a géped hátha jó lesz.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Érdekes problémám van megint. Akármilyen oldalon a keresőbe amit be írok azt nem tudom kitörölni, hiába nyomom a delete-t.
https://imgsrv02.kepkezelo.com/images/ymqcg06ci7vljizujk2f.png
Meg annak a sávnak a színe is most más, szürkébb. Reggel még jó volt. Valakinek valami ötlete, hogy hogyan hozhatnám helyre?
0
0
0
0
Bicike avatar
Kösz az infot 😃
Remélem belemegy a kari, de lehet, hogy a ház kicsi lesz neki hátul 😞
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Még High end vganál is 1% a nyereség a PCI-E 3.0nál. Annyiban jó, hogy pl egy x4-es PCI-E 3.0 már jó CFnél mert az már 2.0 x8 ami meg már elég mivel az x8/x8 már elég CFhez. A 3.0 x8/x8 meg már olyan mintha 2.0 x16/x16 lenne ami meg már bőven jó.
0
0
0
0
no avatar
Bele, veszteség az kb semmi vagy nagyon minimális de inkább highend vganal jönne elő pl 690.7990

én is pcie 2.0 lapban használom a pcie 3.0-as vgat
0
0
0
0
Bicike avatar
Van nekem egy Intel Gigabyte GA-H55M-S2 lapom. Állítólag PCI E x16 van benne..eddig egy PCI E x16 2.0-ás VGA volt benne. Szertenék venni egy másikat, ami PCI E x16 3-mas lenne.
Belemenne a lapba a VGA? Mennyi lenne a veszteség?
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
a wifi nem jó, a menü az bejött 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Mármint mi nem jó?
Nem jön be semmi vagy, a wifi nem működik továbbra sem?
Ha a menü nem jön be akkor rosszkor nyomtad. Csináld akkor úgy hogy újraindítás után végig nyomogatod úgy biztos bejön 😀.
0
0
0
0
sudosu avatar
Csökkentett módba persze újra lehet indítani minden Windows-t 😀, Boot előtt nyomogasd az F8-at és kifog jönni a menü
0
0
0
0
sudosu avatar
Töröld a WiFi drivert, indítsd újra a Windows-t csökkentett hálózattal móddal, telepítsd fel a wifi drivert és indítsd újra normál módba a Windows-t.
Talán segíthet
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
működik, minden jó már 😃 kösz a segítséget, de már meg a wifi szar 😕
hiába telepítem, semmi, de azt is felismeri a gép 😃 de nemtudom miért nem jó :\
0
0
0
0
sudosu avatar
penzessandor: Annyit tudok mondani hogy jól alaposan takarítsd ki az alaplapot. Főleg az IDE csatit. Azt is próbáld meg hogy Primary/Secondrary Master/Slave-re dugdosod a HDD-t, tápkábelek cserélgetésével is próbálkozz.
0
0
0
0
cseszka avatar
Várj.Neked a c 97Gb,abbol szabad 57Gb,és akarod h legyen 65-70Gb?
Nemtudom,de az az 57Gb elégnek kell h legyen.Nekem 50Gb a c,abbol szabad 20.5Gb.Játékokat ne elepits C meghajtóra,ne oda töltögess le....Én mondjuk a Tune Up programot használom,ami igen jó kis progi,tud töredezetség mentesiteni,registrit takaritja,hejet szabadit fel...probáld ki te is.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! az lenne a kérdésem hogyan lehetne a c meghajtót felszabaditani esetleg olyan 65-70 gigára mert nekem csak 57 giga van most .és a rendszer am 97gb? mit törölhetnék mert azért nem akarok hozzányulni mindenhez?
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
IDE vinyó, hát a kábel szerintem jó, mert még nem is volt használva, mostani alaplaphoz adták régebben, az áram kábel is jó szerintem. de az a durva, h tegnap feltelepítettem rá az xp-t és bejött minden. na mondom akkor a netet is belövöm rajta, közbe elment és nemtudtam h nincs és kikapcsoltam a gépet. de már meg nem érzékeli a vinyót 😕
vagyis érzékeli de nemtudom mivan 😲
0
0
0
0
sudosu avatar
penzessandor: Attól függ hogy melyik része sérült meg, ha csak a kábel (IDE/SATA) tört akkor ez természetes. Viszont ha csatlakozó akkor kuka.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Kmisi99 Köszi a segítséget meg van 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Szolgáltató, internet típusa?
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
sziasztok lenne egy probléma😞 a gépem nem találja a DNS kiszolgálót mi lehet a baj? a modem,router,kábelek jók!!!!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az amd catalyst controll centerben beállíthatod valahol itt
[LINK]
0
0
0
0
Adam996 avatar
Sziasztok!

A következő lenne a kérdésem:

Újra telepítettem a gépem feltelepítettem a drivert is de egyszerűen nem találok 1440x900-as felbontást a beállításoknál valaki segítene miért van ez? Eddig mindig találtam :/
0
0
0
0
cseszka avatar
Igen,de ez annyira nem tetszik.Meg drágább is.
0
0
0
0
Megaisten avatar
Tetszetős gépház. Szerintem igen ha tetszik. De ahogy látom van ilyen is.https://kepfeltoltes.hu/130711/raidmax_kuciste_raidmax_agusta_605_titan_bigtower3x12cm3x8cmfan_control_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/130711/Raidmax_Cobra_502_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
cseszka avatar
Megéri beruházni egy ienre?40eu.
[LINK]
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
a vinyónak a csatlakozó része asszem hibás, azt nemlehet valahogy kicserélni? régebben is ez volt, h nemkapcsolt be a gép miatta 😃
alaplapot nemtom h mi valami foxconn de megelsem
foxconn 915m12-gl-6ls
0
0
0
0
sudosu avatar
penzessandor: Nézd meg biosban hogy felismerte e a HDD-t és az ODD-t. Ha nem akkor lehet ki van mozdulva, vagy valahol tört a kábel. Ha így sem hajlandó működni akkor állítsd vissza az alapértelmezett értékeket bios-ban.
Lehet az is valami Boot Sector sérült meg ekkor az a teendő hogy berakod a Windows 7 telepítő lemezt (ha felismerte a bios) és ott lesz lehetőség számítógép javítására. Viszont ha XP volt telepítve ez nem fog működni, akkor csak az újratelepítés lehet a megoldás.

Ha egyik se lenne megoldás, akkor írd le milyen alaplapról van szó!
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
[LINK]
enter után
[LINK]
valaki tudna segíteni? egy régi gépet akarok összerakni, de sehogy se tudom bootolni meg asszem meg se találja az olvasót, de jó :\ és hallatszódik h beolvassa
0
0
0
0
50cent avatar
Sziasztok ! Kaptam egy q-tec big fan 500w os tápot ! Elbirná a hd 7770 oc mat ?
0
0
0
0
sisko avatar
Ducky : akkor ne sokat várj a 7990-el,mert rövidesen befejezik a gyártását 😆.A procid valszeg elég hozzá,bár lehetne egy kicsit gyorsabb is.Viszont csak a 7870 helyett mehet,azzal nem megy CF-ben.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Crysis 3 alatt nem de egyébként igen.
0
0
0
0
Ducky avatar
Ha most veszek a terv gépembe egy hd7870-t, később vehetek majd mondjuk egy hd7990-t? kihajtaná az i5? 😀
0
0
0
0
Vallah avatar
igen a Mini tower, bocsi, nem tudtam h ebből 3 fajta van
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Aha de akkor már le írhattad volna, hogy a 3 közül melyik van neked...
[LINK]
Mini tower? Tápból gondolom.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Gondolom ez egy Dell táp és a Dell tápok meg jók. Elég a táp ha Dell. Házról nincs infó így azt, hogy az alaplap befér-e és, hogy a hűtő befér-e nem lehet megmondani.
0
0
0
0
Vallah avatar
305 W kevés lesz ehhez a konfighoz: AMD FX Series 6100 X6, ASUS M5A78L LE, Nvidia Geforce GT 630 és CPU COOLER Cooler Master Hyper 412 Slim?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
350 wattos fsp igen elég. Főleg amiatt elég mert FSP bár ott is vannak kisebb és nagyobb teljesítményűek. Másik kérdésre nem tudom a választ. Szerintem kb egyformák.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen, csak a táp se legyen szar mellette.
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
van ez a GetDataBack progi, odáig eljutottam, h megtaláltam vele pár képet, ami elég fontos volna, csak nemtudom lementeni, valaki nem ért hozzá véletlen?
vagy valami másik kép visszaállító program? 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor az én 15 Mbites netem az kb 98-ban volt trendi?😃 Vagy most ennyire nem értem nálad mit jelent kiló? 14400 Kbit az 14,4 Mbit. 98-ban már 14,4 Mbites net volt a trendi???
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Taylor, 14 400 kiló. 98-ban az volt a trendi.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció