Az azért alap, hogy passzol a proci az alaplaphoz😀
Másképp nem engedtem volna neki megvenni, bízom a tudásomban😃
Ilyen a proci: AMD Phenom II X4 965 Black Edition
Szóval passzol. AM3-as a proci is és az alaplap is.
De am még a biosig sem jut el. Mintha nem lenne összeszúrva a monitor a géppel, de persze össze van.
Proci milyen? Alaplap v1.0 vagy 1.1 vagy 3.0? Alaplap bal alsó sarkába van írva elvileg és így, hogy revision 1.0 vagy más. Lehet kéne bios frissítés. Ha még biosba sem jut el és ott sem lát semmit. Utolsó mondatom kicsit kivitelezhetetlen ha nem lát semmit és nem tud biosba menni szóval ha tényleg ez a hiba akkor kell egy olyan processzor amit kezel az alaplap alapvetően. Ez gyakorlatilag bármilyen AM3 processzor lehet bár verziót tényleg tudni kéne😀
Üdv.
Haverom most vett gépet, mármint alkatrészeket.
Össze is rakta, de valami nem stimmel. Azt mondja, hogy nincs kép amikor felkapcsolja és azt írja a monitor, hogy "No Signal".
Sajnos elég messze lakik tőlem ezért nem tudok neki személyesen csak úgy segíteni, de így látatlanban azt következtettem ki, hogy vagy a VGA nincs jól beszúrva, vagy a monitor. Esetleg nincs rádugva a VGA a tápra, viszont azt mondja, hogy minden jó. A VGA is pörög és a monitor is jól van beszúrva.
Mint mondtam nem látom a helyzetet és így elég nehéz. Szerintetek mi lehet a gond?
Holnap mennék hozzá, de mivel elég messze van, nem akarok feleslegesen menni, ha esetleg valami hiányzik neki.
Sziasztok felelepítettem a Windows 8 Professionalt és néhányszor lefagyott , de van egy problémám a merevlemez 100%on dolgozik folyamatosan. Erre van valami megoldás?
Kicsit reggel volt most jobban eltudom magyarázni. Van egy olyan opció ami a processzor teljesítményét feloldja (athlon ii 450 -> phenom ii B50) alapbol jo a 3 mag és müködik csak ha a biosban bekapcsolom ezt(névszerint Unleash mode vagy hasonlo) és mentem ujra inditom ujra bios ott irja hogy P ii B50 x4 és ha rossz a 4. mag akkoris letudom tiltani igy csak három maradna. Megcsináltam már de ugysem müködött és ez a fura nekem (érzékelte és már bios indito képernyöjén nem x4 volt az ezt jelzö képecskén hanem x3).
Azért lenne jó még ha csak 3 mag maradna mert L3 cache van benne és gondolom az jelente valamennyi plusszt még igy is.
Miért már 3 maggal sem indul? Vagy én nem értam akkor most éppen mit akartál írni. 4-gyel nem az oké. Az, hógy fel tudod oldani és jó az 50-50%. De 3 maggal sem indul már?
sziasztok
A problémám a következő: sikeresen feloldottam a 4. magot a processzoromban(amd athlon ii 450 x3) és lett belöle Phenom ii x4 B50 csak az a problémám hogy a win7 nem bootolbe hanem folyamatosan ujra indul.
Ez azt jelenti hogy hibás a 4. mag és azért tiltották le vagy valamit kell frissiteni vagy kellene program, stb?
Amit előbb írtál az olyan. De érdekes, hogy a azt nem akarod, hogy kompatibilis legyen a core 2 duo e6400 processzorral😆. Pedig ez a legfontosabb szempont. Nézzed a használt lapokat aztán ha van valami kérdezzél be ide.
Az elég érdekes dolog, mert a dxgmms1.sys a VGA-ra szól. Microsoft oldalán azt írták erre hogy frissíteni kéne VGA drivert, de a te esetedben ez már nem lehetséges! Hát ha ezt a kellemetlenséget meg akarod szüntetni próbáld meg újrarakni a VGA drivert! Bár ha csak "200 naponta" csinálja szerintem valami akkor csak hirtelen összeomlik, vagy valami ilyesmi. Ezt a régi hardware-eket használóknak el kell viselni Windows 7-en.
Nekem például az asztali gépemen újraindításnál van mindig kékhalál Win7-nél
Sziasztok!
A héten vettem egy új TP-LINK WR841N routert.
Amit öszekötöttem egy D-link DSL-360R ősrégi modemmel,nem működött.
A routert akárhogy is állítgattam nem működött. Utánanéztem és valószinüleg kompatibilitási hibája van.
Ezzel nem is lenne baj mert valamelyik nap bemegyek a T-hom-hoz és kicseréltetem egy újra.
Viszakötöm a régi rútert amivel eddig tökéletessen működött de ezzel sem működik. Bekötöm csak úgy szimplán a gépbe a modemet úgy se jó. Most egy mobilnetem van ami "kicsit" lassú.
Új router is csak azér kellett mert a régi routerem wifi-je nagyon gyenge volt.
Ha tud valaki megoldást hogy működjön a modem a régi routerrel esetleg az új routerrel vagy csak szimplán a gépbe kötve kérem segítsen fontos lenne!
hát az 1x8GB 1600mhz jobb lenne 😀, mert ha venni akarsz még ramot akkor lesz hely 😜, nem tudom hány ram foglalat van a lapodon. Igazából szerintem nincs jelentősége hogy 2x4GB vagy 1x8GB
csak 1600Mhz-eset vegyél!
AKkor a legfrissebb. Akkor ez elvileg nem lehet probléma. LEhet tényleg a ram ahogy azt neked mondták😞 Cserélgetni próbáltad? Mármint ha egy ram modulod van akkor dugd át másik slotba szóval próbáld ki a másikban is.
Az konkrét bakker. Ennyit nem bír egy ASUS lap, hogy turbo core kicsit megdobja az órajeleket? Milyen bios verzió van neked? Ugye az FX 6300 eegy viszonylag új a második legfrissebb biostól támogatott. Ha szerencséd van csak ezért nem bírja a turbo core-t. Ha nincs szerencséd akkor elég gáz lap, hogy nem bírja a turbo core-t. Szóval neked mid van? [LINK]
hát a starterrel se lesz jobb a helyzet. Keress rá windows 7 tiny ez egy lebutított win7 jóval kevesebb ramot eszik bár csak angol de hát nem nehéz kiigazodni rajta.
A vga-s témához hozzászólva. A gtx660 és 7870 közt kb 2-3fps különbség van komolyabb játékoknál. A gtx660 tuningpotenciálja alapból nagyon szar de egy 10 perces biosmoddal közel 7950 szintjére húzható
gtx660
[LINK]
7950OC
[LINK]
Másképp nem engedtem volna neki megvenni, bízom a tudásomban😃
Ilyen a proci: AMD Phenom II X4 965 Black Edition
Szóval passzol. AM3-as a proci is és az alaplap is.
De am még a biosig sem jut el. Mintha nem lenne összeszúrva a monitor a géppel, de persze össze van.
Legalábbis a leírás szerint nincs. Ez a fajta van neki: GIGABYTE 970A-DS3
Na szóval nem tudtok olyan programot amit ha letöltök google play-ről akkor tudok vele zenét letölteni?
Haverom most vett gépet, mármint alkatrészeket.
Össze is rakta, de valami nem stimmel. Azt mondja, hogy nincs kép amikor felkapcsolja és azt írja a monitor, hogy "No Signal".
Sajnos elég messze lakik tőlem ezért nem tudok neki személyesen csak úgy segíteni, de így látatlanban azt következtettem ki, hogy vagy a VGA nincs jól beszúrva, vagy a monitor. Esetleg nincs rádugva a VGA a tápra, viszont azt mondja, hogy minden jó. A VGA is pörög és a monitor is jól van beszúrva.
Mint mondtam nem látom a helyzetet és így elég nehéz. Szerintetek mi lehet a gond?
Holnap mennék hozzá, de mivel elég messze van, nem akarok feleslegesen menni, ha esetleg valami hiányzik neki.
UP:Újra előjött a hiba , valami ötlet? 😞
Ez a videó jelenleg megoldotta a gondot , remélem jó is marad.
ebbe a házba kb mekkora processzorhűtő férne el?
Azért lenne jó még ha csak 3 mag maradna mert L3 cache van benne és gondolom az jelente valamennyi plusszt még igy is.
A problémám a következő: sikeresen feloldottam a 4. magot a processzoromban(amd athlon ii 450 x3) és lett belöle Phenom ii x4 B50 csak az a problémám hogy a win7 nem bootolbe hanem folyamatosan ujra indul.
Ez azt jelenti hogy hibás a 4. mag és azért tiltották le vagy valamit kell frissiteni vagy kellene program, stb?
Ilyenkor egyébként valami gubanc szokott lenni a startup launcherrel. Fel kéne ugrania egy startup launcher fixernek.
De ha nem segít ez, akkor újra kell húzni az op.rendszert.
Szerk. Látom megoldódott.
Olvasd el az eddig befutott válaszokat.
szerk: ohh. na akkor megoldódott probléma. Király😀
Kevesebb idom jut az oldalra es ugy magara a gepre is, ez az oka.
De mar megcsináltam, a vincseszter kábele ki volt lazulva kicsit azt visszaraktam.
Nekem például az asztali gépemen újraindításnál van mindig kékhalál Win7-nél
A héten vettem egy új TP-LINK WR841N routert.
Amit öszekötöttem egy D-link DSL-360R ősrégi modemmel,nem működött.
A routert akárhogy is állítgattam nem működött. Utánanéztem és valószinüleg kompatibilitási hibája van.
Ezzel nem is lenne baj mert valamelyik nap bemegyek a T-hom-hoz és kicseréltetem egy újra.
Viszakötöm a régi rútert amivel eddig tökéletessen működött de ezzel sem működik. Bekötöm csak úgy szimplán a gépbe a modemet úgy se jó. Most egy mobilnetem van ami "kicsit" lassú.
Új router is csak azér kellett mert a régi routerem wifi-je nagyon gyenge volt.
Ha tud valaki megoldást hogy működjön a modem a régi routerrel esetleg az új routerrel vagy csak szimplán a gépbe kötve kérem segítsen fontos lenne!
csak 1600Mhz-eset vegyél!
[LINK]
GDDR5 és 128 bit, nézd meg a linket!
Ebbe most milyen vga van? DDR3 vagy GDDR5 ? és azt lehet tudni-e hogy 64bit vagy 128 bit a memory..?
Megoldottam.
A vga-s témához hozzászólva. A gtx660 és 7870 közt kb 2-3fps különbség van komolyabb játékoknál. A gtx660 tuningpotenciálja alapból nagyon szar de egy 10 perces biosmoddal közel 7950 szintjére húzható
gtx660
[LINK]
7950OC
[LINK]
EDIT: Mégse most netezés közben is leáll :
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA8004F4D8F8
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\072713-13852-01.dmp
C:\Users\MartonAdam\AppData\Local\Temp\WER-26691-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt