Kicsit reggel volt most jobban eltudom magyarázni. Van egy olyan opció ami a processzor teljesítményét feloldja (athlon ii 450 -> phenom ii B50) alapbol jo a 3 mag és müködik csak ha a biosban bekapcsolom ezt(névszerint Unleash mode vagy hasonlo) és mentem ujra inditom ujra bios ott irja hogy P ii B50 x4 és ha rossz a 4. mag akkoris letudom tiltani igy csak három maradna. Megcsináltam már de ugysem müködött és ez a fura nekem (érzékelte és már bios indito képernyöjén nem x4 volt az ezt jelzö képecskén hanem x3).
Azért lenne jó még ha csak 3 mag maradna mert L3 cache van benne és gondolom az jelente valamennyi plusszt még igy is.
Miért már 3 maggal sem indul? Vagy én nem értam akkor most éppen mit akartál írni. 4-gyel nem az oké. Az, hógy fel tudod oldani és jó az 50-50%. De 3 maggal sem indul már?
sziasztok
A problémám a következő: sikeresen feloldottam a 4. magot a processzoromban(amd athlon ii 450 x3) és lett belöle Phenom ii x4 B50 csak az a problémám hogy a win7 nem bootolbe hanem folyamatosan ujra indul.
Ez azt jelenti hogy hibás a 4. mag és azért tiltották le vagy valamit kell frissiteni vagy kellene program, stb?
Amit előbb írtál az olyan. De érdekes, hogy a azt nem akarod, hogy kompatibilis legyen a core 2 duo e6400 processzorral😆. Pedig ez a legfontosabb szempont. Nézzed a használt lapokat aztán ha van valami kérdezzél be ide.
Az elég érdekes dolog, mert a dxgmms1.sys a VGA-ra szól. Microsoft oldalán azt írták erre hogy frissíteni kéne VGA drivert, de a te esetedben ez már nem lehetséges! Hát ha ezt a kellemetlenséget meg akarod szüntetni próbáld meg újrarakni a VGA drivert! Bár ha csak "200 naponta" csinálja szerintem valami akkor csak hirtelen összeomlik, vagy valami ilyesmi. Ezt a régi hardware-eket használóknak el kell viselni Windows 7-en.
Nekem például az asztali gépemen újraindításnál van mindig kékhalál Win7-nél
Sziasztok!
A héten vettem egy új TP-LINK WR841N routert.
Amit öszekötöttem egy D-link DSL-360R ősrégi modemmel,nem működött.
A routert akárhogy is állítgattam nem működött. Utánanéztem és valószinüleg kompatibilitási hibája van.
Ezzel nem is lenne baj mert valamelyik nap bemegyek a T-hom-hoz és kicseréltetem egy újra.
Viszakötöm a régi rútert amivel eddig tökéletessen működött de ezzel sem működik. Bekötöm csak úgy szimplán a gépbe a modemet úgy se jó. Most egy mobilnetem van ami "kicsit" lassú.
Új router is csak azér kellett mert a régi routerem wifi-je nagyon gyenge volt.
Ha tud valaki megoldást hogy működjön a modem a régi routerrel esetleg az új routerrel vagy csak szimplán a gépbe kötve kérem segítsen fontos lenne!
hát az 1x8GB 1600mhz jobb lenne 😀, mert ha venni akarsz még ramot akkor lesz hely 😜, nem tudom hány ram foglalat van a lapodon. Igazából szerintem nincs jelentősége hogy 2x4GB vagy 1x8GB
csak 1600Mhz-eset vegyél!
AKkor a legfrissebb. Akkor ez elvileg nem lehet probléma. LEhet tényleg a ram ahogy azt neked mondták😞 Cserélgetni próbáltad? Mármint ha egy ram modulod van akkor dugd át másik slotba szóval próbáld ki a másikban is.
Az konkrét bakker. Ennyit nem bír egy ASUS lap, hogy turbo core kicsit megdobja az órajeleket? Milyen bios verzió van neked? Ugye az FX 6300 eegy viszonylag új a második legfrissebb biostól támogatott. Ha szerencséd van csak ezért nem bírja a turbo core-t. Ha nincs szerencséd akkor elég gáz lap, hogy nem bírja a turbo core-t. Szóval neked mid van? [LINK]
hát a starterrel se lesz jobb a helyzet. Keress rá windows 7 tiny ez egy lebutított win7 jóval kevesebb ramot eszik bár csak angol de hát nem nehéz kiigazodni rajta.
A vga-s témához hozzászólva. A gtx660 és 7870 közt kb 2-3fps különbség van komolyabb játékoknál. A gtx660 tuningpotenciálja alapból nagyon szar de egy 10 perces biosmoddal közel 7950 szintjére húzható
gtx660
[LINK]
7950OC
[LINK]
Akkor inkább 660. Jobb fogyasztás, kisebb hőtermelés és olcsóbb is. Tuningpotenciál 7870ben több van az igaz. BF4 miatt lehetne 7870 mert ott elvileg jobb lesz az AMD.
looserking: Hát egy ideig biztos bírná de inkább nem kéne rákötni😃 Vagy csak rövid időre😃
Próbáltad másik konnektorba dugni a gépet? Én most a tápról nem feltételezem, hogy ártott neki mert jó táp. De ha elosztó van az tuti kínai és produkálhat ilyet szerintem ha nem tud elég áramot felvenni a konnektorból. PRóbáld ki bár lehet, hogy hülyeség. De egy próbát szerintem megér.
ebbe a házba kb mekkora processzorhűtő férne el?
Azért lenne jó még ha csak 3 mag maradna mert L3 cache van benne és gondolom az jelente valamennyi plusszt még igy is.
A problémám a következő: sikeresen feloldottam a 4. magot a processzoromban(amd athlon ii 450 x3) és lett belöle Phenom ii x4 B50 csak az a problémám hogy a win7 nem bootolbe hanem folyamatosan ujra indul.
Ez azt jelenti hogy hibás a 4. mag és azért tiltották le vagy valamit kell frissiteni vagy kellene program, stb?
Ilyenkor egyébként valami gubanc szokott lenni a startup launcherrel. Fel kéne ugrania egy startup launcher fixernek.
De ha nem segít ez, akkor újra kell húzni az op.rendszert.
Szerk. Látom megoldódott.
Olvasd el az eddig befutott válaszokat.
szerk: ohh. na akkor megoldódott probléma. Király😀
Kevesebb idom jut az oldalra es ugy magara a gepre is, ez az oka.
De mar megcsináltam, a vincseszter kábele ki volt lazulva kicsit azt visszaraktam.
Nekem például az asztali gépemen újraindításnál van mindig kékhalál Win7-nél
A héten vettem egy új TP-LINK WR841N routert.
Amit öszekötöttem egy D-link DSL-360R ősrégi modemmel,nem működött.
A routert akárhogy is állítgattam nem működött. Utánanéztem és valószinüleg kompatibilitási hibája van.
Ezzel nem is lenne baj mert valamelyik nap bemegyek a T-hom-hoz és kicseréltetem egy újra.
Viszakötöm a régi rútert amivel eddig tökéletessen működött de ezzel sem működik. Bekötöm csak úgy szimplán a gépbe a modemet úgy se jó. Most egy mobilnetem van ami "kicsit" lassú.
Új router is csak azér kellett mert a régi routerem wifi-je nagyon gyenge volt.
Ha tud valaki megoldást hogy működjön a modem a régi routerrel esetleg az új routerrel vagy csak szimplán a gépbe kötve kérem segítsen fontos lenne!
csak 1600Mhz-eset vegyél!
[LINK]
GDDR5 és 128 bit, nézd meg a linket!
Ebbe most milyen vga van? DDR3 vagy GDDR5 ? és azt lehet tudni-e hogy 64bit vagy 128 bit a memory..?
Megoldottam.
A vga-s témához hozzászólva. A gtx660 és 7870 közt kb 2-3fps különbség van komolyabb játékoknál. A gtx660 tuningpotenciálja alapból nagyon szar de egy 10 perces biosmoddal közel 7950 szintjére húzható
gtx660
[LINK]
7950OC
[LINK]
EDIT: Mégse most netezés közben is leáll :
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA8004F4D8F8
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\072713-13852-01.dmp
C:\Users\MartonAdam\AppData\Local\Temp\WER-26691-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
looserking: Hát egy ideig biztos bírná de inkább nem kéne rákötni😃 Vagy csak rövid időre😃
Amúgy ha teheted akkor inkább hd 7870.