Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bendeguz avatar
ne haragudj meg de az SZOFTVER szóval ne ide írd!! mert az én kérdésem kicsit fontosabb volt a játékodnál
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Sziasztok!!
Lenne egy problémám!A Sims 3 játékot telepítettem az asztali gépre ami crackelés majd játékba lépés után ezt írja ki:A játék nem indítható el!A szolgáltatás inicializálása sikertelen!(0x024e424f)
A gyengébb laptopomra simán felment és működik!
Mi lehet a probléma!?
0
0
0
0
bendeguz avatar
LEADTEK P😆VR3200 H (az egy x rögtön utánna D csak itt mosolygós fej lett belőle)
hali erről a tv-tunerről kérdezném h jó lesz-e nagyimnak gépébe digi kábel tv-hez kéne csak azt nem tom mi a fene különbség van a DVB-C,S,T meg stb közt mert ez tudja a DVB-T meg analógot szal pls ha nem lesz jó mert véletlen tudjátok a digi melyikkel adja vagy független ettől akkor pls mondjátok meg! 😃 előre is köszi
0
0
0
0
madchief avatar
rájöttem, hogy a bal és jobb gombok változtatják a dpi-t, és a dpi gomb nem való semmire
furcsa
0
0
0
0
barnav avatar
a görgőt azt nem tom de az egér lassulását talán a dpi okozza a görgő alatti dpi gomb megnyomásával állíthatod a gyorsaságot
0
0
0
0
madchief avatar
Olyan problémám lenne, hogy vettem egy Trust GTX25 egeret, és az vele a gond, hogy a görgő valamikor működik valamikor nem..és az egér mozgása is néha olyan furcsa mintha be lenne lassulva :/
Próbáltam már több USB bemenetbe is, de mindig ugyan az a hiba...
0
0
0
0
RIbeni avatar
Én codec problémára tippelek. Tegnap épp beleütköztem ilyen esetben, hogy a 3. lejátszó vitt akadás nélkül egy filmet, pedig az én gépemen sem szabadna akadnia...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a gépednek lazán bírnia kell. Valószínű rossz a lejátszód. Amit prbóálj meg a vlc media player vagy a media player home cinema.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv,most vettem 1 monitort, és akármilyen Full HD-s vagy akár csak 720p-s filmeket szedek le 2mp-enként meg akad a kép 1 szempillantásra, ez mitől van? egész végig :S nem jó így filmet nézni, kössz előre is! game-ek nél nincs ilyen gond.
0
0
0
0
khaled98 avatar
Sziasztok!
Van egy dell d520-as gép amiben egy c2duo t5500 processzor van benne, kérdésem az lenne hogy egy mobil c2q-t bele tudok tenni vagy más a tokozása? Milyet érdemes belerakni ami jobb a t5500-nél?
Köszi!
0
0
0
0
cseszka avatar
Phoenix8 akkor belemegy.
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
Celeron D 335J-ből mennyit lehetne kihozni egy alap hűtővel?
0
0
0
0
fr0sty8 avatar
AMD Athlon II X4 645 ös a proci
0
0
0
0
cseszka avatar
Attol függ mien proci.Athlon II X2,X3,X4 Phenom II X2,X3,X4,X6 AM3 foglalatos,az belemegy az am3 valamint az am3+ lapba is,mig az FX procik csak az AM3+ lapokba.De pl ha erre a procira gondolsz Athlon™ II X4 750K,akkor nemmegy bele,mert ez FM2 socketes.
0
0
0
0
fr0sty8 avatar
hali, ha az alaplap foglalata AM3+ akkor a procim bele megy aminek a foglalata AM3?
0
0
0
0
matth1004 avatar
heló.valaki el magyarázná nekem hogy kell procit meg karit húzni ? 😃
0
0
0
0
humerot avatar
mamusz11: próbáld meg fullra újrarakni az sa val együtt hátha
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Sziasztok!
Valai nem tudja hogy ezt miért írja ki??
http://kepfeltoltes.hu/view/130716/1316368642N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Körülbelül 35% szerintem ha a tuningolt karidat vesszük de ha alapórajelet nézzük akkor 48%.

https://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_780_TF_Gaming/images/perfrel_1600.gif
0
0
0
0
humerot avatar
Egy gtx 760 nagy előrelépés lenne a hd 7850 hez képest ?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hanem?😃 Én nem MFeri4615-re reagáltam😃 Hogy reagáltam volna rá mikor ugyanakkor született a két hozzászólás?😃 De azt egyébként nem értem miért nem lehet megkülönböztetni, hogy HD 4300 vagy HD 4500 a vga.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
methejocy: Miért a HD4300/4500 az nem VGA? Én tényleg nem tudom😃
0
0
0
0
mathejocy avatar
TaylorXIII:Igen ,de az VGA 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Esetleg 12.6? Nálam jó és az én karim még régebbi.
0
0
0
0
mathejocy avatar
A 12.1-et jobban díjazta volna a VGA-d
0
0
0
0
mlan0 avatar
Catalyst: 13.1 verzió.. (A legújabb van rajta mert ma frissítettem a drivert) Amúgy megnéztem és ugyan úgy akad a játék(pedig követtem az utasításokat)
0
0
0
0
mathejocy avatar
Pl catalist/információ/szoftver vagy GPU-z
0
0
0
0
mlan0 avatar
ATI Radeon HD 4300/4500 SERIES VGA. ÉS hol kell megnézni hogy milyen verzió drivere?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Nyugodtan felrakhatod rá.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Szerintetek egy ilyen gépre fel lehet tenni win7-et vagy nem?
A gépről csak ennyit tudok:
Piranha 400A
2gb ddr2 800MHz
Ati Radeon X1600 256mb
Sata-s hdd-k
Foxconn alaplap
Procihűtőnek olyan foglalata van, mintha AM2-es lap lenne. Így néz ki.
[url]http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000174#[/url]
0
0
0
0
mathejocy avatar
Davezorrr :8GB ram mellett speciel kikapcsolva használom.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
win7-n nem jó korlátozni a lapozófile méretét mert már dinamikusan váltakozik.Xp-n még volt értelme.
0
0
0
0
mathejocy avatar
A virtuális memóriát tedd fel fix 2000-re.Futtasd a játékot xp módban és rendszergazda jogosultsággal.
Én tolnék rá még egy D3d overridot. Ez ugy oldható meg a legkönnyebben,hogy rivatuner-t felteszed,és start menüből csak a d3d opciót nyitod meg.Felteszed high-ra és on-ba.Egyébként 800x600-ba szívás van,mert a proci dolgozik a vga helyett is.Azért egy kérdés még van.Milyen az a VGA pontosan,és milyen driver van rajta?
0
0
0
0
mlan0 avatar
mathejocy köszi ki próbálóm.. de akkor van esélye hogy nem akad a játék? Amúgy a Far Cry 3 800x600 mediumon megy.. 😀 akkor pont a SHIFT 2 akad?
0
0
0
0
mathejocy avatar
mlan0:Egy dxwebsetup.exe nem ártana neki.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát játékra is elégnek kell lenni sokkal jobb a win7 én még 1gb ramra is win7 raknék mert így is jobban fut mint az xp. A win7 ha kell 512 rammal is elvan. Akkor 1,5gb ot tud kihasználni egy játék 2gb ram esetén. De érdemes mikor játsszunk bezárni a böngészőt meg minden feleslegest mert főleg a böngésző megehet 3-600mb ramot is. Nekem most a chrome úgy, hogy 4 lap meg van nyitva 500mb ot megeszik na 2gb ramnál akkor maradna vagy 5-800mb ram szerencsétlen játéknak.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Tegnap telepítettem újra szóval van még ram! 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Igen csak ha elfogy a RAM akkor instant rosszabbul fut a játék.
3-4GB Ram alatt nem szoktam javasolni Win7 használatot, esetleg ilyen ThinPC-s változatot.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Igen akkor XP volt a gépen... de azert szerintem Win 7-nél a leg kisseb felbontasba lowon menni kene.. de most frissitem a vga drivert es meglatom hogy mi lesz..
0
0
0
0
Bicike avatar
mlan0: Vagy olyan a játék, mint a Watchmen... XP-n 1400x1050-ben 35 FPS, Win7-en meg 23 FPS, azért van különbség.
0
0
0
0
sudosu avatar
mlan0: Amikor 1GB RAM volt a gépedben akkor véletlenül nem XP-t használtál? Csak azért kérdezem mert 1GB kicsit kevés a Windows 7-nek 😀, 2 GB talán elég lehet de XP-vel szerintem jobban járnál. Viszont ezzel az a gáz hogy akkor meg a VGA-dat nem tudod kihasználni mivel XP csak DX9-et támogat.

Esetleg még az is lehet probléma hogy valami rossz változatot szereztél be a játékból.
0
0
0
0
Bronson avatar
mlan0:mitől nem?! 😂 lehet kártya driver,directx,microsoft visual c,satöbbi...más játék simán megy?próbálj feltenni egy másikat vagy szedj le valami updatetet hozzá...
0
0
0
0
mlan0 avatar
Sziasztok! Kb 1 évvel ezelőtt fent volt a gépemen a NEED FOR SPEED SHIFT 2 és ment akadás nélkül 1GB rammal ! Most meg fel telepítettem és a legkisebb felbontásba lowon is nagyon akad a játék (2GB rammal) mitől lehet ez??
0
0
0
0
Nogitsune avatar
sudosu: Végül megoldódott. Shift+delete-vel ki tudom törölni.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mindegyiket ki tudja hajtani FULL HD-n. Talán Crysis 3 alatt a csúcs CF/SLI és GTX 690 és 7970 már nem megy neki. Legalábbis a 3570nek nem ment i pon tesztben.
0
0
0
0
Ducky avatar
Egy i5-4430 3.0GHz proci maximum milyen videókártyát tud kihajtani?
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
ez 1 másfajta gép, nemrég raktam össze, alig volt használva
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Eddig volt videokártya a gépben vagy csak az alaplapi volt használva?
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
van 1 régi ASUS GeForce 7500LE 256MB DDR2 PCI Express karim, bedugtam a gépbe, meleg meg minden, de kép nincs, már nem jó akkor?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció