Videókártyákról minden

2009. February 01., téma
Fórum » Asztali PC
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.

Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...

Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DeanRain avatar
Synda Rebirth Beírtam 900 at😊
0
0
0
0
no avatar
DeanRain írta:
TaylorXIII OK!
Végül is nekem is mindegy. Valódival eléggé besárgult az infó egyes játékoknál,ami kicsit elgondolkodtatott.Én is az effektívre szavaztam volna,ezért lepett meg,hogy az írta w1n1x és alex13 is,hogy biztos a "valódi" a helyes adat. De hát benne van a nevében,hogy valódi..már csak ezért is érdekes. Szóval lehet nekik van igazuk. De hát ezen nem akarok rágódni egész nap.😀 Letojom már mi van megadva.😀

Nincs igazuk, effektívet kell megadni !
Mivel nem DDR, GDDR5 4x szorzó, Memóriánál DDR3 1600Mhz "valódi" csak 800.😀
0
0
0
0
DeanRain avatar
TaylorXIII OK!
Végül is nekem is mindegy. Valódival eléggé besárgult az infó egyes játékoknál,ami kicsit elgondolkodtatott.Én is az effektívre szavaztam volna,ezért lepett meg,hogy az írta w1n1x és alex13 is,hogy biztos a "valódi" a helyes adat. De hát benne van a nevében,hogy valódi..már csak ezért is érdekes. Szóval lehet nekik van igazuk. De hát ezen nem akarok rágódni egész nap.😀 Letojom már mi van megadva.😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Synda Rebirth írta:
TaylorXIII írta:
Írhat valódit is legfeljebb minden új játékban piros lesz a memória órajel😃 A százalékok am sem érnek ló***t se😃 Nekem is még anno valaki azt mondta, hogy a valódit kell de aztán megtudtam, hogy az effektívet kell😃

Ram órajelét hogyan írtad.?.😆

Nem értelek most😃 RAM órajelét nem írtam ki sehogy.
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII írta:
Írhat valódit is legfeljebb minden új játékban piros lesz a memória órajel😃 A százalékok am sem érnek ló***t se😃 Nekem is még anno valaki azt mondta, hogy a valódit kell de aztán megtudtam, hogy az effektívet kell😃

Ram órajelét hogyan írtad.?.😆

% nem hülyeség, bár sokszor messze áll a valóságtól, de ez is inkább felbontásfüggő.😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
DeanRain avatar
Synda Rebirth
Köszi Synda!😀

UI: Nem akarok senkit megsérteni...nem írtam inkább semmit😊 Bocsi!😃
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Jaj bocs nem 560 hanem 650 :'( Kicsit megkevertem
0
0
0
0
no avatar
alex1997 írta:
Sziasztok 1 gyors kérdés. Utánanéztem,hogy a jövendőbeli HD 7770 emnek mi a vetéjtársa Nvidia oldalon. Megtaláltam a Gfroce 560 TI-t

Olvasgattam... Azt olvastam hogy olyan 10 nagyon ritkán 20% al jobb a HD 7770 nél.

Szerintetek azt a +7 vagy még több ezer ft ot megérné?
Ugy láttam hogy a HD 7770 a BF 3 at Full HD ba High 8X aa meg af beálitásokkal Single Playeren A minimum FPS 38 Átlag 45-52 körül teker. Az Nvidia olyan +5 fps el megy. De.gondolom enyi fps növekedés az a jo pár ezrest nem éri meg Sőt én BF 3 se tátszanák Nekem a Plafon a 2010 es Medal Of Honor. :-) Meg Cod BO 1 2 ezek a max ok amin Játszok

Most azt akartam kifejteni hogy igy megérné-e? Nvidia VGA-m egyszer se volt nem vagyok benne otthon anyit tudok hogy a legjobb a 690 :-)

Kösz előre is. Üdv Alex (nem sürgős)

Inkább 40% az a 10...
Árakkal sem vagy tisztában, Radeon 29k, Nvidia 50, az megint 21k difi.😜

Egyébként mindenhol elég a 7770, élsimítást hanyagolod stabil 50-60Fps meglesz.😉
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Sziasztok 1 gyors kérdés. Utánanéztem,hogy a jövendőbeli HD 7770 emnek mi a vetéjtársa Nvidia oldalon. Megtaláltam a Gfroce 560 TI-t

Olvasgattam... Azt olvastam hogy olyan 10 nagyon ritkán 20% al jobb a HD 7770 nél.

Szerintetek azt a +7 vagy még több ezer ft ot megérné?
Ugy láttam hogy a HD 7770 a BF 3 at Full HD ba High 8X aa meg af beálitásokkal Single Playeren A minimum FPS 38 Átlag 45-52 körül teker. Az Nvidia olyan +5 fps el megy. De.gondolom enyi fps növekedés az a jo pár ezrest nem éri meg Sőt én BF 3 se tátszanák Nekem a Plafon a 2010 es Medal Of Honor. :-) Meg Cod BO 1 2 ezek a max ok amin Játszok

Most azt akartam kifejteni hogy igy megérné-e? Nvidia VGA-m egyszer se volt nem vagyok benne otthon anyit tudok hogy a legjobb a 690 :-)

Kösz előre is. Üdv Alex (nem sürgős)
0
0
0
0
V1VOnX avatar
DeanRain írta:
Slenderman írta:
DeanRain írta:
Sziasztok!
Sapphire Radeon HD 7770 Vapor-X Ghz Edition OC 1GB 128 bit kártyára 5200Mhz effektív órajelet írnak a memóriára a hivatalos oldalon,de nálam ez csak (1300 Mhz)1625 Mhz maxot ír a Catalyst control center! Jól néztem egyáltalán ,hogy az a effektív ezt a jelölést jelenti,vagy teljesen másról kezdek itt írni?

https://kepkezelo.com/images/6wzddfsqni0k0ajuwa6c.jpg

De lehet keverem a szezont fazonnal😀

Ezzel nincsen semmi baj, az effektív órajel az az 5200MHz, de a ''valódi'' órajelet meg kell szorozni 4-el. És így jön ki 1300x4=5200. Tehát nincs vele baj! Mindenkinek azt a valódit írja ki.

Másik kérdés!

Itt a lapomon melyiket írjam be?A "valódit",vagy a megszorzottat?😀 Gondolom azért nem mindegy.😀

Valódit
0
0
0
0
DeanRain avatar
Slenderman írta:
DeanRain írta:
Sziasztok!
Sapphire Radeon HD 7770 Vapor-X Ghz Edition OC 1GB 128 bit kártyára 5200Mhz effektív órajelet írnak a memóriára a hivatalos oldalon,de nálam ez csak (1300 Mhz)1625 Mhz maxot ír a Catalyst control center! Jól néztem egyáltalán ,hogy az a effektív ezt a jelölést jelenti,vagy teljesen másról kezdek itt írni?

https://kepkezelo.com/images/6wzddfsqni0k0ajuwa6c.jpg

De lehet keverem a szezont fazonnal😀

Ezzel nincsen semmi baj, az effektív órajel az az 5200MHz, de a ''valódi'' órajelet meg kell szorozni 4-el. És így jön ki 1300x4=5200. Tehát nincs vele baj! Mindenkinek azt a valódit írja ki.

Másik kérdés!

Itt a lapomon melyiket írjam be?A "valódit",vagy a megszorzottat?😀 Gondolom azért nem mindegy.😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Biztos nettó? A diagram szerint 45k bruttó bár az ténylegn nagyon kevés:S De magyarországi meg stimmel. valami biztos olcsóbb nálatok mint nálunk😃 Pl élelmiszer?😃 nálunk 1 liter tej a legolcsóbb 1,5-es az átlag olyan 170 Ft.
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
Master Killer írta:
ors11: Jobban jártál volna egy használt, garis 5870-el, már 30k körül dobálgatják, de láttam már 26-ért is garisat.

Erdélyben él neki semmit nem jelent az, hogy itt 30ért dobálgatják😃
ors11: Ha 33,5k ott HD 7770 és te GTX 650 Ti-t 39kért vetted akkor ott teljesítményéhz arányosan adják a HD 7770-t. Mert itt 30k és 37-38k GTX 650 Ti és ez nem 15%-os különbség. Már pedig kb ennyi van köztük. Nálatok kb annyival drágább mint a mennyivel jobb. Nálunk meg nem annyival jobb mint amennyivel drágább😃 Remélem érthető😃

Igen de akkor is olcsóbb és ez a lényeg. Nálunk meg minden szar drága...😕 De remélem evel a kártyával nem lessz csalódás a következő 2-3 év.

Nem tudom ott mennyi a minimálbér meg mennyi legtöbb ember keresete😃 nem az átlag mert ugye az nálunk is sokkal magasabb mint amennyit az átlag ember tényleg keres😃 felső tízezer keresete nagyon megdobja az átlag keresetet😃

Nálunk 46k átszámolva.

Nálunk nettó 64 ezer Forint elvileg.

Ezért mondom...van külöbség.😕
Nettóban...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
Master Killer írta:
ors11: Jobban jártál volna egy használt, garis 5870-el, már 30k körül dobálgatják, de láttam már 26-ért is garisat.

Erdélyben él neki semmit nem jelent az, hogy itt 30ért dobálgatják:D
ors11: Ha 33,5k ott HD 7770 és te GTX 650 Ti-t 39kért vetted akkor ott teljesítményéhz arányosan adják a HD 7770-t. Mert itt 30k és 37-38k GTX 650 Ti és ez nem 15%-os különbség. Már pedig kb ennyi van köztük. Nálatok kb annyival drágább mint a mennyivel jobb. Nálunk meg nem annyival jobb mint amennyivel drágább:D Remélem érthető:D

Igen de akkor is olcsóbb és ez a lényeg. Nálunk meg minden szar drága...:-/ De remélem evel a kártyával nem lessz csalódás a következő 2-3 év.

Nem tudom ott mennyi a minimálbér meg mennyi legtöbb ember keresete:D nem az átlag mert ugye az nálunk is sokkal magasabb mint amennyit az átlag ember tényleg keres:D felső tízezer keresete nagyon megdobja az átlag keresetet:D

Nálunk 46k átszámolva.

Nálunk nettó 64 ezer Forint elvileg.
De tiétek bruttó? Nálunk bruttó 98 ezer forint. Meg hasonló eredmények vannak itt is.
[url]https://www.google.hu/publicdata/explore?ds=ml9s8a132hlg_&met_y=minimum_wage&idim=country:hu&fdim_y=currency:eur&dl=hu&hl=hu&q=mennyi%20minim%C3%A1lb%C3%A9r?#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=minimum_wage&fdim_y=currency:eur&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country&idim=country:hu:nl:sk:es:fr:uk:ro&ifdim=country&hl=hu&dl=hu&ind=false[/url]
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
Master Killer írta:

ors11: Ha 33,5k ott HD 7770 és te GTX 650 Ti-t 39kért vetted akkor ott teljesítményéhz arányosan adják a HD 7770-t. Mert itt 30k és 37-38k GTX 650 Ti és ez nem 15%-os különbség. Már pedig kb ennyi van köztük. Nálatok kb annyival drágább mint a mennyivel jobb. Nálunk meg nem annyival jobb mint amennyivel drágább😃 Remélem érthető😃

Igen de akkor is olcsóbb és ez a lényeg. Nálunk meg minden szar drága...😕 De remélem evel a kártyával nem lessz csalódás a következő 2-3 év.

Nem tudom ott mennyi a minimálbér meg mennyi legtöbb ember keresete😃 nem az átlag mert ugye az nálunk is sokkal magasabb mint amennyit az átlag ember tényleg keres😃 felső tízezer keresete nagyon megdobja az átlag keresetet😃

Nálunk 46k átszámolva.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
Master Killer írta:

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ELÉG a Chieftec CTG 500!!! KB 200 Wattot eszik a kártya maximális terhelésen+proci max 65 Watt és a többi alkatrész meg mondjuk 30 Watt. jó lesz az 500-as és még fejlesztésnél sem kell kétségbe esni.
[url]http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-radeon-power,2122-6.html[/url]
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
Master Killer írta:

0
0
0
0
no avatar
-,- én már nem tom komolyan szólok édásznak húzzon beneki az utcáról valami külön fázist hogy ***a legyen jó csak mindenki mondja azt a chieftec ctg 500at de most te is mondtad hogy lehet az is kevés akkor mi kell neki valami konkrétat mondjatok
0
0
0
0
Devis avatar
jaj... be ne kapcsold még egyszer azt a gépet... codegen az nulla, gépgyilkos. Ha azt a karit akarod használni min. chieftec ctg-500
0
0
0
0
no avatar
Devis írta:
gercs001: egy ideig bírják a tápok a nagyobb felvételt, de aztán elegük lesz

jövhétig bírja ki bár úgyse játszok addig vele kivárom 😀 csak kiváncsi voltam mit mutat a kártya
0
0
0
0
no avatar
nem mivel nem volt még időm és lovém elmenni venni jövhéten lesz csak fizetés a karácsony meg megviselte a kasszát meg persze dolgozok amire végzek bezár minden... és tegnap vettem a kártyát este.. 400as codegen volt eddig
0
0
0
0
Devis avatar
gercs001: egy ideig bírják a tápok a nagyobb felvételt, de aztán elegük lesz
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De te most milyen tápra kötötted? Minőségi?
0
0
0
0
no avatar
elvileg ha kevés lenne a táp neki akkor már lekellett volna kapcsolnia nem?mert azért most volt terhelés sztem...
0
0
0
0
no avatar
aida 64el néztem 13400 de ugye az 2x.... 88fokon max de nem olyan kicsi a ház bár beált a hőfok is 85re amikor már bután pörgött a venti
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát nem olyan vészes és ha kis házban van és nem nagyon jár a levegő akkor talán még normális is. S mennyit ír GPU-z?
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII írta:
S még meg sem nézted terhelés alatt? Hát, hogy tesztelsz te?😃 Még szép, hogy szabályozza😃 Az kéne még, hogy ne szabályozza😃 Még úgy is sokat eszik a mai technológiákhoz képest.

játszani játszottam vele már nem volt rossz csak így furcsáltam hogy alig mutat valamit bár 85fokra feldobta egyből az msi progi normális az?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
S még meg sem nézted terhelés alatt? Hát, hogy tesztelsz te?😃 Még szép, hogy szabályozza😃 Az kéne még, hogy ne szabályozza😃 Még úgy is sokat eszik a mai technológiákhoz képest.
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII írta:
Akkor szerintem Chieftec CTG 500-80P mert 3870x2nek gondolom két 6 pin PCI-E csati kell. A 4750-es textúrát én sem tudom mitől lehet. Pixel Fillrate 13000-nek Texture Fill rate 13000nek kéne lennie egy kártánál és mivel ez két GPU-s kártya így itt 26400 26400nak kéne lennie. Egyébként ha 300Mhzel számolunk s ez volt HD 3000-es széria üresjárati órajele akkor 4800 jön ki szóval valszeg üresjáratban van a kártya. Terhelés alatt nézd meg. pl MSI Kombustor és ekkor told be GPUz-t és ekkor nézd meg mennyit ír. Ha nem is 26400-at de a felét kéne írnia GPUnként a GPU-znél terhelés alatt. Szóval 3D alkalmazás alatt.

Erre én is gondoltam mert írták hogy szabályozza magát a kártya köszi szépen.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor szerintem Chieftec CTG 500-80P mert 3870x2nek gondolom két 6 pin PCI-E csati kell. A 4750-es textúrát én sem tudom mitől lehet. Pixel Fillrate 13000-nek Texture Fill rate 13000nek kéne lennie egy kártánál és mivel ez két GPU-s kártya így itt 26400 26400nak kéne lennie. Egyébként ha 300Mhzel számolunk s ez volt HD 3000-es széria üresjárati órajele akkor 4800 jön ki szóval valszeg üresjáratban van a kártya. Terhelés alatt nézd meg. pl MSI Kombustor és ekkor told be GPUz-t és ekkor nézd meg mennyit ír. Ha nem is 26400-at de a felét kéne írnia GPUnként a GPU-znél terhelés alatt. Szóval 3D alkalmazás alatt.
0
0
0
0
no avatar
ja meg van 4giga ddr2 azt cső
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
gercs001 írta:
Osynho írta:
gercs001 írta:
tápot jövhéten veszek csak jöjjön meg a fizu... és akkor a régi driver meg a táp a hibás?

Ezt innen hogy mondjam meg? 8-) :) Drivert gyorsan el tudod intézni, aztán meglátod, hogy segített-e. Azzal a táppal meg ne nagyon játsszál, mert gondok lehetnek. Milyet veszel helyette? Remélem nem codegen/hkc/mercury/trust/vargáné és tsa "márkát" választasz. :D

Akyga basic 600ról vélemény?? vagy van 3000el drágábban Chieftec táp iARENA 500W véleményt rólunk?

Akygát se vegyél:D Chieftec márka jó de az iAréna sorozat nem sikerült jól.
Chieftec CTG 400,450,500 ezek jók és még nem is drágák. nem tudom mi a konfig szal nem tudom hány Watt kell neked. FSP HEXA 400,500 is jó teljesen jó.

Osyhno: Az KOMOLY:D Na akkor a Cooler Master RS-600-ACAB-M2??D:D:D Az is vágod Cooler Master és 600 Wattos tápként tud kemény 408 Wattot 12 Volton:D
https://kepkezelo.com/images/1okkz67lnxd23cb0w0yo.jpg
0
0
0
0
Osynho avatar
PH fórumból egy vélemény:
"Lengyel matricázó, talán importáló cég. Minden tápjukat nem néztem, amiket felismertem, azok gagyi Linkword (Stability Power) tápok voltak átmatricázva. 500W-os táp 264W +12V erő.
Én kihagynám. Nálam a leggagyibb márkák között van perpillanat."

Kemény 336W-ot tud 12V-on. 😂 Ez ám a bika, 600W-os táp. Mondjuk, ha 800-at hazudnának rá, még könnyebb lenne eladni

Mennyi a keret és mihez kell a táp?
0
0
0
0
no avatar
Osynho írta:
gercs001 írta:
tápot jövhéten veszek csak jöjjön meg a fizu... és akkor a régi driver meg a táp a hibás?

Ezt innen hogy mondjam meg? 😊 😀 Drivert gyorsan el tudod intézni, aztán meglátod, hogy segített-e. Azzal a táppal meg ne nagyon játsszál, mert gondok lehetnek. Milyet veszel helyette? Remélem nem codegen/hkc/mercury/trust/vargáné és tsa "márkát" választasz. 😃

Akyga basic 600ról vélemény?? vagy van 3000el drágábban Chieftec táp iARENA 500W véleményt rólunk?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Master Killer írta:

0
0
0
0
Master Killer avatar
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Osynho írta:
gercs001 írta:

Ezt innen hogy mondjam meg? 😊 😀 Drivert gyorsan el tudod intézni, aztán meglátod, hogy segített-e. Azzal a táppal meg ne nagyon játsszál, mert gondok lehetnek. Milyet veszel helyette? Remélem nem codegen/hkc/mercury/trust/vargáné és tsa "márkát" választasz. 😃

Na meg JNC, Deer, N-Power😃 ezeket is el kell kerülni😃 Meg még sok-sok márkát😃
0
0
0
0
humerot avatar
de az sima 650 és annál meg erősebb a hd 7770 amit itt szegeden 30 ba lehet kapni
0
0
0
0
ors11 avatar
ors11 írta:
Master Killer írta:
ors11: "ez volt a legjobb,amit tudtam venni a pénzemből"

Mennyit adtál te azért a kártyáért? 😊

Nem merem megmondani 😆
Itt látszik meg,hogy szar az ország 😃 ezt a kártyát 599lejért,azaz 39k-ért vettem.(És ez volt az egyik legolcsóbb...)
A HD7770-es meg nálunk 33.5k(Sapphire)

Meg egy MSI HD7850 1Gb 50k...még ez a legközelebbi ár hozzátok képest.

Csoda!!! Nálunk a Palit GTX650 1Gb 28k-ba kerül,míg nálatok 31,5k-ba.
0
0
0
0
Osynho avatar
gercs001 írta:

0
0
0
0
cseszka avatar
Gaboo7 írta:
cseszka írta:
Egy MSI 970A-G46 lapba belehet tenni egy 8600Gt kártyát 7870 mellé Hybrid sli-ben Physixnek?Adna valami gyorsulást?

Hybrid SLI csak Nvidia kártyákkal működött a 9xxx szériáig. AMD kártyával meg soha, azért is van az elnevezésében hogy SLI... Physx kártyának tudod használni a 8600GT-t de nagyon nyűgös és rengeteg hibát okoz. Én 2db HD5870 mellett használtam egy 8600GT-t Physx-re, kb egy hét szenvedés után feladtam.

Ok,akkor nem eröltetem,bár most ez a 8600gt kölcsönbe van nálam,mig megnem jön a 7870,de lehet megveszem,jo lesz rezervába.A szekrényben elfér.Most is csak annyira van használva h képet adjon.
0
0
0
0
ors11 avatar
Master Killer írta:
ors11: "ez volt a legjobb,amit tudtam venni a pénzemből"

Mennyit adtál te azért a kártyáért? 😊

Nem merem megmondani 😆
Itt látszik meg,hogy szar az ország 😃 ezt a kártyát 599lejért,azaz 39k-ért vettem.(És ez volt az egyik legolcsóbb...)
A HD7770-es meg nálunk 33.5k(Sapphire)

Meg egy MSI HD7850 1Gb 50k...még ez a legközelebbi ár hozzátok képest.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
cseszka írta:
Egy MSI 970A-G46 lapba belehet tenni egy 8600Gt kártyát 7870 mellé Hybrid sli-ben Physixnek?Adna valami gyorsulást?

Hybrid SLI csak Nvidia kártyákkal működött a 9xxx szériáig. AMD kártyával meg soha, azért is van az elnevezésében hogy SLI... Physx kártyának tudod használni a 8600GT-t de nagyon nyűgös és rengeteg hibát okoz. Én 2db HD5870 mellett használtam egy 8600GT-t Physx-re, kb egy hét szenvedés után feladtam.
0
0
0
0
cseszka avatar
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Osynho avatar
gercs001 írta:
hát nvidiás fent van még lehet arra nem is gondoltam... codegen 400as táp régi gépem volt aztán abba pakoltam bele a cuccokat win7 64bites driverre meg a ráktudja melyik sapphire oldaláról szeddtem le a legújjabbat ami csak volt a kártyához csak az ismerte fel.

És csodálkozol bármin is? 😃 Codegent meg dobd ki szerintem, amíg teheted. 😉
0
0
0
0
no avatar
hát nvidiás fent van még lehet arra nem is gondoltam... codegen 400as táp régi gépem volt aztán abba pakoltam bele a cuccokat win7 64bites driverre meg a ráktudja melyik sapphire oldaláról szeddtem le a legújjabbat ami csak volt a kártyához csak az ismerte fel.
0
0
0
0
Osynho avatar
gercs001 írta:
Sziasztok lehet ,hogy nagyon alap és hülye kérdést teszek fel.szóval tegnap vettem egy Hd3870x2-t gondolom nem kell bemutatni ajánlott táp 550w na most csak 400w van a gépemben mert az előző kártyám(8800gts)-nek bőven elég volt igazából lefuttattam teszteket annyira nem bizonyult jobbnak a gtsnél pedig az csak 320/320as kártya és az everest is lehetetlen adatokat ír pixel kitöltési sebesség pl 4800körül van 8800 11000volt szóval lehetséges hogy nagyon nagyon karcsú a táp és azért nem szuperál sehol a kártya??warfighter 1280x1024en mediumon hasít pedig előre is köszi a válaszokat.

Milyen táp az? Játékokban, benchmarkokban gyenge a kártya? Milyen oprendszer, driver, az nvidiás drivert leszedted-e rendesen?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció