Nem is mondtam, hogy vegye meg. Csak mondtam rá egy példát. De processzort tényleg kéne tudni mert a 3850 azért egy gyenge processzor mellé felesleges lenne.
Bele tudod tenni. Volt itt gépigényen egy 30 ezer forintos AGP kártya ami egy HD 4670 volt😃 Persze baromira nem érte meg😃 használtan kell venni ha tudsz. De előbb processzor típusát kéne tudni. Ez döntő a kártaválasztásnál és a tápot is jól volna tudni milyen márka és milyen típus. Szóval töltsd ki a géped😃
Olyan problémám lenne, hogy Adobe Bridge-be 30 napig müködik a Camera Raw és valamiért nem tudom megcsinálni h müködjön... ezt adja ki:
Valahol azt olvastam azért csinálja mert Photoshop nem fut de nálam fut alul lehet is látni, de ez hülyeség azért nem fut mert 1 hónapig lehet használni.
Ha crack-et szedtem le hozzá akkor meg megnyitottam és katintottam a Camera Raw ikon-ra és bezárta szimplán hiba jelentéssel, de nagyon valószínű én voltam béna hozzá :/
Aki tud segíteni előre is köszönöm 😀
looserking: Én kb egyikről sem a Silent Hill meg Resident Evil kivételével😃 Egyébként Fear nem tudom fut-e majd neked. elvileg geforce 4 ti kell oda de az sem ps 2.0-s szóval elvileg mehet neked is😃 Én csak beírtam googlebe , hogy horror video games és amik olyanok voltak, hogy még elképzelhető, hogy mennek a kariddal azoknak lecsekkoltam a gépigényét itt is meg máshol is ahol éppen megvolt és azokat bemásoltam ide😃 vannak köztük igen régi játékok is amikhez bőven sok a kártyád elvileg😃
Bocs hogy megint ide irok de ez a leg aktívabb topic.
+ezt nézik a legtöbbet. Remélem nem nagy gond :-\
Az lenne a panaszom hogy ZTE Grand X IN-ünk még mindig másolatot csinál a képekből zenékből és mindenből. Ha a másolatot letörlöm akkor az eredeti*** lessz mert el nem imdul vagy nem nyilik meg... Mindent probaltunk memo cardot tökig leformáztuk 4839283732937X gyárira vissza lett álítva. De egy idő után megint elkezdi a másolgatást!! Sehol semilyen forumon nincs ilyen gond még hasonlo se...
Mit csináljunk igy használhatatlan a telefon media része... :'(
Kösz előre is ha valaki tud valamit nagyon megköszönném!!
looserking: Black Mirror, Silet Hill 4,3,2, Resident Evil 1,2,3, Penumbra: Black Plague, Penumbra: Overture, Penumbra: Requiem, Obscure 2 The Aftermath, Obscure, Nosferatu: The Wrath of Malachi, Necronomicon: The Dawning of Darkness, Martian Gothic: Unification, Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder, Curse: The Eye of Isis, Cold Fear, Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Én kb egyiket sem ismerem de ezek elvileg mennének😃
Nem kell külön hangkártya? 😀 Már ezt is tudom, köszönöm. Cad ezni tudok melóhelyen, nem olyan fontos, és ha jól sejtem intel, nvidia kombóval combosabb összeg jönne ki ha még játszani is szeretnék, úgy hogy pár évig nem nyúlok a masinához. Közben beírtam a vásárlási tanácsos témába is, oda gondolom jobban illik a kérdésem, folyt ott?! Köszi 😲 (táp-ház dolgot felírtam)
mefret: Cad-re nem jó az AMD (ha jól hallottam), helyette inkább nVidia (CUDA magok miatt: GTX 650 Ti. A ház nem túl szellős, helyette egy Xigmatek Asgard PRO. Táp az jó, de én inkább Chieftec CTG-500-80P-t venném. Minek külön hangkártya? Ha kell akkor Asus Xonar DG jobban megéri.
Sziasztok! Meguntam a konzolom, nem szeretnék ps4 et venni, úgyhogy arra jutottam veszek egy fajin asztali gépet. Utána olvastam, googleztem, érdeklődtem stb. Kijött egy ilyen konfiguráció. Na most mint kezdő, gondoltam megérdeklődöm a nagyérdeműtől hogy jó-e, megéri-e!? Játékra, cad-re, netre használnám. Arma2, company of heroes 2, és leginkább multis játékok mozgatnak. Ehhez a konfighoz egy tv-t kötnék, más info ha szükséges szóljatok. Remélem jó helyen érdeklődök (ha nem hát bocs...) szóval maga a gép:
Processzor AMD Athlon II X4 740 dobozos
Alaplap Asus F2A85-M LE
Memória Corsair Vengeance DDR3 PC12800 1600MHz 4GB (Ebből 2 db ra gondoltam)
Videokártya Asus HD7770-DCT-1GD5 1024MB DDR5
Belső merevlemez Hitachi 500GB 7200rpm 16MB SATAII HDS721050CLA362
Számítógépház Asus TA-721 Fekete
Tápegység Corsair CX430 V2;
Optikai meghajtó Samsung SH-224BB/BEBE SATA OEM Fekete;
Billentyűzet Genius SlimStar i820 - 2.4GHz Wireless (+egér);
Hangkártya Sound Blaster Audigy SE OEM;
Processzorhűtő Alpenföhn Civetta - 92mm;
Rendszerhűtő Alpenföhn Wing Boost Plus 140mm PWM Kék
Itt tartok, bármilyen építő jellegű ötlet, alkatrész csere, jó tanács jöhet. Igazából Pentium 2 es korszak óta nem követem a hardware fejlődést és hát a i3 meg a x4 nekem semmit nem mond, csak néztem nagyokat amikor megláttam hogy 4 magos proci...
Segítségetek előre is köszönöm!
(Mindez 150e ből jönne ki, gondolom plusz mínusz pár ezer HUF)
Kösz a tippet, kipróbálom 😉 Kellene 1 progi ami mutatja a VGA hőmérsékletet a játékok közbe, ha tudtok ilyet meg köszönném utána néztem google-n de nem találtam használhatót,olyan kéne mondjuk ami mutatja valamelyik sarokban.
bukta2:A memória sebesség nem sok helyen számít.
Tegyél fel egy MSI AB-t.Clock limit kioldása úgy is megoldható vele,hogy kitolja a ccc határait is.
Az msi ab parancsikonjára ráklikkelsz,tulajdonságok,a cél: "............................." -xcl t utánna írod.
Indításakor kér egy restartot.Ezek után használhatod a ccc-t kitolt clock határokkal.Az enyém 900/1100-at ment stabilan.
Én úgy tudom nem mind1, hogy a kábel vége melyik eszközbe megy. Tapasztaltam is. Ott két HDD és egy ODD volt és a abban kellett lennie a kábel utolsó csatlakozójának ami a master volt és amin a windows volt. Egyébként úgy sem fog már szerintem visszanézni mert már válaszoltak neki prohardveren mert nagy valószínűséggel ő kérdezett ott is😃
Az mindegy, hogy a kábel végeit hová csatlakoztatod. A lényeg, hogy az egyik eszköz masterre legyen jumperelve a másik meg slave-re. A HDD lehet akár slave is a lényeg, hogy olyankor a másik cuccnak masternek kell lennie. Nem lehet mindkettő master (vagy slave) egyszerre.
DX + VCreditet tedd fel az install mappából.Egy dxwebsetup-ot érdemes indítani [url]https://www.google.hu/search?q=dxwebsetup&oq=dxwebsetup&aqs=chrome.0.69i57j0l3j69i62l2.4017j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8[/url]
Helló! azt szeretném kérdezni hogy a Mass Effect 3 játéknál miért van az hogy feltelepítem elindítom az elején a bioware meg az ea video lemegy utána fekete kép és nem csinál semmit mi lehet a baj?? Black box verziót telepítettem!
Helló! Nem rég vettem egy nvidia gt 630-at 1 gigás ddr3-mas 128 bites és vannak ezek az órajelek!
szal graf. óra 810 MHz Processzoróra 1620 MHz Memóriaóra 800 MHz (az adatsebesség a duplája) nem értem mi ez a sokféle MHz valaki tud valami linket ahol közérthető nyelven elmondja, leírja valaki!? Vagy pár szóban segítene valaki hogy átláthatóbb legyen számomra is please!
Valaki help !!!!!
Van egy asus z68 as lap, amibe beletettem egy i3 3220as procit de nem indul el a gép, mivel bioszt kéne frissiteni de ugyebár igy nem lehet.
Viszon a szerzek hozzá procit akkor hohy tudom frissiteni a bioszt.
Valami rom fileba van ezt pontosan hogy.is telepitsem ??
Gondolom pendrive ra kell rakni.
És utána pontosan hogy is tovább?
Segítsetek! egy elég régi játékod az The Elder Scrolls IV Oblivion-t szeretném telepíteni, de a telepítő egyszerűen nem indul el 0%nál marad számolja az eltelt időt de semmi egyebet nem tesz. Vajon miért lehet ez?
Nekem elég.Nemtöltök C-re,amit firefox tölt a C-re azt utánna törlöm,torrent meg az E meghajtóra.Ott vannak még a filmek meg a játékok,a D meghajtó a képeké meg zenéké.Rendezgetem öket nelegyen cirkusz.
Szerintem jó kis ssd ez, megéri. Én nekem viszont 50 giga c-nek nem lenne elég. Tapasztalat. Az első SSD-m 64 gigás volt, az egészre ment a windows, aztán helyhiánnyal küzködtem.
Szerbia.Itt élek.
[LINK]
Infód van róla?Megéri az árát?Arra gondoltam,h particionálom,C a windownak 50Gb elég(most is annyi van),meg D a maradék kb 70Gb a gammáknak.
kösz a linket ez hasznos volt már majdnem megrendeltem és az olvasottak alapján nem működött volna szóval nagyon köszi akkor nagyon úgy tűnik h DVB-C fog kelleni 😃
köszi a tanácsot de nagyrészben egyeznek a dolgok és az analógot tudja mondjuk a digi most készül át állni digitálisra de akkor gondolom lesz ez a DVBs megoldás de ahogy nézem az összes ilyen kártya tudja ezt a DVB-T szóval menni fog remélem csak egy jobb kártyát néztem ki hozzá AVERMEDIA AVer3D CaptureHD ez lesz valószínűleg
bendeguz: Nem értek ezekhez de mintha DVB-T nem éppen a legjobb lnne mert olyan nincs a Diginek a cikk szerint. [LINK] De ne mtudom tényleg. Próbáld meg kihámozni😃
Sziasztok!!
Lenne egy problémám!A Sims 3 játékot telepítettem az asztali gépre ami crackelés majd játékba lépés után ezt írja ki:A játék nem indítható el!A szolgáltatás inicializálása sikertelen!(0x024e424f)
A gyengébb laptopomra simán felment és működik!
Mi lehet a probléma!?
Próbáld meg frissiteni a dx-et,vc++,valamint lehet kell a gamenak a Games for windowl live progi.Ezeket nézd meg. bendeguz:
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Ezt fentebb irja,ugyanugy irhat ö is ide mint te,és neki meg lehet h fontosabb a játéka mint a te bajod.Ha tudnak majd arra is adnak segitéget.
Nvidia 6600Gt és az felett.
Válogass. 😆
[url]http://aprod.hu/muszaki-cikk-elektronika/szamitastechnika/videokartyak/?search%5Border%5D=filter_float_price%3Aasc&t=agp[/url]
Valahol azt olvastam azért csinálja mert Photoshop nem fut de nálam fut alul lehet is látni, de ez hülyeség azért nem fut mert 1 hónapig lehet használni.
Ha crack-et szedtem le hozzá akkor meg megnyitottam és katintottam a Camera Raw ikon-ra és bezárta szimplán hiba jelentéssel, de nagyon valószínű én voltam béna hozzá :/
Aki tud segíteni előre is köszönöm 😀
+ezt nézik a legtöbbet. Remélem nem nagy gond :-\
Az lenne a panaszom hogy ZTE Grand X IN-ünk még mindig másolatot csinál a képekből zenékből és mindenből. Ha a másolatot letörlöm akkor az eredeti*** lessz mert el nem imdul vagy nem nyilik meg... Mindent probaltunk memo cardot tökig leformáztuk 4839283732937X gyárira vissza lett álítva. De egy idő után megint elkezdi a másolgatást!! Sehol semilyen forumon nincs ilyen gond még hasonlo se...
Mit csináljunk igy használhatatlan a telefon media része... :'(
Kösz előre is ha valaki tud valamit nagyon megköszönném!!
Én kb egyiket sem ismerem de ezek elvileg mennének😃
Processzor AMD Athlon II X4 740 dobozos
Alaplap Asus F2A85-M LE
Memória Corsair Vengeance DDR3 PC12800 1600MHz 4GB (Ebből 2 db ra gondoltam)
Videokártya Asus HD7770-DCT-1GD5 1024MB DDR5
Belső merevlemez Hitachi 500GB 7200rpm 16MB SATAII HDS721050CLA362
Számítógépház Asus TA-721 Fekete
Tápegység Corsair CX430 V2;
Optikai meghajtó Samsung SH-224BB/BEBE SATA OEM Fekete;
Billentyűzet Genius SlimStar i820 - 2.4GHz Wireless (+egér);
Hangkártya Sound Blaster Audigy SE OEM;
Processzorhűtő Alpenföhn Civetta - 92mm;
Rendszerhűtő Alpenföhn Wing Boost Plus 140mm PWM Kék
Itt tartok, bármilyen építő jellegű ötlet, alkatrész csere, jó tanács jöhet. Igazából Pentium 2 es korszak óta nem követem a hardware fejlődést és hát a i3 meg a x4 nekem semmit nem mond, csak néztem nagyokat amikor megláttam hogy 4 magos proci...
Segítségetek előre is köszönöm!
(Mindez 150e ből jönne ki, gondolom plusz mínusz pár ezer HUF)
Tegyél fel egy MSI AB-t.Clock limit kioldása úgy is megoldható vele,hogy kitolja a ccc határait is.
Az msi ab parancsikonjára ráklikkelsz,tulajdonságok,a cél: "............................." -xcl t utánna írod.
Indításakor kér egy restartot.Ezek után használhatod a ccc-t kitolt clock határokkal.Az enyém 900/1100-at ment stabilan.
[LINK]
valahogy nem lehetne ezzel a procival is elinditani ? legalább a bioszig eljussak.
[url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=129&c_start=15450#c2177388[/url]
[url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=129&c_start=15450#c2177456[/url]
[url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=129&c_start=15450#c2177528[/url]
[url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=129&c_start=15450#c2177683[/url]
szal graf. óra 810 MHz Processzoróra 1620 MHz Memóriaóra 800 MHz (az adatsebesség a duplája) nem értem mi ez a sokféle MHz valaki tud valami linket ahol közérthető nyelven elmondja, leírja valaki!? Vagy pár szóban segítene valaki hogy átláthatóbb legyen számomra is please!
Van egy asus z68 as lap, amibe beletettem egy i3 3220as procit de nem indul el a gép, mivel bioszt kéne frissiteni de ugyebár igy nem lehet.
Viszon a szerzek hozzá procit akkor hohy tudom frissiteni a bioszt.
Valami rom fileba van ezt pontosan hogy.is telepitsem ??
Gondolom pendrive ra kell rakni.
És utána pontosan hogy is tovább?
A bioszon belul van valami menu vagy valami ?
[LINK]
Infód van róla?Megéri az árát?Arra gondoltam,h particionálom,C a windownak 50Gb elég(most is annyi van),meg D a maradék kb 70Gb a gammáknak.
Erre gondoltam:
Basic Samsung 120GB SATA3 SSD MZ-7TD120BW (840 Series SATA 6Gb / s)
Sequential Read/Write Speeds 530 MB/s/130 MB/s
•120GB capacity
•SATA3 connection
•256MB cache size
•75 euró ujann.
????
Erre mi lehet a megoldás?
Lenne egy problémám!A Sims 3 játékot telepítettem az asztali gépre ami crackelés majd játékba lépés után ezt írja ki:A játék nem indítható el!A szolgáltatás inicializálása sikertelen!(0x024e424f)
A gyengébb laptopomra simán felment és működik!
Mi lehet a probléma!?
Próbáld meg frissiteni a dx-et,vc++,valamint lehet kell a gamenak a Games for windowl live progi.Ezeket nézd meg.
bendeguz:
Ezt fentebb irja,ugyanugy irhat ö is ide mint te,és neki meg lehet h fontosabb a játéka mint a te bajod.Ha tudnak majd arra is adnak segitéget.